Új privát üzeneted érkezett!

Az én félévesem tutira imádná :D De nem hagyom kibontakozni Kép inkább bízom anyura, vagy a férjemre Kép
DBarbi

Zulu, KépKépKép
Látod, előbb utóbb fény derül mindenre! Úgy látszik vonzuk a mókás topikokat! Remélem sikerült kíváncsiságodat kielégíteni!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

DBarbi, te is?Kép

KépKép
KépKép
piroska

Hát, pedig jobb, ha hagyod kibontakozni azt a félévest. Még a végén meg lesz szólva a kis hukás combija. De ne izguljatok, már csak hetek kérdése és megjelenik Norbiék legújabb gyöngyszeme a Lara-babatorna!

KépKép
KépKép
piroska

Pirus,
most néztem be a másik kedvenc helyünkre, és képzeld mit láttam! Kimodiztak egy csomó hozzászólást! GrrrrKép.A pasi nem bírta a kritikát? Mert semmi olyant nem írtunk, ami személyiségi cuccokat sértene. Vagy cikinek találta a kis topicjábanKép?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

A sok izom bizonyára már összenyomta a szürkeállományát, ha egyáltalán valaha is volt neki.

Az asszony meg inkább viszi a gyereket, mert nem is meri rábízni. Vajon miért....?
P*
P*

... én tökéletesen megértem azt a gyereket akinek ilyen szülei vannak, hogy imádja a konditermi játszóházat, lehet ott néha találkozik értelmes emberekkel ...
Névtelen

Névtelen,
KépKépKépKép

Kép

Kép

Kép
zulu

Pirus Kép

Igen, már alig várom a kazit. Le kell adni a hurkákat....kisbaba hurkákkal nem az igazi Kép

Lehet, leviszem a lányt az edzőterembe...prosztó környék, nincs játszóház....hátha érdekli a futópad Kép vagy a fekvenyomás...Kép a babygymet már kinyomja Kép
DBarbi

Drága Névtelenem!

Lassan kéne valami jobb álnevet választanod, nehogy még összekeverjünk a többi névtelennel! Az nagy hiba lenne, te vagy a babaneten a legjobb névtelen! Már olyan harsányan röhögök, hogy a férjem is érdeklődik.

Sajna be kell vallanom, hogy mi nem vagyunk olyan minőségi család, mint a tiéd. Lehet hogy hiba volt, hogy fitnesszterem és gyerekmegőrző - külön internezetés helyett inkább elmentünk közösen az Állatkertbe? Ja, persze, a fitnesszterem és a lakás fűtött, fagyoskodjanak a hülyék januárban az oroszlánok között...
És képzeld el, hogy itthon sütött rántotthúst vittünk magunkkal, méghozzá kalóriabombás fehér kenyérbe ágyazva. JAJ!

Azt hiszem, holnaptól SEM kezdünk új életet...

Cili
Cili

Barbi,
hát milyen anya vagy te? Azonnal költözzetek! Hallatlan, már fél éves a kölök, de még egy játszóházba se vagy képes elvinni!Kép

Kép

Kép

Kép
zulu

1. Szerintem Névtelen 145 cm magas 45 éves férfi. Életében nem volt nővel. No feleség, no gyerek. Itt próbál társaságra lelni. Részvét.

2. Vagy: Névtelen bombajó hapsi, csinos feleséggel, meseszép gyerekekkel. IQ-ja az egekben. Minden rendben van körülötte. Akkor mi a búbánatot keres itt?

Egy biztos. Állatira megnézném a fejét, ha valamilyen módon fény derülne a kilétére. Szerintem égne, mint a rongy. Persze így is ég, csak nem veszi észre. Csak okádj ide még, olyan jó tudni, hogy van egyvalaki, aki tuti mindenkinél szerencsétlenebb Kép Kép Kép Gyere máskor is és fröcsögj! Szerencsére mi elolvasunk, aztán, kikapcsoljuk a gépet. Sajnállak, hogy te nem tudod kikapcsolni magad...Kép Kép Mindig látod magad a tükörben és együttélsz a siralmas gondolataiddal. Esküszöm, hogy szánlak. Ne is fáradj a válasszal, inkább írom: egy pudvásseggű. Tartalékold a frappáns ötleteidet.
répa helyett

Zulu, télleg!!! Amindenit, addig hisztizett, amig modiztakKép Nem baj, még nem lefutott topik az semKép
Lányok, nagyon gáz nálunk a helyzet! Apjuk felébredt, lejött és a következőt mondta: "Drágám rakjál be a mikróba abból az isteni sült csirkecombból vagy 3-at. És utána a rétest se sajnáld. Ne, ne 2-öt, rakjál még a tányérra párat!"
Asszem mi már menthetetlenek vagyunkKép

KépKép
KépKép
piroska

Barbi, Kép Elképzeltem a kiscsajt a futópadonKépKépKép

répa helyett, már nem bírok magammal, rengnek a hájkarikák az oldalamon a röhögéstől, a hármas tokámról meg ne is beszéljünk.

KépKép
KépKép
piroska

Pirus,
mindegy, ebből is látszik, mennyire tökös és gerinces legényKép. Azért a moderátor belekukkanthatott volna alaposabban abba a topicba, biztos talált volna modiznivalót bőséggel.
Egyébként, hogy ontopic is legyek: Igazán nem értem, hogy lehet egy ilyen igénytelen pasival együtt élni!Kép Megérdemlitek egymástKépKépKép!

Kép

Kép

Kép
zulu

Ugye! Ki is rakom a szűrit, ha nem változtat az életmódján! De a gyerekét is, annak is van ám étvágya, nem is akármilyen!Kép

Off: Igen, bezzeg a gusztustalan Mikulásos hozzászólása nem lett modizva. Majd megyek hisztizni én is, de előtte még tunyulok itt egy jót a kólásüveggel. Csak szép lassan, semmi hirtelen mozdulat...

KépKép
KépKép
piroska

szerintem a fröcsögö névtelen nem is férfi,hanem nö:-)mellesleg,ha férfi,se lennék a felesége,azt elvárja,hogy menjek kondizni,de a gyerekekre vigyázni azt nem tud:-)

Mellesleg megkérném,árulja el a gyerekjátszóházzal rendelkezö konditermet, én kizárólag azért nem járok tornázni,mert nem találtam ilyen helyet a környéken.Szerintem elvétve akad hasonló..
galuska

Üdítő szórakozás ez a topikKépKép

Amúgy megkérdezném kondizós névtelentől, hoyg vajon aki vidéken, isten ne adja falun (még kimondani is rettenetKép)lakik, az hova menjen játszóházas konditerembe?

KÉpzeljétek, én meg du. gyümölcskenyeret sütöttem a gyerekekkel együtt, hadd szokják az egészséges életmódotKép. A nagyobbik fiam már jó úton halad, ma egész nap csak szalámit volt hajlandó enni, ráadásul kenyér nélkül. Képzelem egyesek mindjárt hívják a gyerekvédelmetKép
Zsuzsa
gyuzsu

Zsuzsa,
én a gyümölcsöt a helyedben felcseréltem volna pirított szalonnakockákra, mégiscsak táplálóbbKép.

Galuska,
tényleg van, egyet biztosan tudok, ahol van gyerekmegőrző, az A1-ben a Zsigmond térnél. Meg azt hiszem, a Cserepesházban Zuglóban, de ez utóbbi nem biztos.

Pirus,
tiltakozzunkKép! A szólásszabadság smafuKép?

Megyek, elaltatom a kölkeket, rájuk férne egy kis kaja is, a kisebbik csak 8 killa(a család szégyene!Kép)

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu! Most , hogy mondod...eszembe juthatott volna!KépKépKép
Zsuzsa
gyuzsu

Zulu, az enyém 3-6 hónapos koráig 1 dekát sem hízott, akkor kezdtem tömni a fejét Neki is, nehogymá' lemaradjon! Az elválasztást pacalpörkölttel és rántott velővel kezdtük.

Zsuzsa, gyümölcs???? Nektek olyan is van otthon? Na meg szalámi kenyér nélkül? Tiszta fitness!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Csatlakozom galuskához, (remélem jó sültzsírós, töpörtyűs, tejfölös Kép
Én is járnék konditerembe, ha jó helyen lenne közben a baba. Nem levegőtlen, légkondis lukban 100000W zeneüvöltéssel, körmötlakkozgató-műkörömragasztgató dadussal. Mert ilyen áron meghagyom valaki másnak Kép Kép
Nónémke, légyszi írd be a konditermed címét (azt is, mikor jártok a szupervájfoddal, nehogy véletlenül összefussunk).
Zsuzsa, Te buta! Kép Aki falun lakik az Névtelennek már eleve olyan égő, hogy a háj már nem ronthat rajta. Névtelen a konditerem játszójába hordja a gyerekét, aztán beadja a pláza játszóházába, és míg mellméretet vesz a nőkről, addig anyuci vesz egy helyes kis topot, a régit kifogyta, este gyerekekkel esznek 4 kanál gabonapelyhet, egy szál halványítózellerrel, hozzá pívizet kortyolnak, aztán együtt elolvassák a babaneten a dudvásseggű topicot, és elégedetten álomra hajtják a fejüket. Ja, előtte persze frenetikus szex (reggel már megvolt). Addig gyerekek vissza a konditerem játszóházába.
Na persze ez az egyik verzió, a másik sokkal sötétebb. Azt le sem írom. Pedig ugyanúgy esélyes.
répa helyett

Zulu, miazaz A1? Az Óbuda Gate? valamelikötök ismeri esetleg (persze kizárólag csak hallomásból, hiszen mi itt csak segget növesztünk Kép
répahelyett

Ja, hogy csórók is vagytok, és emiatt is sárgultok az irigységtől? Kép
Bezzeg zabálnivalóra telik Kép
Névtelen

Zulu, lehet, hogy mégis Ő az?Kép

KépKép
KépKép
piroska

Répahelyett,
természetesen csak hallomásból ismeremKép.(jómagam már a lakásból sem nagyon mozdulok ki, de már megrendeltük a tripla szárnyasajtót, azon bizonyára egyszerűbb lesz elhagynom a kecót) A gimi mellett van, a hivatalos címe Árpád fejedelem útja 29. A Babanet főoldalán fent vannak a gyerekőrzős fittnestermek.
Csak nem szándékozol ODA menni?! Ilyen fújjfújj helyekre! Vigyázz, mert aztán jól kibeszélünk, mi, irigy dagadt csórók!Kép

Pirus,
pacalpöri rulez!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Pirus,
simán. Bár egy picit más a stílus, de skizóéknál ez is beleférKép.

Kép

Kép

Kép
zulu

rh, a kép amit festettél Nekem nagyon imponál!Kép Csak az a ciki, hogy csórók vagyunk, ja és még ráadásul vidéken is élünk, nem messze Pesttől, de azért már nem 1-essel kezdődik az irányítószámunk. Úgyhogy fogom a kis pénzecskémet és holnap veszek egy féldisznót belőle, 2 napig talán kitart, addig meg csak álmodozom tökéletes család tökéletes életéről.

KépKép
KépKép
piroska

Cicamicabubusom (na jó, névtelen)! Te eddig azt nem mondtad, hogy gazdag IS vagy. Jujj! Akkor lefogyok 32 kilóra, becsszó. Már ki is hánytam a mai vacsit, és holnap beadom a válópert. A gyereket meg beadjuk a konditermedbe bentlakásra. Kérlek ne haragudj, mindent visszavonok. Így mindjárt tökmás a felállás: hótbunkó neandervölgyi, de pénzes! Csajok bocsi!!! Névtelen véleményét osztom mindenben! Csak nehogy ti is rákattanjatok, mert meghúzom a háájatok! Cuncimókusom, jó lesz a 32 kiló, vagy plasztikáztatni is menjek?
répahelyett

Csak úgy idekeveredtem és végig olvastam az utolsó oldalt...Kép - jól szórakoztam.
Szerintetek ez a névtelen nem lehet Norbi?
Egyszer láttam valami tv műsorban és nagyon hasonló dolgokat emlegetett...
nevetlen

Már nekem is eszembe jutottKép

Répahelyett, vigyed, nekem ugyan nem kell, te kis árulóóóóóó!Kép
Mit kezdenék egy tök kis pöpec helyre legénnyel. A hájas combjaim közé be sem férne!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Névtelenünk KNA? MÁr a Telki topik márciusi elfajulásakor is feltűnt a pasi. Kicsit durván adja elő a véleményét, nagyon egyoldalú.
Tudod névtelen (vagy KNA), az életformáddal nem volna baja az embernek, ha nem lenne ez a provokatív stílus. Irigykednek rád, ez tény, és valahol az irigykedőkkel se tudok egyetérteni (a Telki topikban is égőnek találtam amit csináltak, és amin joggal húztad fel magad), de gondolkodj el azon, hogy nem minden gazdag és sikeres ember vált ki irigykedést. Te mintha direkt várnád, hogy irigységből megbántsanak, és akkor fejükhöz vághasd, hogy irigyek. Nem minősítem ezt a viselkedést, csak leírom, hogyan kerülhetnéd el - ha akarnád - az ilyen vitákat, amelyeknek szerintem nem sok haszna van. Mindenki csak megbántódik tőle, szerintem te is.
Szóval ha nem sértegető modorban közölnéd a véleményed ("lottyadt valagak", "pudvás tehenek", stb.), csak annyit írnál, hogy neked jobban tetszenek a karcsú nők, mert... És itt gondolatoknak kéne következni, nem sértés hegyeknek. Vagy ha nincs kedved hosszúakat gépelni, akkor elég a tényközlés: "férfi vagyok, higgyetek nekem, szíve mélyén a legtöbb férfi csinos nőkről ábrándozik." Ennyivel sokkal többet érnél el. Feltéve, hogy a meggyőzés a célod.
Juj, arra gondolni se akarok, hogy nem a meggyőzés a célod.
Tényleg, miért csináltad ezt föntebb?
Hogy a Telki topikban kb hol alakult ki benned a fröcsögő utálat a hozzászólók iránt, azt nagyjából tudom. Ez a topik is kb olyan hangvételű volt, mint ott az a rész. De itt az elején normális vita volt, amíg nem sértegetted a népeket, addig még esélyed lett volna a meggyőzésre.
Nem sokkal jobb volna gondolatokkal meggyőzni egymást, mint csak itt dühöngeni? Hidd el, a dühöngés nem segít a feszültségeid levezetésében, hanem tovább bosszantod magad. Ez azért neked se lehet olyan nagyon jó.
Egyébként Magyarországon az irigység népbetegség, az biztos. Igazi tömeg-jellemvonás sajnos. Engem is bosszant, habár rám ritkán szoktak irigykedni.
Na mindegy, szerintem ne leszel boldogabb, ha ilyen dühöngve kezeled ezt a kérdést.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Receptajánló!!!!
"Szójatepertő:
Előző este 3 dl hideg vízbe áztassunk be 10 dg szárított szójakockát, és rakjuk a hűtőszekrénybe. Másnap reggel öntsük le a levét egy pohárba, és öblítsük át. Tegyünk rá 2 kávéskanál szójaízesítő fűszerkeveréket, majd töltsünk rá ugyanannyi tiszta vizet, mint amennyit leöntöttünk róla. Összerázva hagyjuk tovább ázni felhasználásig. Az áztatást széles szájú, minél nagyobb felületű edényben végezzük, mert a fűszeres lét csak a szétterülő szójakocka tudja egyenletesen felszívni. Legalább egyszer keverjük át, hogy a fűszerek felszívódása hatékonyabb legyen. Enzimekkel kezelt, szénhidrogéneket nem tartalmazó nemes szója Kép használata esetén a szójakockát legcélszerűbb mindjárt a serpenyőbe tenni, és az előírt mennyiségű fűszer belekeverése után fedővel letakarva sütésig áztatni. A megdagadt szójakockát az áztatóvízzel együtt néhányszor megkeverve, fedő nélkül pároljuk, amíg a leve el nem fő. Amikor már pezsegni kezd, öntsünk rá 1,2 dl étolajat, és gyakran megkeverve teljes lángon pirítsuk világos pirosra. A tűzről levéve keverjük még egy darabig, amíg a maradék olajat felszívja Kép Vigyázzunk, hogy túl sokáig ne süssük, mert rágós lesz. Ha pirítás közben kiszáradna, öntsünk rá még egy kis olajat, mert csak akkor lesz jóízű, ha a sütés befejezése után csillog a felülete az olajtól." A vegalapon leltem eme gyöngyszemre.
Nyami-nyami-nyami. Már csorog a nyálatok? Jóétvágyat!
Mivel nem teljesen világos, minek áztatjuk naphosszat a szerencsétlent, továbbá furcsállom, hogy fel kell vele itatni a "maradék" 1,2 deci olajat, és még utánalöttyinteni, hogy ne száradjon ki, még nem rohantam ki a konyhába. Megvárom, míg valamelyikőtök elkészítiKép
Különben is csak egy icipicit csinálom máshogy: enzimkezeltnemesszója helyett libuskaháj. Lábáztatás pedig elhagyva, úgyis pudvás.
répahelyett

Jaj, Csajok!

Fáj a hasizmom! Na nem a tornától, a röhögéstől. Kép Kép Kép

BCsK
BCsK

Áááááá Lányok!

Visítanék röhögéstől, ha nem aludna a gyermek Kép
Visszanyomtam még a gépet, hogy elolvassam a topicot...nagyon király!

Nehogy abbahagyjátok Kép

Adrienn: névtelent már nem érdemes győzködni, sem pedig komolyan venni Kép
A Telki topicban pedig ott szúrta el (nem bizti, hogy ua a "személy"), hogy lefikázta a közkórházakat...és ezzel az ott szülő nőket. Legalábbis szerintem Kép
Hogy az irígység népbetegség, azt elhiszem , de itt a babaneten én még nem találkoztam ilyesmivel(Telkinél is..egy info, hogy ott mennyi az annyi...max. mondasz egy jujjt, de nem kezdesz el azon rágódni, hogy bezzeg a névtelen...mit nem adnék érte..stb)...aki kultúráltan fórumozik, azok közt nem hinném. Névtelenek nem érdekesek ebből a szempontból (sem) Kép Üdítő színfolt egy-egy bunkó az biztos Kép
DBarbi

"Kedves" névtelen!

Muszáj volt ezt csinálnod? Szerettem ezt a topicot, pedig én a Rékáék pártján álltam /99%-ban/, mégis a más véleményét is tiszteletben tartottam. Ha valamiről írhatnékom támadt, azt próbáltam intelligensen, másokat nem megbántva tenni. Kb 2 napja nem néztem bele a topicba, most pedig szinte bánom, hogy megtettem. Rékáék pártját fogtam, nem veszekedtem, és szerintem nem váltottam ki ilyen indulatokat senkiből. Ez a topic, ha te nem rontottad volna el, több lehetett volna, mint amit a címe jelentett, de megköszönve neked, amit itt műveltél, eldöntöttem, amíg jelen vagy /és ezt hagyják/, addig nem írok ide.
beatrix28

Adrienn,
azért én nem merném így ex katedra kijelenteni ezt az irigységcuccot. Vagy Te ennyire jó emberismerő vagy?
Én jártam a fent nevezett topicban is, és úgy láttam, hogy a pasi stílusa az, ami sokakat irritált. Az irigységet ő magyarázta bele, mégiscsak kellett valami ideológia a parasztságához. Én is fel szoktam húzni magam néha, de ez még nem jogosít fel arra a stílusra, amit az az ember ott előadott. Ha annyira idegesítette a topic, minek járogatott lelkesen oda?
Véleményem szerint névtelenünk sem azért jött, hogy értelmes kommunikációt folytasson, mert akkor nem ezzel a stílussal nyitott volna. Valszeg volt néhány üres órája, gondolta, felborzolja egy kicsit a kedélyeket. Csak nem jött be nekiKép.
Egyébként szerintem itt senki nem bántódik meg egy névtelen félkegyelmű fröcsögésétől, max. jót szórakozik rajta. Én legalábbis. Igen kacagtató a szitu, pont azért, mert pl. az egyik itt írogató anyukáról konkrétan tudom, hogy úgy 40 killa vaságyastulKép. Ennek tükrében igen mókás, amint névtelenünk írogat a pudvás valagakrólKép. És ugyanezért tartom viccesnek a Telkis topicot is. De ez az én magánvéleményem.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Beatrix,
nemááár, ez a topic most lett jóKép!

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu!
A topic vicces, olvasni olvasom, jókat nevetek (nem a névtelenen) azon, amit Ti írtok. Csakhogy ehhez nem tudok hozzászólni, a lényeg meg már rég nem fontos!
Jó szórakozást, humorérzéketek kiváló, az enyém viszont nem kapcsol be, ha ilyen "lélekbeteg" gondolatokat olvasok.
beatrix28

Képzeljétek csajok, elaludtam a mérlegen... Egyelőre nem fogytam Kép Kép Kép
répahelyett

Adrienn, ma 13.58-as hozzászólásához:

Lehet, hogy rosszúl fogalmaztam, de félreértettél.
Egyáltalán nem tartom rossznak vagy elítélendőnek, ha valaki bölcsibe adja babáját, hogy diplomát szerezzen, vagy hogy tornázni járhasson. Ezért írtam egyébként az akkori hozzászólásomban e gondolatok mögé, hogy NEM negatívumként értem.
CSak és kizárólag azt akartam kifejezni, hogy mindenki meghozza a maga döntését, és abba más nem szólhat bele.

Minden jót
Cseni
csenge73

Beatrix! Bocs nem akarok a lelkedbe gyalogolni. Te miről beszélnél? Gondolom nem akarod felvenni újra a "jó anya-e RR vita szálat?". De frissítésképpen bedobhatnál valami érdemlegest, hogy azért tudjunk eszmét is cserélni Kép
répahelyett

Beszélnék arról, ki hogy látja:
1. Hogy lehet egy kismama csinos?
2. Milyen étrend kinek hogy vált be?
3. Kinek mi a véleménye az egyes kismama tornákról?
Utóbbi kérdés azért is érdekelne, mert én megvettem Réka dvd-jét és nekem kifejezetten tetszik a torna. Aki /legalább/ megnézi, rájön, hogy Réka nem hülye, nem csontsovány kismamákat akar edzeni, stb. Tudom, leragadtunk Rékánál, pedig a terhesség alatt olyan sok jó dolgot lehetne tenni, hogy mindenki jól érezhesse magát a bőrében. Réka és Norbi közszereplése nem mindenkinek tetszik /van is némi igazuk/, DE a tornával jót akarnak. Ez persze az én véleményem. Szóval használhatnánk hasznosan a topicot, kicsit eltérve a címétől, hiszen elindultunk már abba az irányba, csak ...
beatrix28

Sziasztok!
Tévedtem, nem romlott el a topic! Az archivot elolvasva, már látom, kiragadtam csak dolgokat. Nem gondoltam, hogy ennyit írtatok ma, így az archivot először nem is néztem. Örülök, hogy névtelenek nem rontják el a kedveteket.
Beatrix
beatrix28

Beatrix,
ezek tényleg jó témák, én szívesen beszélgetnék ilyesmikről.
Én úgy voltam-vagyok vele, hogy kerülöm a szélsőségeket. Nem ettem magam betegre, de nem csináltam nagy ügyet egy kis nasiból sem. Első babával a 32. hétig úsztam és tornáztam (itthon Kállai Ildikóra, plussz heti kétszer egyes nőin Tápainé Mártánál), akkor sajnos kórházba kerültem, fenyegető koraszüléssel. Nem a mozgás miatt volt, egyetlen éjszaka alatt nyílt ki a méhszáj. Sok gyógyszer, infúzió, rettegés, ínszalagszakadás, gipsz, végül majdnem időre egy egészséges kölökKép.
Hamar visszafogytam, sajnos túlságosan is.
Ennyi elég is így kezdetnekKép, majd folytatom.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Kedves Répahelyett,
ne csüggedj! Új nap, új szójatepertő!Kép

Kép

Kép

Kép
zulu

Adrienn!

Naggyon nem szép, hogy minden topikban sherlock-ot játszol és nevestíve vagy anélkül, de hírbehozol, meggyanúsítasz, gyanúbakeversz embereket mindenféle bizonyíték nélkül.
Ha van is tipped, tartsd meg magadnak, mert naggyon sz@r neked is, meg a hírbehozottnak is, ha félrelősz.
Én pl. olvastan kna-t a telkisben, sosem volt alpári, csak pökhendi és sosem írt név nélkül. Ettől még lehet ő a fikázós névtelen, de nem tuti. Szóval nem helyes folyton nevesíteni a sejtéseidet!
Adriennek!!!!

Jobb csak célozgatni? Szerintem az tisztességtelenebb, mint konkrétan rákérdezni, hogy "te az vagy, aki ott...?"
Amúgy nem játszom Scherlock-ot, főleg nem minden topikban. (Na, jó, eltekintve attól, hogy van egy névtelen, akit nem csak kiszúrok mindig, de előre tudom azt is, hogy hol mit fog beszólni. De ő nem érdemel kíméletet, mert nagy szemétségeket szólogat be.) Egyébként most először hoztam hírbe konkrét embert, és ha félrelőttem, majd szól. Ahogy én írtam, arra legalább tud normálisan reagálni, ha akar, ahogy viszont az elején megjelent a célzás, az ellen nem tud védekezni. Én csak azért ismertem rá, hogy kire céloznak, mert olvastam anno a Telkis topikot. Az elejétől kezdve. És mikor KNA még nem húzta fel magát, csak írt a szülésükről (egyébként nekem se tetszett az írása, de úgy voltam vele, hogy ki így akarja, ki úgy), aztán megjelentek a reakciók, már éreztem, hogy bárki legyen is ő, előbb utóbb berág majd a válaszok némelyikén. Így is lett, csak aztán annyira berágott, hogy minden kultúráltságát elveszítette.
Egyébként szerintem igenis sokszor van irigység bizonyos fajta kritizálás hátterében. A Telki topikban bizony nem egy hozzászólás igenis azon bosszankodott, hogy ez a család ezt megengedheti magának. Itt, ezen a topikon is megjelent az írásokban az irigység, én azért kezdtem itt hozzászólni a témához, főleg az első kettő írásomban durrogtam azon, hogy ne keverjük az irigykedésünkből fakadó indulatainkat a "jó anya-e RR" gondolatmenetbe. Én is irigylem a karcsú nőket, kicsit pl. Zulut is. Kép Tényleg.
Belátom, az a különbség, hogy RR kérkedik ország-világ előtt, ezért éppen ő az, akinek mindenki nekiugrott. Csak hát a kérkedés szerintem nem olyan csúnya dolog, mint az igazságtalan ítélkezés. És mások is szoktak kérkedni, sokszor alig észrevehetően, csak más megítélés alá esik, ha valaki a pénzével vagy a laza életvitelével dicsekszik, mint ha valaki például a saját mártíromságával. Ez utóbbi divat nálunk, a nők (főleg az idősebbek) egymással versengenek, hogy ki a nagyobb mártír. Én az ilyet nagyon nem szeretem. Akkor már inkább dicsekedjünk azzal, hogy milyen szépen megtaláltuk mindig az élet napos oldalát. Engem az utóbbi kevésbé bosszant, mert kevésbé negatív érzés. Mindemellett remélem elhiszed, hogy nekem is szimpatikusabb az olyan gazdag ember, akiről nem ordít messziről, hogy mennyi pénze van, és szimpatikusabb az olyan szép nő, aki a szépségét tudja normálisan viselni. De ha valakinek ez a szerénység nem megy, attól azért még nem kezdek rá haragudni.
Magyarországon igenis népbetegség az irigység, nem csak azért, mert már régóta az volt, hanem azért is, mert a szocializmus nevű csúfság erre a népérzésre épült, így tehát nemcsak életben kellett tartani, hanem még növelték is "fentről". Innentől kezdve a szerénységet is kicsit fontosabbnak tartjuk, mint amilyen valójában. A szerénytelen ember szerintem kicsit mókás, és nem is nagyon szimpi, de számomra nem bosszantó. Ellenben - mint írtam - a hatvanas korosztály mártír szövege például számomra nagyon idegesítő, mert látom, hogy a meséik sokszor mennyire ellentétben állnak a valósággal. Viszont sikerrel beleplántálták a nagy negativizmust a következő generáció egy részébe is, így aztán nagyon jellemző az a kishitűség, amire példa hogy "nekem nincs időm a jó alakért dolgozni, nincs pénzem aerobikra járni, stb". Szerintem ez nem idő és nem pénz kérdése. Ezek csak a beidegződésből fakadó kishitű szomorkodások. Valójában mindenkinek ott vannak a lehetőségek, csak nincs rá szemünk, hisz azt tettük magunkévá, hogy "úgyse...". Elmegyünk a lehetőségek mellett, aztán szomorkodunk, hogy szar a világ. Pedig nem szar, és igenis sokminden rajtunk múlik! Nem minden, de személyes dolgaink javarészt igen!
Nagyon remélem, hogy senki nem sértődik meg azon, amit írtam. Sokáig gondolkodtam, hogy szabad-e ilyen nyíltan leírnom amit gondolok az egész témával kapcsolatban már nagyon régóta. Eddig azért nem írtam le, mert féltem, hogy megbántok valakit (többeket). De végül is arra jutottam, hogy ha csak egy ember is megérti amit ezzel mondani szeretnék, már jó. És ne sértődjetek meg, én magam nem alkottam tökéletes életet, messze nem, csak szerintem legalább elvben jobban sejtem, hogy mi kéne a "tökéletességhez közelebb kerüléshez", mint azok, akik mindig a körülményeket okolják azért, ha nekik nem jut annyi, amit megérdemelnének. Amennyit valóban megérdemelnének!

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Szia Adrienn! Azt kell irjam, hogy Te nagyon-nagyon "beteg" vagy, ha allandoan azon sopankodsz, hogy mennyit is kell leadnod a sulyodbol, milyen sokat kell tornaznod, hogy vekony es jo alakod legyen!!!
Hiszen en LATTAM Rolad kepeket, ahol teljesen egyertelmu, hogy egy NAGYON vekony, jo alaku, inkabb fius, mint noies, klassz nadszalkisasszony vagy!!!
Ki magyarazta beled ezt a marhasagot, hogy Neked fogyoznod kell?? A kedves ferjed, vagy ki?
Igen, egy copfos, vidam, 16-nak kinezo, kimondottan sovany lany volt a kepeken! Kép
Akkor hol itt a problema? Valami nagyon nem stimmel! Kép
mindegy

Pálinkás Jó Reggelt Mindenkinek!

Mi ez a komolykodás, lányok? Elveszitek az étvágyamat!Kép Pedig már készül a szalonnás rántotta, 5 tojásból, természetesen zsírban sütve. Van bőven! Ugye itt senki nem használ olajat? Nagyon csalódott lennék!

Adrienn, lazííícs!Kép Üldözési mániád van? Szerintem nem is irigykedünk, hanem van humorérzékünk, ez nagy különbség!
Már maga a topik címe is komolytalanKép Hadd szórakozzunk egy kicsit! Mozira nem telikKép

KépKép
KépKép
piroska

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?