Új privát üzeneted érkezett!

Nita!

Akkor most teljesen beigazolódott a mondatod... Ezek a gyerkőcök...
Bejelöltelek az iwiwen.. Nagyon szép család vagytok. és hogy Te milyen fiatal vagy...

Hát sokkal több, mint szokott. Na de azt hozzá kell tenni hogy nekem eddig szinte csak akkor volt piri, ha gyógyszerrel hoztuk meg.. Úgyhogy talán ez azt jelenti, hogy a méhnyálkahártyám is jó vastag volt... Remélem az éles hónapban is megágyazódik a babucinak... Hála istennek nem darabos, így nem is nagyon izgulok..

Kiváncsi vagyok majd mit mond neked a doki és milyen vizsgálatokra küld el..

Lassan mennem kell, mert apcinak kell vasalni inget.. Azért még benézek..
szilvia80

Na nem úsztatok meg, van net. Itt a házban valakinek van két szabad kapcsolata is, vagyis kétvalakinek van egy-egy gondolom.
Reméltem, hogy egy telekomosok lakta házban azért akad ilyen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, most hol vagytok?
Sopronban, vagy Ausztriában?
Ausztriában hova mentek pontosan?
Jó pihenést!!!
Vendég

Linácska: Jó nyaralást kivánok. Pihenjetek sokat:)
Amúgy az autót mi is igy vettük, hogy nem is tudtuk akarunk még venni. De egy autóval tértünk haza:) Lám egyíformák vagyunk. És remélem a második babánk is egy napon fog születni mint az első:)
Bár nektek most nagyobb az esélye nem?

Kép
csucsu05

Luca,
Sopronban alszunk, itt van egy céges vendéglakás, egy 3 szobás, kb. 90 m2-es társasházi kéró. Innen kirándulgatunk. Bécsbe, Osztrák dunakanyarba, valahova lovacskázni, meg majd minden nap kitalálunk valamit. Holnap itt Sopronban a Lővérekben akarunk császkálni egy kicsit.

Csucsu,
ti most hogy álltok tesóügyileg? Próbálkozhattok már? Nekünk elvileg ok minden, kivéve azt, hogy nem tudom hogy állok az apa-kiskatona gyilkolászással. A vonalzóm nem jó, már 4. dpo-n vagyok, hőm szerint tuti peteérésem volt, szóval majd meglátjuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: igen mehet a project. Most kellene nem megjönnie. Péntek-szombat vagy vasárnap. Nem ámítom magam mert még pár nap kell hogy ne jöjjön meg. Tünetet sem figyelek hisz az nem mérvadó. Én abban hiszek ha a doki azt mondja: gratulálok babát vár!
Na akkro elhiszem hogy babás vagyok.Addig meg nem érdemes filózni.
Előbb utóbb csak össze jön a kistesó.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Ezzel én is igy vagyok, hogy mig a doki nem mondja, hogy baba van, addig nem élem bele magam, hiába volt pozi a teszt. Csütön kiderül.

Pénteken voltam temetésen, mit ne mondjak szörnyü volt!

Az idő sz*r, pedig ma nálunk Falunap van, vagyis tele lenne a mai nap programmal.
encike 2

Sziasztok,

nem tudom, emlékeztek-e rám. Februárban írogattam, akkor ment el a babám. Azt hittem elég jól feldolgoztam, de már nem tudom. Mindent úgy csináltunk, ahogy az orvos mondta, kivártunk három menstruációt, aztán mindent bele és most van a harmadik nemsikerült-hónap mögöttem. Már nagyon el vagyok keseredve. Lehet, hogy valami teljesen elromlott bennem? Eddig két próbálkozásból kétszer elsőre jött össze a baba, csak az a második elment. A doki nem akar hozzámnyúlni 6 hónap próbálkozásig, mert nem akar "betegségtudatot" kialakítani bennem. Mit gondol, most mit érzek???
Szerintetek mit csináljak? Menjek el egy másik dokihoz vagy várjak még?
Az a legfurább, hogy a menstruáció környékén, vagyis amikor a beágyazódás lenne aktuális ha terhes lennék, valahogy nagyon fáradt vagyok, kicsit fáj a hasam, de nem úgy, mint régen (nekem korábban egy hétig erősen görcsült mensi előtt), hányingerem van, érzékeny lesz a mellbimbóm, vagyis olyan mintha "majdnem terhes" lennék. Mintha nem tudna beágyazódni. Mit gondoltok?

Viki
mazsomka

szilvi az jó ha rendes a menzid! :lol:
Én is nagyon kiváncsi leszek mi a probléma nálam ha van! :roll:
Köszönöm a bókot! :oops: :oops:

mazsomka lehet felborult a hormonháztsrtásod a vetélés miat!Nekem is ez lehet a bajom igaz nekem idén két vetélésem volt 3 honap különbséggel! :cry: :cry:
Ha ugy jobban érzed magad elmehetsz másik orvoshoz de szerintem nem szükséges! :roll:
Lehet azért se sikerűl a baba mert görcsölsz rajta azt meg nem szabad! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mazsomka,
az, hogy 3 hónap alatt még nem jött össze, az semmit nem jelent, az jó, ha az orvosod csak 6 hónapot akar várni, mások 1 évet szoktak. Nem akarok beleokoskodni, de nem lehet, hogy mensi előtt azért produkálsz ilyen tüneteket mert nagyon nem akarod, hogy megjöjjön??? A beágyazódás kb. egy héttel korábban van, peteérés után 4-8 nappal.
Másik oldal pedig, hogy mi szórakoztunk egy évet elzáródott petevezetővel, már inszemem is volt. Az elmúlt egy évben esélyem se volt a babára. Na most ha ezt 3 hónap után megnézik, akkor marad még 9 hónap pluszban. És nekem is volt már 2 terhességem, csak ugye a 2. nem sikerült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mazsomka:Nem szabad izgulni. Az átlag teherbe esés 7-8hónap. És valóban a dokik többsége 1évet vár ki. A 6hónap az nem is sok. Szerintem bizz a dokidban meg magadban is. Nem vagy te beteg nincs bajod. Türelem és meglátod nem is kell sokat várni a babára.
Csak pozítívan előre tudod!!

Kép
csucsu05

Sziasztok,

köszi a bíztatást. Ma már kicsit jobban vagyok, mint tegnap. Annyit találtam ki, hogy adok magamnak még két hónapot és addig megpróbálok nem parázni. Akkor lesz két éves a nagyfiam, végülis volt egy olyan tervem korábban, hogy majd akkor kezdjük a babagyártást. Már meg is szerveztem anyukámat, hogy az összejövési évfordulónkon aug végén vigyázzon a manóra és mi kettesben elutazunk 3 napra! Remélem sikerül és nem fog nagyon hiányozni, mert eddig még nem hagytuk magára fél napnál többre. De úgy érzem kicsit el kell szakadnom tőle is, ha tovább akarunk lépni. Még naponta kétszer szopizik, lehet hogy ez is akadálya a babának. Persze nem akarom leszoktatni, de ha nem vagyok itthon, eszébe se jut és hátha ez a 3 nap elég ahhoz, hogy befejezzük észrevétlenül.
Csucsu, mármint vetélés után 7-8 hónap? Vagy úgy általában?
Egy másik dolog: ti hogy "éltek" a próbálkozás ideje alatt? Lehet hogy ez egy huszadrangú dolognak tűnik, de én nem tudom feloldani azt az ellentmondást hogy egyrészt ne foglalkozzak a témával, legyek laza (vagyis elmenjek bulizni, társaságba, ne kapjak sikítófrászt a füstös helyektől, megemeljek egy bőröndöt, megigyak egy pohár valamit), másrészt odafigyeljek és minden ártalmas dolgot kerüljek. Egész nyáron rengeteg olyan esemény (esküvők, nyaralás, családi vacsorák) volt, amit nagyon vártam, de nem tudtam jól érezni magam, mert a két véglet között lavíroztam. Vagyis egy kicsit elengedtem magam, emiatt aztán lelkifurdalásom volt, viszont ahhoz nem eléggé, hogy tényleg felszabadult legyek. Nálatok ez hogy megy?
mazsomka

Mazsomka: Nyilván a vetélés után a probálkozás elölről kezdődik. Mert a vetélésnek valami oka volt . szerintem pont ez a baj, hogy igy élsz. Hisz azért lehet szorakzni menni, esküvőre menni egy egy pohár italt meginni. Hisz ha az élet normális menetétől valami baja lesz a kicsinek akkor az nem is életképes. Szerintem élj , bulizz, nyugodtan egyél-igyál. és ha megtudod babás vagy akkor majd vigyázol magatokra. A nagyon görcsös akarás nem tezs jót hisz blokkol tudat alatt valamit ami miatt nem jön a baba. Minden hónapban én is reménykedek és ha megjön elcsüggedek de ettől én még nem érzem, hogy hibás, beteg vagyok vagy valami bajom lenne. Szerintem a roma nők akik 8-10gyereket szülnek figyelnek arra hogy ne menjenek füstös helyre, ne bulizzanak, ne igyanak, stb....
Persze nem kell minden nap egy kocsmába beülni nem ezt mondom de ez sem jó, hogy még a nem létező babát a széltől is ovsz.
Nyugalom meglátod nemsokára kismami leszel és nem is kel dokihoz menni .

Kép
csucsu05

bocsi a helyesirási hibákért gyorsan írtam. Bár a végén a kel egy l-el elég csúnya volt :)

Kép
csucsu05

Mazsomka,

Csucsuval teljes mértékben egyet értek. Én is csak annyit tudok Neked mondani, hogy : TÜRELEM ÉS NYUGALOM, ÉS NEMSOKÁRA KISMAMA LESZEL!!!
Vendég

Mazsomka!
A csajokkal teljes mértékben egyet értek.
Lazulj, pihenj és mikor nem gondolod akkor jön össze. Belölem a tapasztalat beszél, mostmár belátom, hogy van ilyen.
Pont ebbe a honapba nem számitottam rá, hogy babás leszek, mert keveset voltunk együtt, nem lh-ztam csak a hőm mértem, de ez is össze-vissza volt. És lám ezek szerint pont jokor voltunk együtt, mert 5 hetes kismami vagyok.
encike 2

sziasztok!
mazsomka igazavan a lányoknak!és szerintem nagyon jot fog tenni a 3 nap pihi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

nemsokára Ti is próbálkozhattok. :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok, Balcsiztunk masfel honapot szuleimnel, igy csak most jelentkezem.

@encike: szeretnek Neked gratulalni, es egyben kivanni egy gyonyoru 9 honapos gombolyuen vidam idoszakot! :D

@ggica: Te hogy erzed magad?Hanyadik hetben jarsz?Visszaolvastam picit, amit irtal...Elso gyerekkel nem vagy meg gyeden, v gyesen?Akkor mehetnel akar tappenzre is most terhesseg alatt....Vagy mar nem vagy a korabbi munkahelyeden?

@nitacska: mikor lesznek a kivizsgalasok?Nagyon szoritok, h mielobb probalkozhassatok ujra!

@mi: voltam dokinal a 8.heten es azt mondta, most mar szabad probalkoznunk!!!!Olyan jo erzes keritett hatalmaba, mar nem is vagyok turelmetlen....talan azert mert mar pockosodom?Belulrol valami ilyesmit erzek...Jonas napomon egyutt voltunk a ferjemmel, ez pont a mestruacio utolso napjaiba esett bele!Az erdekes az, h azota eltelt 19 nap es nem volt peteeresem, mert ereztem volna...szoval lehet bejott nekem a Jonas modszer.Talan csinalok egy terhessegi tesztet, avval kiderul, h Jonas napon lettem-e terhes, mert kulonben meg 12 napom lenne hatra ciklusig.Mit gondoltok?

Kép
zsozsoo

Zsozsoo,

EGY POZITÍV TESZTET KÍVÁNOK AKKOR NEKED!!! :lol: :lol: :lol:

NA, MEG PERSZE MINDENKINEK, AKI EBBEN A JÓ KIS CSAPATBAN MEGTALÁLHATÓ!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Petra, Nita, Szilvi, köszönöm Nektek a gratulációt :D , mármint a 12. héthez! :lol: Jól vagyok, úgyhogy nagyon remélem, a baba is él és virul.

Szilvi, igazad van, hogy még az első trimeszterben el kell menni a védőnőhöz, de talán nem veszik olyan szigorúan. Van papírom, csak nem mutattam még meg. :wink:
Nem szeretnék addig terheskönyvet kapni, amíg azt nem mondta az uh-os doki, hogy minden oké. Talán ha júliusban, az első uh-on megkédezem, hogy ugye ver a szíve, akkor most nem lennék ilyen helyzetben. :? Na, de most már csak bő egy hét...
Szerintem Nálatok a köv. hónapban mindenképpen itt az ideje a próbálkozásnak! (A doki sem mondhat mást...) :oops:

Nita, már nem sok van hátra a babaprojectig, tényleg. Nyár elején nekem olyan hosszúnak tűnt a várakozás, most meg már mindjárt szeptember!!!

Csucsu, akkor Neked a hétvégén kellett nem megjönnie, igaz? Vannak jó hírek?

Linácska, jó kirándulást!

Mazsomka, szeretnélek én is megnyugtatni. Szerintem ha megjön rendesen, akkor semmi ok az aggodalomra. Hamarosan összejön a baba is! (Ha pedig a dokidban megbízol, akkor ne cseréld le.)

Encike, azért elmentetek a falunapra? Hogy vagy?

Zsozsoo, de jó, hogy ilyen hosszú ideig nyaraltatok, biztos klassz volt.
Még gyeden vagyok, de ez sajnos passzív gyed (határozott idejű szerződésem lejárt, amikor Laura született), már nem vagyok jogosult csak gyesre, akkor is, ha lesz még egy gyerekünk. :cry: :evil: :( :twisted: (Hát igen, s jelenleg munkahelyem sincs.) :oops:
Áronotok nem rég volt másfél éves, ha jól látom. Gratulálok!!!!!!!!

Rólunk:
Ma voltam dokinál, kedves volt, biztatott, dehát ugyebár nem lát belém, így azt sem mondhatta, hogy rendben van a gyerek. 8)

Szombaton szerencsére egyáltalán nem volt rossz időnk az esküvőre. Viszont olyan bénák voltunk, hogy Laurát nem altattuk el előtte (nagyon használhatatlan volt szegény), s még a babakocsit is itthon felejtettük. Így ez egy nagyon rövid lagzi volt számunkra... :roll:

Szép napot!

Kép
Kép
ggica

Ppetike, csatlakozom én is a jókívánságodhoz.
Zsozsoo, a lényeget meg kihagytam: tesztelj, légyszi, a megérzéseid biztos nem csapnak be!!! Szerintem igazad lesz!!!! :D

Kép
Kép
ggica

Ppetike, Nálatok most volt búcsú, ugye? Milyen volt?
(Vagy el vagyok tévedve?)

Kép
Kép
ggica

Ggica,

igen, nálunk most volt búcsú. Jó volt, csak rövidre sikerült a kint létünk, mert kötve voltunk a kislányhoz. A férjem dolgozni volt, így Én voltam kint Petikével és Petrácskával. Nem volt semmi... :lol: :lol: :lol:
De azért aminek külön örülök, hogy Petike nagyon jól érezte magát. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak egy gyors bekukk.
Ma nagyon jó napunk volt, olyan sok hülyeséget csináltam, amit már régen nem. Lovagoltam, vidámparkban voltunk, Lilivel felültem olyan játékra, ami a vízben landol, aztán a barátnőmmel (két harmincon felüli csaj) rohangáltunk át egy vízfüggönyön, malackás körhintán ültem, traktoroztunk, szóval minden belefért, kivéve az óriás gumicsónakos csúszdát, na azt már nem vállaltam. És most eldönöttem, hogy nem érdekel, hogy esetleg baba van, max. ő is jól érzi magát.
Azért a végén sajnos Lili esett egy nagyot, felrepedt a szája, lehorzsolta a térdét, állát, de gyorsan felültettük még egy körhintára, hogy ne az maradjon meg benne, mert már épp a kijáratnál voltunk, jöttünk haza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ggica!
Hogy telik az idő!
Persze este elmentünk bulizni fél 3-kor jöttem haza a szomszédokkal voltam, mert apci szolgálatban volt és anyu vigyázott a gyerköcökre.

Linácska!
Akkor jol érezted magad! Én is bizti ezt tettem volna!
encike 2

Azta!
Mi van itt?????
encike 2

sziasztok!
ggica tényleg hamar elment az idő!Jövőhéttől kezdődik a kivizsgálás pontosabban 25.-étől!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
linácska remélem már jól van Lilike?és a szája is?Küldök neki sok gyógypuszit!!!!!!!!
AZ meg nagyon jó hogy te is jolérzed magad!ha az a baba ott van és jol megtapadt akkor ott is fog maradni!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok segítsetek a kis pöcsösöm nem tud kakilni és nagyon sír ha jönne a kaki!
Mit tegyek???????? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ha simogatod a pociját körbe körbe az nem jó. Szabinának bevállt. Persze lehet kéne neki egy kamilla teát innia. Az egy kicsit hashajtó hatású .

Kép
csucsu05

Szóval a kérdőjel lemaradt az első mondat után.

Kép
csucsu05

már probáltam neki de nem esik jol neki! :(
sajna nincs itthon kamilateám! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska,
mióta nem kakil a kicsifiad? Szerintem ne várj sokáig, irány a doktorbácsi/néni. Lili kisbarátnője így került kórházba tavasszal 4 nap nemkakilás után, ott is csak a 3. napon tudták valahogy kiszedni, se beöntés, semmi nem használt, mert annyira tartotta, mert már félt, hogy fájni fog. Azóta is guttalax cseppeken meg valami levolax-on élnek. Esetleg ezeket megpróbálhatod, nem tudom, lehet-e recept nélkül kapni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

tegnap mondta a párom h nem kakilt és ma este fele elkezdett sirdogálni ha kakilnia kelet!sajna csak nekem való glicerines kupom van!holnap szerintem ügyelet vagy remálem van a dokinénije!
ja meg van szintén én kaptam guttalax cseppem,azt kaphat?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adjál neki joghurtot, nekünk ez is segitett.
encike 2

encike köszi a tanácsot megfogadom! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

langyos tej, frissen facsart narancslé, glicerines kúp - ezeket is nyugodtan kipróbálhatod. :lol:
Vendég

ppetike neked is köszönm holnap bevetünk mindent! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én új vagyok itt, sajnos, tegnap tudtam meg, hogy a kis pocaklakónk meghalt. Kb. 16 hetes volt, holnap kell megszülnöm.
Értetlenül állok az egész előtt, segítsetek, hogyan lehet ezt feldolgozni? Van egy gyönyörű, két és fél éves, egészséges kisfiunk, és a párom is nagyon mellettem van, de ezt a baát is nagyon akartuk.
Mi történik a kórházban? Senki nem mondott semmit, olyan leírt-esetnek kezeltek.
Köszönöm.
lyly

Kedves Lyly!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez történt, együttérzek Veletek. Szörnyű, hogy még 16 hetesen is bekövetkezhet a baj egyik pillanatról a másikra. :cry:
Vannak itt néhányan, akiknek sajnos meg kellett szülniük a babát, biztos fognak Neked tanácsot adni. Legyél nagyon erős, jó, h. a családod Veled van!
Kitartást kívánok és hogy mielőbb vigasztalódni tudjatok. Puszillak.

Kép
Kép
ggica

Lyly,

NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM AMI VELED TÖRTÉNT!!! :cry: :cry: :cry: Nekem betöltött 25 hétre kellett a kisbabát megszülnöm (fejlődési-rendellenesség miatt). Szerintem Te is fogsz kapni majd feltöltést, meg méhszájtágítót. Amikor pedig megszülted a kisbabát, elaltatnak (legalábbis engem elaltattak) és a méhlepényt azt műszeresen fogják majd eltávolítani. NAGYON ERŐSNEK KELL LENNED, MERT NEM LESZ EGY KÖNNYŰ MENET (Én tapasztaltam)! Nekem a történtek feldolgozásában nagyon sokat segített a jelenlegi orvosom, a védőnők, családom illetve itt a fórumon a lányok!!!
Vendég

@lyly: rettenetesen sajnalom!Szronyu korulmenyek kozott veszitettem el szinten a 16 hetes babamat ket es fel honapja, de ujra melegseg van a szivemben es beke. Sajnos nagyon nehez idoszak elott allsz, de hidd el, h van kiert vegigcsinalni, csak kapaszkodjatok jol egymasba....mas nem segit, ne varj sokat az orvosoktol es akkor nem csalodsz.Szoritok Neked!Vigyazz magadra!

Kép
zsozsoo

Lyly: Nagyon nagyon sajnálom, hogy ez történt. Én tanácsot nem tudok adni de azt igen, hogy erősnek kell lenned és igenis hinni kell abban, hogy ezután lesz még egészséges kisbabátok.Veled van a párod a családod van egy gyermeked akiben most kell megtalálni az élet szépségét. BIztos nehéz időszak előtt vagy de hidd el ha a párod is melleted van akkor könyebb lesz együtt kilábalni ebből.
Gyere ide is hozzánk mond el ami bánt amitől félsz és segítünk mi is.
Sok sok szeretettel öllellek. Kitartás !!!!!

Kép
csucsu05

ggica: azt hiszem, nem kapkodjuk el...megvarom a jovo hetveget inkabb es csak akkor tesztelek. Ugy erzem ezt nem szabad elkapkodni, nem szeretnem hajszolni a jovot. Mar az is boldogito, hogy valamit erezgetek, vagy csak ennyire vagyom ra, en mar annak is orulok.

ppetike: koszonom a biztatast, remelem tenyleg pocakosodhatunk sokan meg itt.

nitacska: volt mar kaki?Aronnal ez ket honapos koratol visszatero problema, kiprobaltuk mar szerintem mindent az elmult masfel ev alatt (orvosi bevatakozas, homeopatia, "nepi" szokasok) Szoval kicsikent, ket honap alatt egyszer kakilt, es jokedvu volt, de nagyobbkent mar neki is volt ugy, h eltelt jo par nap es semmi, de olyan is, h jo 10 napon kerezstul sirt, ha kakilt. Mivel ez nalatok ugy latom azert nem ilyen visszatero problema a legegyszerubb es leghatasosabb modszert mondanam. Aztass be aszaltszilvat 4-5 darabot, akar picit felfozheted is, vegul add hozza egy naturjoghurthoz es pepesitsd. Egyreszt nagyon finom, masreszt szepen kitisztit es egy hangja se lesz a kakinal. Igyon sok folyadekot, ha nem megy a viz, ihat friss narancslevet, az is segit. Kamilla picit kiszarit....de van akinel mukodik.

Kép
zsozsoo

Lányok,
nagyon köszönöm a vigaszt és a biztatást. A párommal nayon szeretjük egymást, itt van a csodás kisfiunk, egy kicsit félek az egésztől (még nem altattak), de a kis családomért muszáj lesz kibírni.
20 hetes lennék, de valami miatt megállta a baba fejlődése, csak 16 hetesnek mutatta tegnap az uh.
Mennyi ideig tartott, amíg megszültétek a kicsit?
Mikor mehettetek haza? Ne haragudjatok, ha sebeket szaggatok fel, nekem nincs anyukám, anyósom, nem tudok kihez fordulni, csak a párom és a védőnő, de ő sem élt át még ilyet.
Itt egy kép Bencusról, hogy nektek is erőt adjak, érdemes!

Lyly Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly. A kisfiad tényleg tünemény! Sok sok erőt kapsz tőle. Sajnos nem tudok segiteni meddig kell bent lenni de biztos a lányok majd megírják.
Én hiszek abban, hogy a rossz után a jó jön. És meglátod lesz még babátok kisfiadnak meg kistesója:)

Kép
csucsu05

Lyly,

nagyon szép a kicsi fiad!!!

4 napig jártam le a szülőszobára és 2 napon át készítettek elő a nőgyógyászati műtőben. 2007.02.12én (ez volt a 4-dik nap), délelőtt 10.45-kor fejeződött be a terhességem. Pont 1 hetet töltöttem bent a SOTE I.-en.Hiszek abban, hogy Te is erős vagy és végig tudod csinálni az egészet!!!
Vendég

Lyly!

Nagyon sajnálom ami veled történt!!! Remélem minél előbb sikerül feldolgoznod, és hamarosan egészséges babátok lesz!!
Kitartást a műtéthez... Mielőbbi gyógyulást..
Nagyon szép a kisfiad...

Nita, sikerült már kakilni a picidnek? Én is a szilvára szavaznék.. Vagy aszalt sárgabarack.. De remélem már nincs rá szükségetek... Iszik eleget Mátéka?
szilvia80

@lyly:en ismeretlen betegseg cimen kerultem korhazba, amirol nem irnek tobbet. 3 napra ra, beindult a magas laztol a szules, de jo fel napot vajudtam, mire vilagrahoztam a magzatom.Kerjel fajdalomcsillapitot, de hidd el azt is fogsz kapni es nyugtatot, h elviseld a lelki fajdalmat, mert nagyobb mint a testi ebben a fejlettsegben.Utana altattak es kapartak, majd intenziv o. egy ejszakara es ra ket napra mar otthon voltam.Remelem emberseges korulmenyeket talasz es orvosokat, az nagy segitseg ebben a vesztesegben. Ne felj az altatastol se....a ferjed biztos ott lesz majd mikor felebredsz es fogja vegig a kezed!Sok erot kivanok neked, nektek.

Kép
zsozsoo

lyly nagyon sajnálom hogy ez történt!Nagyon sok erőt kívánok és mielőbbi felépülést!!!!! :(
nagyon szép a kisfiad!!!!!!!! :lol:
zsozsoo nagyon szépen köszönöm a segítséget!ezt a szilvás dolgot fel is írtam!ma adtam neki kamillateát jó sokat csak azt ivott és sikerűlt egy nagyobb adag neki!!!!!!!!de holnap veszünk narancslevet meg szilvát akkor! :lol:
szilvi ma itatam vele sok kamillateát meg meleg langyos tejcsit és meghozta hatását igaz kevés sikerűlt de sikerűlt ez a lényeg! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?