Sziasztok!
Petra, Nita, Szilvi, köszönöm Nektek a gratulációt
, mármint a 12. héthez!
Jól vagyok, úgyhogy nagyon remélem, a baba is él és virul.
Szilvi, igazad van, hogy még az első trimeszterben el kell menni a védőnőhöz, de talán nem veszik olyan szigorúan. Van papírom, csak nem mutattam még meg.
Nem szeretnék addig terheskönyvet kapni, amíg azt nem mondta az uh-os doki, hogy minden oké. Talán ha júliusban, az első uh-on megkédezem, hogy ugye ver a szíve, akkor most nem lennék ilyen helyzetben.
Na, de most már csak bő egy hét...
Szerintem Nálatok a köv. hónapban mindenképpen itt az ideje a próbálkozásnak! (A doki sem mondhat mást...)
Nita, már nem sok van hátra a babaprojectig, tényleg. Nyár elején nekem olyan hosszúnak tűnt a várakozás, most meg már mindjárt szeptember!!!
Csucsu, akkor Neked a hétvégén kellett nem megjönnie, igaz? Vannak jó hírek?
Linácska, jó kirándulást!
Mazsomka, szeretnélek én is megnyugtatni. Szerintem ha megjön rendesen, akkor semmi ok az aggodalomra. Hamarosan összejön a baba is! (Ha pedig a dokidban megbízol, akkor ne cseréld le.)
Encike, azért elmentetek a falunapra? Hogy vagy?
Zsozsoo, de jó, hogy ilyen hosszú ideig nyaraltatok, biztos klassz volt.
Még gyeden vagyok, de ez sajnos passzív gyed (határozott idejű szerződésem lejárt, amikor Laura született), már nem vagyok jogosult csak gyesre, akkor is, ha lesz még egy gyerekünk.
(Hát igen, s jelenleg munkahelyem sincs.)
Áronotok nem rég volt másfél éves, ha jól látom. Gratulálok!!!!!!!!
Rólunk:
Ma voltam dokinál, kedves volt, biztatott, dehát ugyebár nem lát belém, így azt sem mondhatta, hogy rendben van a gyerek.
Szombaton szerencsére egyáltalán nem volt rossz időnk az esküvőre. Viszont olyan bénák voltunk, hogy Laurát nem altattuk el előtte (nagyon használhatatlan volt szegény), s még a babakocsit is itthon felejtettük. Így ez egy nagyon rövid lagzi volt számunkra...
Szép napot!