Akkor a történet:
Ugye írtam csütörtökön h megy el a nyákdugó és olyan furán érzem magam.
Éjjel elmentem wc re és barnás rózaszínes valami jött.Tettem be betétet mire vissza értem a szobába tele lett.
Apát ébresztettem,bementünk.
Megvizsgltak,nem tudták meg állaptani van e benne magzat víz,1 ujjnyi.
Ctg-re raktak azt mondták 2 órát meg figyelnek,ha semmi akkor is bent kell maradnom.
A derekam éreztem mikor már ctg-n voltam,a fájások max 85-ig mentek fel.Szülésznő szerint tágultam,max délre baba.
Mondtam apának mindig h kőkemény a hasam,a szülésznő megint jött vizsgálni,apa addig kiment,és csak annyit látott,
a szülésznő nagyon véres kézzel szaladt a folyosón és kiabált h doktor úr,doktor úr!
Bejött,kérdezte mitörtént?de akkor már úgy véreztem h a zöld lepedő amivel levoltam takarva is átázott.
De Én nem tudtam mi a baj.Jött az egyik ügyeletes,kő kemény has, mondta szojanak a másik dokinak is és keltsék fel
a főorvost(apa már sírt).Jöt 3-om orvos 2 szülésznő és húzták az ultrahang gépet.
Megnézték,de akkor már ahony huzogatta
az ultrahang fejet , ugy jött ki alul a vér is(bocsánat).Nem értem miket beszélnek,annyiből tudtam h császár
h mondta a doki az egyik szülésznőnek h hívják a dokim azonnal és írjon császáros lapot.
Kimentek,annyit halottam h a két orvos is mondta Ők is mosakodnak és készítsék a lenti műtőt nincs idő a fentibe
menni.Persze h mitörtént,még mindig nem tudtam.
Bejött a szülésznő,kérdeztem mi a baj,annyit mondott amajd az orvosom fel világosít.
Hála Istennek,tényleg 10 percen belül ott volt, Ő mondta el h fájásokra elkezdett levállni a lepény
És minnél több a fájás annál jobban válik le a lepény.Ettől véreztem egyre jobban.De a baba elátássa is csökkent
folyamatosan.Mikor beértünk a szivecskéje 170 körül mozgot,mikor a dokimat vártuk már csak 120 körüli volt.
Dokim elment mosakodni,5 perc múlva műtőben voltam.Megkaptam a szúrást,apát zsilipelték
(igy mondták h steril rucit kapott,el paravánoztak.Sokan voltak a műtőben,fáztam és csak a dokim kerestem.
Mikor megláttam megnyugodtam,az anesztes megálapította h mehet a műtét.
Semmit nem éreztem,csak h húznak le,akkor össze csuktam a szemem és fintorogtam,nem volt kellemes,de meghalottam
picike ordítását ,és apával hangosabban sírtunk mint Ő
Elvitték,apa vele ment.9/10 es apgart kapott,semmi oxigén hiánya nem volt 100% ig jól volt.
Doki össze stoppolt,addig ezeket mind elmondta.Felvittek az intenzívre hajnalba,apa bejött 10 percre és kikelett
mennie.du jöhetett vissza,de addigra lábra álltam, igy levittek a gyerekágyra.
Nem találom fájdalmasnak a császár metszést,annyi volt rossz mikor az intenzíven óránként megnyomkodták a hasam.
az nagyon fájt,de egyébként elviselhető volt.
A kislányunkba szerelmesek vagyunk,nagyon jó kislány
Imádjuk!
Bocsánat ha hosszú voltam.És ha túl részletes,de igy volt.
jövök még csak kis csaj ébred