Sziasztok!!!!
Betty gratula a 4kézlábhoz.....ezután beindul Panka is az tuti
Kia, örülök hogy Levi jól érzi magát itthon(Nyh.)
Remélem sikerül a munka és a telek is! Bölcsi....nem tudom hová akarjátok majd Levit beadni....de itt is elég sok helyen telt ház van....én is parázok.....bár az egyik helyen van ismerős és azt most bővitik is.....mi is készülődünk már hogy megpróbáljunk felkerülni a várólistára.
Tényleg sokan nagyon régen írtak
Én is kíváncsi lennék mindenkire hogy vannak a babák és az anyucik!!!!!
Mi jól vagyunk.....Réka megállíthatatlan......fiókokat kipakolja....kinyitja a szekrényajtókat......dumál ezerrel......a labdára azt mondja hogy da.....néhány játékot már névről ismer és megkeresi ha megkérjük rá....a hintára azt hogy ta....az apjának mondja hogy deje(gyere).....nagyon kis édes és okos
Integetni csak akkor integet ha jó messze vagyunk tőle...otthon sose csinálja....pl.szerdán voltunk tanácsadáson és apja kiment a váróból az ajtóhoz mert iszonyat meleg volt...én bennt maradtam és integettem nekik....na akkor Réka is integetett
Tapsolni is tanítom.....de azt is csak egyszer csinálta a pelenkázón....azóta sem....viszont ha 2 játék a kezében van azt összeüti
Neki is jön a 3. foga.....már recés az ínye és átlátszó...szóval nemsokára áttörik ez is....a mellette lévőt még nem látom de ez is szinte egyik napról a másikra pattant ki
És elkezdtünk napközben nem ölben elaludni ..... csak simizm a fejét és eddig sikerült lerakástól számítva 20 percen belül elalatatni....persze eleinte feláll...izeg-mozog....de nekem már ez is nagy könnyebbség......
Csak az estékkel van gond....mert ő a tápiját még mindig ölben kapja és ott alszik el....és....ezt eddig mindig én csináltam.....na most apja is próbálkozik és zéró sikerrel.....első este tök jól ment de azóta nyügi van....sem a kaját sem a cumit nem fogadja el tőle....és.....sírdogál
Eddig mindig átvettem de ma nem fogom......annyira sajnálom
Sajna már nem nagyon bírom......mivel nő a kistesó a pocakban rendesen.....érdekes most sokkal hamarabb nő a pocakom......olyan most mint anno 18 hetesen
Bár mindenki azt mondja hogy a 2. terhesség hamarabb látszik mint az első tényleg és ez igaz!
Zuzmara te kérdezted a fejlesztő játékokat.....na ami nagy kedvenc az olyan mint az "itt a piros hol a piros"(az apja találta ki
) Szóval van három játék poharunk ami különböző színű és nagyságú.....ebbe belerakunk egy kisebb labdát vagy játékot....és....összekeverjük....majd Rékuci megmutatja melyikben van a labda....nagyon kis ügyes...persze van amikor nem figyel rendesen....de nagytöbbségben simán tudja melyikben van...és....imádja!Na meg persze labdázni tanítjuk.....mutogatom a játékokat mondom a nevét.....elrejtem....megkerestetem vele....kipakolunk a dobozából.....ami persze nagyon megy...nem is kell kérni
Most tanulunk visszapakolni.....már néha sikerül is neki.....
Hunci, Zsuzsi jó hallani felőletek is!!!
Anna veletek mizu?
Na megyek eszek még valamit....mert kiborító hogy állandóan éhes vagyok!!!
Puszi mindenkinek!
Niki és Réka baba