Sziasztok Lányok!
Hogy telt a hétvégétek?
Végeztünk a festéssel. Jól elfáradtunk, de most szép lett. Igaz, amiért nekiálltunk, a beázás, azt nem tudtuk megcsinálni, mert ledobta a festéket. Azt hittük, hogy ki van száradva, a férjem le is glettelte pénteken, az rendesen meg is száradt. Péntek éjjel jó nagy eső volt, s szerintünk akkor újból beázott, így szombaton ledobta a festéket. A keresztapámmal beszéltünk, ő tetőfedő, s ha jövő hétig nem szárad ki, akkor ő megnézi. Így látatlanba ő is úgy gondolja, hogy még mindig beázik.
Niki! Ne érezd ezt a sírást kellemetlennek, gondolj arra, hogy ez neked jót fog tenni, hiszen hozzásegít egy babócához. Hány ilyen injekciót kapsz?
Babácska! Sajnálom a veled történteket. Hatalmas lelki erőtök van. Kitartást! Szeptemberben beköltözik a pocaklakód!
Már jó sokat fogytál. Én nem szeretnék semmi ilyen diétát elkezdeni. Már csináltam egy kitartó fogyókúrát pár évvel ezelőtt, akkor esténként turmixokat ittam, amit én gyártottam, és persze tornáztam. Akkor ez bevált, remélem most is bejön. Ja és a nasit kell elhagynom. Az a fő bűnös. A héten elkezdem a tornát + biciklizést. Minden kezdet nehéz, de ha beindul...
Morzsa! Elhiszem, hogy vaciláltok a festésen. Rengeteg pénzbe, s fáradságba kerül, s én is úgy hallottam, hogy annyit nem dob az áron.
Nekem volt peteérésem, a vérvételi eredmények és az ultrahang kimutatta. Az én dokim azt mondta, hogy lehet, hogy a sárgatesthormon a ciklus végére nem elég kitartó, nem marad egy elégséges szinten, s ettől van a barnázás. Nem tudom, hgoy melyikünk dokijának van igaza.
Lehet, hogy mindkettőnek.
Zsuzska! Hogy telt a hétvégéd? Merre vagy?