Bocsi, hogy tegnap leléptem, de olyan fejfájás jött, rám, hogy leírni nem tudom.
Nagyon kába vagyok most is. Nem aludtam valami sokat az éjszaka.
Felébresztett a nappaliba hagyott telefonom, ami jelezte, hogy tölteni kellene.
A fene enné meg ezeket a ketyeréket. Egyszer kukás kocsi, máskor mobil.... Pfuuuuu...
Zsuzska
Te aztán jól eltüntél a hétvégére!
A hétvégén volt nálatok a csúcspont. Tele akcióval. Aztán hamarosan kiderül, hogy mennyire voltalok serények.
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
megy a varázslós angyalka is!!!! Biztos ami biztos!
Jó neked, hogy szépek a körmeid. Ilyen ügyes vagy?
nekem a jobb kezemen sosem sikerül, mert nagyon ügyetlen vagyok ballal. Én most leszedtem a műkörmeimet, és azt várom, hogy anyu is, én is ráérjünk, és megcsinálja.
[quote]M írta:ár annyira várom, hogy mit mondanak..... hátha azt mondják majd, hogy a péntekinél magasabb már a HCG szintem Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ááááááááááááá... csak álmodozom
azt szabad! Sőt kötelező! tudod! Olvastad a Titok-ot! Pozitív hozzáállás!!!
Az unokatesódéknak gratu!!
de jó nekik!
Pláne, hgoy egyszerre kismamák! Mint Szöszkééknél! Ez olyna jó lehet!
Az emailt szívesen, majd küldök még, ha kapok ilyen jókat.
Csak meglett az a laptetűűűűűűűűű!
Az emaileket köszi. Nem kell bocsánatot kérni. A képek nagyon szépek. A pandák, meg nagyon édik!!!
Majd, ha küldesz, küld inkább a freemailre, mert azt szoktam sűrűbben nézni. Ugyanaz a név, csak freemail.hu. Köszike! Csak azért, hogy el ne maradjon valamelyik elolvasni.
BridgetAz az idézet, amit bemásoltál, elléggé hazavágott.
Tényleg így van. És én még csak az elején tartok.
Iszonytos ezt az elkeseredett levelet olvasni. Szegény lány, aki ezt írta, totál ki lehetett akkor már.
Megnéztem a kis videót is. Őrület, hogy egyeseknek mennyi energiája van. Pláne, hogy mások bajával foglalkoznak. Nagyon szép dolog tőlük.
neked a pé pont jókor jött. megvárta, míg hazaérsz.
Remélem lesz eredménye.
Mostmár nagyon rád férne!
Hogyhogy lecseréled a régi akupontost?
[quote]N írta:eked 22-en a 21.napi verveteled lesz? Rolling Eyes Mert akkor te is meg en is meg Pendi is megtudjuk az ertekeinket es ossze tudjuk hasonlitani
"
Az jó lesz. Nekem a jövő hét végére esik. Nem tudom majd mikor veszik le, de pont szombatra jön ki.
De majd amint lesz eredmény, jelentem...
[quote]E írta:n olyan pozitiv vgyok,hogy azt mondom ez az en honapom
Én nagyon dukkolok!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Azért még próbáljatok rá ezen a héten, nehogy elszalasszátok a megfelelő időpontot!
Neked is megy az angyalka: Varázsoljon mostmár babót neked is!
Nócika
Micsoda fejlemények! Remélem bejön az új dokinéni, és végre megoldja az összes problémádat! Feltétlenül jelentkezz, ha tudsz már valamit! Na meg azt is írd meg, hgoy milyen a dokinéni.
Amúgy a múltkori váladékos tüneteid megszűntek?
VAgy ott van még a gonosz?
Neked is küldöm az angyalkát, hogy végre vége legyen a betegségmizériának, és lehessen puding ezerrel, és ebből babóca:
Apácskát nem hagytam aludni!
Megmondtam neki, hogy a héten bele kell adni anyait-apait!
Most megyek, mert megyek a Mamikámhoz a tanyára segíteni. Majd délután jövök valamikor.