Új privát üzeneted érkezett!

Kezdek sok leni magamnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendikém!
Remélem, tetszeni fognak a levlek, amiket küldtem.... bocsi a továbbítósért, de nagyon tanukságos a szövege.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Sziasztok csajok én is vagyok mostmár!! :lol:

Csajok! Ma aztán termeltetek! Meglátszik, hogy nem itthon, hanem otthon van a mi Bridgetónk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na egyébként ma felhivtam az Ujonan talált azaz ajánlott dokinénimet! Beszéltem vele telefonon kérdezte, hogy mi a bajom, mert kértem töle egy teljes kivizsgálást! Meg kérdezte, hogy miért és én mondtam neki! De arra kért, hogy hívjam vissza holnap délelött, mert épp szülése van és holnap tud is nekem idöpontot adni! :wink: Egyébként nagyon kis fain volt a hangja a teloba ugyhogy megint nagy reményeket füzök a dokihoz! De majd meglátjuk!!!! :roll: :roll: :roll:

Zsuzsukám! Egyábként azért nem írtam meg a címem ujra, mert megrendeltem a multhéten Huncutkátol a szajrét! Ma meg is jött ugyhogy csütörtökön tudok neki utalni ugyhogy akkor utalok is egyböl! :roll: :wink: Remélem nem lesz neki késön, de már írtam is neki, hogy akkor jutok bank közelébe! A hétvégi strandolást meg is emlitettem apácskának! Tetszik neki az ötlet, de azt mondta várjam meg legalább a csütörtököt mert lehet, hogy akkorra jön be neki egy nagy meló! És ha összejön akkor toljuk át a következő hétvégére!! Akkor meg tuti jó lesz!!!! :wink: :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! A baross utcai klinikával nincs semmi bajom, de most megnézem ezt az uj dokinénit! Mivel maszek meglátjuk mi lesz! Egy konzival bejjebb leszek aztán meglátjuk!!! :lol: :wink: Egyébként nagyon helyes a pozitiv hozzáállás a baby-vel kapcsiban, de ha nem bánjátok én is szeretnék ebben a hónapban csatlakozni hozzátok!! Azaz én is szeretnék májusban szülni és persze, hogy 2009 májusára gondoltam!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendikém drágám! Írok amint lesz idöpontom! Apácskát meg ne hagyd aludni! Pláne ebben az idöszakban! Jó tudom aludni kell, de most van más is a listán ami annál sokkal, de sokkal fontosabb!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szoval kabd el apácskát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És a kukás járat meg monnnnnnnnyonnnnnnnnn llllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


ZsuzsukámE Egy mondat erejéig vissza kellet kapcsolnom a gépet! Na drágám! Mikor tudod, hogy erre jártok és ráértek egyszerüen csak csörgess meg, hogy itthon vagyunk-e, mert hogy bejönnél meglátogatni! Erre én vagy azt mondom, hogy nem vagyunk otthon vagy azt hogy mikor értek ide?? 10-15 perc?? Oké drágáim! Bármikor a kapunk nyitva áll elöttetek! :wink: :wink: :wink:
És ez utobbi mondatom bármeikötökre érvényes aki Monoron jár! Akár légy Te Pendikém akér Te Birdkém! :wink: :D :D Szoval egyszerüen csak emeljétek meg a telot, ha erre jártok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép

Mar irtam reggel de becsukodott az ablak :evil: es aztan nem is folytattam :evil:

Zsu
Latom nem biztad a veletlenre :lol: LAPTETUUU :lol:

Noci
ez a dolog nalam is fenn all :lol: :lol: :lol: ha erre vgytok barmikor csak csorogjel meg :!: :lol:

Pendi
Itt az ido 8) Apaaara fel :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most kivetelesen ngyon izgulok 8) bar a ciklus.hu szerint 20-an van pe-m azaz holnap :? erdekes :roll: azert meg igy is beleestunk :wink: es mar csak 10nap es kiderul 8)

Hoallas Kép

http://www.fertilityfriend.com/home/20338d

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Bocsi, hogy tegnap leléptem, de olyan fejfájás jött, rám, hogy leírni nem tudom. :cry: :cry:
Nagyon kába vagyok most is. Nem aludtam valami sokat az éjszaka. :cry: :cry: Felébresztett a nappaliba hagyott telefonom, ami jelezte, hogy tölteni kellene. :roll: :roll: A fene enné meg ezeket a ketyeréket. Egyszer kukás kocsi, máskor mobil.... Pfuuuuu... :evil: :evil:

Zsuzska
Te aztán jól eltüntél a hétvégére! :roll: :roll:
A hétvégén volt nálatok a csúcspont. Tele akcióval. Aztán hamarosan kiderül, hogy mennyire voltalok serények. :wink: :wink: :lol: :lol: Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
megy a varázslós angyalka is!!!! Biztos ami biztos!
Kép
Jó neked, hogy szépek a körmeid. Ilyen ügyes vagy? :lol: :lol: nekem a jobb kezemen sosem sikerül, mert nagyon ügyetlen vagyok ballal. Én most leszedtem a műkörmeimet, és azt várom, hogy anyu is, én is ráérjünk, és megcsinálja. :roll: :roll:
[quote]M írta:ár annyira várom, hogy mit mondanak..... hátha azt mondják majd, hogy a péntekinél magasabb már a HCG szintem Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ááááááááááááá... csak álmodozom

azt szabad! Sőt kötelező! tudod! Olvastad a Titok-ot! Pozitív hozzáállás!!!
Az unokatesódéknak gratu!! :lol: :lol: de jó nekik! :lol: :lol: Pláne, hgoy egyszerre kismamák! Mint Szöszkééknél! Ez olyna jó lehet!
Az emailt szívesen, majd küldök még, ha kapok ilyen jókat.
Csak meglett az a laptetűűűűűűűűű! :lol: :lol:
Az emaileket köszi. Nem kell bocsánatot kérni. A képek nagyon szépek. A pandák, meg nagyon édik!!! :lol: :lol: Majd, ha küldesz, küld inkább a freemailre, mert azt szoktam sűrűbben nézni. Ugyanaz a név, csak freemail.hu. Köszike! Csak azért, hogy el ne maradjon valamelyik elolvasni.

Bridget
Az az idézet, amit bemásoltál, elléggé hazavágott. :? :? Tényleg így van. És én még csak az elején tartok. :? :? Iszonytos ezt az elkeseredett levelet olvasni. Szegény lány, aki ezt írta, totál ki lehetett akkor már. :? :? :cry: :cry:
Megnéztem a kis videót is. Őrület, hogy egyeseknek mennyi energiája van. Pláne, hogy mások bajával foglalkoznak. Nagyon szép dolog tőlük.
neked a pé pont jókor jött. megvárta, míg hazaérsz. :lol: :lol: Remélem lesz eredménye. :wink: :wink: :lol: :lol: Mostmár nagyon rád férne!
Hogyhogy lecseréled a régi akupontost? :shock: :shock: :shock:
[quote]N írta:eked 22-en a 21.napi verveteled lesz? Rolling Eyes Mert akkor te is meg en is meg Pendi is megtudjuk az ertekeinket es ossze tudjuk hasonlitani
"
Az jó lesz. Nekem a jövő hét végére esik. Nem tudom majd mikor veszik le, de pont szombatra jön ki. :roll: :roll:
De majd amint lesz eredmény, jelentem...
[quote]E írta:n olyan pozitiv vgyok,hogy azt mondom ez az en honapom
Én nagyon dukkolok!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Azért még próbáljatok rá ezen a héten, nehogy elszalasszátok a megfelelő időpontot! :roll: :roll:
Neked is megy az angyalka: Varázsoljon mostmár babót neked is!
Kép

Nócika
Micsoda fejlemények! Remélem bejön az új dokinéni, és végre megoldja az összes problémádat! Feltétlenül jelentkezz, ha tudsz már valamit! Na meg azt is írd meg, hgoy milyen a dokinéni.
Amúgy a múltkori váladékos tüneteid megszűntek? :roll: :roll: VAgy ott van még a gonosz? :evil: :evil:
Neked is küldöm az angyalkát, hogy végre vége legyen a betegségmizériának, és lehessen puding ezerrel, és ebből babóca:
Kép
Apácskát nem hagytam aludni! :wink: :wink: Megmondtam neki, hogy a héten bele kell adni anyait-apait! :lol: :lol:

Most megyek, mert megyek a Mamikámhoz a tanyára segíteni. Majd délután jövök valamikor.
Vendég
 


Vgyok meg de most mennem kell a bankba mer minnya zar :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép napot mindenkinek!!!!!

Nócikám!
Úgy örülök, hogy sikerült beszélned az új dottóréval..... és hogy szimpatikus is a hangja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá dottórenénje :!: :!: :!: :!: :!:

Pendikém!
Jó mamikázást neked, aztán amikor vissza értél, jelentkezz :!: :!: :!: :!:
Hát én is reménykedem, de közl sem élem bele annyira magamamt, mint a múlt hónapban.... majd meglátjuk.... ha most nem jött össze, sebaj..... majd lesz ez még máshogy is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridgetem!
annyira jó, hogy pont időben értél haza a pé-hez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán apát neked sem hagyni pihenni :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Van itt valaki?! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaja, hát én itt vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Húúúúúúúúúúúú.... annyira rossz a kép minősége, hogy nem tudtam végig nézni :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jaj, Pendi!
Elfelejtettem neked írni, hogy nekem is szombatra esne a 21. napom, így pénteken leveszik. Te is mehetsz nyugodtan pénteken vérvételre.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na vgyok epp most eszem aztan hiv a magyar lany akivel ma talizom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="kuzsanna"]H írta:kuzsannaúúúúúúúúúúúú.... annyira rossz a kép minősége, hogy nem tudtam végig nézni :cry: :cry: :cry: :cry:


Tom de azert jooo :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Az biztos, hogy nagyon jól sikerült :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem en keszitettem :lol: :lol: :lol:

Van itt valaki?

Bocsi Zsu de 1szeruen ledobott a gep es kikapcsolt :shock: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Taliztam a Magyar lannyal akirol majd holnap meselek bovebben :wink: Elmentunk Thai etterembe ahova mar a parja is csatlakozott es naon jot ettunk. 8) Jol esett :P Ember meg sehol mer biznisz vacsin van volt :? pedig ma meg kellett volna akciozni :? bar az LH tesztem csont nega...azaz mar nincs pe :roll: akkor nem is baj :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Óóóóóóóóóóó csak most vettem észre Bridg, hogy te is pénteken mész vérvételre..... pedig mondtad is :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu en hetfon megyek 25-en!!! :roll: :lol: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gyerekek Bridget bevasarolt LH tesztbol es HCG tesztbol 8) :lol: :lol: :lol: Bevgyok indulva 8) 8) :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejasztok!

Csajok egész áldott nap hivogattam a dokinénimet, de nem vette fel!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Olyan ideg volt bennem, hogy megint beleélem magam egy uj dokiba és erre mi se lehetne más mint csalodás! Na hazaértem nekiálltam enni egy szendokát és mikor megedtem akkor ugy gondoltam, hogy még 1x megprobálom felhívni és aztán hagyom a letyoba és elegem van! De erre??? :shock: :shock: Csoda folytán felvette a dokinéni a telot és meg is beszéltünk egy idöpontot! A mai nap természetesen kilöve jövöhét kedd nem jó, mert du-s vagyok utána ő van szabin és szeptember 9 du 18 óra! Na ez kasa idöpont! Nem is lesz olyan drága! Mint amire gondoltam! 10 ezer egy rákszürés amit most csinált a régi dokika és 6ezer egy vizsgálat konzival! Szoval nem egy ördöngös árak! :roll: Asszem!!!! :roll: :roll: :roll: Szoval most apára fel és remélem azért megyek a dokihoz 9.-én hogy megmondja mikorra leszek kiirva, mert oda már zebrás tesztel akarok menni!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Mennyi lh-t és hcg-t vettél???? Amugy drágám ne aggodj egy árva pillanatig se! :wink: Mert ha arra járok feltétlenül felhívlak, hogy hova menjek melyik utcába keresselek!!!hihihihihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: Szoval no para!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Drága Pendikém! És mi jót segitettél a mamikádnak??? Tudom a borsó szezonja lement! De azért remélem van a fagyiban neked!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsu! Ugy van! Hajjjjrrrrááááááááá doto nénje!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na mi van nincs itt senkise?????? Mondjuk jól elleszek itt magamban!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok ki mit csinál holnap????
Zsu mentek a tűzijátékra????? Én mennék csak Petit kell még rábeszéljem!!!!!!!!!!!! De ha más nem akkor itt monoron is lesznek programok és este tűzijáték! Szal akkor itthon nézem majd meg!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Bár az is jó de a Pesti szerintem szebb!!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridg!
Na ezt jól benéztem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát még nem tudom, holnap mit csinálunk.... de mivel elég meleget mond, így lehet, hogy lemegyünk a Velencei-tóra.... ha nem, itthon punnyadunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A tűzi játékra nincs az a pénz, hogy kimenjek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Abba a tömegbe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Megyek tus 10perc es itt vgyok 8) Addig ezt olvassatok el :shock: :shock: :shock: :
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=12654
(irigy)(irigy :twisted: :lol: )

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="bridget0801"]M írta:bridget0801egyek tus 10perc es itt vgyok 8) Addig ezt olvassatok el :shock: :shock: :shock: :
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=12654
(irigy)(irigy :twisted: :lol: )


Kivancsi lennek milyen gyogyot kapott mer,hogy nem CLOSTI-t az tuti :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hahooooooooooo nemsoka megyek csicsizni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok vagyok én is

Nócika
Van még borsó a fagyóban! Azért tartalékolok a leveshez! :lol: :lol:
Szept. 9.? :shock: :shock: Jó sokára kaptál időpontot! Na de úgy legyen! Zebrás teszttel menj!!! Mindent bele!!! :lol: :lol: :lol:
Én holnap a munkahelyemen leszek. Nem nézek tüzijátékot, pedig már megszokott, hogy Apácskával bemegyünk a mentő állomásra, és onnan nézzük meg az itthoni tűzijátékot. De most dolgozom. Nem baj. Majd bennt megnézem tv-n a Pestit.


Zsuzska
Olyna jó olvasni, hogy nem vagy megijedve a gondolattól, ha mégsem sikerült. eddig úgy sajnáltalak, mert olyan nehezen vetted, hogy nem jött össze. de most pozitív vagy, és ez nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol: Hidd lel, ha optimista vagy, sokkal hamarabb eléred a céljaidat. Bármi is legyen az!!!
Még mindig mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A vérvétel időpontját majd a dokim fogja megmondani. holnapután felkeresem, és megkérdezem tőle, hogy mikor hová kell menni. Mert ezért megint át kell mennem oda, ahol az átjárhatóságit csinálták. De nekem is az a gyanúm,hogy péntek lesz belőle.

Bridget
Megnéztem a videót. Nem is tudtam, hogy létezik ez a felvétel. Nekem a zene is tetszik.
Jézusom!!! 7 gyerek!!!!! nem merném bevállalni. Sőt!!! nem vállalnám be.
A géped monnnyon le!!!!!!!!!
Nincs már pé? akkor annyira nem baj,hogy kimaradt a mai puding. Mostmár csak egymásért éljetek! Ne is foglalkozz azzal, hogy mi lesz egy-két hét múlva. Majd kiderül. Kezem lábam csuriban!!!
Vendég
 


Noci
A dokid monnyon le :evil: En bemennek az ambulanciara a barossba...mert nem akarlak elkeseriteni de amig baci van ott baba nem lesz :roll: Ugyanis elhal... :?

Zsu
En sem megyek sehova :lol: :lol: Nincs kedvem nezni a tuzijatekot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi
A videot melyik videot?A mait vgy a tegnapi lombikosoldalon? :roll:
Azert le a kalappal a no elott :roll: :wink: de milyen gyogyot szedhetett?1 :shock: Ide vele de izibe :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah pendi es epp ez a baj,hogy a puding most az elvezetekert lett volna nem a baboert :roll: Azert is mergesit kicsit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
A Balatonos videót mondom. Amit a you tube-n kellet megnézni.. Szerintem beültetés volt a nőnek. Spontán nem létezik, hogy 7 baba megfoganjon egyszere. Szerintem....:roll: :roll:


Jajj Nócika!!
Elfelejtetem leírni, hogy mit csináltunk ma a tanyán.:lol: :lol:
Szóval Először megetetük a malacokat, a tyúkokat kiengedtük és őket is megetettük, megitattuk. Aztán mi is megreggeliztünk, mert ott olyan jót lehet enni.. :lol: :lol: Leszedtük a sárga, és a görögdinnyét. Aztán leszedtük a paradicsomot, és a szárazbabot is, majd beültünk a góréba, és megtisztítottuk a vöröshagymát. Ezzel jó sokáig elszórakoztunk, mert tele volt a góré. Volt rendesen hagyma. Persze közben jól kipletyiztük magunkat. Aztán 2 körül megebédeltünk, elmosogattunk, elpakoltunk, és miután Mamika jól felpakolta a bicómat mindenféle jóval, hazajöttem. :lol: :lol:
Már voltam a boltba is, és Apácskát is meglátogattam. :lol: :lol:
Vendég
 


Hát tudjátok, hét babát én sem vállaltam volna be,az tuti :shock: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="bridget0801"]J írta:bridget0801ah pendi es epp ez a baj,hogy a puding most az elvezetekert lett volna nem a baboert :roll: Azert is mergesit kicsit :roll:


Óóóóóóó!!!! :shock: :shock: :roll: :roll: És nagoyn sokára ér haza? nem tudod megvárni? Vagy már nagyon álmi vagy? :roll: :roll:

Én is beszéltem az én Drágámmal, mikor voltam a boltba, és félreérthetetlenül hoztam a tudtára a szándékaimat. Hát, azt mondta, hgoy nem tudja, mert nagoyn fáj a feje, és iszonyatosan fáradt. :cry: :cry: :roll: :roll: Persze megértem. Tegnap este óta folyamatosan dolgozik. A fordított 24 az kemény dolog. És holnap is megy. :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Pendi!
Micsoda napod volt ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek,apácska már itthonis van, úgyhogy én most megyekis hozzá!!!!!

Bridg!

Azért eseménydús éjszakát kívánok...... hátha ...... :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Húúúúúúúúúúú Pendi!
Szegény párod.... még holnap is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kitartást neki!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska
Gyorsan szaladj, nehogy elaludjon!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska
Igen, sajna holnap is dolgozik. És szintén 24-ezik. Kissé feldühít, hogy ennyire szenyó főnöke van, hogy így osztja be. :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Zsuzska
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridget, Nócika
Itt vagytok még? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Vgyok Szal mar fel 2 es meg azt sem tom mikor jon :roll: Persze biznisz vacsira ment de akkor is :roll: Mar olyan allapotban nem johet haza,hogy legyen hozza ereje :?

Neked viszont apacskat elkell kapni nem am uccso napra hagyjatok!!!!Hogy lesz igy baba?!?!?!?!?! :twisted: Neked is elmondom,hogy a closti egy marha eros hormontabletta amit nem jo csak ugy szedni!!!!Ha mar ilyen terhelesnek teszed ki magad akkor oneki is kikell tegyen magaert...ha igy ha ugy :!: A closti nem jatek gyerekek irgum burgum :twisted:

Hany kilometert tekersz? 8)

Zsu
Jo pudingolast!!!! :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Jesszus!!! már fél 2 van ott??? Én már bizti rég aludnék. :lol: :lol: :lol: Hogy tudsz ilyen sokáig fennmaradni? :shock: :shock: :shock:
Tudom, hogy nem játék a closty. Fel is vagyok tőle puffadva rendesen. :roll: :roll: :roll: De, mit tegyek, ha fáradt, és fáj a feje? :roll: :roll: Bár mondtam neki, hogy akár úgy is, ha ő alszik!!! :lol: :lol: :lol: Vagy így, vagy úgy!!!! de lesssssssssssssz!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?