Sziasztok!
Tegnap vettünk egy új monitort, és most már tudok rendesen jönni
Köszönöm a gratokat
Nagyon aranyosak vagytok! Ma du. voltunk a dokinál 4 mm a petezsák, és jó helyen van a baba.
Jövőhéten megint megyek a dokihoz.
Na sikerült visszaolvasnom is.
Odri: Még nem volt alkalmam gratulálni. Úgyhogy most hatalmas gratula Lili babához.
Holka: De jót nevettem Henin. Nagyon jó fej az ágy alatt.
Én is már most merengek azon, hogy nemsoká nem lesz egyedül Kende. De furi lesz.
Márti: Huninak utólag boldog szülinapot!!!! Sajnálom, hogy nincs jobban a torkod.
Mágnes: mikor mennetek a genetikai uh-ra?
Nálunk is így, lesz ahogy nálatok, hogy Kende kap új ágyat, a kicsi meg a kiságyat kapja meg. Kendének a kiságyát másfél éves korába szedtük szét heverővé. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem korai Annát nagyobb ágyba tenni.
Ó látom nálatok a dupla kocsi lesz a nyerő
Na ebbe szerencsénk van, mert Kende nem kocsizik már.
Mosolyogva olvasom a macis történetet. Én úgy mostam ki neki a plüssöket, hogy ott állt a mosdó mellett és együtt gyömöszöltük a vízbe. Aztán a gépbe is ő dobta be, aztán kitettük őket napozni
Magdolnam: örülök, hogy már kimásztál a gödörből! Hajrá tesó
Örülök, hogy így gondolod.
Nemsoká mentek egy kicsit lazulni, de jó lesz nektek.
Tegyél fel Lizusról képet!!!
Sajnálom, hogy nem javul a csuklód. És a mai pofátlan nő, nem mostál be neki mikor kijött a rendelőből? 22 kg?? Nem semmi grat, hozzá!
Nati: jól néz ki a pelenkázó. Örülök, hogy mentek szoboszlóra. Nagyon klassz hely, én imádom.
Lábgörcsre: magnézium, és ellenkező irányba feszíteni a lábat.
Ditta: Igen gabriel volt a teszt. Hát apa nagyon boldog. Gondolhatod.
Neked nagyon helyes pocakod van. Már kerekedik rendesen
Most gondoltam bele, hogy a múltkori koncertet már pocaklakóval tomboltam végig
Belenéztem a képekbe. Nagyon szép helyen voltatok! És az a kaja, jajj…
De klassz a kocsitok is. Tényleg hasonló kicsit a Bejciéhez. De helyes rugit vettél. És nagyon olcsón.
Andy: jujj nemsoká szülsz. Szerintem amiket érzel már jósló fájások lehetnek.
Húh jól befogtak melózni. De csak akkor csináld, ha tényleg bírod.
Bejci: nem is vagy bálna!!! Nagyon szép a pocid!!!! Hú de klassz dolgokat vásároltatok. Praktikusnak tűnik ez a kocsi.
Muffin: de jó fej Eliot. Már most átalussza az éjszakát. Reméljük megtartja a jó szokását. De ari a képeken. Ahogy apával melózik, nagyon cuki
Erika: köszi a gratot. Ari vagy, hogy miattam képes voltál mobilról pötyögni
Szuper, hogy jó lett az afp-d
Pamukli: privibe dumcsizzuk meg ezt a kötvényes dolgot. Egyébként Vácon lakok.
Lilla, Anda, Jenny, Pamukli: hajrá most ti jöttök!!!!