Sziasztok!
Honey!
Herbáriákban kizárólag. Az orbáncfű olaj elég nehezen beszerezhető, de remélem Neked szerencséd lesz. Nekem is csak azért van, mert az új "apukám" körbejárta érte az egész várost érte.
Lehet, hogy rosszul írtam, én még elérem a kijáratot, de nem kényelmes a pozíció. Asszem az lesz a megoldás, hogy kívülről massz-massz, a tágítást meg rábízom a szülésznőre, ha aktuális lesz.
Gwini!
Szuperek a képek! Hatalmas pocakod van, csak lesek.
Bejci!
Ha ott fér el, kénytelen vagy oda rakni, nem?
Szerintem se aggódj ezen, kipróbáljátok és meglátod, hogy mennyire válik be. Na meg mondjuk szerintem az sem egy utolsó szempont, hogy így fogod megszokni és nem is lesz furcsa, hogy a másik szobában öltözteted a manót.
Blúmi!
Hát ez nagyon fogas kérdés nálunk is. Írtó pici a fürdőszobánk, de mégis ott kéne fürdetni a gyereket, mert azt a helységet lehet a legjobban befűteni. A gyerekek szobája ráadásul a leghidegebb helység az egész lakásban, úgyhogy ott semmiképp nem lesz locsizás. Így viszont, vagy a mosógép teteje marad (szerencse, hogy régi típusú, egyenes tetejű a gép), vagy a hatalmas zuhanykabinunkban székre kerül a kád. Később, nem lesz gond, mert le tudom a kabin aljába rakni a kiskádat és le is tudok majd hajolni hozzá, csak az első időket kéne valahogy túlélni. Nemtudom, nem is merek gondolkozni rajta.
Sziszi!
Örülök, hogy jól vagy!
Holka!
Így már érthető!
Épp azon kezdtem el meditálni, hogy vajon hogy mehettek haza Sugiék 2 nap után a kórházból, pláne csaszi után első gyerekkel.
De ezek szerint, akkor még ott vannak.
Csajok!
Valaki mondja meg nekem őszintén, hogy a pocaknak kötelező leszállni a szülés előtt?!
Hetek óta azt hallom, hogy bizony az én gyerekem lent van, pedig olyan kerek a hasam, mint egy labda.
Tegnap is, csak a hasam alján talált szívhangot a szülésznő és meg is jegyezte, hogy ennyire azért nem szoktak lent lenni. Ma a védőnő is megtapizott és ugyanezt mondta. És én is ezt érzem... ez a gyerek bizony lent van.
Tegnap akkora műsort csinált este, hogy komolyan gondolkodtam, hogyha most nem rúgja/tépi ki a burkot, akkor sosem. Nagyon durván nyomta a mozgásokat, fájt. És ez ma is folytatódik... már várom mikor néz ki a kis keze alul, akkorákat sóz oda. Lehet, hogy nekünk lesz augusztus 20-as babánk?! Fú, jó lenne...