Sziasztok!
Emma
Sajnos nem a nyaralás miatt nem jövök.
Eccerűen nincs időm, meg erőm írni. Réka szinte az egész napomat lefoglalja. Este is nekem kell altatnom, ami azt jelenti, hogy 10 előtt nem szabadulok. Utána még fürcsiznem is kell és mire elolvasok mindent, írni már nincs is erőm.
Hogy 2 gyerekkel mi lesz, abba már bele sem gondolok.
De követem az eseményeket, amennyire tudom.
Rékát nemrég mértem, és 10,69 kg volt majdnem 2 évesen. Viszont 87 cm. 1 évesen 8,28 kg volt, úgyhogy szerintem ez nem is olyan rossz. 1 év alatt hízott 2,5 kg-t és nőtt 12 cm-t. Mondjuk nem tudom, mitől, mert az evés nem az erőssége.
Szopi: Réka is egyik napról a másikra már nem kérte a cicit. Ő is alig múlt 1 éves, mikor így döntött, de amúgy is már csak reggel meg este cicizett, akkor is keveset. Szerintem ez is nagyon szép teljesítmény.
Zalán azóta meggyógyult??
Hiszti nálunk is kb. 1 éves kora körül kezdődött. Most már azért jobb a helyzet. Ugye, hogy mennyit fejlődnek ilyenkor!! Az ember csak les. Eddig szép lassan haladtak, most meg óriáslépteket tesznek meg naponta. Tessék ám jegyzetelni!!
Tündi
Képek szuperek! Nagyon aktív a kisfickó.
Boboka
Tudom, hogy nem tudsz írni, de remélem, nemsokára már kibújik Márk baba. Ügyesek vagytok, hogy ilyen sokáig sikerült együtt maradnotok!! Várom a híreket!!
Utólag is Boldog Szülinapot!!
Bogáncs
Remélem, a nyaralás jól telt! Felrakom Lencusról a talis Lencsibabás képet. Úgy néz ki, hogy ősztől kb. 2 évig mi is bp-i lakosok leszünk. Aug. végén költözünk mi Rékával haza Pécsre, akkor kezd majd Apa albérletet keresgélni. Ti merrefelé laktok? Sok sikert az új lakáshoz, és remélem, majd így többet tudunk találkozni.
Kismok
Képek tündériek! De azóta sem írtál ide. Mondjuk én sem.
Még mindig elámulok, Sárának mennyi haja van.
Mona
Miért nem kaphat Dani tejet?? Vannak direkt babáknak való tejek, pl. a Hipp-nek is. Nem kell „felnőtt” tejet kapnia. Nem semmi súlya van a kis hurkimanódnak!
A képeken is látszik, milyen kis vasgyúró. Nyaralás biztos szupi lehetett. Én nem mertem elmenni Rékával tavaly. Idén meg még itt a pocak is. Úhogy nálunk halasztódik egy kicsit a tengerparti kiruccanás, pedig Apa nagyon imádja.
Tesóprojekthez mennek a drukkok!! Bár elnézve a pocakosokat, nem kell sokáig próbálkoznotok.
Dani milyen menő járgányt kapott!!
Nelli
Na, ha Brigi elindult, akkor innen nincs megállás!
Látom, hasonló paraméterekkel rendelkezett a kisasszony, mint Réka 1 évesen. Akkor megnyugodtam.
Timi
Na igen. Én is azt hittem, hogy majd a Balcsin tudok egy kicsit pihenni. De hiába foglalkozott a húgom lánya sokat Rékával, majdhogynem fárasztóbb volt a „pihenés”, mint itthon lenni. Viszont hál’ Istennek, Réka sosem volt az a kézfogós típus. Elég hamar önállósította magát.
Tök jó, hogy ennyi állatot tartanak anyudék, a kicsik mindig élvezik az ilyesmit. Az etetőszékben Réka sem marad meg. Az egyetlen kivétel, ha itt vagyunk Debiben és ebédel. Én ezért sem ruháztam be drága székbe. Nekünk az IKEA-s occsó van.
Most még azon is filózom, hogy Dórinak nem is veszünk másikat, mert mire használni tudja, Rékának nem is fog kelleni.
Anett már kész nőci! Anna kéztartása, ahogy megy…nem semmi!
Britta
Sajnálom, hogy a „segítség” nem jött be a nyaraláskor.
Remélem, azért vmennyire tudtátok élvezni a nyaralást!
Szilvi
Szerencsére pocak nem nehéz, csak kényelmetlen. Főleg az ülés. Rakok képet is róla. Kíváncsi vagyok, szerintetek nagy-e, mert mindig rácsodálkoznak, hogy csak okt. elejére vagyok kiírva.
Látom, Marci sem az a lassú fajta, hogy már álldogál.
Szerintem nem fázik meg. A popóját védi a pelus, max. a lábára adj zoknit, nehogy alulról fázzon fel. De ha Te is mezítláb járkálsz a kövön, és nem hideg, akkor nem lesz gond. Réka sem fázott még fel. Marci is szép méretekkel rendelkezik. Úgy látszik, a fiúk ilyenek. Tök jó, hogy Kristófnak így megy a gitározás. Mindig irigykedem, ha hallom, hogy vki jól játszik, egyáltalán tud játszani vmilyen hangszeren. Sajna, nálam ez elmaradt.
Szilcsi
Örülök, hogy jelentkeztél!
Merrefelé voltatok Bulgáriában?? Raksz majd fel képeket?? Olyan kíváncsi lennék, mert utoljára kb. 10 éves koromban jártam ott és úgy hallom, nagyon felfejlődtek azóta. Szupi, hogy tesóval minden OK. Ősztől meg akkor pihi! Már amennyire Boldi engedni fogja.
Drumka
Meglestem Barbi babát! Nagyon édes és szuper babakocsitok van!
Ez melyik fajta Quinny??
Ja, Babcsiról kérdeztetek sokan. Jól vannak, minden OK. Nem tudom, fog-e jönni, de én iwiw-en tartom vele a kapcsolatot, úhogy, ha van vmi hír, majd megírom. Írtam Barbinak is. Ők is jól vannak, de Balázs nagyon lefoglalja.
Mindjárt rakok táblát végre. Képeket sajna nem volt erőm frissíteni, de ha van extra kívánság (pl. hogy melyik képet rakjam be), akkor szóljatok. Rakok még egy őstopikos pocakos táblát is, ha vki nem követné az ottani eseményeket, de kíváncsi.
Na, meg képeket is teszek fel. Addig is ezt elküldöm.
Rólunk:
Réka egyre többet beszél. Ha új szót hall, próbálja ismételni, használni. Evés még mindig gáz, de hát ez van. Kedvenc játékai az autók, állatok (anno vettünk neki egy kis zacskó műanyag állatot). Ezeket rakosgajta. Újabban az a mániája, hogy mindent sorba rak. Délelőttönként általában a játszótérre megyünk. Már ügyesen lovacskázik - hajtja magát ezerrel. Még a fókás libikókán is egyedül tud "menni". A hintázás annyira nem favorit, de néha az is jöhet.
Dóri baba mocorog ezerrel. Én nagyon imádom, mikor rugdos. Szerencsére sem ő, sem Réka nem volt egy "durva" baba. Néha hólyagon talál, de az sem vészes. Én kifejezetten imádom, ha rugdos. Hú, más most nem jut eszembe, pedig máskor mindig ezerféle dolog jut az eszembe, amit megírhatnék. Na, majd talán legközelebb.
Ja, most, hogy írtam egy regényt, megint egy darabig nem fogok írni szerintem.