Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Jaj ne haragudjatok, hogy megint így eltűntem :(
Már nem is mentegetőzöm.
Most nem tudok visszaolvasni, de mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Nálunk minden rendben. Boldi elindult. Most jöttünk meg a nyaralásból. 1 hétig voltunk Bulgáriában, és ez alatt az idő alatt Boldi rengeteget fejlődött ügyességileg és szellemileg is. Nagyon jól érezte magát, sokat fürdőzött. Persze mi is, semmi kedvünk nem volt hazajönni.
A kistesó is szépen fejlődik, már betöltöttem a 10. hetet is. Ma voltam uh-on, és 36 mm-es a baba. Láttam mindenét a kis ufónak :P
Gondolom most egy darabig megint nem fogok tudni jönni, mert 2,5 hét munka vár rám. Minden nap megyek dolgozni, mert helyettesítek. Hát nem lesz egyszerű, már most látom. Nade remélem gyorsan eltelik majd ez is, aztán meg visszatér minden a régi kerékvágásba.
Egyébként ősztől keresünk majd valakit a helyemre, őt még betanítom, aztán nem dolgozom már többet.

Most ennyi telt tőlem, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
szilva069
 
 


Hát sziasztok! :D

Engem szerdán befektettek a kórházba, mert az nst-n Márk nem nagyon akart mocorogni. De tudtam, hogy nincs baj, csak ő reggel még alszik, és semmi kedve produkálni magát. Csak hát így jól kitolt velem, mert nem engedtek haza. Utána még csináltak két nst-t, és naponta még kettőt, de azokon semmi probléma. Csak már nem engednek haza, most is csak eltávra jöttem, mert tegnap névnapom volt, ma meg 34 éves lettem, és hát mégsem dekkolhatok a kórházban! :wink:
Úgyhogy most egy darabig ne várjatok, majd Tündinek küldöm az SMS-t, ha megszaporodtunk, de szerintem ez még nem a napokban fog megtörténni, semmi jele annak, hogy a kis drágám elő akarna bújni.

Na sziasztok, pihenjetek sokat!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Szia Boboka :)


Először is utólag boldog névnapot :) (ezek szerint Boglárka vagy :) )
Másodszor pedig boldog szülinapot :wink:

Drukk, hogy minden jól alakuljon :) Azt pedig sose lehet tudni, hogy Márk mikor akar előbújni :wink: Most már bármikor jöhet, szépen kihúztad a 38.hétig :)
A lehető legjobbakat kívánom Neked az elkövetkező időre :) :wink:
Vendég
 

 
 

szia Boboka!

nagyon sok boldog szülinapot és névnapot neked!!!!!!!!!!!!!!
vigyázz magatokra és remélem minél hamarabb megkapom azt az sms-t!!!!!!!!!

de ha gondolod néha válthatunk egy két üzit telefonon amíg meg nem születik a kismanó!!!

szilvi!
köszönjük a dicséretet!!!!

szilva!
azért gyere gyalrabban vagy sms-en foglak zaklatni :lol: ha nem tudunk rólatok semmit!!!!!


mindenkinek puszika!!!!
tündi23
 
 


Sziasztok
Sajnos nagyon ritkán jövök, mert mire mindent elolvasok, már sem energiám nincs hogy irjak, és még el is felejtem kinek mit akartam :oops: :roll: :?
Annyit nőttek a babák, hogy el sem hiszem, hogy nemrég még a zebrás tesztekért izgultunk. Olyan jó visszaolvasgatni az első hetekre, miből lesz a cserebogár :lol: Én képeket nemnagyon szoktam feltenni, aki szeretné megnézi a képtárba, de én annyira szeretem nézni más babájáról a képeket :lol:
Nem tudom mikor tudok jönni megint, addig is mindenkinek kellemes nyarat, babavárást, gyermeknevelést, problémamentes gyors szülést kivánok. :wink:

drumka
 
 


Húúú, elég nagy itt a pangás........

Az én kis egyévesem egész nap járni akar. Még nem tud, de csak egy kezét kell fogni, és szalad. Jó fárasztó, de remélem szeptemberre magától is menni fog.

Eléggé akaratos lett, és vannak óriási hisztik. Szóval néha küzdünk. Nem gondoltam volna, hogy ez már 1 évesen eljön :roll:

Különben rengeteget fejlődik napról napra, óriási öröm látni.

Remélem, ha elmúlik a nyaraló-szezon újra mindenki belehúz!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok kismamik!
Bocsánat, hogy betolakodtam közétek, de van néhány szép téli kismamáknak való holmim! Mikor terhes lettem 55 kiló és 168 cm voltam, tehát a ruhák 36-38-asok! Egy kertész farmer(Mamma mia, eredeti ár 12.000ft), egy Esprit farmerszoknya(eredeti ára 17.000ft), egy babaházas barma kockás térdnadrág(eredeti ára 8.000ft), egy C&A-s fekete sportosabb 3/4-es naci(eredeti ára 5000ft), és egy fekete 3/4-es ujjú hosszú tunika, szintén C&A-s(eredeti ára 4000ft). Az összest odaadom 20.000 ft-ért. Ha valakit érdekel írjon privit!
Kép Kép Kép Kép Kép

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya
 
 


Sziasztok!

Emma
Sajnos nem a nyaralás miatt nem jövök. :( Eccerűen nincs időm, meg erőm írni. Réka szinte az egész napomat lefoglalja. Este is nekem kell altatnom, ami azt jelenti, hogy 10 előtt nem szabadulok. Utána még fürcsiznem is kell és mire elolvasok mindent, írni már nincs is erőm.
Hogy 2 gyerekkel mi lesz, abba már bele sem gondolok. :) De követem az eseményeket, amennyire tudom.
Rékát nemrég mértem, és 10,69 kg volt majdnem 2 évesen. Viszont 87 cm. 1 évesen 8,28 kg volt, úgyhogy szerintem ez nem is olyan rossz. 1 év alatt hízott 2,5 kg-t és nőtt 12 cm-t. Mondjuk nem tudom, mitől, mert az evés nem az erőssége. :)
Szopi: Réka is egyik napról a másikra már nem kérte a cicit. Ő is alig múlt 1 éves, mikor így döntött, de amúgy is már csak reggel meg este cicizett, akkor is keveset. Szerintem ez is nagyon szép teljesítmény. :) Zalán azóta meggyógyult??
Hiszti nálunk is kb. 1 éves kora körül kezdődött. Most már azért jobb a helyzet. Ugye, hogy mennyit fejlődnek ilyenkor!! Az ember csak les. Eddig szép lassan haladtak, most meg óriáslépteket tesznek meg naponta. Tessék ám jegyzetelni!! :)

Tündi
Képek szuperek! Nagyon aktív a kisfickó. :)

Boboka
Tudom, hogy nem tudsz írni, de remélem, nemsokára már kibújik Márk baba. Ügyesek vagytok, hogy ilyen sokáig sikerült együtt maradnotok!! Várom a híreket!!
Utólag is Boldog Szülinapot!!

Bogáncs
Remélem, a nyaralás jól telt! Felrakom Lencusról a talis Lencsibabás képet. Úgy néz ki, hogy ősztől kb. 2 évig mi is bp-i lakosok leszünk. Aug. végén költözünk mi Rékával haza Pécsre, akkor kezd majd Apa albérletet keresgélni. Ti merrefelé laktok? Sok sikert az új lakáshoz, és remélem, majd így többet tudunk találkozni.

Kismok
Képek tündériek! De azóta sem írtál ide. Mondjuk én sem. :) Még mindig elámulok, Sárának mennyi haja van. :shock:

Mona
Miért nem kaphat Dani tejet?? Vannak direkt babáknak való tejek, pl. a Hipp-nek is. Nem kell „felnőtt” tejet kapnia. Nem semmi súlya van a kis hurkimanódnak! :shock: A képeken is látszik, milyen kis vasgyúró. Nyaralás biztos szupi lehetett. Én nem mertem elmenni Rékával tavaly. Idén meg még itt a pocak is. Úhogy nálunk halasztódik egy kicsit a tengerparti kiruccanás, pedig Apa nagyon imádja.
Tesóprojekthez mennek a drukkok!! Bár elnézve a pocakosokat, nem kell sokáig próbálkoznotok. :D
Dani milyen menő járgányt kapott!!

Nelli
Na, ha Brigi elindult, akkor innen nincs megállás! :) Látom, hasonló paraméterekkel rendelkezett a kisasszony, mint Réka 1 évesen. Akkor megnyugodtam. :)

Timi
Na igen. Én is azt hittem, hogy majd a Balcsin tudok egy kicsit pihenni. De hiába foglalkozott a húgom lánya sokat Rékával, majdhogynem fárasztóbb volt a „pihenés”, mint itthon lenni. Viszont hál’ Istennek, Réka sosem volt az a kézfogós típus. Elég hamar önállósította magát. :) Tök jó, hogy ennyi állatot tartanak anyudék, a kicsik mindig élvezik az ilyesmit. Az etetőszékben Réka sem marad meg. Az egyetlen kivétel, ha itt vagyunk Debiben és ebédel. Én ezért sem ruháztam be drága székbe. Nekünk az IKEA-s occsó van. :) Most még azon is filózom, hogy Dórinak nem is veszünk másikat, mert mire használni tudja, Rékának nem is fog kelleni.
Anett már kész nőci! Anna kéztartása, ahogy megy…nem semmi! :D

Britta
Sajnálom, hogy a „segítség” nem jött be a nyaraláskor. :( Remélem, azért vmennyire tudtátok élvezni a nyaralást!

Szilvi
Szerencsére pocak nem nehéz, csak kényelmetlen. Főleg az ülés. Rakok képet is róla. Kíváncsi vagyok, szerintetek nagy-e, mert mindig rácsodálkoznak, hogy csak okt. elejére vagyok kiírva.
Látom, Marci sem az a lassú fajta, hogy már álldogál. :) Szerintem nem fázik meg. A popóját védi a pelus, max. a lábára adj zoknit, nehogy alulról fázzon fel. De ha Te is mezítláb járkálsz a kövön, és nem hideg, akkor nem lesz gond. Réka sem fázott még fel. Marci is szép méretekkel rendelkezik. Úgy látszik, a fiúk ilyenek. Tök jó, hogy Kristófnak így megy a gitározás. Mindig irigykedem, ha hallom, hogy vki jól játszik, egyáltalán tud játszani vmilyen hangszeren. Sajna, nálam ez elmaradt.

Szilcsi
Örülök, hogy jelentkeztél! :) :wink: Merrefelé voltatok Bulgáriában?? Raksz majd fel képeket?? Olyan kíváncsi lennék, mert utoljára kb. 10 éves koromban jártam ott és úgy hallom, nagyon felfejlődtek azóta. Szupi, hogy tesóval minden OK. Ősztől meg akkor pihi! Már amennyire Boldi engedni fogja. :)

Drumka
Meglestem Barbi babát! Nagyon édes és szuper babakocsitok van! :) :wink: Ez melyik fajta Quinny??

Ja, Babcsiról kérdeztetek sokan. Jól vannak, minden OK. Nem tudom, fog-e jönni, de én iwiw-en tartom vele a kapcsolatot, úhogy, ha van vmi hír, majd megírom. Írtam Barbinak is. Ők is jól vannak, de Balázs nagyon lefoglalja.

Mindjárt rakok táblát végre. Képeket sajna nem volt erőm frissíteni, de ha van extra kívánság (pl. hogy melyik képet rakjam be), akkor szóljatok. Rakok még egy őstopikos pocakos táblát is, ha vki nem követné az ottani eseményeket, de kíváncsi.
Na, meg képeket is teszek fel. Addig is ezt elküldöm.

Rólunk:
Réka egyre többet beszél. Ha új szót hall, próbálja ismételni, használni. Evés még mindig gáz, de hát ez van. Kedvenc játékai az autók, állatok (anno vettünk neki egy kis zacskó műanyag állatot). Ezeket rakosgajta. Újabban az a mániája, hogy mindent sorba rak. Délelőttönként általában a játszótérre megyünk. Már ügyesen lovacskázik - hajtja magát ezerrel. Még a fókás libikókán is egyedül tud "menni". A hintázás annyira nem favorit, de néha az is jöhet.
Dóri baba mocorog ezerrel. Én nagyon imádom, mikor rugdos. Szerencsére sem ő, sem Réka nem volt egy "durva" baba. Néha hólyagon talál, de az sem vészes. Én kifejezetten imádom, ha rugdos. Hú, más most nem jut eszembe, pedig máskor mindig ezerféle dolog jut az eszembe, amit megírhatnék. Na, majd talán legközelebb.

Ja, most, hogy írtam egy regényt, megint egy darabig nem fogok írni szerintem. :)
gtünde
 
 


Képek (bocsi, de sok lesz :) ):

Júniusi minitalin Marcival:
Kép

Lencus:
Kép

Így is lehet használni az etetőszéket:
Kép

Balcsin az unokatesókkal:
Kép

Homokfotel:
Kép

Lucával a szélben:
Kép

Apa pólójában:
Kép

Így kell a pulton hintázni:
Kép

31 hetes pocak (a tükör kicsit ujjlenyomatos, bocsi :) ):
Kép

Réka falvédője. Tegnap készültem el vele. A betűs zsebekben majd még párnák lesznek. Ja, és még Dórinak van egy hímzés folyamatban. Ha kész lesz, majd rakok fel képet arról is.:
Kép

Dóri 4D 31+4:
Kép

Kép
gtünde
 
 


Táblikák:
Kép
Kép
Kép

Őstopik pocakos - Zsunak kérünk drukkokat, mert elkezdett barnázni!!!!! :
Kép
gtünde
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee
 
 


sziasztok!

MA 12ÓRA 5 PERCKOR MEGSZÜLETETT BOBOKA KISFIA MÁRK! 3400GRAMM ÉS 50CM ÉS MÁRK TERMÉSZETES ÚTON JÖTT A VILÁGRA!!!!!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!!!!!!

szép napot[/quote]
tündi23
 
 


Bobóka!!!

Itt is gartulálok nektek mégegyszer!

Kép
Vendég
 


Boboka!

Gratulálok Márkhoz. Sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok!

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Tünde!

Jók a képek. Látom, nő a pocid is. Segítség? Attól tartok, többet soha. Ez így nem pihenés. :(


Csajok!

Remélem, mindenki jól van? Bocsi, hogy sokáig nem voltam. Most nehéz hetünk volt. Legalább is bízom benne, hogy csak volt.

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Bobóka :D

Hatalmas gratula nektek! Márk, Isten hozott ezen a világon!

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Boboka
Nagyon-nagy gratula!!! Nagyon ügyi voltál, hogy még 2 napot rá is húztatok és hogy nem kellett császár!! Sok boldogságot és sok-sok tejcsit! Na meg sok türelmet is a két kis törpéhez! :D

Tündi
Köszi a tudósítást!

Britta
Ne izgulj! A többiek is jó ritkán jönnek. Sajnos. :(
gtünde
 
 


sziasztok!

A MARCI BABÁKNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

szép napot!!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!!!

Boboka :P :P

Nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!! Minden szépet és jót nektek a továbbiakban is!!!! Tudom én mikor kell benézni, esküszöm, h. mos t miattatok kukkantottam be!!!

Csajok!!
Nyaralás életünk egyik legszebbike volt így hármacskán, nehéz volt hazajönni. Asszem Emma írta, hogy mennyit fejlődött Zalán a nyaralás alatt, hát én is ezt tapasztaltam, de számítottam is rá. Maga az, hogy mind a ketten vele vagyunk egész nap, sokat jelent!!!
Bocs, de iszonyúan el vagyok havazva, mert dobozolok, mindjárt költözünk. Nehéz így tök egyedül, egy kis állandóan álldigáló Lencsibabával, aki rossznéven veszi, hogy nem foglalkozom vele eleget. Mid1, megoldom, drukkoljatok!
Mindenkit puszilok, a képek édesek!!!!!!
Ősztől mindenki írjon gyakrabban oké :wink: :lol: Mondjuk szept végétől...

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Sziasztok!!!

Boboka :P :P

Nagyon sok szeretettel gratulálok!!!!! Minden szépet és jót nektek a továbbiakban is!!!! Tudom én mikor kell benézni, esküszöm, h. mos t miattatok kukkantottam be!!!

Csajok!!
Nyaralás életünk egyik legszebbike volt így hármacskán, nehéz volt hazajönni. Asszem Emma írta, hogy mennyit fejlődött Zalán a nyaralás alatt, hát én is ezt tapasztaltam, de számítottam is rá. Maga az, hogy mind a ketten vele vagyunk egész nap, sokat jelent!!!
Bocs, de iszonyúan el vagyok havazva, mert dobozolok, mindjárt költözünk. Nehéz így tök egyedül, egy kis állandóan álldigáló Lencsibabával, aki rossznéven veszi, hogy nem foglalkozom vele eleget. Mid1, megoldom, drukkoljatok!
Mindenkit puszilok, a képek édesek!!!!!!
Ősztől mindenki írjon gyakrabban oké :wink: :lol: Mondjuk szept végétől...

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Boboka :)

Sok szeretettel gratulálok, minden jót kívánok az elkövetkező időkre :wink: :lol:
Ügyes voltál, hogy idáig kihúztad, és hogy természetes úton született Márk baba :lol:
Majd amint tudsz, gyere és mesélj, esetleg képeket is mutathatsz :wink:
Vendég
 


Boboka :D :D :D :D :D
Micsoda hírek! Éreztem, hogy be kell kukkantanom!
Isten hozta Márkot e szép, kinti világban! Jó egészséget Mindannyiótoknak! A természetes szülés pedig legalább ekkora meglepi! Nagyon-nagyon ügyesek voltatok! :D :D
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Bobóka!
HATALMAS GRATULA, S NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!
Tényleg nagyon ügyik voltatok mindketten Márkkal!
Várjuk a jelentkezésedet!

Tündi :D
Köszönjük a köszöntést!

Bogáncs :D
Örülök, hogy jó volt a nyaralás, gyors és sima költözést Nektek!
Majd rakjál képeket!

Tündi :D
Te nagyon vékony Kismami vagy! Csina a pocid, s persze a lányok is nagyon édesek!
Pécsett fogsz szülni, ugye???
Mikor költöztök vissza, vagy költöztök egyáltalán?? :roll:

Bocsi, de nincs több időm, Marci itt kotor a lábamnál, kábelek, számítógép, stb...minden, amit nem szabad, az az érdekes :wink:
Barátnőim vannak itt a héten, így időm sem volt olvasni, de tényleg jó lenne, ha többen, s többet jönnén(e)k 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


boboka, nagyon gratulálok! Sok boldogságot, minden szépet és jót kívánok nektek! Ügyik voltatok!

Kép
mona76
 
 


Babóka
Isten hozta Márkot! Nagyon ügyesek voltatok, hogy ilyen sokáig bent maradt, és hogy megszülted!

Zalánom tegnap délután elindult! Fogta magát, és elsőre olyan 4 métert gyalogolt :D azóta is nagyon gyakorolja új tudományát :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma, ügyi nagyon Zalán :wink:
Dani annyira szorítja a kezem, nem meri elengedni, de egésznap sétálna.

Kép
mona76
 
 


Boboka!

Gratulálok :P Nagyon ügyes voltál :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


sziasztok!

szilvi!
óh nincs mit!!!!
és hogy vagytok????

emma!
Zalánnak gratula szuper lehet nektek már mi is megyünk úgy hogy csak az egyik kezét kell fogni!!!!

szilva!
de jó téged is látni de jöhetnél sűrűbben!!!
hogy vagytok??? kismanóval gondolom minden rendben!!!!!
és Boldi hogy van???

mi is voltunk kedden tanácsadáson méretkőzni na meg megnézni a dokinéninket imádja a két fiamat de ők is őt!!!
szóval Balázs 9600gramm és 76cm Bence pedig 18kg és 107 cm szóval csk növünk és növünk!!!
ja és még egy fontos hír hogy végre BEKÖLTÖZTÜNK!!!!!!!
igaz csak a szobák vannak készen de szerencsére van egy lenti konyhánk és egy fürdőszobánk így meg van oldva minden!!!!!!!

Bobokával sms-en beszéltünk és mindenkit puszil jól vannak kicsit besárgultak így most napoztatják a manót de jól vannak a tejcivel is próbálkoznak talán holnapra beindul rendesen!!!!!

szép álmokat sziasztok!!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Isaszegről. Végre 2 hétig úgy tudtam nyaralani a csajokkal, hogy senki nem volt beteg :lol: "Csak" a férjem dolgozott, meg nem mindig tudott kijönni utána.
Jól éreztük magunkat. Minden jó volt, csak Anyuékat kellett folyton leszerelni, mert mindenbe igyekeztek veleszólni.

Időközben Brigi is elindult. Nagyon édes, ahogy még óvatosan, de nagyon ügyesen megy.
Haját lenyírtuk, de mivel neki csak hátul volt haja, így most olyan kopi, mint újszülőtt korában, de nekem nagyon tetszik, és kényelmes. Majd rakok fel képet.

Beszéde még nincs nagyon. Mondja: mama, baba, de nem igazán tudatos. Néha anya, meg a nem, ami már tudatos. És megtanulta, hogy hhhhhhhhnta = hinta.

Domit csütörtökön viszem hólyagvizsgálatra.
Kedden fodrász, pénteken már ebédbefizetés.
Nemsokára kezdődik a suli, arra is vásárolnom kéne.

Bobokának hatalmas gratula! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kis Márk babához!


Emma, Zalánnak gratula a járáshoz!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Tüncsi :)
Még a múltkor ígértem képet a táblihoz, most küldöm, lécci majd cserélj :P



Kép
Vendég
 


Az első találkozás:

(Marcin még látszik a sárgaság, de mára már elmúlt)

Kép

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


szép estét!

Boboka!

gyönyörű mind a két manócskád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK MÉGEGYSZER!!!!!!

Haga!
milyen nagyok vagytok már!!!!
nagyon kis helyes pasid van!!!!

sziasztok mindenkinek puszi
tündi23
 
 


haga, nagyon édes kispasid van :wink: , hogy megy az idő :shock:

boboka, annyira meghatott ez a kép, nagyon szép babóid vannak :wink:

Kép
mona76
 
 


Boboka :)
Erre a képre vártam!!!!! :D :D
Gratulálok még egyszer!!!


Mindenkinek pusszantás!!!!
Kép

gyugyi :wink:
zapáné
 
 


Haga
Albert cukipofa!

Babóka
Milyen gyönyörű bébi és együtt a két csöppség nem semmi!!! Nagyon gratulálok!!!

Mona, Tündi
Nálunk 1 éves koráig nem volt vezetgetés, aztán 1 hónapja kiharcolta, 2 hétig ment két kezesen aztán 1 hétig egy kezesen, utána el is indult. Azért még mindig sokszor mászik meg egy kezünket kéri, de egyre gyakrabban oldja meg egyedül :D Zabálnivaló az előre tartott kezeivel, ahogy egyensúlyoz.

Kijött a 7. és 8. fog. Visszatért a 6 órás riadó. Kissé álmos vagyok.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszi lányok!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok!

Boboka,
Mégegyszer gratulálok, nagyon szép baba Márk :D Jó sok haja van :lol: :lol:
Vendég
 


Boboka :)

Aranyosak a lurkók, formás kis baba Márk, még egyszer gratula :wink:
Mit szólt hozzá a tesó? :)
Vendég
 


Boboka :P

Ez milyen szép dolog, testvérek!
Köszi és remélem minden oké, ügyes voltál!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Boboka :D
Nagyon szépek a Tesók! Márkuci igazi kis hajas baba!
Ha van egy pár perced, akkor gyere, mesélj!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Boboka :)
Gyönyörűek a gyerekeid :lol:

Haga :)
Albert baba is gyönyörű :lol:

Nyaralási képek

Szomszéd kislánnyal fürdőzöm:

Kép

Két "nagy" Öcsém kisfiával:

Kép

Apa a 3 lányával:

Kép

Ilyen vagyok előlről a megnyírt hajammal:

Kép

És így oldalról:

Kép

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


sziasztok!

boboka, nagyon sok szeretettel gratulálok én is márk születéséhez!
gondoltam, hogy lassan hazatértek, jó látni a tesókat :D

mi jól vagyunk, csak olvastam, nem volt esténként erőm már írni. ágnesünk olyan tempóban önállósodik, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. már emeleteságy aljában alszik, utánozza a nagyokat mindenben és rettenetesen akaratos. azért még szopizik is, de már csak napjában háromszor.

szeretném is eladni a kiságyból a kókuszmatracunkat, nem tudtok valakit akinek kellene? 60x120-as, nagyon szép, vadiúj huztatban. meg az újabb pegperego pliko p3-at is szeretném eladni, abból is van kettő, de már elég lesz egy :lol:

nelli,
mi is megkezdjük mártonnal megint a kórházasdit. talán emlékszel írtam régebben neked, hogy vesetágulata van. az egyik oldali teljesen rendbejött, de a másik változatlan. a legújabb lelet szerint egy ér fut keresztbe a vese és a hugyvezeték találkozásánál és az akadályozza a könnyű átjutást. most indulunk szeptemberben győrbe újabb kivizsgálásra...

mindenkinek szép nyárvégét kívánunk!

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Haga :D
Albert is jó nagy már, s szerintem tiszta Anyucija, neeem??

Nelli :D
Szép családod van, s jó, hogy végre sikerült valóban nyaralnotok is!

Amica :D
Drukk a kivizsgálásokhoz Mártonnak! Ő most megy suliba, vagy már másodikos lesz??? :roll:

Mi jól vagyunk, Marcus mellett egy fél szabad percem sincs, a lakást nem lehet teljesen bababiztossá tenni, így mindig rajta kell, hogy legyen minimum az egyik szemem :lol: Már komolyan "beszélget", mind adá, te-te, dá (lehet, hogy orosz felmenőkre utal :lol: ) ide, mamamm, meg kell őt zabálni....négy foga van, s jön a többi, ezért nyűgösebb mostanság, állni már biztosan áll, mászik,...most mennem kell, mert eddig bírta a járókát...

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Boboka!

Hatalmas gratula nektek még eccer! és sokcor!

Isteni ez a kép!

Kérünk még még még...

Kép
ticsimû
 
 


sziasztok!

tücsi!
nagyon édes Réka!!!!
igazi nagylány!!!!
olvastam a depiről ne aggódj minden megoldódik és mire jön a manó addigra rend lesz körülötted!!!

szilvi!
elhiszem hogy nincs időd Marci mellett nekem sincs sok a kettő mellett sajna még a szakdogám se áll sehogysem!!!!
pedig jövőhéten már kezdődik nekem is a suli! :(

ticsimű!
te is gyere többször ide hozzánk!!!
hogy van a pocaklakó????

szép napot!!!
tündi23
 
 


sziasztok!

Brigi!
Bencének nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!
tündi23
 
 


Timi
Ég a pofim! :oops: :oops: :oops: Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánok Annának!!! Remélem, jól telt az ünnep!!!
gtünde
 
 


gtünde :D

Köszönöm szépen Anna nevében. Több részletben volt az ünneplése :) De megvolt. Az ajándékon kívül nem hiszem hogy értette, hogy mit is ünneplünk. A torta tetszett neki, sőt ízlett is neki :D . A triciklijét meg csak tegnap kapta meg, mert itt nálunk Szombathelyen nagyon gyér a választék, és ha akarunk valamit, azt meg kell rendeltetni. Vagyis választék az még lenne, csak vagy nagyon ócska, vagy nagyon drága.
Reméllem te jól vagy. Hihetetlen hogy már a 35. héten jársz. Mindjárt itt a kistesó. Fici gondolom nagyon várja a hugit. Nem sok hiányzott. hogy szülinapi ajándék legyen neki a hugi. Ha már itt tartunk, Rékának is nagyon boldog születésnapot kívánok. Utólag. :oops: Anna minden időmet leköti. Most meg majd kezdődik a nagynak a suli, idén felvételeizik gimibe, úgyhogy most nagyon a körmére kell néznem. Annyi időm sem lesz mint eddig.
További szép babavárást!

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Timi :)
Annának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Brigi :)
Bencének nagyon boldog névnapot így utólag is!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Boldog születésnapot, és névnapot mindenkinek, akinek mostanság esedékes :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?