sziasztok!!!
Judy,
remélem hamar túl lesztek ezen a fogzásos időszakon!!! Most már értem, mennyire szőrnyű érzés, amikor a kicsitek sír és nem tudtok rajta segíteni!!!
A srácok segítenek néha dajkálni? Milyen, hogy ismét "sokan" vagytok otthon???
Ildi,
bár nem olvasod, de használd ki a kórházas időszakot!!! Én is haza akartam jönni, aztán itthon jöttem rá, hogy ott milyen biztonságban éreztem magam
. Jó sokat vajúdhattál, ha vasárnap délutánra lett meg Bence
Orsi,
most már azt hiszem te jössz
. Jól teszitek, hogy pihiztek és kirándultok Vikcyékkel!!! Olyan jó, hogy "ott vagytok egymásnak". Együtt terveztétek a teherbe esést, vagy csak véletlen alakult így??
Vikcy,
várjuk a képeket!!! Köszi a tőzegáfonyát, a dokim is azt javasolta és nagyon jóóóóóóóóó!!!! Már két kapszula használt
.
Enikő,
jó hogy jöttél!!! való igaz, a babahomi rendezgetésnek sosincs vége. Ne aggódj a 2,5 kiló miatt, szerintem az nem nagy, nekünk 2,2 volt 33 hetesen és el volt maradva 1 hetet a súlyával, akkor pici babának számított. Szóval szerintem a tietek pont jó!!! Szobáról mikor hozol képet???
Ani, Vikike,
de jó, hogy együtt nyaraltok!!!! gyertek majd az élménybeszámolóval!!!
Andi,
sajnálom ezt a k..va bürokráciát, remélem vége lesz egyszer!!! S a csajokkal viszont tuti jól fogod érezni magad a balcsin!!! velünk meg majd legközelebb talizol!!!!
Kata,
milyen volt a balcsin? hogy van Geri bébi?? Újabb fotók?? Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!
Kriszti,
de jó, hogy bent voltál Ildinél!!! Várjuk a képeket és az "élménybeszámolót". Persze nem olyan részletesen, mint ahogy Ildi fogja, de azért egy két morzsát elhinthetnél nekünk a szülésről!!!
Gabi,
gratula a 3. fogacskához, nagyon szépen haladtok!!!! S lehet, hogy a kúp segített, hogy most nem volt annyira veszélyes??? A chamomilla hasfájásra is jó!!
Ibi,
örülök, hogy rendeződtek a dolgok a pároddal. A legfontosabb, hogy ti megértsétek egymást!!!! Gergő pedig biztos estére elfárad, azért nyűgösebb!!!! A tesód tud neked segíteni a gyerkőcnevelésben???
Nagyon édes a mosoly!!!!! Vidám babának tűnik !!!!
Vicuska,
pénteken mész uh-ra és vérvételre, igaz??? hányadik dpo-n vagy most????? ha hétfőn volt a beülti, az az első dpo???? gyere légyszi ide is és írj, mert nagyon kíváncsi vagyok rátok!!!! nekem ilyenkor már volt szurka piszkám néha a mensis előgörcsök helyet!!!!
Nálunk tegnap és ma Bence nagoyn nyugös volt, délutánra már eléggé kipurcantam. Ráadásul délutánonként játszik a cicivel, kiköpi eg yidő után, utána meg rettenetesen sír - ilyenkor azt hiszem, hogy kevés a tejcsi, viszont ha megnyomom jön belőle
. De a lefejt tejet meg megissza cumisüvegből
Nem értem mi lehet... semmi új deot nem használok, minden olyan mint régen... remélem rendeődik. Ez a tejcsi úgy látszik nálam mumus
A nyakán pedig apró pici vörös pöttyök vannak - némelyiknek fehér a közepe. Állítólag meleg kiütés és púderezni kell. Volt valakinél ilyen???
Lányok, ti milyen ajánlott oltásokat adattatok be???
pihentető és kiadós alvást mindenkinek!!!
jó éjt!!