Mi sem vagyunk sosem itthon,igy ritkabban jutok ide
Nehezen birtam ezt a hoseget,de most talan lesz par nap kellemesebb.
Vicky,
a folyas megnovekszik a terhesseg alatt,ezzel vedi a szervezeted a mehszajat a korokozok feljutasatol.
Nekem is nagyon megnovekedett,es pont ilyen volt,amit irtal.En mindig rakerdeztem a dokimnal,hogy okes e,o megnezte,es megnyugtatott.
Felido,tokjooooooooooo!!!!
Ez a hely,ahol voltatok meseszep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meri,
en 164cm vagyok kb,es megszultem a 4kg-s Attilat normal uton.Szerintem egyedul a medenced meretetol fugg a dolog.
Nekem anno azt mondta az orvosom,hogy ha elore tudta ovlna,hoyg ekkora lesz a baba (mert az osszes Uhn 3400g ra becsultek,meg aznap is!),akkor lehet,hoyg beparazott volna,hogy nem fer ki,de igy volt a legjobb.
Nekem meg egy olyan erdekesseget mondott,hoyg van egy angol kutatas,mely szerint az anyuka labmerete fugg ossze azzal,hoyg kb mekora manot tud vilagra hozni.
Eszerint en egy 3700-3800g os babara vagyok bekalibralva (37es labbal),de latod,megis kijott a 4000gos,szoval ez sem szentiras.
Nagyon orulok,hogy befordult!!!!!!!!!!!!!!
Nagyid hogy van?
Aranyer:nekem sajna volt szules utan,de elmult,mondjuk nekem elotte is olykor-olykor kijott.
Szex:hat szules utan par alkalom a faj,ez teny,hat kb szuzessegelvesztes feeling.De persze van akinek az nem faj
De en is azt tudom mondani,hogy erdemes tullendulni azon a par alkalmon,mert aztan minden visszter a regi kerekvagasba,sot
Gat:hat nem tudom,nyilvan a regeneralodas szempontjabol jobb,ha nem vagnak,de gondolom (es remelem),hoyg mindket esetben tokeletesen visszarendezodnek az izmok.
Ragota,
jaj nagyo szepek vagytok a csaladi kepen!!!!!!!!!!!
Es Csongi milyen nagy mar,hihetetlen!!!!Es milyen szoszke lett!!!!Draga!!!!!!!!!
JO pihit,aztan gyere am!!!
Esztora,
en mindig szoktam strandtorcsit vinni,nem szoktam levinni a azokat,amiket a szalloda ad.(Ahogy Vicky is irja,nem mindig dijazza a szalloda sem)
Altalaban amugy is fehereket adnak,az meg nem tul halas a vizparton.
Nandokra,
nagyon jo ez a torta!!!!!!!!!!!
Adrira annyit gondolok.....
Pinkine,
hogy vagytok????
Ez jo ki szivroham lehetett,szegenykeim!Remelem mar jol van!!!!
Nagyon szep nagylegeny Peti,es Te is jol nezel ki!!!!!
Marietta,
mi ujsag Veletek????
Szoli:szerintem nincs osszefugges,ha mondjuk max egy heten egyszer mesz,de persze nem vagyok doki,kerdezd meg esetleg a dokidat vagy a vedonot.
Porsi,
de jo,hoyg jottel!!!!!!!
En sem tudnek szerepet jatszani,es hala Istennek azert en is lehetek faradt es a ferjem nem is var el tolem dolgokat,ez inkabb magamba van kodolva (rend legyen,tisztasag,kaja stb..),es gondolom inkabb az ember maganak akar megfelelni vagy mi.
Az elejen meg frusztralt,hogy nincs mindenre idom,de azota mar megtanultam jobban beosztani az idomet.De a ferjem soha az eletben nem mondta,hogy ez vagy az miert nincs kesz vagy miert nem mosogattam el pl..
Es szerintem nem is arrol irtunk mi sem,hoyg eron felul kellene megtenni dolgokat a kapcsolatert,az mar gaz lenne,nagyon izzadsagszagu.
Nehyoga zt hidd,hoyg nekem nincs rossz napom,vagy rossz kedvem soha.
Csak regebben,amikor meg nem figyeltem anniyra,sokszor megesett,hogy pl aprosagokbol generaltam baromi nagy dolgot,es ezt nem szabad.Most is elofordul,ha nagyon osszejon minden,csak igyekszem elobb 10ig elszamolni,hogy ezt most erdemes-e.
Pont egy ismerosom mondta,akinek angol ferje van,hogy sokkal jobb a kapcsolata vele,mint barkivel eddig,mert meggondoltabban veszekszik.
Ugyanis jobban atgondolja,hogy mit mond,mert ugye nem az anyanyelven beszel (persze jol beszel angolul,szoval nem orakig szul meg egy mondatot,de akkor is atgondolja
).
Igy van olyan,hogy mire vegiggondolja,hogy mit akar mondani a ferjenek,rajon,hogy ez nem is olyan fontos,hoyg ezzel idegesitse,vagy hogy esteleg a fejehez vagja.
Lehet benne vmi
Vivi,
hogy vagytok???
Hajni,
meg minidg gyonyoruek a gyerekeitek!!!!!!!!Es Lilla szerintem nagyon Rad hasonlit!!!!!!!!A cicatok meg szuperedes!!!!!!