Sziasztok Lányok!
Nitacska: én is nagyon drukkolok, de már szinte annyian, hogy lehetetlen, hogy ne jöjjön össze a baby
Mindent bele
Ildi: Annyira vágyom én is egy ilyen nagyon tuti nyaralásra, de azt hiszem egy picit ez még odébb van
De amire mégjobban vágyom, újra babát várni és végre normális úton szépen megszűlni
Bár Mikecz bácsi szrint, ez már lehetetlen, hogy simán szűljek, de császárral 2 év múlva ismét mehetek
Már csak Apát kellene megfűzni
Sebaj, van még majdnem másfél év
És akkor egy picit rólunk
vagyis inkább Kristófról:
11 hetes volt hétfőn. Hatalmasat nőtt ismételten
a két hónapos oltásnál 5660 g volt. Szerintem már átléptük a 6 kilót
El kezdtem barackot adni, hogy segítsen a székletproblémáján, és hála sikerrel koronázta tettünket. Ildi a javaslatodra kipróbáltam az almát, de az nem igazán jött be neki, szerintem majd ha rendesen beáll a kakija, akkor majd megpróbálom keverni barackkal az almát, majd utána magában is próbálgatom az almát, de úgy tudom az alma székletfogó
Na nem akarjuk mi megfogni
Rengeteget magyaráz, mutogat, és képzeljétek tegnapelőtt hangosan gurgulázva kacagott. Hát, ciki nem ciki, nekem kipottyant a könnyem és úgy nevettem vele együtt
Összeraktam a járókáját, hog jobban tudjon forogni, hisz jobban elfér benne, mint a kiságyába. Hát odáig van meg vissza. Mostmár napközben többet tud aludni, mert szívesen van a járókájában
Megkapta Tőlünk az első alvós babarongyát is, ami egy béka
De jobban ragaszkodik a maga által kisajátított pici törölközőhöz. Az pedig azért kell neki, mert úgy alszik el, hogy a fejére húzza, majd kb 1 perc és már alszik is. Na ekkor én ügyesen kihalászom a feje alól, nehogy betekerje az egész fejét
Dobok pár képet, bár már így is nagyon sok lettem, bocsi lányok. A babák gyönyörűek, szépek és nagyon okosak
Saját birodalmam, a járókám.......
Anya berakta a barátaimat is, így már nem unatkozom. Elbeszélgetek velük
Kaptam egy békucit is, a törcsi mellett, azért vele is szoktam aludni
És képzeljétek, megkostóltam a barackot, mindenkinek csak ajánlani tudom, írtó fincsi