Sziasztok!
Végre idejutok és micsoda hírekre jövök!
Beindul nálunk is a babaeső!!!
el sem hiszem, hogy már itt tartunk!
Sugi, A.M. gratulálok a babákhoz, hosszú, boldog életet kívánok nekik!!!!
"közép"Gyuszi, köszönjük a képet és a beszámolót! Elsírtam magamat... MiniGyuszi nagyon szép, formás babóka!!!
Lola, remélem, hogy minden rendben van és holnap hazaengednek!!!
Nostawen, örülök, hogy Nálad is minden rendben van! Szorítok, hogy jövő hét végén hazaengedjenek!!!
Szeder, fehérjét sajnálom!
Vérnyomid remélem továbbra is rendben lesz! Kitartás!!!!
Tiggrincs, néha én sem tudom eldönteni, hogy Ádám hogy is fekszik! Bár tegnap meg ma jobb oldalon tök szépen végig lehetett követni a hátát. Apa is és Dorka is simizte ezerrel
Luca, nagyon jó látni Téged! rengetegszer eszembe jutsz!
Bagzerka, nem is vagy szétfolyós!! Ne beszéld már be Magadnak! Szép poci!
Honey, Bejci, Ti pocitok is nagyon szép!
Sarkantyúka, valami lehetett ma a levegőben, én is egész nap bőgtem... Szegény Dorka nem tudja, hogy most mi van?!
minden kis hülyeségtől elkezdtek potyogni a könnyeim, párommal 3x vesztünk össze - szegény ő is kivan, azt sem érti (pasi a szentem) hogy mi van velem... És az agresszív fészekrakás... első "vihar" nálunk is amiatt volt, hogy már nagyon-nagyon szerettem volna a polcokat végre a szekrénybe...
Család már alszik, én még jól kibőgtem magam...
De végre megvannak a polcok! Holnap kezdhetem mosni, vasalni a babaruhákat, újra átnézni, hogy mi hiányzik még a hordozón kívül.
Még nagytakarítani is akarok egyet szülés előtt, főzni pár adag kaját amit le tudok fagyasztani hogy ha hazajöttünk és már nem lesz segítségünk tudjunk mit enni.
Kórházi táskám nagyjából összepakolva, már csak pár apróság hiányzik. Legalább ez megvan...
Második/sokadik babát váró lányok! Kistesó mit hoz (hoz-e egyáltalán) a Nagytesónak a kórházból? Ezen agyalok pár napja, hogy Dorka mit kapjon...