Új privát üzeneted érkezett!

Humanka, jó a tábli!

Alíz

KépKép
roni0422

Eszike!
Köszi, én jól vagyok. Fekszem! Keményedek ugyan, de ezt már megszoktam. Én kb a 20. hét óta keményedek már! Görcsöm az még egyáltalán nem volt.

Humanka!
Jó a tábli! :lol:

gwini

Hát milyen jó hírekre jövök?????

Sugi, kedves! Nagy gratula a kis trónörököshöz! Jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok Nektek!!

Kép
Vendég

Sok boldogságot és örömöt nektek Sugi! :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok Csajok!

SUGI - SOK BOLDOGSÁGOT? TEJCIT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!!! :D :D :D

Köszi az aggódást, nálunk most minden rendben. Csak a péntek éjjel volt kataszzrófa.
De tegnap már vettem a bátoeságot és elmentem Siófokra egy esküvőre. :) De éjfélnél tovább nem mertem maradni, mentem vissza a szállóba pihizni. Most minden ok.

monee,
a babó elött is front érzékeny voltam, de akkor csak a melegfrontra. Most pont fordítva van. :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

na teszek fel én is pocak képet.

Ezt tegnap csinálta apa. 34+3

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Márti
valószínűleg tényleg személyfüggő lehet.
Szülés előtt a burok a méhnyálkahártyához tapad és az első kontrakciók hatására válnak el egymástól.

Van olyan ismerősöm aki pl a vajúdási szakaszt lépte át mindkét gyermekével...ő nem érzett semmit,egyszerűen másfél órán belül szült mindkét alkalommal.... :shock: :D
Kiváncsi vagyok kicsi lányodnál kell-e burkot repeszteni?

Humanka
klassz a tábli!! :lol: Nemsokára jó sokat adminisztrálhatsz bele :lol: :lol:

Honey
nagyon csini vagy! Elmehetnél kismamiruhát, reklámozni :D
holka

SUGI!

Nagyon sok boldogságot kívánok neketek! Gratulálok a kis Leventéhez!

Kép
Kép
petra1980

De jó, de jó!
:D
Megvan az első babuska!

Kép
Kép
petra1980

Honey!

Nagyon szép a kép. Az egyik barátnőmék is csináltak művészi pocakfotókat, nagyon szépek lettek, a tiéd is hasonló.

Humanka!

Tök jó lett a táblázat, szeretnék már 3-4 hét múlva lenni, és akkor én is benne lennék.

Kép
Kép
petra1980

holka,
köszi de ez erős túlzás lenne :D :D :D apa csak dömperkémnek hív. :D :D

petra,
művészineknem mondanám. A hotelben készült a függöny elött, remek neon világítás mellett, vaku nélkül. :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kedves SUGI!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dan6

ÉÉÉÉÉSSSSSSS!!!!

VAN SZERENCSÉM BEJELENTENI, AMIT SMS-BEN AZ IMÉNT KAPTAM:

"MA ELTÜNTEM, DE IGAZOLTAN :) 07:01-KOR MEGSZÜLETETT GYUSZIKA 3530 GR, É 49 CM-EL.
JÓL VAGYUNK, AZ ÉBREDÉST IS JÓL VISELTEM.
PUSZI A LÁNYOKNAK!
A.M."

GRATULÁLOK ANKIKÓ!!!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK GYUSZIKÁNAK!!!!

szeder74

GRATULÁLOK SUGI, ÉS A.M CSALÁDJÁNAK!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

szeder74

Hát ezt nem hiszem el!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A.M: HATALMAS GRATULA MINI GYUSZIHOZ! CSAK A LEGJOBBAKAT TUDOM KÍVÁNNI NEKTEK, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT!!!

Kép
Vendég

BEJCI!
HIDD CSAK EL..
BÁR ÉN IS CSAK PISLOGTAM AZ ÜZENET LÁTTÁN.. HIHETETLEN!!!
MILYEN BOLDOGSÁG EZ.. TÉNYLEG MI IS SORRA KERÜLÜNK... ??? NEM HISZEM EL.. HOGY ITT TARTUNK!!!!!!

bejci!
nekem nem ír pirosan.. olyan ügyetlen vagyok, pedig pirossal szerettem volna írni...sikerül??

szeder74

bb

szeder74

A.M!
Gratulálok mini Gyuszihoz! :lol: Sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok nektek!

gwini

Olllééééééé! Éljen-éljen.

Nagyon sok boldogságot az am családnak!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Jó darabig nem tudtam jönni, mert szolgáltatót válottunk.... :evil:
De hogy pont akkor nézek be, amikor beindul a babaeső!? :shock: Nem gondoltam volna!

Szeretettel gratulálok Suginak és A. M -nek is a babócához!!!
Fiúk, nőjjetek nagyra és okozzatok nagyon sok boldogságot az anyucitoknak és a családnak!!!

Pár sorban magunkról: jól vagyunk, bár mostanában már TERHES vagyok :( , eddig csak várandós v. kismama voltam. Egyik felemmel türelmetlenül várom Alíz kibújását, másik felemmel szeretném legalább szept. második hetéig kibírni, mert Balu most kezdi az ovit és legalább az első - beszoktatós - héten én szeretném vinni-hozni. Első NST-m szept. 5-én lesz elvileg, de ezt a helyettes doki rendelte ilyen - szerintem - későnre. Addigra már betöltöm a 38. hetet!!! :shock: Jövő csütörtöktől lesz a saját dokim, majd vele is egyeztetek....
Hidegfront engem is megvisel, mint sokatokat.... a péntek éjszaka volt katasztrófa nálam is!!!
Babasarok már készülget, ruhák nagy része kimosva, vasalás folyamatában.... már készítem a pakkomat a kórházba, csak pár apróság hiányzik, mert sosem lehet tudni!

Ígérem, mostmár gyakrabban jövök!

Kép
Kép
netti77

[size=18]A.M. AZT A MINDENIT!!!!!!HURRÁ!!!!SOK-SOK TEJCIT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK![/size]

Kép

Indul a babaeső!!!! :D :D :D Remélem, minél hamarabb tudnak majd képeket feltenni az újdonsült anyukák a picikről!

Honey, VÁÓ!!!!Nagyon dögös kismami vagy! Szerintem is simán elmehetnél kismamamodellnek, ahogy Holka mondta!

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő.

Szeder, azt lehet esetleg tudni, hogy milyen módon született meg a miniGyuszi?Azt tudom, hogy nem fordult be, ezért császárt mondtak neki. KÖSZI

Alíz

KépKép
roni0422

Nem hiszem el! Mi van ma, babaeső????

Ezer puszi és gratula A.m-nek és a pici Gyuszinak!
Kíváncsian várom a történeteket!

Nagyon izgatott vagyok!
A.m-el egy napra voltunk kiírva! :wink:
Teljesen felpörögtem!
Vendég

Netti, örülök, hogy minden rendben veletek!Ez a lényeg. Hasonlóképpen vagyok már én is evvel az utolsó hónappal. Olyan nyügösnek érzem magam. A 38. hetet én is egy kissé későinek tartom, hiszen a 36. héttől kezdve már mindenképpen járni kell, ha jól tudom. Szerintem is kérdezd meg a saját dokidat. Tényleg nem lesz egyszerű az ovi mellett, de szerintem kitartás, mindenre van megoldás.

Alíz

KépKép
roni0422

Honey! Tényleg nagyon csini vagy! Én meg irigy-irigy...
Nagyon jól áll a pocak!
Vendég

Olyan boldog vagyok a 2 pici fiú születése miatt, hogy legszívesebben felbontanék egy pezsgőt!
No de azzal még várnom kéne... :lol:
Vendég

Lányok!
semmi egyebet nem tudok.. valószínű, hogy császármetszés volt, mert ébredésből jól fel kelni csak úgy lehet.. :wink:
majd jön am. és mesél.. ez amúgy is az ő reszortja.. nem szabad elvenni tőle :wink:
Holnapra lehet, hogy lesz kép is mini Gyuszi apukája tesz fel.. remélem!!! :wink: :D ÉÉÉn is naggggyon kíváncsi vagyok a pici Gyuszikára.. aki mint látjuk nem is olyan kicsi a méretei alapján :)

szeder74

Sziasztok,

Szeretnék bemutatkozni, A.M. férje vagyok. A.M. kért meg, hogy írjam le a mai nap történteket.

Hajnalban csodálatos dolog történt. Háromnegyed ötkor a feleségem szólt, hogy folyik a magzatvíz. Amilyen gyorsan csak lehetett összepakoltunk, és riadóztatttuk a család szülészetben érdekelt tagját (anyukámat :) ). Rekord idő alatt átértünk Hódmezővásárhelyről Szentesre. Amikorra átértünk, az orvosok már elő voltak készülve. Mehtörténtek a vizsgálatok és az előkészület a műtétre. 6:52 perckor adták be az altatót, és 7:01 perckor megszületett Gyula Örs. 3530 grammal, 49 cm-rel. A.M.-t 7:30-ig varták össze. Én a műtét előtt végig ott voltam a feleségemmel. Kis Gyuszi első felordítását hallottam, illetve láttam hogy fürdetik, mérik, stb. Hatalmas élmény volt. Kis Gyuszinak sok haja és kid hurkái vannak. A szülésznők szerint már nagyon érett volt az életre, a 37 hét 6 nap ellenére. A.M. fél 10-kor kelt fel az altatásból, 12-kor tolták át a szobájába. Meg vagyok lepődve, milyen jól viseli magát. Nagyon erős anya. Csak akkor szisszent fel, amikor az orvos megvizsgálta a sebet. Kis Gyuszinak nagyon erős hangja van, de a karomban megnyugszik. Teszek fel egy pár képet róla. Elnézést a minőségért, de telefonnal készültek. A nagy kapkodásban nem tettem el a fényképezőt. (kamera volt!) Később beszámolok még a történtekről. Most szokjuk a gondolatot, hogy van egy mkis szuszogónk.
Kívánunk mindenkinek ilyen sima szülést.
Üdv.:
"Közép" Gyuszi és A.M.
Kép Kis Gyuszi

Kép
Kép
a.m.

Szeder, köszi, persze, én sem úgy gondoltam, ez az ő születéstörténete. :oops: :oops: Buta kérdés volt.... :roll:
Csak annyira izgatott lettem!

Eszike, hasonló állapotba kerültem!!!Hát igen, a pezsgővel várni kell még. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Jaj de ÉDES!!!!!!!Nagyon de nagyon szép baba!!! Köszönjük szépen, nagyon rendes vagy, hogy ilyen gyorsan felraktad a képet a miniGyusziról és megosztottad velünk a történetet.!Fantasztikus. Gratulálok hozzá!
A.m.-nek pedig gyors felépülést, sok egészséget kívánok!

Alíz

KépKép
roni0422

Köszönjük a történetet "közép" Gyuszitól!
Komolyan mondom elsírtam magam annyira meghatódtam!
Mégegyszer gratulálok!
Vendég

Valaki közületek szedi a homeopátiás szereket?
Én kedden szándékozom venni Caulophyllum c12-t, és cimicifuga c12-t.
Na és málnalevél teát is beszerzek.

Ha szedi valaki, akkor légyszi segítsen, hogy milyen adagokban kell szedni!

Az egyik fórumban azt olvastam, hogy 5 napig egyiket kell szedni napi 1-szer 5 golyót, utána 5 napig a másik fajtát kell szedni szintén napi 1-szer 5 golyót!
Valaki tud tanácsot adni? Szerintem nem biztos, hogy nekem van még 2-szer 5 napom!
Vendég

Hűűűűűűűűű micsoda hírekre jövök haza! :lol:
Azt gondoltam, hogy Levente talán kibújt már erre a világra, de hogy MiniGyuszi is, azt sosem gondoltam volna! :D

Sugi, A.m. és kedves apukák!

Legyen nagyon sok örömetek a bébikben! Sok-sok tejcsit, nyugodt pocakot és átaludt éjszakákat kívánok! :D

Gyuszi apu! Köszönjük szépen a képeket! Nagyon formás kisbaba Gyuszika. :D
Várom Levi apu képeit is! :wink:

Humanka!

Nem jó a sorrend, A.m.-ék nyertek egy tervezett császárnyi hosszal. :lol:

Lálálá, asszem én is kimegyek madarat fogni. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Eszike!

Én Caulophyllum c12-t szedek így a szülés előtt, abból pedig napi 5 golyócskát. Ahol én néztem, ott nem írták a Cimicifugaról, hogy azt is kellene/lehetne.
Ez mellé az Arnica montana (remélem jól írtam le) c30 megy még napi egyszer. Ez elvileg vérzéscsillapító hatású és lehet a szülés előtt is szedni.

Málnalevél teából pedig napi két kb. 2 dl-es csésze langyosan.

Holnap NST, meglátjuk hogy volt-e valamilyen hatása a bogyeszeknek. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok!
nagy nagy gratu suginak és a.m-nek!könnybe lábadt a szemem a kis cuki mini gyuszi láttán!!hihhetetlen!!

Kép
winona

ÉN IS BŐGÖK!!!!! Mini Gyuszi olyan szép baba, hogy oda-meg vissza vagyok tőle!!!!
Apucijának köszönjük a beszámolót! Nem csodálom, hogy jól viselte a.m. a szülést, hiszen a terhességet is végigmosolyogta!!! :lol: :lol:

Na csajok, ahogy sejtettem, ha beindul a babaeső, valahogy mindenkinek megjön a kedve a bejelentkezéshez! Akkor beszéljük meg azt, hogy innentől illik 2-3 naponta "egybenlévőségi jelet" adni magunkról!! Pláne a tábla elejének!

Szeder: Kijelölöd az egérrel azt a szöveget, amit színesen akarsz, aztán a betűszínnél kiválasztod valamelyiket és kész is a piros-kék-stb szín.. :wink:

És ha már Honey elkezdte.... bár Ő utána elég nehéz, azért dobok mai friss képet.
ÉS VÁRjuk A TÖBBIEKÉT IS!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok, vagyis inkább Kismamák és ANYUKÁK!!!!

Nagyon örülök, hogy már két kis topicos babánk is megszületett!!!!!!!

Óriási GRATULA A.m-nek és kedves férjének, valamint Suginak és családjának!!!!
NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MIELŐBBI HAZATÉRÉST KÍVÁNOK NEKTEK ÉS BABÁITOKNAK!!!

Én megint itthon voltam hétvégére, de csak most tudtam benézni hozzátok, mert annyi minden tennivalóm lenne, és a kisfiam is – teljesen érthető módon – egészen lefoglal. Persze még nem szabad semmit csinálnom, ezért totál le vagyok maradva hozzátok képest. Remélem, még jövő hét végén is egyben leszek, és akkor már mehetek vásárolgatni, meg takaríthatok, előkészülhetek.

Lola,
(sorstársam!)
Kitartás, most már semmi baj nem lehet. Holnap remélem hazamehetsz.
Én még holnap megyek vissza a kórházba, remélem egy hét múlva nem találnak megint valamit, amiért bent tartanának.

Szeder,
Érdekes ez a hasmenés-székrekedés dolog. Én vasat is szedek, attól eddig székrekedésem volt, de mostanában engem is kerülget néha a másik véglet.
Az emberkerülés nálam már az első időszakban jelen volt, most meg már alig várom, hogy mehessek végre vásárolgatni.
A fehérjére a vizeletben pedig nagyon jó ha sok folyadékot, elsősorban vizet iszol.

Monee,
Az én babám is hasonlóan fekszik mint a tiéd. Ugyanúgy érzem a mocorgást (a bordáimat néha tényleg jól megrúgja!)

Bagzerka,
Nagyon aranyos tőled, hogy eszedbe jutottam. Tök jó nagy pocid van!

Honey,
Igazuk van a többieknek. Tényleg modell alkat vagy, még így terhesen is!!

Gwini,
Azért van ám előnye annak, hogy már ennyire kitágultál. Így talán nem lesz olyan hosszú a vajúdásod!!!

Lányok, kérhetek egy mobilszámot valakitől priviben? Hogy azért értesíthessük egymást, ha valami "esemény" történik.

Puszi nektek, és
kitartás mindenkinek a hátralévő hetekre, napokra!!

Nostawen

Kép
nostawen

Nostawen: Drukk, hogy ne tartsanak bennt a kórházban!! Küldtem privit! :wink:
Vendég

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓM SUGINAK, A.M-NEK, ÉS A KIS TÖKÖSÖKNEK!!!!!!!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK MINDKÉT CSALÁDNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is elérzékenyültem! Nekem is pezsgőzhetnékem van, nagyon örülök!!!!

Kép
blúmi

Sziasztok!!!

MICSODA HÍREK!!!

HATALMAS GRATULA A.M.-NEK ÉS SUGINAK!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÖRÖMÖT ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!! Gyönyörű baba Mini Gyuszika!! :)

Hihetetlen, hogy már itt tartunk! Innentől kezdve áááááááááá mindjárt el is bőgöm Magam!!! Nem is tudok mit írni a meghatottságtól!!

Lola remélem Te is jól vagy! :)

Nostawen örülök, hogy jelentkeztél és, hogy jól vagy!! Már tényleg nem kell sokáig bírnod!!

Gwini Neked is kitartás!

Szeder sajnálom a fehérjét, reméljük már Neked sem kell sokat várnod Adél babára!!

és még sorolhatnám tovább, de Mindenkinek csak ugyan azt tudom írni, már nincs sok hátra!!!

Szóval Mindenkinek Minden jót kívánok, Nekem muszáj lefeküdnöm mert kipurcantam mára! Kész lett végre a szoba, holnaptól ruhamosás és jön a nagytakarítás!!

Jó éjt Kismamák, ANYUKÁK és Babák!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Húha, mik nem történtek itt :)

A.M.: Nektek is hatalmas gratula, és sok örömöt egymásban! :)
Gyuszi apának pedig köszönet a történetért és képért, miniGyuszi nagyon kis formás :)

Kép

Kép
starlark

Ez hihetetlen!!!!! :D :D :D Kikapcsolomk pár órára a gépemet és máris jön a következő baba?!

GRATULA MINIGYUSZIHOZ!!!! :D :D

Nostawen,
de jó, hogy már így rendebe jöttek náled a dolgok, hogy megint hazaengedtek!! Már csak 2 hetet kell kibírnod egyben!! Azt meg már fél lábon is, ugye?! :)

Köszi a kedves szavakat csajok! De higyjétek el, csak a fotó előnyös. A + 15 kg az azért ott figyel! :? De már lesz@rom.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

jaj olyan kis formás, kerek baba ez a Gyuszi gyerek! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Halihó!!

Gratulálok AM-nek és SUGInak!!!! Sok boldogságot, jó egészséget, vidámságot és sok-sok pihenést a babáknak, a mamáknak és a papáknak!!

"Közép"Gyuszi, köszönjük a beszámolót!

Holka, köszönjük az infót!

Mini Gyuszi gyönyörű!!

Döbbenet, egy ideig semmi, aztán ilyen hirtelen beindul a babaeső! :lol:

Kép
Kép
sarkantyúka

Honey, olyan dögös kismama vagy, hogy ezek után én biztos nem teszek föl pocakfotót, és az utcára is csak zsákban megyek le...

Nekem nagyon jókor jöttek ma a jó hírek, ma kifejezetten magam alatt voltam (azért nem Honey fotója miatt, csak úgy). Ti szoktatok csak úgy sírdogálni? Nagyon be vagyok ijedve, én is egyszem gyerek voltam, a férjem is, el sem tudom képzelni, milyen lehet két gyerekkel... Nemsokára megtudom :shock: Ma egész nap rámoltam, és nálam ráadásul a fészekrakó ösztön agresszióval is társult, mert nekiestem a páromnak, hogy segítsen, nehogymár egyedül tologassam a bútorokat, szörnyű nőszemély vagyok. Kidőlök aludni.

Bejci, igazad van, mostantól mindenkinek be kell jelentkeznie minden nap!

(Szeder, a telefonom max hangerőn van, mióta én vagyok a Kapocs!! Magamnál tartom folyamatosan :wink: )
sarkantyúka

SUGI és A:M!

Nagyon gratulálok a kicsi fiúkhoz!
És úgy lett, ahogy gondoltam! Ezek a kicsi fiúk már nagyon kiváncsiak a nagyvilágra, sietnek kifelé!
Lehet, hogy én is túlhordom a lányom azok után, hogy a fiúk 8-12 nappal előbb születtek???
És tessék! Látszik, hogy azok is olvassák a topicot, akik nem írnak mindig, mert lám csak, ma nagyon sokan bejelentkeztek! :lol:

Honey!

Nagyon jó a beállítás és szupercsini kismama vagy, de engem az arcod, a tekinteted fogott meg leginkább,! Egyszerűen látszik, hogy mennyire vágyakozol az anyaságra és Flóra baba ölelgetésére!

Lányok!

Most, hogy így jönnek az igazán nagypocakos képek, rájöttem, hogy mennyire igaza van a férjemnek és persze az öregeknek, akik azt mondták, hogy a nőiesség kiteljesedése a várandósság, pocakosság, még akkor is, ha mi ezt belülről nem mindig érezzük így!
Én is nyűglődöm az utóbbi pár napban, úgy érzem, hogy már nagyon tele van a pocakom ezzel a babával, mert se hajolni, se guggolni nem tudok, akárhogy fekszem, kényelmetlen és aludni sem tudok, meg könnyen elfáradok és feleannyit sem tudok megcsinálni 1 nap alatt mint szeretnék stb. De! 1 percre se feledjük el, hogy ami velünk-bennünk történik az CSODA! És nem is kicsi, az életben nem lehet nagyobb csodát felfedezni! A férjem leginkább azt irígyli, hogy Ő belülről nam érezheti a baba mocorgását, nekem pedig megadatott! Olyan fantasztikus, hogy bölcsői lehetünk annak a picinyke emberkének, akit szívből és annyira várunk! Kívánom, hogy naponta töltsön el minket örömmel, boldogsággal és büszkeséggel az a tudat, hogy anyukák lehetünk!

Márti
borossné becz márta

GYÖNYÖRŰ FORMÁS GYERMEK GYUSZIKA!!!
GRATULÁLOK A.M.-NEK,NO ÉS A FRISS APUKÁNAK IS :)

szeder74

Honey: Nem a sárvári ParkInn-ben voltatok wellnesselni? Mert a háttér nagyon ismerős! :)
Vendég

Sziasztok!

Végre idejutok és micsoda hírekre jövök! :lol: Beindul nálunk is a babaeső!!! :lol: el sem hiszem, hogy már itt tartunk! :)

Sugi, A.M. gratulálok a babákhoz, hosszú, boldog életet kívánok nekik!!!!

"közép"Gyuszi, köszönjük a képet és a beszámolót! Elsírtam magamat... MiniGyuszi nagyon szép, formás babóka!!!

Lola, remélem, hogy minden rendben van és holnap hazaengednek!!!

Nostawen, örülök, hogy Nálad is minden rendben van! Szorítok, hogy jövő hét végén hazaengedjenek!!!

Szeder, fehérjét sajnálom! :( Vérnyomid remélem továbbra is rendben lesz! Kitartás!!!! :wink:

Tiggrincs, néha én sem tudom eldönteni, hogy Ádám hogy is fekszik! Bár tegnap meg ma jobb oldalon tök szépen végig lehetett követni a hátát. Apa is és Dorka is simizte ezerrel :)

Luca, nagyon jó látni Téged! rengetegszer eszembe jutsz!

Bagzerka, nem is vagy szétfolyós!! Ne beszéld már be Magadnak! Szép poci! :wink:

Honey, Bejci, Ti pocitok is nagyon szép!

Sarkantyúka, valami lehetett ma a levegőben, én is egész nap bőgtem... Szegény Dorka nem tudja, hogy most mi van?!
minden kis hülyeségtől elkezdtek potyogni a könnyeim, párommal 3x vesztünk össze - szegény ő is kivan, azt sem érti (pasi a szentem) hogy mi van velem... És az agresszív fészekrakás... első "vihar" nálunk is amiatt volt, hogy már nagyon-nagyon szerettem volna a polcokat végre a szekrénybe...
Család már alszik, én még jól kibőgtem magam...

De végre megvannak a polcok! Holnap kezdhetem mosni, vasalni a babaruhákat, újra átnézni, hogy mi hiányzik még a hordozón kívül.

Még nagytakarítani is akarok egyet szülés előtt, főzni pár adag kaját amit le tudok fagyasztani hogy ha hazajöttünk és már nem lesz segítségünk tudjunk mit enni.

Kórházi táskám nagyjából összepakolva, már csak pár apróság hiányzik. Legalább ez megvan...

Második/sokadik babát váró lányok! Kistesó mit hoz (hoz-e egyáltalán) a Nagytesónak a kórházból? Ezen agyalok pár napja, hogy Dorka mit kapjon...

Kép

Kép
anyoooka

Kedves A.M.!

GRATULÁLOK NEKTEK!

Kép
dan6

Ez igy nem er, most itt pityergek en is ... :D

A.m.: nagy gratula nektek, kicsi Gyuszi nagyon szep, papajanak koszonjuk a beszamolot. Sok boldogsagot nektek, es varunk vissza, gyors felepulest es sok tejcsit kivanok !!!

Nostawen: kitartast neked draga, jo hogy neha-neha hazaengednek, es most mar tenyleg nincs sok hatra neked sem.

Lolarol semmi hir sincs? En sokat gondolok ra :wink:

Es is vissza szoktam am olvasni rendszeresen, csak ha ugysem tudok semmi ertelmeset hozzaszolni, akkor minek dumaljak csak ugy a vakvilagba? :roll:

Tegnap nalunk is nagy nap volt, ugyanis tegnap volt a 10 eves evfordulonk az elso randinkhoz, es a 7 eves az eskuvonkhoz kepest :lol: :lol: :lol: Szoval volt kenyeztetes, kaptam egy hatalmas csokor tulipant (imadom), elmentunk moziba 'Gold Class'-ba, meg sose voltam) lehet, hogy mar otthon is van ilyen). Ott gyakorlatilag allithatoak a fotelek, vegigfekudtuk a filmet :D , es a 2 fotel kozott van egy asztal, lehet kajat is kerni. Szoval fourian meg is ebedeltunk a film kozben :wink: A Mamma Mia-t neztuk meg, nagyon aranyos film, aki meg nem latta, csak ajanlani tudom. Aztan meg este is elmentunk vacsizni, ami szinten nagyon romantikus volt.

Tabli:
Kép babas tabla

KépKép
Kép
humanka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?