Zulu
Köszi a vigaszt, tudom én, hogy nem mindenki bioanyuci, még szerencse...
Van, amikor én is eldöntöm, hogy no irodalom, de hát csak olvasni kell valamit, hogy az emberlánya tudja, egyáltalán milyen alternatívák közül választhat, nem?
Én meg pont a legutolsó börzén fizettem elő 1 évre
Na, mindegy, ha a fiamból kianalizálják huszonévesen azt a pár éjszakát, majd meaculpázok neki egy kicsit
De aztán eljön az én időm is, ha nagyi leszek
Pehelytipp is köszi
Irodalomjegyzéket is mentettem, Gyermeklélektan már évek óta kedvencem , Forgas: A társas érintkezés pszichológiájával együtt, bár az ált.pszich, nem kifejezetten gyerek
De a többit még nem olvastam, itt az idő
Orsoly,
Ez a másik, hogy általában még szinte ugyanazon az oldalon szerepel, hogy "korlátok kellenek" és a "szülő irányítson" szóval most találd ki, mi a jó
Pehelyinfót köszi neked is
Sofka,
Én a váci úti Tesóban vettem a 7 gabonást, szerintem a többiben is van.
Tina
Díszek
De legalább lesz alibi jövőre újat venni!!
(Nekünk már annyi van, hogy idén apa letiltotta a vásárlást
) Ja, te ajánlottad a Cindy-videokazit, ugye? Megvettem, télleg jó, 2 hete mozgok rendszeresen, de eddig itthon volt apa, az igazi az lesz, ha egyedül is tudom csinálni Kevin mellett
2 naponta tervezek menni az A1-be, ott van de. babavigyázó, a maradék napokon meg itthon 12+17 perces program (egyelőre) ameddig Kevin 20-40 perces alvásai alatt eljutok...Muszáj, mert úgy koccintottunk szilveszterkor, hogy ha "minden a tervezetttek szerint alakul" (azaz leadom a felesleget") akkor a 3-4. negyedévben "elkészítjük" a kistesót Kevinnek
Myssnia
Akkor nem csak én vagyok ilyen lelkizős... Engem az is kiborított, hogy a gyerekágyat csak szimplán "kis ketrecnek" hívja
Szerintem azért a babák 90%-a "ketrecbe zárva" éjszakázik
szóval a legolvasottabb lapban ilyet leírni...
Zsuzsó
Köszi neked is
Olyan aranyosak vagytok, télleg rágtam magam emiatt, de már sokkal jobban érzem magam, hogy legalább itt nem vagyok szívtelen (b)anya
Virág
Igen, a kórházas sztori is nagyon durva.
Mongyuk én nem sírtam, hanem valahogy megkeményedtem belül, és nagyon-nagyon eltökéltem, hogy történjen bármi, ilyesmit nem engedek tenni a gyerekeimmel!!!
Ildi
Gyivi? Miért? Mikortól "legális" a kenyérhéj? Csak hogy tudjam, ha esetleg Kevin is rákap. Bár fog az még mutatóba sincs...
"Lelkibeteg" gyermekem egyébként nappal tök heppi, most nyelt be 200 gr házilag sütött sütőtököt, és tök boldog tőle, bár hanyattfekve engem már nem nagyon lát a pocakjától
azért boldogan visítozik. Szegény, a szokásos zoknilehúzás is alig megy neki
Ha fölveszem, és lovacskázunk egy kicsit, kotyog a pocakja
(Csak nem nagyon merem csinálni, mert még viszontlátom a sok melóval elkészített kaját...
Pusza
Elli
5 perccel ezelőtti, friss kép a kis lelkibeteg nyálgépről
:
(Megígérem, hogy nem rakok be minden nap képet, de hát még olyan új a gépem...
)