Sziasztok mindenki!!!!
Újra itt.... először is bocsánatot kérek, hogy nem irtam, nem leszek két hétig, de elég döcögősen indult a nyaralás, igy elfelejtettem megirni.
Anyám sikeresen lerendezte a kezdést, mert már aug.1-jén mentünk volna és csak annyit kértem tőle, hogy ők mennek amúgyis hétvégére kocsival, tegye már meg, hogy lefelé menet a telekre bevásárolnak amit felirok, aztán anyám kiabált egy sort, hogy ne akarjak mindent a nyakába varrni és nem vásárol be, ne csináljam neki a plusz programot.
Igy aztán nem mentünk hétvégére, mert ők is lent voltak, kedvem nem volt a képét nézegetni két napig, s a végén hétfőn mentünk 4-én, anyósom élettársa vitt le kocsival minket... szal anyámra no comment.... nagyon mérges voltam rá, hogy ennyit képtelen segiteni, amikor amúgyis bementek a Metroba vásárolni, de nekem már derogált venni pár dolgot.... nem, úgy gondolta, menjek busszal a 4 gyerekkel, oszt akasszak rájuk fejenként két kötélfüles szatyrot is... na, nem mérgelődök, a lényeg, hogy anyósoméknak nem esett nehezükre, sőt még ők ajánlották fel, hogy levisznek minket... imádom őket....
De gyorsan, mig el nem felejtem!!!
KIMMA! Nagyon gyönyörüséges Emcike!!!
Csodaszép kicsilány!!!!!!
Pocisoknak kitartást! Látom, egyre többen vannak és nagyon szalad az idő mindenkinek!
Panni! Nagyon jók a képek!!!!
Rólunk kicsit:
Muki veszett módon kerekedik...
Már nagyon sok gyümit meg zöldséget eszik és imádja. Tejpépet is kapott már, az is csúszott.
Tegnap mértem, 7700gramm a drágám...
és egyre szebb és okosabb. Rengeteget dumál, mosolyog a világra és továbbra is nagyon jó baba!
Bár egyet nem értek, éjszaka újra elkezdett felkelegetni. Nem minden nap, kb. 2-3 naponta hajnal 3-kor kel kaját kérni. Próbáltam már, hogy eseteleg csak felriad vmiért és hagytam nyügizni kicsit, de egyre jobban belelovallta magát és kajás sirást produkált, igy adtam neki és behúzta a 210ml-t....
Lehet, hogy a meleg miatt csinálja??
A telken csudajó volt!!!!
Egy hétig a 4 gyerkőccel voltunk, egésznap medencézés, nem is volt sok gondunk velük. Hétvégén hazahozta őket Zoli, oszt csaptunk egy kis garden partyt..
haverok, buli... nagyon jó volt, kicsit bekoktéloztam, de nem vészesen...
aztán vasárnap jöttek anyósomék, hétfőig voltak velünk... hát hogy is mondjam, no, azt hiszem, én egy fantasztikus családot kaptam Zolival...
nagyon-nagyon jó volt velük az a két nap! Grilleztek, sütöttek, iszogattunk együtt, tábortüzeztünk, iszonyat jól érzetük magunkat együtt! Este kicsit beboroztunk Zoli nővérével, Csillával (ő nagyon ritka, ha elengedi magát) és hülyére röhögtük magunkat, a végén már a többiek azon röhögtek, hogy lassan bepisilünk a nevetéstől.
Úgy érzem, most ez a két nap velük hozott össze minket úgy igazából. Eddigis jóban voltunk, beszélgettünk, sokat jöttek, de most ez más volt! Most még jobban ragaszkodok hozzájuk...
No, aztán hétfőtől kezdődött igazából (estétől) az igazi nyaralás, amire nagyon vártam már! Hármasban Zsófival és Zolival...
Nagyon jó volt. Rengeteget pihiztünk, és khm...
foglalkoztunk egymással...
hihetetlen volt, hogy nem kell megvárni este, mig a fiúk végre 11-kor elhúznak aludni...
Muki meg már 7-8 között hajcsizik, úgyhogy nyugisak voltak az esték...
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, csakhát kevééééééééés volt!
Egyébként dióhéjban rólunk még, hogy minden rendben van köztünk. Sokszor beszéltünk azóta erről az egész témáról ("arról"), ami azt hiszem, jó volt, mert ő is elmondott nagyon sok mindent, és énis megkérdeztem, ami piszkálta a csőrömet, igy most nincs kétely, mindent tudok (azt nem mondom, hogy jó volt hallani, mikor, hol, mit csinált a másik csajjal, de jobb most, minthogy csak találgattam, mik is történtek köztük és mivel tudta elcsaplizni tőlem a kis tetü).... Nagyon sokat változott Zoli az elmúlt hetekben és nagyon pozitiv irányba!
És azt hiszem, énis változtam sokat. A gondolkodásom, az életszemléletem, minden. Sok olyan apró dolognak tudok örülni, amit azelőtt nem vettem észre.... nem bukok ki pici dolgokon, mint pl. hogy fizu után elment kicsit a haverjával... persze ehhez hozzájárult, hogy felvette a telcsit, amikor hivtam és hiába jött haza egy óra helyett 4 órával később, kicsit sem voltam mérges, mert tudtam, hol van, fel tudtam hivni... és nem is hivogattam folyamatosan, mint azelőtt!
Azt hiszem, lassan visszanyeri a bizalmamat... valahogy hiszek benne, talán mert hinni akarok és talán mert azt látom, érdemes, mert őszinte velem és tényleg helyre akar hozni mindent köztünk... AKAR!... és ez nagy dolog, hogy látom is és nem csak mondja!
No, ennyi erről.... igyis nagyon sokkkkkk lettem hirtelen!
Képek lesznek holnap este vagy szombaton, mert megyünk át holnap anyósékhoz, hivatalos keresztszülő-felkérésre
meg úgy egyébként is és megkérjük pótapósomat, vegye már át cd-re a digigépről... és akkor teszek, de készüljetek, hogy sok lesz!
Ohh, és nagy változáson mentem ám ma keresztül!!!!
Levágattam a hátközépig érő hajamat rövidre!
De nagyon jó lett! Zolinak is nagyon tetszett! És ez a lényeg!
Hazafelé a fodrásztól (számoltam) 4 pasi fordult meg utánam....
Najó, szoknyában voltam meg cicifeltolós melltartóban egy feszes felsővel...
No lelövöm magam, majd gyüvök még, ha vmit kihagytam a reagálásból, ne harizzatok, még nem vok képben teljesen!
Zsibimával mi van? Mert olvastam, hogy irt, aztán meg amit más irt róla.... akkor most mi van velük????????
Na pusz, húzok....