Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok :D !

Én sose fogom megszokni a 3-om kölcit valahogy 2-vel könnyű volt de most még sokszor pánikolok :oops: :lol: .
ha valakinek 2-tő már van és túl kiegyensúlyozott akkor ajánlom a 3. gyerkőc gondolatát s ez garantáltan elmúlik :lol: ,

A Dávid tüneményes kis fickó igazi cici függő, általában 2-3 óránként eszik a köztes időt alukálja, de nem valami mélyen így szegény nagyokra állandóan rá kell morrani, hogy azért van nekik saját szobájuk, hogy az legyen a csatatér ne a nappali ahol mi vagyunk a bébivel(jövő tavasszal húzzák fel a tetőteret és akkor mindenkinek lesz szobája.Már alig várom mert ez gáz.Na mindegy).Ez persze nem mindíg sikerül így néha visítok velük.Amúgy igyekeztem a terhesség legelejétől arra nevelni őket, hogy kint nem randalírozhatnak és egyedül fürcsizzenek és a kicsi egyedül wc-en, kajáljanak meg +fogmosás +lefekvés stb...
persze felügyelem de nem csinálok semmit azon kívül, hogy a kajcsi ott van előttük.Szeretik is, hogy minden az Ő feladatuk így fontosnak érzik maguat, de állandóan össze marakodnak aminek a vége általában verekedés.Na ez az a pont ahol elrobban az agyam és én is beszállok 8) .
S perze a másik ütköző pont, hogy 15-óra után engedem őket ki az udvarra ahol szintén notorikusan össze vesznak és megy a sírás rívás.

Összegezve sokat nem változott a helyzet a két nagy egymást öli, de ha szülés óta nem pihiztél sokat és jó ideig nem is jön szóba akkor kevésbé tolerálod ezeket a közjátékokat és ha anya beszáll harmadiknak abból sok jó nem származik.Így röviden ha elképzelsz egy igazi olasz családot a temperamentumos életükkel kristály tisztán láthatod a mi hétköznapjainkat.

Szeretjük egymást miközben kívülállóként megvagy győzödve arról, hogy valaki az imént halt szörnyet.Ezek vagyunk mi kicsit zajosak, de szeretnivalók :wink: :wink:
tappancs28
 
 


Kedves Fórumozók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani új szolgáltatásunkat: Gödöllőn és környékén pelenka és popsitörlő házhozszállításával foglalkozunk. Ízelítő az árainkból: newborn 23 ft/db-tól, mini: 24 ft/db-tól, midi: 28 ft/db-tól, maxi: 34 ft/db-tól, junior: 36 ft/db-tól, popsitörlő: 350 Ft. Gödöllőn a házhozszállítás ingyenes, más településen távolságtól és rendeléstől függ. Kérésre szívesen küldök árlistát. Üdv. joag
joag
 
 


Sziasztok Veresi Anyukák!

Ha nem bánjátok csatlakoznánk hozzátok. Tavaly nyáron költöztünk Veresre (Ligetek), és idén februárban született meg Mogyoró. Véletlenül találtam rá erre a fórumra. Bevallom, esélyem se lesz végigolvasni az eddigi "termést", egész héten kettesben vagyunk, apája csak hétvégén van itthon, és így nagyon nehéz. :( Napközben nem is nagyon érek rá, csak így esténként, de ha ez nem gond, akkor szivesen csatlakoznék a csapathoz.
Jó éjt

Tocsovi
tocsovi
 
 

 
 

Sziasztok!

A tegnapi nap elég sűrűvé kerekedett, így nem tudtam már írni. Szóval akkor most :)
Kora, hogy megy az alvás?Sikerült hosszabban aludni már? Jó vendéglátást Nektek! :)
Hozzánk is jönnek ma 3an haverok és itt is alszanak, na de én már nem sürgök-forgok sütéssel főzéssel. Majd max. grillezünk valami vagy ilyesmi :)

Szilvi, mikor lesz híred a melóról?Szurkolok.

Tappancs, gyönyörűséges kisfiú Dávid! :) Elismerésem a 3 gyerkőcköz, nem lehet egyszerű. Elhiszem, hogy várod a tetőteret, biztos szupi lesz majd :)

Tocsovi, üdv. itt nálunk! :) Van képed Mogyoróról? :) Hát, igen, azért kemény lehet hétközben csak kettesben lenni.

Kérdeztétek mi baja a számítógépnek.Nem vírus vagy ilyenek, hanem egyszerűen a rooter sz*akodott, és nehezen lehetett fogni a netet. Erre a Drágám próbálkozott nagyobb antennával, felhúzott új programot, és végül valami nem úgy jött össze, ahogy akarta - perdig ért ám hozzá rendesen :) - és megfeküdt a rendszer. Szóval végül egy este azzal szenvedett, hogy az alattunk levő lakásban, ahol a rooter van, jó helyet keressen ennek a nyomorult rooternek, hogy mi idefent nagy erősséggel tudjuk fogni a netet. Aztán végül sikerült :)

Tegnap voltunk ctg-n, Szerelmem is jött és végigülte velem :) Édes volt, ahogy figyelgette mi hogyan, mikor mi történik. szerencsére Andor nem aludt be, szóval végig rendesen lehetett ctgzni. Igazából sok magyarázatot nem fűzött hozzá a szülésznő, csak, hogy minden ok. Én kérdeztem, hogy lehet-e most ebből valamire következtetni - gondolván, hogy a méhösszehúzódások mutatnak-e valamit,- de azt mondta, hogy nem. Amúgy a méhösszehúzódások olyan 20%ig mentek fel.
Olyan jó volt hallgatni Andor pici szivét! :D
Megbeszéltük, hogy jövő héttől elkezdek szedni homeopátiás bogyeszt, na és jövő héten majd találkozunk. Most nem sikerült körbenéznünk, ahogy szerettem volna, mert elég rohanós hangulatban volt a szülésznő - amúgy nagyon kedves volt - szóval gondoltam majd legközelebb. Amúgy neten láttam bemutatót, az is valami :)

Most megyek, kicsit teszek-veszek.Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabolinó

nem kéred a homeo bogyóimat? Va n mindenből, amit szedni kell mert pont előtte vettük nemsokkal ahogy szültem és én csak kidobnám ugyis. Írjál püt ha érdekel legalább nem kell megvenned és én meg nem dobom ki, így nem megy kárba :wink: azért püt mert annyi időre mindíg bekapcsolom a gépet, hogy ellenőrízzem a leveleimet és kapok értesítőt ha érkezik privi. No most rohanok pá lányok szép napot nektek :wink:
tappancs28
 
 


Sziasztok!
Tocsovi: üdv. köztünk! Semmi gond, hogy mikor és mit írsz, örülök, hogy csatlakoztál. :) Egyre többen leszünk, végre beindult a topik. :) Ki hogy van?
Mi ma voltunk bölcsibe. 7-re bevittem Őrbottyánba bölcsibe Koppányt, majd 10-re mentem érte. Voltam köztes időben turiban, most nagyon nagy volt a választék ám sajnos sok volt a silány minőség is. Mindenesetre otthagytam 3900 Ft-ot. Van amit Koppánynak vettem, magamnak vettem egy kék sport szoknyát meg egy rózsaszín nadrágot, de ez csak itthoni lesz. Anyósnak vettem két gatyát amiből csak az egyik lesz rá jó, a másik nagy lesz. Koppánynak vettem sok ruhát, de vettem olyat is amit elrakok a következő babának vagy pedig eladom a neten.

Koppány rögtön elkezdett játszani, majd szép lassan elballagtam. Mondták, hogy amikor észhez tért, hogy nem vagyok sehol akkor sírt egy kicsit, de amúgy nyugis volt és játszott. Amikor mentem érte, pont reggeli idő vége volt, már kómás volt. Most meg én vagyok. Úgyhogy majd folytatom... :) Volt ott egy kislány (Virág) rögtön összebarátkozott Koppánnyal. :)

Meg reagálok is a többiekre. :)

Kép Kép Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok én is csatlakoznék. Ugyan nem veresi vagyok, hanem szadai, de remélem nem gond. Nemrég költöztünk Szadára. Van egy 20 hós kislányom, és várandóüs vagyok a 31. hétben a kisfiammal. A kislányom nagyon eleven. Szeretném megkérdezni, hogy milyen gyerekprogramok, játszóházak, játszóbölcsik vannak Veresegyházon, ahová hasonló korú gyerekek társaságában lehetne. Vannak ilyen foglalkozások? Egy helyet találtam a Ramazurit.

Köszi a segítséget!
szigi1979
szigi1979
 
 


Sziasztok!
Üdv az újaknak! nyugogtan írjatok! Tocsovi, hanyadikán született Mogyoró? Nem sok lehet Cuci meg ő között..
Szigi, hogy bírod a terhességet? Nagyjából egyidős lehetsz Gabival.

Szilvi, köszi a képet a kártyáról, majd megnézem megint amint lesz rá 1 kis időm.
Engem biztosan érdekelni fog a bababörze!
Izgi napok fognak jönni nálatok ezzel a beszoktatással! Kiváncsi vagyok majd a többi napon is ennyire bírja-e Koppány. Számolj majd be róla!

Tappancs, továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy elismerésem! Legalább a kicsi aránylag szolidális hozzád! Szóval felszínesen alvó? Nem lehet semmi a 2 nagyobb! Akkor nálatok igazi nagycsalád-hangulat van!

Gabi, örülök, hogy minden oké! Annakidején Levente egy idő után mindíg bealudt ctgén a saját szívhangjára.. :wink:
Te már ne is sertepertélj senki körül, ezt szerintem mindenki meg is fogja érteni! :wink:

A vendégek nemrég mentek el. Jó volt, hogy itt voltak, remélem jól is érezték magukat. Vencel (a nagyobbik fiú, a kisebbik Konrád ) már az este kijelentette, hogy "jó volt ez a mai nap". Nem hiszem, hogy kellene ennél nagyobb dicséret! :D Szóval nagyon édesek voltak, olyan igazi jó vendégek (minden jó volt nekik és minden ízlett), a fiúk egyszerűen tündériek voltak! Nagyon okosak is.

Levivel és a felső fogacskákkal még mindíg szenvedünk. Bár a vendégek jó hatással voltak rá elterelték a fiúk a figyelmét, sokkal kevésbé volt nyűgös és picit jobban is aludt. :P Most, hogy elmentek hisztizik egyfolytában.. :(
Majd újabb vendégek jönnek 6 körül, ők is itt alszanak majd.
Teszek fel legközelebb képeket. Mondjuk apa olyan lelkes volt (nekünk csak sima gépünk van, nem digitális és most megkaparintotta Béncéékét), hogy a vendégeket le sem fotózta.

Ja, játszóház: a ramazurival szemben a CBA felett van a kipp-kopp játszóház. Nagyon nyilatkozni nem tudok Cuci még kicsi ilyenekhez. A honlapját meg tudod nézni, a kipp-koppnak biztosan van árakkal.

Mennem kell, majd jövök, lehet csak holnap, a képekkel.

KépKép
kora
 
 


Halihó!

De jó, gyarpodunk :) Üdv Szigi közöttünk!
Kora jól mondta, hogy majdnem egyidősek vagyunk - én a 36. hetet taposom :) már visszaszámlálok magamban :D Te hogy vagy így a 31. hétben?

Szilvi, nagyon édes Koppány,ahogy játszik a bölcsiben. Tök jó, hogy így ilyen jól elvolt rögtön. Ügyes kissrác :)

Kora, akkor neked is egy jó kis vendéglátós heted van! Gyorsan gondoltam most benézek és még írok pár sort, mert mindjárt ebédelek,aztán szerintem ledőlök még egy csöppet a vendégsereg érkezése előtt :D Utána meg nem tudom lesz-e alkalmam nagyon irogatni. Szóval lehet el leszek megint tűnve pár napra.
Szuper, hogy Levi így élvezte a társaságot. Jó lehetett :)


Most mennem kell. Ha már ma nem jönnék, akkor jó hétvégét Nektek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Megjöttem. :) Remélhetőleg végezni is tudok az írással...

Kora: Cuci már lenyugodott? Lehet elfáradt, nem? Szerintem neki is hozzá kell szokni a nyüzsihez és a sok emberhez ami leszívja az ember agyát rendesen. Nem? Jól el leszel látva vendégekkel. :) Milyen házigazdának lenni egy kisgyerek mellett? Gondolom duplán próbára tesz... Az viszont nagyon jó, hogy ilyen jól érezték magukat az előző vendéggyerekek. :) Cucit körbe zsongták? Cuci mit szólt hozzájuk? Jó vendéglátást. Én is megpróbálok elmenni a börzére, csak annyi van, hogy aznap megyünk át Őrbottyánba a doki nénihez, megkapja a 18. havi szuriját. Úgyhogy nem biztos, hogy visszaérünk, mert 9.30-ra van időpontunk... A fogakon úgy tudsz segíteni, hogy bekened Dentinox géllel vagy gengi-géllel. Meg masszírozd neki meg adj olyat a szájába ami kell neki, ami kemény és tudja rágni és szereti is rágni.

Ildi: hol vagy? Voltál orvosnál a lábaddal? Mi volt? Fanni hogy van?

Gabi: PIHIZZ!!!!! Hidd el, hogy nem jó "kimerülni", kell az erő majd a szülésre. Úgyhogy ne sürögj-forogj annyit. ;) Nektek is jó vendéglátást. Sajnos nem tudom mikor várható hír a melóról, de már nem is nagyon foglalkoztat. Tuti, hogy elbuktam a hülye angol miatt. Ez van... Majd lesz más. :) Bár ez távmunka lett volna... Huh, annál jobban nem sok mindent utálok, mint hogy a gép (net) tönkremegy... főleg ha pont dolgozok rajta. Akkor majdnem a hajam tépem. Ügyes volt Andor, hogy gondolt apára, hogy ne aludjon be és hallja ahogy mocorog. :) Koppány mindig bealudt, talán egyszer nem, de amúgy mindig. Azt hiszem ezt már írtam is. Mire beértünk a vonattal addigra elaludt és egész ctg alatt aludt, majd hazafelé a vonat környékén felébredt és végig rugdosott ismét... direkt szórakozott velem. :) Mit szólt párod hozzá? Mármint a ctg-hez? Tudta értékelni? Hallottam már olyat is, hogy egy apa azért annyira nem tudja értékelni, mint egy anya, mert nincs benne, azaz nem benne van és így kicsit ugye kivülálló... remélem értesz, mert ezt nem tudtam rendesen megfogalmazni. Mit viszel a kórházba? Már összekészítetted? Szerintem csinálj egy kisebb csomagot a legfontosabbakkal, hogy ha azonnal kell menni és pont nincs ott a párod akkor ne kelljen cipelni és készíts egy nagyobbat amit majd utánad visznek a kórházba. A legfontosabb a kiskönyv. Elvileg nekem is van még homeos bogyóm, de ugye én már 1,5 éve szültem, nem hiszem, hogy még jó lenne... ha gondolod megnézem.

Tappancs: igazi családi élet folyik nálatok. :) Koppány is néha kap a kezére, meg már kapott kisebb tockost is, meg volt amikor egy kisebb pofont is kapott. Sajnos egyik sem hatotta meg. Bezzeg amikor párom ráüvölt... Nem lehet semmi egy kis babát nevelni két nagy gyerek mellett. Biztos abban a korban is vannak, hogy a legnehezebb őket fegyelmezni, meg hát ugye kinek van arra idegzete és ideje, hogy egy pici baba mellett még fegyelmezze a két nagyobbat... Viszont nagy pozitívum, hogy tudnak önállóak lenni, ennek viszont nagyon örülhetsz. :) Egyáltalán tudsz pihenni néha-néha vagy csak éjjel amikor a pici hagy? Koppány most 17 hónapos és még mindig szopizik éjjel minimum 1x. Már várom, hogy leszokjon róla, mert szeretnék már aludni. Meg most ugye jönnek a szemfogai (ma bújt ki a 3.) és azokkal aztán szenved. Sírni nem is sír, de nem tud tőlük aludni, forgolódik, felsír, de így ennyi, nem sír tovább...

Én is 3 gyereket szeretnék, a 4-ről már lemondtam. :) Mindig úgy szerettem volna, hogy fiú-lány-fiú-lány. Ebből már a fiú megvan. Minimum 1 még kell, az alá nem adom. Aztán ha lesz esetleg valamikor egy 3. vagy 4., hát azt is bevállalom, utána viszont műttetni fogom magam vagy Gyulát, hogy még véleltlenül se legyen több gyerek, mert abortusz ellenes vagyok, megölni egy kis magzatot, főleg, hogy az enyém, azt már nem tudnám.

Tocsovi: üdv. közöttünk. Mesélj magadról (magatokról). Merre van a Ligetek? :oops: Milyen Veresen? Hova szoktatok járni? Rendesen Mogyoró a baba neve vagy ez csak becenév? :? Ne haragudj, de sokszor már nem tudom eldönteni, hogy mi micsoda... Milyen baba Mogyoró? Raksz fel képet róla? Mi jót csinálsz/csináltok egész nap? Akkor jössz amikor tudsz. Nem mindenki tud minden nap jönni (van hogy én sem), úgyhogy nincs probléma. :) Milyen szülésed volt és hol szültél és milyenek voltak az orvosok és a szobatársak meg minden? :)

Szigi: Téged is üdv. köztünk. Semmi gond, hogy nem veresi vagy. :) Hogy tetszik Szada? Van ott játszó? Sajnos nem ismerem, még átutazóban sem voltam. :( Hogy hívják a kislányod? Milyen nemű lesz és hogy fogják hívni a születendő babát? Milyen terhességed van? Könnyű, nehéz? A Ramazuri szép, de drága. A Kipp-kopp olcsóbb, de szerintem ott nem akkora a választék. Mi voltunk egyszer a Kipp-koppban, de akkor még Koppányka kisebb volt, csak a labdás részben volt el, meg a konyhapultot "ette meg". :) A Ramazurit csak képeken láttam, még nem néztünk be. De tervezem... Van még egy játszóház féleség itt Veresen a Műv. Házban, 400 Ft/óra, még nem voltam, képeket sem láttam, de nem ártana egyszer elnézni oda is, hátha bejön. Mesélj magatokról. :) Hol fogsz szülni?
Kipp-Kopp:
http://www.kippkoppjatszohaz.hu/galeria.html
Ramazuri:
http://www.ramazuri.hu/index.php/Jatszohaz.jatek
Most ahogy olvasom, a Ramazuri olcsóbb, mint a Kipp-Kopp. Lehet jövő héten benézünk... Bár tuti megtalálja a nagy csúszdát (mint a játszón), arra meg nem engedem fel, abból kifolyólag meg jön a hiszti. :)

Van egy ilyen is Veresen:
http://fortunamed.shp.hu/hpc/web.php?a= ... tNLAeXhil0

Most megyek, mert Koppány megint nyaggat... csak azt nem tudom minek van annyi játéka.... grrrr.....

Kellemes hétvégét, én már csak hétfőn jövök!

Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Örülök a kedves fogadtatásnak. A Ligetek, a CBA-nal van befele. Itt épül most nem is messze tőlünk a Csiki Bereg.
Mogyoró csak becenév. Van belőle bőven pl: Gesztenye Guszti, Gesztenye Kapitány, Manó ... A becsületes neve Armand Kornél. Február 22-én született az István kórházban. A szülésznővel, dokimmal teljes mértékben meg voltam, vagyok elégedve (legközelebb is őket választom) a későbbieket hagyjuk. Ha ők nem ott lennének, eszem ágában se lenne az a kórházat választani. Bár az is igaz, hallottam már rosszabbat is, meg talán idővel majd az emlékek is megszépülnek.
Napközben ha meleg van akkor bent hüssölünk a házban, este 5-6 körül szoktunk kimenni a kertben. Sorházban lakunk így elég nagy a nyüzsgés a kertben, szerencsére sok a gyerkőc lehet majd bandázni.
Armand nagyon jó baba, persze vannak rossz napjaink. Eleinte igaz felcserélte a nappalokat, éjszakákat, de néhány hét után helyre rázódtunk. Ha nem lennék egyedül a nap 24 órájában egy szavam se lenne babóra. De így bizony nálam is elszakad a cérna néha, akkor kimegyek sétálok egyet a kertben, kiszellőztetek majd mosolyogva visszamegyek. Próbálom, hogy minél kevesebbet érezzen az én feszült hangulatomból. Amúgy is olyan tuti kis radaruk van, de gondolom, ezt nem kell ecsetelnem.
Látom többen jártok turiba. Ha Pesten jártok látogassatok el a Háda-hoz. Nekünk rengeteg ruhánk van onnan. Nem is tudtam, hogy Veresen is van turkáló. Egyszer majd megnézem, bár a műv ház gyalog kicsit messze van tőlünk. Majd ha hűvösebb lesz.
Akartam képet felrakni, de azt írja, hogy túl nagy. Majd próbálkozom vele tovább.
Most megyek, mert Apát várjuk már nagyon és még az ünnepi vacsinak se álltam neki.
Most két hétig szabin lesz, lehet nem tudok jönni. Ha így lesz, mindenkinek kellemes hétvégét!
tocsovi
 
 


Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást! Mi Szadán lakunk Fenyvesligeten. Nem fedeztem fel a szadai játszótereket még, inkább Verest térképeztem fel. Pont most jöttünk haza az egyik játszótérről, amit ajánlottak. Nem nagyon volt ott Noémivel egykorú (20 hónapos) gyerkőc. Kicsit hintáztunk meg csúzdásztunk aztán, átmentünk a CBA feletti játszóházba, gondoltam azt is megnézzük milyen. Az tetszett is Noncsinak, csak én már nehezen hajolgatok, meg futkosok utána, és persze a nagy fiúk után be akart menni abba az ugrálóvár labirintusba, ahová én nem tudok utána menni, féltem hogy a nagy fiúk fellökik meg ilyesmi. Úgyhogy ott is csak fél órát voltunk, aztán hogy nagy hiszti ne legyen, keksszel kicsalogattam :-)
Így az utolsó harmadban már nehézkesebben mozgok, nehezen bírom a meleget. Más különben jól vagyok, fiút várok, Bálint lesz a neve, és október elején fog születni, ha minden jól megy. A SOTE II. női klinikán szülök majd, Noémit is ott szültem.
Én sem tudtam, hogy van turi Veresen. Ez a Háda nevezetű turi hol található?
szigi1979
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást / Üdv. az újonnan csatlakozóknak!
Nálunk épp nincs net napok óta,és habár az én párom is ért valamelyest a nethez (hálózatintegrációs mérnök) de úgy nehéz,ha 2. nap derül csak ki, hogy a kedves föbérlö (aki amúgy a nagybátyám) szolgáltatót váltott és jövöhétig nem lesz net egyáltalán...Elfelejtett szólni ,gondolom :)

Itt laptopon meg a megszokottnál jóval lassabb a sebesség,igy most nem is regálok érdemben,csak bekukucskáltam szólni,hogy minden ok velünk,csak nem tudok irni épp :)

Szilvi: A Veresi játszót azóta 4*teszteltük,nagyon klassz,már van kis haverja is Fanninak,egy vele egyidös kissrác :)

Gab:Továbbra is kitartás a finishez :)

Most épp indulunk múzeumba ( Közlekedési ),apa ma Hungaroringen van.

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!
Vendég
 


Nahát megvolt a vendégség. Roli haverja volt a barátnőjével, aki nagyon tetszett Cucinak. Mondtam is a havernak úgy néz ki egyforma ízlésetek van :D .
Nem hinném, hogy kifárasztja Levit ha van itt valaki vendégségbe, sőt! Akkor volt nyugi. Elmentek Beniék, csak addig volt nyűgös amíg a következő meg nem érkezett. Az igaz, hogy este nem akart elaludni, volt kb fél1 mire hajlandó volt rá, viszont aludt fél6ig ami meg ugyebár csodaszám.
Azért kezdek aggódni a foga miatt. Az istennek nem akar rendesen kijönni és úgy néz ki mintha be lenne gyulladva! Elég nyügis.

Tocsovi, akkor kerek 1 hónap van a gyerekeink között, Cuci jan. 22.
Neki is van vagy 100 neve.
Fogalmam sincs mi az a Csiki Bereg, de melyik CBA? A csonkási? Mert akkor lehetséges, hogy nem is lakunk olyan messze egymástól! Rossz lehet ilyen sokat egyedül!
A képet a powerpointba tudod kicsinyíteni.
Ti hogy álltok a fogakkal? Mozgás? Levi igazi kukac!

Szigi, jó Szadán? A főnököm ott lakik. Átutazóban voltam, Úgy hallottam a közlekedés nem tökéletes.
Nem lehet könnyű a kicsi mellett...Ő várja a kistesót?

Ildi, már azt hittük vmi baj van. Mindenesetre megnyugtató, hogy csak a net.

Majd holnap még írok. Ma vhogy semmihez sincs kedvem.

KépKép
kora
 
 


majd' elfelejtettem a képeket
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 63.402.jpg[/img]

ezt csinálta előtte:
Kép

Kép

így áll a szája amikor sántikál vmiben, itt a gépet akarta elvenni
Kép

KépKép
kora
 
 


az egyik kép helyet http címet írt be
Kép

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Kora, igen Szadán jó lakni, nekünk tetszik. A közlekedésben nem tudok nyilatkozni, már ami a helyi járatokat illeti, szerencsére van autóm, így mobilis vagyok. Igen, így a terhesség vége felé, nem könnyű egy örökmozgó 20 hónapossal. Hogy várja -e a tesóját, azt nem tudom, mondogatjuk neki, meg mutogatjuk neki a pocakom, dehogy ebből ő mit fog fel, arról fogalmam sincs.

menyasszon, melyik játszótér olyan klassz? A csokonai? Mikor szoktatok lejárni, a nap melyik szakában vannak ott kisgyermekes anyukák?
szigi1979
 
 


Sziasztok!

Na, véget ért a hétvégi bazáj :D Jó volt, de tegnap este már elég hamar kidőltem.
Veletek mizujs?Hogy telt a hétvége?

Szilvi, hogy hogy tetszetta Drágámnak a ctg?Érdeklődéssel figyelte, hogy milyen görbét nyom ki a papírra a gépezet, mag meglepődött, hogy milyen gyorsan ver a pici szíve, szóval nem állt passzívan a dologhoz :) Viszont mondta, hogy ha nem baj legközelebb nem üli végig :D de szerintem ez érthető, hisz ez a vizsgálat nem olyan érdekfeszítő - mint mondjuk az UH.
Összepakoltam már a kórházos cuccot, csak 1-2 apróság hiányzik, mint pl. papucs, amit ugye itthon is még hordok, meg üdítő vagy ilyesmi,amit majd be is tudnak utánam hozni. Én külön pakoltam a ruhaneműimet meg a tisztálkodási cuccokat + külön 1 kis hátiba Andor cuccait. Szerintem - legalábbis nagyon remélem- mindenképpen Apa be tud majd vinni, mert ha dolgozik is éppen,amikor elindul a menet, innen 15 percre van a cég most Fóton, szóval hamar ide tud érni értem.
Szóval remélem ezzel nem lesz gond. Csjúúú, de izgis lesz ha belegondolok :) Már olyan közel van már az egész!

Tocsovi, én is az Istvánban fogok most szülni, de egyelőre meg vagyok elégedve velük. Mondjuk nagyrészt én is csak a dokinőmmel meg a szülésznőmmel találkoztam eddig, plusz 2 UH volt ott, de ezekkel nem volt gondom.Egyedül a vérvételes móka volt érdekes, az ott nem tetszett, ahogy az emberrel bántak. Amúgy ,lekopogom, eddig okés volt :)
Jó, hogy ilyen jó fiú Armand :)

Szigi, kitartás Neked is így a finishben! :wink: csjúúú,nem lehet könnyű így nagy pocakkal egy 20 hós leányzó mellett. Milyen Noémi?Nyugis, nyüzsgős? Akkor hivatalosan kb. 1 hó lesz a babáink között :D Én szept.8-9-re vagyok kiírva :) Már nagyon itt van!

Ildi, köszi, hogy adtál hírt magadról! :) Csak rendben lesz Nálatok is hamarosan a net és akkor majd várjuk a jó kis beszámolókat :) pl. hogy hogy tetszett Fanninak a múzeum?Élvezte, nam fáradt?

Kora, egy cukorfalat Levi a képeken! Nagyon éédes! :) Látom élvezi a fürdőzést :D

Kellemes napot mindenkinek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

tocsovi: igen, már közben beazonosítottam a Ligeteket. Ott egy rakás újépítésű sorház van. Jó messze mindentől... Viszont jó közel van egy jó kis abc (CBA), meg a bolt ahol a pelust szoktam venni Koppánynak (ott a CBA során a virágbolt mellett), meg közel lesz a bölcsi is, meg a Misszió, stb...ja, meg a kondi terem ahová járni szeretnék. :) Szép neve van, főleg az Armand. Én a Szülőotthonban szültem. Nem egy "családcentrikus" hely, de hát mindegy, ahogy írod: az emlékek idővel megszépülnek. :) Talán egy magánkórház lenne az ami tényleg a szülőkért és a születendő gyermekért van, bár hallottam már pl. a SOTE-ról is hogy jó. Én nem tudom hol fogok szülni, ha lesz még egy baba, mert az Uzsokiba nem akarok menni. Melyik az az István kórház?
Hol van Pesten a Háda turi? Milyenre sikeredett az ünnepi vacsi? Mit ünnepeltetek? Milyen érzés, hogy huzamosabb ideig teljes a család? Azaz párod is otthon van? Képszerkesztőnek és Photoshopot használok, de ha nagyon gyorsan szeretném, akkor XnView-t. Utóbbi ingyenesen letölthető elég sok helyről, de ha kell, akkor e-mailben is áttudom küldeni neked. Egyszerű és gyors, nincs képminőség romlás, stb...

Szigi: egyszer összefuthatunk itt a Csokonai játszón. :) Koppány 17,5 hónapos, majdnem annyi idős, mint Noémi. :) A Csokonai játszóról annyit tudok, hogy délután vannak inkább többen. Legalábbis én 7-8 körül szoktam kimenni Koppánnyal, van amikor egyedül vagyunk, van amikor betéved 2-3 gyerek is. Aztán 10-11 körül talán többen vannak, majd megint egy holtidő és utána délután (iskola, óvoda után) már többen vannak, olyankor már mi nem szoktunk kimenni. Koppány még pici a többiekhez akik olyankor kint vannak, még nem tudnak úgy játszani. Mi is elnéznénk a Ramazuriba, csak tartok attól, hogy megtalálja azt a nagy csúszdát és kiesik belőle lefelé csúszva. Mert ugye én vagy fönt vagyok vagy lent... úgyhogy ezen még gondolkodom. Gondolom ezen a játszón voltatok, ha utána felmentetek a Kipp-Koppba. Akkor lesz igazán jó amikor már ott a pici baba is és akkor a tesó dédelgetni, babusgatni fogja. :) Azért irigykedek ám. ;) Én is már szeretnék Kopinak egy kis tesót, de arra még várnunk kell legalább 2 évet. :( Ugyanúgy készülsz a 2. babára is, mint az elsőre? Úgy értem, hogy ugyanolyan felhajtással, mint az ember általában az 1-nél?

Ildi: örülök, hogy ennyire felavattátok a játszót. Az biztos, hogy Fannival egykorú gyerek sokkal több van a játszón, de nagyon jó, hogy már van haverja is. :) Biztos édesek lehetnek, ha együtt "bandáznak". Lábaddal mi van? Voltál már vele orvosnál? Milyen volt a múzeum? Hogy tetszett Fanninak? Párodnak a Hungaroring?

Kora: Roli haverja nem fog "féltékeny", hogy a barátnőjét leakarta csapni a kezéről Cuci? Koppánynak is már van vagy 4 feleségjelöltje. :D Mi lesz később.... Ha nagyon aggódsz a foga miatt, akkor mutasd meg a védőnőnek vagy a gyerekorvosnak. Inkább ,mint baj legyen. Ám a duzzanat, először a pirosság majd a fehérség általános a fognövekedéskor. Koppánynak kibújt mind a 4 szemfoga, egyszerre nőttek, pár nap különbséggel bújtak ki. Azt hittem azért nem alszik éjjel, meg azért sír fel meg vergődik ide-oda, de nem, mivel kibújt és még mindig azt csinálja. Szerintem próbáld meg masszírozni, adj neki olyan dolgokat amiket rághat, mert ugye az is elősegíti a fogak kibújását és ráadásul még "fájdalomcsillapító is" meg ha kell akkor kend be Dentinox-szal vagy Gengi gel-lel. A patikákban lehet kapni, de itt a Fő térhez közeli patikát ajánlanám a Triangolo (CBA) patikával szemben, mert az olcsóbb. Remélem hamarosan kibújnak azok a fránya fogak... Nagyon édes Levi, nekem a 2. kép (amikor nyúl a fényképező felé) lett a kedvencem. :) Milyen nagyfiú már ő is. :)

Gabi: hogy telt a hétvége? Nem hajtottad túl magad, ugye? Akkor Te a játszótól a másik irányba laksz. Egyszer elbicajoztunk arra, hogy van-e valami arrafelé, de aztán visszafordultunk és Ivacs felé vettük az irányt, ki a földekhez. :) Jó nyugis az a rész, nem? Nem jár arra sok kocsi... vagy igen? Igen, ez a 28 nap nagyon el fog szállni. ;) Észre sem veszed és már a szülőágyon vagy. Akkor biztos be tud vinni párod, ha ilyen közel dolgozik most. Tök jó, nem kell mentőt hívni vagy körbetelefonálni a rokonokat/ismiket, hogy ki ér rá... "Nyugi" Gabi, a Misszióban sem jobbak a vérvételesek. Durvák és lekezelőek. Engem megszivattak AFP-n, szerencsére csak arra kellett odamennem. Odamentünk a kiírt időpontra, sorban álltam éhesen 1 órát (tudni kell, hogy majdnem összeestem), nem hívtak előre... majd közölték, hogy ők ugyan nem veszik le a vért, mert ilyen nevű orvos nincs a jegyzékükben. Majd pár perces beszélgetés után is kötötték az ebet a karóhoz. OK, vissza Őrbottyánba, mert akkor még ott laktam. Azonnal be a védőnőhöz. Mondták, hogy nem értik miért szórakoznak újabban ezzel a dokival, több mint 10 éve oda járnak a betegei és bent van a rendszerben. OK, másnap vissza. Ismét álltam és álltam és vártam, majd megint nem akarták levenni a vért. Na, ekkor kiborult a bili és elkezdtem sírni. Örültem, hogy nem estem össze és már a 2. napja szivattak. Aztán elkezdi nekem a nő, hogy "hát jó, leveszem, de ha nem lesz kész akkor nem vállalok felelősséget, mert nem létezik az orvos". pfffffffffffffff... aztán még szemétkedett egy sort, hogy hogy fogok így szülni, ha egy vérvételtől így sírok, blablabla... szóval ha lehet, én soha többé nem akarok oda menni vérvételre. A fiatalabb, szőke nő, az egy szadista bunkó állat. A középkorú meg normálisabb, de a beszólásai miatt őt sem szívlelem, ő vette tőlem a vért. Én nem értem, hogy ha egyszer ki vannak égve, akkor MIÉRT csinálja? Elveszi a friss munkavállaló elől a melót, egy olyan elöl aki még empatikus is... no mindegy, úgyhogy a Misszió vérvételről ennyit. Az őrbottyáni háziorvosnál aki veszi a vért, ő viszont végtelenül kedves és aranyos. És ÓVATOS. Úgyhogy ha lehet akkor én oda fogok járni inkább, maradtam is ott orvosnál. Ők is vesznek le AFP-t, csak én pont nem estem bele abba az időpontba.

Nem voltak itt barátnőmék pénteken, mert apa hamarabb végzett, így elmentünk vásárolni. Ez a fránya medence meg már megint algásodik. 1 hete lett feltöltve és már zöldül a vize és van benne algaölő, meg csütörtökön érkezik (elvileg) a ph mérő. Van valakinek valami tipp, hogy mit csináljak vele? Megőrülök, ha feltöltöttük 7000 Ft-ért és nem tudunk benne fürödni... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Viszont várom a szerdát, mert megyünk be Újpestre egyik barátnőmhöz. Mit össze fogják szeretgetni egymást Koppány meg Atis. Bemegyek a Delfin Autósiskolába, beszélgetek velük egy kicsit, ha már ott vagyok. :) Amúgy abba az utcába jártam suliba (ISZTI).

Most megyek, mert rakás dolgom van még mára. :(

Kép További szép napot! :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam egy hosszú hozzászólást, és elszállt, utána már nem volt kedvem újra írni. Most megpróbálkozom, remélem megjelenik.
Mi is voltunk a Csokonai játszón, de pár nagyobb gyereken kívül nem volt ott más. Mi általában ha kimegyünk, csak kora délután, mikor felébredt, és megebédelt Noémi. Akkor meg nincs senki.
Én hivatalosan okt. 17-re vagyok kiírva, de nálam ezt nem lehet tudni, ugyanis Noncsi is a 34. héten jött. Az oka azóta is rejtély. Rendesen megindult a szülés, elfolyt a magzatvíz. Remélem, most nem járok így.
Igen, ugyanúgy készülök a babára, mint az elsőre, de valahogy annyiban különbözik az egész, hogy nincs annyi időm a terhességemmel foglalkozni, egy örökmozgó mellett. Egy kicsit könnyebb minden, mert megvannak a ruhák, meg a mellszívó stb.. babacuccok, meg már nem számítok kezdőnek, tudom mire számíthatok, ezért a szüléstől sem félek.
Holnap pár napra lemegyünk a Balcsira, jövőhéten jelentkezem.
Addig is mindenkinek jó hétvégét!
szigi1979
 
 


Sziasztok!

Akartam este írni, de Cuci másképp gondolta. 8) Apa tegnaptól megint dolgozik (2 hét szabi után), rádásul éjszaka! :(
Nem tudom mit gondoljak ezekről a fogakról.. Persze, kenem dentinoxal, használunk homeós bogyót is, mindent rág, legyen az BÁRMI, szóval az mind megvan amit írtál Szilvi, mégis nagyon nehezen jön ki, és tényleg gyulladtnak néz ki. Egyáltalán nem olyan, mint alul volt. A teteje (vagy alja, nézőpont kérdése) már ki van bújva. mégis kínlódik nagyon. Az este annyira bömbölt, hogy nem tudtam megcsinálni a vacsiját, úgyhogy egész nap szopi volt. Úgy látom erre van szüksége mostanság. Most mintha javult volna a helyzet, várok még 1 napot, ha marad minden, elhívom a védőnőt ( eddig szabin volt).
Válogatós is a lelkem! :roll: Nem csak a krumplit utálja, hanem a brokkolit, a borsót is. Ezekből bármilyen kis mennyiséget teszek a kajába megérzi. A legújabb, hogy a fagyasztott répát sem eszi meg. Pedig imádja a répát.

A ctgre Roli is jött, ő fogta azt a tappancsot a hasamra, jól el volt mindíg.
folyt. köv.

KépKép
kora
 
 


Na itt vagyok!
Nem tudom írtam-e már, de tényleg van olyan ideglenes kártyám Szilvi.
Akkora medencéhez nem kellene már vmi víztisztító?
Még mindíg jól megy a beszoktatás a bölcsibe?

Nem tud véletlenül vki olyan betonozós emberkét? Le akarjuk cserélni a fészert és kellene neki betonalapot csinálni, de nem tudom ki csinál itt ilyet, rádásul elfogatható áron! Ha van tippetek szivesen veszem.

Akartam már írni, maradt nekem jópár melltartó-betét vagy minek hívják. Sajnos nekem soha nem volt annyi tejem, hogy folyt volna és használnom kellett volna. Ha vkinek szüksége lenne rá szívesen odaadom, nekem csak itt porosodik, előbb-utobb a kukában fog kikötni.

Egyenlőre ennyi, mert el kellene menni még a zöldségeshez is...

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Szilvi, Jól telt a hétvége nagyon :) nem hajtottam magam abszolút, tisztába vannak a haverok a helyzettel, szóval nem is vártak nagy felhajtást. Nem készültem semmi kajával vagy ilyenek, ez egy laza csapat, szóval amúgy máskor is volt ilyen,hogy eljöttek, aztán együtt elmentünk bevásárolni és grilleztünk valamit. Sőt, legutóbb (nem most) az egyik srác mondta, hogy neki annyira bejött a pogácsám,amit még valamikor korábban sütöttem, hogy szívesen enne. de persze én már nem gyúrogassak, csak koordináljak és ő megcsinálja :D Jó nem? Ez a srác itt volt nálunk egész vasárnapig és vasárnap délelőtt még porszívózni is segített a Drágámnak - mert ugye a doki mondta,hogy én már ne nagyon csináljak ilyeneket. Igazából ez a pár haver -akik gyakrabban ellátogatnak hozzánk - nagyon csípi az itteni hangulatot, békés légkört nálunk, az ivacsi tónaál levő kis kék kocsmát/vendéglőt, szóval így nem kell túlzásokba esni a készülődésnél :wink:
Sikerült valamit kitalálnotok a medencére? Nekem sajna nincs tapasztalatom ilyesmiben.
Akkor kemény kis kalandod volt neked is vérvételen! :shock: Én hasonlóan játram, csak akkor még nem az István kórházba voltam. Én a 20.hét körül váltottam dokit, előtte meg a XV.kerületi szakrendelőbe jártam dokihoz, és ott csinálták az AFPt is. Nálam csupán az volt a bibi, hogy először is vártam 1.5 órát a dokira, hogy beutalót adjon vérvételre. Már szóvnom kellett a nővérnek, aki kijött, hogy AFPre mennék, amit csak 9.30ig csináltak ott, szóval legyenek szívesek előre venni. Ezek után, hogy szóétam még vártam fél órát. 9.15kor sorra kerültem, persze nagy vágta,hogy gyorsan meg minden, odaadta a beutalót és nyomás vérvételre. Mivel egy rakás papírost kell kihalászni ilyenkor a dokinak, ezért még távozásom előtt meg is kérdeztem, hogy akkor "ez" a beutaló kell csak most. Erre ő, hogy igen. OK. Megek vérvételre beregisztrálni, mondom a nőnek, hogy AFP,hepatitis,meg vércukorterhelésre jönnék. Adom neki a beutalót, erre ő kérdezi, hogy nem adott a doki még egy beutalót, egy másikat.Mondom,hogy nem- miután megkérdeztem ugye, hogy csak az a fecni kell-e, amit a kezembe nyomott. De ez a nő sem konkretizálta, hogy mit akart pontosan, csak,hogy egy másikat, szóval én meg sem néztem a cuccaimat, hogy véletlenül nincs-e tényleg másik. Gondolván, minek, nem vagyok hülye, hisz most mondta a doki, hogy csak ez a beutaló kell.
No ok. megyek be vérvételre, leveszi a nőci a vért, majd kérdezem, hogy akkor a vércukorterheléses vérvételre most 1 óra múlva kell még visszajönnöm? erre ő néz rám bambán, hogy itt nem volt beutaló vércukorszint terhelésről. MI????? :evil: hisz a doki még rákérdezett, hogy hozta-e tejet,meg zsömlét. Hááát nincs mit tenni, itt ilyen nincs. Doki már sehol...dühöngök...elindulok...és akkor esett le, hogy a regisztrálós csajszi ezt a vércukorszint terhelős beutalót kereshette. Erre nekiálltam feltúrni a papírjaimat, hogy akkor kell, hogy legyen, hisz a doki tudta, hogy kell most ilyen vizsgálat...na és persze volt is. Belecsúsztatta egy régebbi lehet közé!!! :evil: de akkor miért mondta nekem, hogy csak az az 1 beutaló kell most??? Csalódottan, mérgesen kullogtam el, és másnap mehettem vissza.
Ehhez a másnaphoz tudni kell azt, hogy nekem a vércukorterhelős mókát úgy modta el a doki, azzal a bevezetővel, hogy hozzak majd olvasnivalót, meg minden, mert sokat kell várni a 2 vérvétel között. Merthogy leveszik a vért éhgyomorra,majd megeszem a zsőmlém és megiszom a tejemet majd 1 óra múlva újabb vérvétel. Ez számomra logikus is volt, mert hogy így meg lehet nézni, hogy mennyire terheli ez a kis mennyíségű kaja a cukorszintet. Nem?
Szóval megyek másnap korgó gyomorral, kiállom a végtelen hosszú sor, hogy csak sorszámot kapjak egyelőre, és megkérdi a regisztrálós csaj, hogy mikor ettem utoljára. Én meg büszkén, hogy előző nap este. Erre ő, hogy az nem jóóóó, hisz a vérvétel a tej és zsömle evészete után 1 órával kell,hogy legyen. Szóval most ad sorszámot -53.voltam!!!- gyorsan egyek,igyak és majd 1 óra múlva menjek be vérvételre. így is tettem, persze az én sorszámom már rég lement mire letelt az 1 óra így valamikor a 84-esekkel tudtam bemenni. Hülyén éreztem magam, hogy 53-as sorszámmal megyek a 84-eseknél, és már akarta szabadkozni, de vérvételes nő megelőzött és csak annyit mondott, hogy "nem magyarázták le rendesen, mi?" Jóóó nem?Ebből rögtön éreztem, hogy nem én lehettem az első ilyen szerencsétlen.
Nah, ez az én AFP-s sztorim :D Kicsit hosszúra sikeredett, de gondoltam leírom azért :)

Szigi, bosszantó mikor elszáll az ember irománya. Nekem is volt már ilyen, szóval azóta én mindig mielőtt elküldeném, kimásolom az egészet vágólapra, nehogy odavesszen. Jó pihizést Nektek a balcsin! :)

Kora, szegény kis Cuci :( nehéz lehet most neki így a fogacskákkal. csak kibújik most már.
Nehéz lehet ha nincs most neketek Apa éjszaka. Kitartás!
nekem is lesz most pár egyedüli éjszakám, pontosabban féléjszakám, ugyanis kezdődik ugye a sziget és a Szerelmem meg kapott hetijegyet a cégnél, szóval hülyén érezné magát, ha nem menne el semmire sem. A mai Iron Maiden-t mindenképpen tervezte már, de most hogy heti jegyet kapott így egy Jamiroguai-re is tuti még kimegy. Persze nem ottalvósnak, csak hát azért mire onnan hazakavar az ember.... :) Szóval Andor meg lett kérve, hogy ez a hét sem a legmefelelőbb alkalom még a világrajövetelre. Reméljük szófogadó :)
Betonozós emberkével kapcsolatban majd megkérdezem itt a havert, akinél lakunk, mert ő lehet, hogy tudna valakit. Amint tudok infót, írom :)

Szép napocskás napot Nektek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért ,

Szilvi,
igazából nekünk a medencék mindig algaölő használata után lett drasztikusan zöld használhatatlan.Nekünk nagyon bevált az aquamulti tabletta ezt a bricoba szoktuk venni ilyen jó nagy tabletta
sőt mi azt vettük észre melegbe ha le van fedve akkor is könnyen algásodik .Nagyon sokat szoktuk járatni a vizforgatot is .

Egyébként mi is Veresen lakunk a Ligetekben van egy 11 és egy 4,5 éves gyerkőcöm.


Zsuzsi
szuszoka
 
 


Na tessék, elszállt amit írtam! Most meg már felébrdt.. Alig akart elaludni, pedig 8 óta fenn van. Most is aludt vagy 10 percet.. Most hagyott reggelizni. Rádásul az éjjelem is vacak volt. Olyan hányingerem volt alig bírtam elaludni, hajnalban meg azt hittem, hogy jár valaki az udvaron és be akar jönni..Cuci 3x kelt szopizni.
Úgy néz ki a fogakkal mostmár minden rendben lesz, már nem látom gyulladtnak. Nyűgösnek viszont nyűgös elég rendesen! Nem tudom hogy lesz ebből főzés, már vagy 1 órája írom ezt a levelet is. Ideje lenne már egy nagyobbat aludnia! :x

Nekem a terheléses vizsgálaton gyógyszertári cukrot kellet feloldani vízben, meginni és 2 órát várni (MÁV). hallottam, hogy máshol zsömét kell enni.

Régen mi is jártunk a szigetre, Roliék fel is léptek azt hiszem 1x (vagy 2x? :oops: ). Sajnos már nem a mi péztárcánknak csinálják. Fölháborítóan drága a jegy és még enned meg innod is kell ugyebár.

Szuszóka, akkor felétek voltam kora reggel. A bölcsiből kértem jelentkezési lapot. Beszélgettem 1 apukával, mondta, hogy jó a bölcsi, aranyosak az óvó-nénik :D . Neked akkor jó közel van az ovi.. Fiúk-lányok a gyerkőcök? Gondolom nem régi a liget, nem rég lakhattok ott.

Már nem feszítem tovább a húrt..

KépKép
kora
 
 


Kép

Végre van újra net!

Gab: Olvasni is rossz volt az AFP storyt-azzal nekünk is volt pár storynk,nem is egyszerüek :) És érdekes módon, akkor még én is XV.ker SZTK-ba jártam dokihoz :D Nálunk a zsömletej akcióra szintén tudták,h oda várok, aznap le is késtem, aztán meg már nem is tudom mit szenvedett a dokimnál a növér,meg nem is elöször voltak sikhülyék,igy én mikor kijöttem akkor a folyosó végén lévö igazgatói szoba elé csücsöltem le és irtam róluk 2 A4 oldal panaszt, a védönöket is belevéve, aminek lett is eredménye,mivel akkor derült ki ha nagyonnem én vagyok az elsö ezekkel a panaszokkal ugyan arróloz a csapatról.

Az AFP vizsgálatnak konkrétan szerintem semmi értelme nincs ebben a formában,mert 1-2 nap eltérés, vagy ha elszámolják a baba korát (nekünk laza másfél héttel) akkor máris hamis az eredmény, nálunk is ez volt,majd egyszer részletezem,most túl jó kedvem van ehhez :D

Mi a játszóra néha esünk csak ki, mikor megyünk anyóshoz,Ö az erdökertesi, én amúgy egyenlöre pesti potyautas vagyok a topicban, nem lakunk még ott-ma is jönnek megnézni vevök a házat, drukkoljatok ,és akkor már nézegetünk is arrafelé valamit!

Ma pl. 6 körül kinézünk,ha úgy értünk haza azaz ki anyóshoz vacsira a castingról (pár napja hivtak fel,h katalógus-válogatáshoz vigyük be Fannit).

Fannus imádja a múzeumokat,azaz azokat ahol vonatok vannak nagy százalékban, illetve a Titanic kiállitást is végignézegette velünk anno, pedig akkor alig múlt egy éves ha jól emlékszem, és jól érezte magát, érdeklödö kölök szerencsére :)

A finisben lévöknek kitartás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogyó: Irok vééégre válaszprivit!
Vendég
 


Sziasztok!

Kora, jobban vagy már? Elmúlt a hányinger?Örülök, hogy már nem gyulladt Levi fogínye :) háát a nyűgösség meg csak elmúlik.
Mikortól gondoltad bölcsibe adni Levit?

Ildi, tök jó, hogy megy újra a net Nálatok! :)
Úgy látszik az AFP körüli vévételnél gondoskodnak róla, hogy mindenkinek "nagy élmény" legyen. Milyen volt a casting?

Én tegnap voltam az uccsó kötelező vérvételen, meg UH-on. Jó hosszú nap lett belőle, mert ugye vévételre 8ig oda kellett érni, UHra meg csak 9.50re kaptam időpontot :? így nem volt más teendőm míg a köztes időben elücsörögtem a kertben és olvasgattam. Csak a végére már kész voltam, nem tudtam már, hogyan üljek a padon...
Andor drágánk méretei alapján még mindig 1 héttel nagyobb, mint ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva, így 36+6 naposnak írták. 3360 gr-ot nyom már, a buksijának haránti átmérője 9.6cm, combija 6.7cm, a fej kerülete 33cm, a pocija kerülete pedig 34cm :D szépen gyarapodik a kis csöppségünk :)
Ma pedig újabb ctg élmények elé nézünk.

Most megyek is, mert még össze akarok dobni valami ebédet mielőtt Szabolcsom visszajön értem.

Szép napot mindenkinek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Igen, jobban vagyok már. 2-3 napja nem nagyon hagy levi enni, biztos azért volt hányingerem.

Hajnal fél4 és 5 között hancúrozott, mert ugye úgy nem jó, ha anya nincs vele ébren... :? Ma is egész nap hisztizett (most alszik végre), teljesen be van anyásodva, nem lehet tőle semmit sem csinálni. Mint régen. Azért vannak jópofa dolgai is: pár napja elbűvölten nézegeti a kezét, végre halad a kúszással. Majdnem kikúszott a szobából, már a keze a kövön volt, de biztos nem nyerte el a tetszését, mert visszafordult hosszas gondolkodás után. :lol: Kutyába dőlöngél előre-hátra és orít közben. Mint egy őrült olyan tempóban. :D Szoktam hagyni hagy csinálja a dolgokat, kiváncsi vagyok a reakcióira. Persze azért ott vagyok, ha vmi gond lenne.

2 évesen gondoltam bölcsibe adni (tehát 2010jan), sajnos kényszerből. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondani, de jól elvagyok vele itthon. Pedig mingíg bele voltam betegedve, ha nem járhattam dolgozni. Cucival azért más. :wink:

Ildi mi lett a casting végeredmény? El lehet már árulni mi van a lábaddal?

Gabi megint jó meleg van rátok! Mi volt a ctgén? Körbe tudtál már nézni a kórházban? Lassan ketten maradunk..

Szilvi: hogy megy a beszoktatás? továbbra is olyan jól? Milyen volt a barátnődnél? Megoldódott a medence?

Na felébredt! Ez már megint volt vagy negyed óra... :roll:

KépKép
kora
 
 


Kép
Jó reggelt!

Szigi: ctrl+c ---> nagyon hasznos billentyűkombináció. Sajnos én is sokszor megtapasztaltam - főleg iwiwen - hogy milyen bosszantó amikor írok egy hosszú levelet, majd fogja és eltűnik és esélyem sincs visszahozni.
Nem lehet, hogy elszámolták az orvosok a baba korát és azért jött a 34. héten? Mondjuk az mégiscsak 6 hét, úgyhogy valószínűleg nem... Reméljük most idejében jön. :) Nem volt semmi komplikáció, hogy 6 héttel korábban érkezett a pici?

Kora: örülök, hogy jobban vagy. Próbálj meg rendesen étkezni. Tudom, hogy nehéz, mert a baba nem nagyon hagyja az embert. Koppány is nagyon anyás. Rettenetesen anyás!!! Ha nem lát, már visít, úgyhogy még a wc-re is vinnem kell magammal. Néha belemerül abba amit csinál, de ahogy észre veszi, hogy nem vagyok ott, jön a hiszti. Állítólag a fiúk anyásak. Hogy ez csak valami szóbeszéd vagy igaz-e nem tudom. Levi nagyon ügyes. Hamarosan feláll és elindul. :) Akkor lesz csak az igazi futkosás utána. ;) Annak meg külön örülök, hogy kezd minden rendben lenni a fogacskákkal. Szegényke hogy szenvedhet tőlük. Szerencsére nekünk már csak 4 rágó van ami kb. fél év múlva fog kibújni és állítólag azok már nem is vészesek, inkább az első fogakkal szenvednek, állítólag. Persze gondolom ezt is gyerek válogatja. Hány foga van már kint? Koppánynak is volt, hogy fél évesen, sőt... még egy éves kora után is volt olyan napja, hogy csak szopizott. Volt, hogy egymás után több napon keresztül. Aggódtam kicsit, hogy mást nem eszik, de ha neki az anyatej kell, akkor az kell. Biztos a fogak, állítólag olyankor nem akarnak enni, vagy nagyon nehezen esznek. Elvileg szept. 13-tól egy hétre tesómékhoz költözünk Ivacsra, mert ők mennek Horvátba és kell a kutyára vigyázni. Úgyhogy akkor majd összefuthatunk. :)
A medencéhez elvileg van minden. Azt írja a teszt, hogy nincs benne klór (holott az adagolóba van és nyitva is van az adagoló), viszont nagyon sok a nehézfém benne (de honnan????). A PH az elvileg jó, kb. 7,6-7,8 között van valahol. Meg van még valami, az is kevés, de nem tudom mit jelent, majd megnézem a szótárban. :)
Raktam bele ph mínuszt is. Szinte egész nap megy a vízforgató. Majd meglátjuk... Csak olyan rossz, hogy ennyi bosszúságot tud okozni egy kis víz... Bele kell jönni. Jövőre veszünk normális takarófóliát rá, mert idén nem kaptunk sehol. Hátha segít valamelyest. Levi hasonló lehet mint Koppány. Én nem szeretem a Szigetet. Az a sok szenny ember ami ott össze tud gyűlni, hihetetlen. 2x voltam még évekkel ezelőtt. Green Day-en meg Rammstein-en. Elég is volt. Meg amit Te is írtál, sajnos nekünk sem a mi pénztárcánkhoz való, mivel úgy tudom, hogy ételt és italt azóta sem lehet bevinni, bent meg horribilis ára van mindennek. 2006-ban majdnem kimentem Ska-p koncertre (imádom), de ugye pont terhes voltam és a hányós korszakomban voltam, úgyhogy emiatt nem jutottam ki. Pedig arra az évre terveztem a Hegyalja Fesztivált is és a RockMaratont is, félre is tettem rá a pénzt, de nem jött össze. Most meg már esélyem sem lenne ilyen helyekre eljutni. Majd ha Koppány lesz 5-6 éves, akkor kimegyünk sátrakkal. :)
Nekem is zsemlét meg tejet kellett fogyasztanom az AFP előtt. Ilyen gyógyszertári izéről még nem is hallottam.
El kell keserítselek: nincs felvétel évközben a bölcsibe. Minden év szeptembere. Ezzel szívtuk meg mi is, emiatt megy magánbölcsibe ha megyek melózni. Szóval vagy 2009. szept-től (nem tudom van-e még felvétel) vagy pedig 2010. szept-től tudod bölcsiztetni. :(
Őrbotyiba van egy magánbölcsi, 35ezer/hó, itt Veresen az Árnyas pedig 57300 Ft/hó. Én inkább átvonatozok Őrbottyánba. Még nem voltunk azóta bölcsibe, mivel szerdán voltunk bent Pesten, tegnap rosszul voltam, ma már jobban vagyok, de csak jövő hét pénteken viszem ismét. Hetente akartam, de ez a hét a pesti út miatt kiesett. Jó volt Pesten, bár nagyon elfáradtam. Atival nagyon jól elvoltak. :) Úgy örülnék, ha itt Veresen is lenne hasonló barátja, de azt hiszem ezzel még várnunk kell. Rakok fel képeket a levél végén...

Ildi: igen... mi van már a lábaddal??????? :P Vagy nem is voltál vele orvosnál? Hogy ment a válogatás? Tegnap szerintem párodat és Fannit láttam a COOP-nál itt Veresen, fekete kocsiba szálltak be éppen. Jól tetted, hogy írtál a panaszkönyvbe. Minden elégedetlen, valóban elégedetlen ügyfélnek/páciensnek is kellene bele írni, bármiről is van szó. Tegnap voltunk fél 7-kor a játszón, de többszőr sem megyünk olyankor ki, az tuti. Sokan voltak, a szülők egymással beszélgettek és nem figyelnek a másikra, stb. Inkább majd 5 körül nézünk ki ha már hüsibb van olyankor, meg ugyanúgy reggel. Milyen katalógus lesz?

Gabi: örülök, hogy jól telt a hétvége és hogy ilyen jó barátaid vannak, így megcsinálnak mindent. :) Úgy látszik a vérvételesek nem szeretik az AFP-s kismamákat. Nem tudom mitől más... no mindegy. Én pl. az újpesti sztk-ban a vérvételeseket alapból utáloooom!!!! Állandóan szétszúrták a kezem, volt hogy már le is kellett feküdnöm, mert majdnem elájultam,volt olyan, hogy a nő azzal kezdte, hogy leejtette azt a valamit amibe a vért gyűjti a karomból. Mondom ez már jól kezdődik... majd össze-vissza szúrkálta a két karom. Majd lefeküdtem az ágyra. Majd végre csak talált egy eret (pedig szerintem simán látni mindkét karomon). Anyut is össze-vissaz szúrkálták. Úgyhogy utálom a vérvételt. Amúgy is félek a tűtől, bár a terhesség óta nem annyira, mint előtte.
Jó fejek az orvosok is. Nem tudom, ennyire szétszórtak vagy ennyire hülyének nézik a másikat? Amúgy ez a dokid akiről szó van, máskülönben normális? Úgy értem, hogy rendes, normális orvos vagy általában szét szórt és nem törődöm típus? Milyen volt az Iron Maiden? Gyula is akart menni, de nem engedhetjük meg magunknak.

Zsuzsi: üdv. köztünk! :) Köszönöm a tippet, ha tesómék járnak a Bricoba, hozatok velük egy olyat amit írtál. Amúgy ahogy írtad, én is belegondoltam, hogy akkor kezdett el jobban algásodni, amikor beleöntöttem az algaölőt. És tényleg ha le van takarva akkor jobban zöldül,pedig állítólag a medence fóliák UV szűrősek. :shock: Bár most nekünk csak egy nagy zöld sima ponyva van rajta, mert mint írtam, nem kaptunk 4,5 méteres medencefóliát, mindenhol csak a 3,5 méteresre van. Jó lenne még benne fürödni idén, mert én a zöld vízbe nem szívesen megyek bele. Bajom nem lesz, hiszen a Balcsi is zöld. Viszont ugye az ember sokkal kellemesebben megy bele egy átlátszó, színtiszta vízbe, mint egy algásba. Most úgy néz ki, hogy stagnált (KOPP-KOPP-KOPP) pár napja a víz színe, halovány zöld, csak még 3 hetet bírjon így ki!!!! Vagy 6-ot. :) Hogy viszonyulnak egymáshoz a gyerekek? Van hajtépés? Főleg a nagyobb a kisebbhez? Melyik oviba jár a kicsi? Oda fel a Misszióhoz? Van arra felé játszó? Mármint a Ligetekben... Van képed a gyerekeidről? Fiuk, lányok? Hogy hívják őket? Milyen az élet két ekkora gyerkőccel? :)

Most megyünk öltözni, irány a posta. Sziasztok!

Kép Kép Kép Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jobban vagy Kora :) Olyan jó lehet látni, amikor nap, mint nap produkál valami újat a kis csemete...ahogy felfedez dolgokat :) Ügyes Levi,hogy már így kúszik :)

Szilvi, hát nem vagy egyedül a tű utálatával, én sem bírom. De szerencsére eddig maga a vérvétel - mármint, ahogyan megszúrtak és levették - az nem volt sehol olyan kellemetlen. Bááár, egyszer az Istvánban volt olyan, hogy már levette a csajszi a vért - tudom,mert ugye számoltam hányszor cserélt már csövet - és mikor már kész volt, valaki kérdezett ott az emberektől valamit, ő meg elkezdett válaszolni és csak mondta és mondta a tűt meg nem szedte ki belőlem. Azt hittem már rászólok, hogy most szivat,vagy mi??? :shock: Örültem,hogy ügyesen levette, erre a végén túráztatja bennem a tűt! :evil:
Az orvos,akihez jártam a XV.kerbe, amúgy normális volt, de azóta váltottam, mert kiderült,hogy csak szerződéssel van kórháznál, szóval keményen megmondta,hogy neki mennyi lenne a tarifája szülésnél - mivel, hogy ilyenkor nem a kórháztól kap fizetést, hanem a páciensétől. Nah, neki a 120 rugó "kicsit" sok volt szóval sarkon is fordultam és kerestem másik orvost. így kerültem el az Istvánban, ahol egy nő nőgyógyászt találtam végül és nagyon szuper rendes, kedves, mindig van rám ideje, jobban meg tudok vele beszélni dolgokat, mint az előző dokival. pedig akkor azt hittem,hogy az a muki is jó, de összehasonlítva a dokinőm sokkal jobb. Meg ugye tudja is ki vagyok, számon tartja a dolgaimat, rendesen foglalkozik a leleteimmel,ő kapja meg az eredményeket pl. és felhív, nem pedig nekem kell rohangálnom érte, szóval nekem jobban bejön :)
Hiper szuper cuki Koppány a képeken, ahogy ott kukucskál az ágak között! :D Nagyon jó!!!

Az az igazság, hogy én még nem voltam szigeten.Amíg Pécsett laktam valahogyan nem érdekelt, utána meg külföldön éltem, szóval akkor meg kiestek a képből eléggé az itthoni dolgok. Most szívesen megnéztem volna ezt-azt, de hát... :) most más örömöket várok :)
Iron Maiden Szabolcsom szerint nagggyon tuti volt, kitettek magukért a srácok. Hát, igen, a jegy húzós, nekünk szerencsénk volt, hogy kapott a Drágám a cégnél hetijegyet, szóval így lett most lehetősége kimenni. :)
Tegnap elugrott Jamiroguai koncertre, de mondta, hogy az Iron M. után annyira nincs is most kedve,mert úgysem tudják már überelni, meg nem is akart sokáig maradni, szóval végül úgy döntött kér céges verdát,azzal megy és nem iszik, hanem inkább majd fotózik. így is lett, de valahogy most nem volt lenyűgözve és már 22.45re itthon is volt :)

Csak rendbejön az a medence, kitanuljátok csínját-bínját mi minden kell hozzá, hogy jó legyen a vize :)

A tegnapi ctg is jó volt.Most hosszabb ideig tartott, kb.45 percig volt rajtam a cucc.A múltkorihoz képest volt nagyobb százalékoz összehúzódásom is, de hát ugye ez nem jelent úgy annyira semmit. Lényeg, hogy minden ok volt. Majd kedden megyek legközelebb.
A szobákat, vajúdókat most nem sikerült megnéznem, mert mondta a szülésznő, hogy most mindenütt tele van, de szóljak legközelebb is, hogy még nem láttam és talán akkor szerencsénk lesz és körbe tudok nézni. Amúgy valamennyire láttam azért már a neten, de hát ugye élőben azért más :)

Szép pénteket Nektek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Szilvi beteg vagy? Remélem nem komoly!
Koppány nagyon aranyos, ha nem haragszol meg szerintem a te fiad aranyosabb. :wink: Harc volt a csuzdáért? Lényeg hogy jól elvannak egymással. Jó lehet nézni, hogy 2 pöttömke rohangál. Én is aggódom, hogy Cucinak nem lesz haverja. Ezen a környéken azért nem olyan sokan vannak, mint ott bentebb. Na ,majd lesz vhogy. Gondoltam,majd eljárok baba-mama klubba, de fogalmam sincs mit csinálnak ott :oops: :?
Majd akkor talizunk. ha ki tudok menni a börzére (ez ugye Levente függő), akkor ott is találkozhatunk.

Gabi nem is tudom mi a jobb ha megnézed a vajúdókat vagy ha nem. a MÁV-ban nmegmutatták nekünk. Pont az egyikben vajúdtak (persze nem azt néztük), nagyon kiabált szegény, úgyhogy én tisztára rosszul lettem. Riasztó volt! Szóval, ha mész akkor csukd be a füled. :P
Hol éltél külföldön? Tanultál vagy dolgoztál vagy mind a kettő? Jó volt?
A szigetet én szerettem annó, de már teljesen más. Szerintem inkább már a külföldieknek csinálják. lényeg, hogy a párod legalább az Iron-on jól érezte magát. Aztért jó gyorsan hazaért tegnap! :wink:

Levinek a mostani felsőkkel együtt van 4 foga, de ezek ugyebár kinőve még nincsenek, csak kibújva. Már látszik (fehérlik) a mellettük lévő is, de szerintem az még nem most fog kibújni.
Ha a szopizást nézzük tényleg úgy tűnik hasonlóak Koppánnyal.
Szegénykémnek olyan melege van, este is inkább ivott mint evett. Úgy ömlött róla a víz nem győztem törölgetni, pedig ment a ventillátor is! Éjszaka 2x cseréltem a feja alatt a textilpelenkát, mert csöpögött belőle a víz.
Most is kezdi az izzadást. Megyünk a gyerekszobába ott vmivel hűvösebb van.

Szép napot!
Szilvi mi van a tanfolyammal? Mész?

Ja! Nekem azt mondták a bölcsibe, hogy majd azért szóljak egy fél évvel előtte. Nem mondták, hogy csak szeptembertől van! :evil:

KépKép
kora
 
 


Halihó!

Egyszer mikor bennt voltam a kórházban, kerestem a szülésznőt először, akkor nekem is volt részem abban, hogy egy hatalmas ordítást halljak, hogy "anyaaaa", amíg valaki vajúdott, vagy szült. Szerencsére nem láttam, de ez is elég volt. :?
Szabolcsom mondta, hogy lehet azért sem érezte tegnap annyira a szigeti feelinget, mert ugye nem ivott, mivel kocsival ment, hogy haza is tudjon valahogyan jönni :) és így, mondta, hogy kicsit idegesítő volt a nagy tömeg, lökdösődés,részegek ... más, mint amikor az emberben is van egy kis fűtés :lol:

Lengyelországban,Krakkóban éltem 3 évet, kint dolgoztam. Egy korábbi kapcsolat miatt mentem ki - meg persze tetszett is ott - és így mikor az egyetem végét jártam az uccsó évben már nem volt órám, így kint kezdtem el munkát keresni. Először egy Brit nemzetiségi oviban dolgoztam, meg egy privát nyelvsuliban tanítottam angolt. Majd miután meguntam a tanítást és már biztos voltam a lengyel nyelvtudásomban elkezdtem melót keresni a turizmus terén. Ez nem jött össze, nem igazán találtam semmit, viszont rámtalált egy cég, ahol angol magyar nyelvtudással kerestek emberkét KÖNYVELÉSHEZ!!! :D ez vicces volt számomra, én meg a könyvelés :lol: de nem volt fontos, hogy nem vagyok könyvelő, egyszerű gépes rendszerben ment az egész, szóval megtanultam. Pontosabban csak pár hónap munka után kerültem bele a nekem szánt magyar csapatba, mert akkor indult a projekt, hogy Budapestre kell jönni a magyar leányvállalathoz és innen eltanulni az emberektől a könyvelést, majd kivinni Krakkóba.
Persze közben találkoztam az én Szabolcsommal, így miután véget ért itt a meló és vissza kellett menni Krakkóba én visszamentem és ott felmondtam és hazajöttem :) és azóta boldogan élünk :) ez az én kis történetem gyorban :)

Rohadt egy meleg van!!! :roll: ma ezt nehezen bírom :?

Kellemes napot a hűvösben! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Ma megen nem volt net :D De nem is voltunk itthon sokat mondjuk.

Szilvi: Nagyon édesek a srácok a képen! A válogatásra alapból azért mentünk el, mert ennél az ügynökségnél csak van bent fotója, de nem dolgoztunk még velük, viszont nem volt infós telefonszám mellékelve a levélben, se a honlapon, aztán mivel Fanni alvása is úgy jött ki, Zoli is el tudott jönni,anyós meg 2 utcára dolgozik a stúdiótól, igy felvettük, de már odafelé mondtam, h ha nem olyan a szervezés (alapból már nem tetszett,h nincs megadva info telefonszám),akkor jövünk is ki-láttam már elég kezdö,rosszul szervezett ügynökséget, na ilyenekkel nem foglalkozunk,ez az amit irtam priviben,h az ilyenek arra hajtanak,h sok szülö azért viszi (akár úgy is,h nem is élvezi a gyerek) mindenhová ,válogatás nélkül a gyereket,mert hááátha alapon,és görcsösen), na belölük élnek meg a kamu cégek, közben persze semmi háttér,stb.Beléptünk (miután megmásztuk a 20 lépcsöt,ami nekünk nem ügy, de egy babakocsis család azért nézett felfelé mikor odaértek),bementünk : szük,alagsori helyiség (mert onnan meg lefelé azonnal 20 lépcsö megint), lent székek nélküli kis szük, homályos folyosó...Fanni már közölte is, h "Nem jó, KI, autó", erre én megkérdeztem az odabiggyesztett biztiört, h van e sorszám, mire közölte, h nincs...na akkor mi ki is jöttünk :)
Ez volt 3 órakor, hatkor még ott ültünk volna,és akkor közben harc,h ki mikor jött,gondolom...
Egy komoly ügynökségnél idöpontegyeztetés van egy kontakktal, és pl. 15:15-re oda kell menni, nem 3 órát szórakozni 40 fokban,100 üvöltö gyerekkel, alkalmatlan helyiségben..
Igy kérdésedre válaszolva: fogalmam nincs ,hogy ment a válogatás, de nem is igazán érdekel :D
Jövöhét péntekre viszont (közben felhivott egy komoly ügynökség, akiktöl már vártuk a visszajelzést) van idöpontunk, úgyhogy bepótoljuk :D

Valószinüleg tényleg Fannit láttad apával-engem vittek a zsírégetö tornára, mert hirtelen felindulásból úgy döntöttem du.h kipróbálom- nagyon jó volt, fogok járni , szerintem érdemes megnéznetek mindenképp egy órát!
A lábammal nem jutottam el persze dokihoz, de már nem is fáj :) Nagyon aranyosak vagytok,h kérdeztétek! Viszont eljutottam ma végre börgyógyászhoz digitális anyajegyszürésre-na ennek nagyon örülök,elég sok anyajegyem van, de csak 3-4-et tett el fotón a gépbe,egyel pedig 3 hónap múlva vissza kell mennem ,összehasonlitják a mostani és az akkori képet (azaz a gép).

Mi nagyon odaszoktunk arra a játszira,Veresen, ma 7-től voltunk, levittük a szomszéd 7 éves kislányt is magunkkal-még sose vittük, de nagyon jót játszottak együtt Fannival ,meg velünk. Most is volt lent vagy 10 gyerek. Ezen az egy játszin nem zavar,h ott beszélgetnek,azaz eddig nem igen volt belöle gond, amúgy én is utálom,ha gyerekmegörzönek nézik a játszit a szülök, de ezt a játszit nagyon szeretjük, söt, mi épp akkor szoktunk késöbb visszanézni ,ha senki nincs lent. Van már több cimbije itt is.

Most 19.-én lesz egy vadi új játszó átadása Kertesen,kiváncsi vagyok, mert az közelebb esik persze anyóshoz. Nagyon várjuk a 20.-át,olvastuk a progit :)

Remélem jobban vagy!

Gab: Kitartás, nemsokára babázol Te is :) A Szigetre idén én se jutok ki, anno 1-1 napra voltam kint, egyszer 1 hetet,dolgozni, de az biztos,h más józanul :lol: 8)

Nagyon klassz ,kalandos,érdekes a történeted, amit leirtál! Pécsen is laktál? Imádom Pécset,igazából 9 éve azt tekintem 2. otthonomnak, pedig nem voltam ott sokat- de ugye nem mindegy ,h milyen érzelmi körülmények között volt az a nemsok :D

Kora:Remélem jobban vagy!!!Hamar kinövik ezt az anyás korszakot (máshol láttam milyen az, mikor szó szerint nem tudott arrébb menni az anyuka, mert a lábát fogta visitva a gyerek, több helyen is-nálunk ez valahogy nem volt szélsöséges / meghatározó, de mostanában talán bepótolja (van amit csak ÉN csinálhatok,stb), de amig ebben vagytok, biztos,hogy oda kell különös gonddal magadra is figyelned!!! A repülön is ,ha fel kell venni az oxygénmaszkot, akkor hiába ül az ember mellett a gyerek, elöbb magára kell tennie az embernek, h utána segithessen a gyereknek-na ez lehet,h hülye példa, söt biztos, de az akart lenni a lényeg, h drukk,h maradjon eröd /idöd a saját egészségedre is,ebben a nehezebb korszakában is a babának!

Megyünk aludni, reggel indulás apai dédihez Hodászra, Fanni uncsitesója is ott lesz, 18 hós kislány, és lehet,h találkozunk a 2. uncsitesóval is, Dominikával,Ö 4 1/2 éves.Vasárnap koraeste jövünk haza.


Mindenkinek nagyon szép hétvégét !!!

Kép Ez az elsö azon a játszon-sorba rakja az összes autót ezen a padon :D
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi, csjúú nagy szakértői vagytok már ezeknek a castingolásoknak :) Tök jó! Ahogy írtad Fanni reakcióját a legutóbbi fura helyre, hát, látom ő is már tapasztaltan reagál :) Édes lehet.
Szurkolok a komoly ügynökséges találkához.

Örülök,hogy jól van a lábad már :)
Hova mentél anyajegy szűrésre?Én is már nagyon készülök, mert már egy jó ideje nem voltam. Bár még nem néztem itt körül, de szerintem nem valószínű,hogy itt Veresen lenne ilyen lehetőség. Vagy esetleg tud valaki ilyet?

Igen, laktam Pécsett, elég sokat, mert pécsi vagyok :D szóval kb.23 évet :) én is szeretem, csak sajna kevés a jó munkalehetőség.

Majd mesélj milyen volt a dédinél, az uncsitesós találka,Fanni újabb kalandjai :)

Nekünk szüleim elhozták Pécsről az ott megrendelt autóshordozót - mert az később jött meg,mint a babakocsi - szóval az is itt van.
Húú, egyre izgisebbé válik a visszaszámlálás :) teljesen jól vagyok, szóval fogalmam sincs, hogy még mennyi lehet vissza - 1-2-3 hét?? de valahogy most megint úgy érzem, hogy kicsit "felgyorsult" az idő. Volt legutóbb 1-2 hét, ami valahogy nagyon lassan telt.

Jó pihizést mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Ennek a napnak is vége lett, na meg ugye a hétvégének is! Remélem mindenkinek jól telt!

Ildi: nem is gondoltam ( de miért, amikor már mindenféle van), hogy a babafotózást is így igyekeznek kihasználni. Néha elég naívnak érzem magam. Ez egyszerűen gusztustalan! Jó kis ráérzése van Fanninak is! Ez nem lesz hátrány később sem!
Hogy-hogy nálatok is mindig vacakol a net?
Tudom hogy értetted a repcsis példát! Igyekszem, bár kevesebbet eszem. Persze fogyni így sem fogyok! :x :roll: :wink: Lehet meg kéne nézni azt a zsírégetős dolgot. Gondolkozom a kivitelezés megoldásán.

Gabi: éedekes lehetett Krakkóban élni. Szerettél ott lenni? Éedekes hogy azt választottad! Nekem az összes ismerősöm nyugatra tart/tartott. Nem volt honvágyad?
Anyukád eljön Pécsről segíteni szülés után? Azért Andor sem lesz egy mini gyerek! utolsó hetek.. utolsó simítások a gyrekcuccoknál...ilyenkor már izgatott mindenki. A párod szülei hol laknak? Jól kijössz velük?

Szilvi remélem veletek is minden rendben!

Nálunk Cucinak ma nincs jó napja, bár a hangulata jó. 37,5 fok a láza :( , 8-9 alkalommal volt kaka. Persze a végefelé már nem vmi keményke. :( Hát nem tudom, kezdek aggódni, de csak hidegvizes borogatás van egyenlőre. Remélem nem vmi komolyabb betegség lesz! Rádásul reggel taknyolt, a frissen kijött fogacskánál vérzett is kicsit az ínye! Hál'istennek 1 perc múlva már nem is emlékezett rá.

KépKép
kora
 
 


wháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
írtam egy csomót, erre koppány megnyomta az escape-et (vagy arra valamit) és eltűnt

mindjárt robbanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!!

hát hol is kezdjem.. :lol:
a lényeg a lényeg régen elég sokat fórumoztam itt és egy másik topicban( Kistarcsa Flór kórház) de aztán abba maradt most viszont újra csatlakoznék..

kérdés hol van Veresen még játszótér?, amit én tudok:
Pharmavit/Chinoin felett
Csokonai utcánál
Árpád utcánál
Pamut tónál
Állomás utcánál
Új iskola mögött

ill. még egy kérdésem volna, nekem Nati 3hónapos kora óta nem alusza végig az éjszakát még mindig felkel enni egyszer, nektek is??

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25
 
 


Szia Nati! Üdv. újra! Mondjuk ez elég hülyén hangzik tőlem, mert Te korábban voltál itt. :)
Koppány 17 hónapos, jövő héten 18 és a mai napig felkel éjszaka.Eddig mert többször is szopizott, de most szoktatom le róla, kiváncsi leszek mi lesz ha leszokott... ráadásul nem egyszerűen kel fel, hanem legtöbbször felsír és úgy kel fel. Mindig úgy felriadok az ijedtségtől, hogy most fáj-e valamije vagy mi a baj. De fájdalomnak nem mutatja jelét. Neked simán ébred fel? Olyankor mit csinálsz? Én mostanában "rázogatom" és énekelek neki - apa örömére. :)
Te merre felé laksz?
Én sajnos a játszóban nem tudok segíteni, eddig 3 játszót láttam össz-vissz (Csokonai, Pamut-tó mögötti valahol a Tallér vagy milyen utcánál meg egy Ivacstól a veresi állomás felé bal oldalon egy sarkon, régebben fémből volt, de már csúnyán írom: fásították).

Most megyek, nincs lelkierőm azt a hosszú levelet újra írni amit reggel írtam. :(

Röviden:
Kora: Cuci jobban van?
Ildi: hol voltál a tornán? Ott fent vagy van máshol is? Milyen volt? Hányan voltatok? Milyenek a lányok? Néznek a férfiak?
Gabi: a szüleid és párod szülei hogy készülnek a szülésedre?

Sziasztok!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia Linda! Játszóteret én sem nagyon tudok. Egy van ahogy mész a strandtól felfele a veresi vasút felé, nem is tudom az 1. vagy a 2. sarok, itt a mi utcánk végén is van egy nagyon mini (Margita).
Levente igaz csak fél éves, de még soha nem aludta át az éjszakát. Legalább 2x felkel szopizni, de ha éjfélnél előbb alszik el, akkor többször. Ha meg vmi baja van pl fogzás erősen kínozza, akkor volt már, hogy majd egész éjszaka szopizott.

Egyébként jobban van. Éjfélre normál lett a hőmérséklete a hidegvizes borogatástól. Fürcsi után (kb 8ó) éjfélig még 4x! cseréltem pelenkát úgy ment a hasa. :shock: Inni nem akart csak szopizni. Hajnal 3ig nem mertem elaludni olyan forgolódással aludt. Viszont végül de 10kor keltünk! Ma meg mintha elvágták volna. Semmi baja a szokásos nyügin kívül. :D El sem tudom képzelni mi az isten volt ez!
Most még ébren van és el is kezte a hisztit. Apa meg délutános úgyhogy megyek, sziasztok!

KépKép
kora
 
 


szaisztok!!

Bogyó:
hát nekem is nyöszörögve, kiabálva, visítva kell és amióta fel tud állni azóta meg rázza is az ágyat én már megszoktam ezt a "kiabálást" :)
probáltam leszoktatni a tápiról, hogy vízet, teát adok neki de nem megy addig ordít míg meg nem kapja..
próbáltam az egészről leszoktatni de kb 1.5 óra húza-vona után ő nyert...
elég fárasztó sajna, mert én elég rossz alvó vagyok és ami neki 10perc az nekem 2óra visszaalvást jelent, aztán meg az apja megy meloba ő csörörg zörög és már megint reggel van... :?
néha azért havonta 1x megkímél és átalussza az éjszakát olyankor meg attól félek, hogy esteleg "meghalt" !!! :shock:
A gyerekorvos a védőnő meg sokan mondják, hogy már nem kéne adni neki 1 éves kor után de akkor mi a frászt csináljak??
Nálunk az a gáz még, hogy nappal szinte alig eszik: fél kifli+fél banán+fél jogurt+1üveg bébiétel (főzelék)+ 20db kuki ez van egész napra... szóval lehet hogy tényleg éhes éjjel vagy csak ez már a megszokás!!

Most pl. arra akarom "ránevelni", hogy reggel ne a szobájában igya meg a tápiját hanem jöjjön ki az etető székébe és egy kis vajas kenyérrel egyen.. hát van is cirkusz belőle... de ebből most nem engedek!!!

ti nálatok, hogy megy egy nap?? Hány fogatok van??

ja fogak!! pl. nekünk 1 éves korban jött ki az első, most van (2lapát, 2alsó, 1alsó melleti, 1 rágó)!! és ha jön egy fog akkor aztán tényleg nem eszik csak tápit!!!

na ez egy kicsit sokra sikeredett!! sorry

ja mi a Fő térnél lakunk, a Kálvin utcában!!

Kora:
huuuu, mi hála eddig nem voltunk betegek, lázasak, Natinak ha jön a foga akkor egy kicsit hasmenéses de akkor is csak 3x/nap!!
Mi mindig szorulásosak voltunk/vagyunk adhatok én neki szilvát,barackot, stb.. semmi baja tőle :lol:
tényleg te már adsz valami szilárd kaját is Levinek??

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25
 
 


Levi is eddig inkább szorulásos volt. Amíg nem volt hozzátáplálás addig volt hogy 3 napig sem volt széklete. Fogzásnál eddig 5 volt a legtöbb per nap (kaka), de ez is csak 1x fordult elő.Ezért nem hisze, hogy a fogzástól volt. Szerintem a 14! alkalom egy nap alatt nem fogható a fogakra.
Nekünk van már fogunk. Alsó középső 2 + most van folyamatban a felső középső 2 egyszerre. Már kibújtak. Sajnos úgy néz ki lesz vagy 1km szünet a kettő között. :? Kép
Ma igen hisztis napja van, persze aludni meg nem akar. :x
Holnap jönnek vendégek: anyós+dédiék. Csütörtökön meg anyu jön el, szerintem hétfőig biztos marad. Remélem nem veszekszünk majd sokat. :? :wink:

Van már hozzátáplálás 5 hós kora óta. Így ki tudtam zárni a tápszert (ugyanis tápszerkiegészítés volt napi 1x), azóta nem is nagyon bukik (mondjuk ma pont volt). Amíg volt tápszer hihetetlen mennyiséget tudod taccsolni. Azóta hál'istennek igen ritkának mondható. Kép Persze még csak pépset kap. A tápi helyett rendes vacsi (mivel utálja a krumplit péppel sűrítek), du-án meg gyümi. Egyenlőre ennyi. Enyhén szólva nem hízékony még most sem taccs nélkül. :cry:

Jól el vagytok tűnve, remélem minden rendben van és cak nem értek rá szimplán.
Gabi vajon még egyben?

További kelllems napot, holnap igyekszem jönni.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Linda, üdv. köztünk! :) Hogy haladsz az etetőszékbe szoktatással? Nem lehet egyszerű. További játszótér ötletet sajna nem tudok hozzáadni az eddigi listához, mert én egyelőre csak párat láttam sétánk során, azokat meg Te is említetted. Még nem vagyunk benne a játszós időszakban :D

Kora, még egyben vagyok :) Remélem még legalább jövő keddig kibírjuk, mert akkor már itthon lesz a dokinőm - most külföldön van. Ma is voltunk CTGn, szintén ok minden, már elég szép görbéket mutat a méhösszehúzódásos görbém.
Kicsit el voltam tűnve, jah, most látom, hogy legutóbb szombaton írtam. Észre sem veszem néha úgy rohan az idő. Vasárnap igazából nem is tudom mi volt. A Drágám kiment egy uccsó szigetre és megrizikózta, hogy egy havernál alszik este, mert nehéz ugye a hazajutás (szerencsére nem indult meg a szülés :) ) Reggel hazajött és végül úgy döntött, hogy szabit vesz ki aznapra pihizni, szóval el voltunk egész nap együtt, pihiztünk, döglöttünk, filmes napot tartottunk :P ezért nem is néztem a gépre :)
Északnak, Krakkóba, egy akkori kapcsolat - lengyel srác - miatt vettem elsősorban utamat. Persze tetszett is ott, ezért szívesen kezdtem melóba ott és nem pl. itthon. Honvágyam volt-e? Mikor hogy, de idővel egyre inkább. Hiányzott, hogy pl. hiába tanultam meg nagyon jól lengyelül, mégsem tudtam azért olyan választékosan kifejezni magamat, mint ahogyan azt szerettem volna. Mint, ahogyan az ember az anyanyelvén tudja. Bármennyire is jól beszél az ember más nyelvet, nem lehet olyan szabadon,könnyen játszani a nyelvvel. Remélem értitek mire gondolok :)
Anyum jön hozzánk szülés után, igen. Elkel majd gondolom a segítség :)
Szabolcsom szülei Balatonfűzfőn laknak, és szerencsére nagyon imádnivaló emberek ők is, szóval jól kijövünk :) Szerencsés a helyzetünk, mert így akár egy Balcsis nyaralás bármikor adott :)
Hogy van Levi?Akkor minden ok már?

Szilvi, mizujs veletek?Bosszantó mikor elszáll az ember regénye :?
A leendő nagyszülők, mindkét részről, már nagyon be vannak szintén sózva, nagyon várják Andor érkezését.

Ma megnéztem a kórházban az alternatív szobát meg egy szülőszobát. Először foglalkoztatott az ülőszékes szülés, de letettem róla látván az ülőszéket :? valahogy nem tűnt kényelmesnek. Kicsi volt nagyon a hely/lyuk, ahova ki tud "pottyani" a babuci. Szóval szerintem maradok az ágynál, aminek a háttámláját lehet állítani, meg a lábrészét is. Szóval így majdnem ülve van az ember, de kényelmes. Már amennyire ott kényelmes lesz a helyzet :wink: Jéééézusom, annyira közeli már az egész!!! :D Izgis és félelmetes!De hisz Ti már mind tudjátok milyen is ez :)

Most megyek. Kellemes estét Nektek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Érdemben most nem reagálok, mert csak átfutottam- megjöttünk vasárnap este a rokonoktól, én tegnap egész éjjel telefonáltam a nagy fehér kagylóba,ma meg feküdtem,mint egy félholt,vérnyomásom semmi,.iszok,és mégis kiszáradásos vagyok,szal yeah :)

Gyerek még tartja magát, remélem nem kapták el az apjával, ja mert mikor leértünk ,akkor derült ki,h az egész család ebben volt benne...De lent amúgy nagyon jó hangulat volt!

Ma volt az átadása a kertesi játszónak, holnap meg vagy kimegyünk Veresre,vagy nem,szerintem az utóbbi kb.Vasárnap este utazunk Gyulára,szerdán jövünk, addig csak jobban leszek.

Megyek jeges vizet inni :shock:

Mindenkinek nagyon jó ünnepet holnapra!

Cucinak jobbulást!!!!

Bogyó: Fent voltam a központban, csak csajok,vegyes korosztály, 8-an voltunk, nagyon jó volt (ma is mentem VOLNA).

Gab:Kitartás, minden rendben lesz,nagyon klassz,h nemsokára teszed felfelé ide a szebbnél szebb újszülöttfotókat Andorról :)
Valakivel cserélj telszámot, és akkor már aznap értesülhetünk itt, ha gondolod!

Kép
Vendég
 


Úgy látom elég lendületes járása van Fanninak! A mellette lévő kislány mennyi idős is? Ő a 18hós kislány? Olyan sokkal kisebb, mint Fanni! Láom érdeklik őket a csirkék! Jó játszózást! Nem útolsó sorban jobbulást!

Gabi, Húú már tényleg nem sok van! Mindenképpen értesíts majd minket! Ha esetleg szülés után szükséged lesz Laktoherb teára, nekem maradt 1 bontatlan dobozzal, dec. 31ig fel lehet használni, neked adom majd szívesen, nálam kuka lesz a végzete!

Cuci ma jókedvűen ébretd! Fél1től Reggel 7ig aludt kelés nélkül majd szopi után még 9ig!
Kép Így kellene mindig!

Tegnap elfelejtettem felrakni 1 képet! Levi felfedezte van vmi a lába között. Napok óta próbál rájönni mi lehet az:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kellemes napot!

KépKép
kora
 
 


Nekem fogalmam sincs milyen a szülőszék.... :oops: Kép
A Balcsival meg tényleg mázlitok van! Andor hamar meg fog ismerkedni a vízzel! :D

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Kora: Igen, Ö a 18 hós kislány, 10 kg és 1 fej magasság van köztük :lol: De neki az anyuja is másfél fejjel alacsonyabb nálam, úgyhogy stimmel :) Fanni a 3. képen fut ,ha jól emlékszem, de a járása sem kevésbé dinamikus :)

Tegnap mikor megettem a 3 falat fött krumplimat, látta,h üres a tányér, és kérdezte: Elfogyott? Kérsz még? Hozzak? :)
Meg ,ha kérdezzük,hogy kér- e még valamit, akkor, ha nem kér, azt mondja, hogy : Nem kérek,köszönöm !

El voltak Töle lent ájulva :) Mondjuk már 1 évesen sok szót mondott, volt ideje belejönni :) Julcsi még nem igazán beszél (az unokahuga a képröl).

Nagyon komoly a képen Levi :) Tök ari :):):)

Ma már jobban vagyok,takaritottam is, igaz leültem közben sokszor mert nagyon szédülök még, de próbálok sokat inni,meg eszem a ropit :)

Kép Apával ping-pongoztak
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi, nagyon édesek a lánykák együtt :) Gondolom élvezték a rohangálást, meg az állatokat. Szuper a ping-pongos kép is. Hát igen, okos illedelmes leányzó Fanni, meg látszik a képeken, hogy kiegyensúlyozott :)
Örülök, hogy jobban vagy, de azért pihend ki magadból ezt a frányaságot rendesen :)

Kora, nagggyon édes Levi és a nagy felfedezési akciója!!! :lol: hiper cuki :) :) :) Köszönöm szépen előre is a teát, 1 dobozzal én is vettem már, de ha nem lesz elég (mondjuk nem tudom még mennyit, mennyi ideig ajánlott inni)akkor szívesen elfogadom :)
A szülőszéket úgy képzeld el, mint egy kb. talán 60 cm magas farönköt, aminek ki van vályva a közepe U alakban. Mondhatni, mint a WC ülőke, olyan formában. Szóval ez is ott fából volt, és ennyi az egész. Azt mondta a szülésznő, hogy ezt szokták ott feltenni az ágyra (egy alacsonyabb ágy volt, az is lehet csak matrac,már nem emlékszem) és akkor az apuka mondjuk támasztja a hátat, a dokinő meg alulról várja a babát. Valahogy nem nyerte meg a tetszésemet, nem tűnt stabilnak, kényelmesnek a dolog.

Szívesen írok majd sms-t bármelyikőtöknek :) Jó ötlet Ildi. Ha gondoljátok adjátok meg a számotokat pü-ben és akkor írok egyszerre mindegyikőtöknek :)

Most azt hiszem szundizom egyet :wink:

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


sziasztok!!

mit csináltok ma??
mi itthon maradtunk inkább és áthívtuk az egyik ismerős párt grillezni.. probáltam kint napozni, de 15perc után lefordultam a napozó ágyról.. :lol:
régen kint voltam reggel8-tól délután15.00-ig mi van velem??

Gabolino:
köszi kérdésed, mtegnap ill. ma reggel már nem sírt (lekopogom) remélem ez így is lesz.. és hála eszegeti is a vajas kiflit, kalácsot stb.. eddig probáltam tápit adni neki bögráből mellé, de nem nagyon kellett ma meg kipróbáltam frissen facsart narancs levet adni, na azt itta...

Kora:
ari nagyon Levi, ahogy ismerkedik a "nagy fönökkel" , nálunk is volt ilyen.. sőt utána az én nadrágomat rángatta le majd az apjáét.. ráadásul most van egy orvosos könyvünk amiben egy kisfiú baba meztelenül van és állandóan azt kell néznünk.. de gondolhatod hogyy nem a kezét mutogatja nekem :lol: :lol:

gondoltam teszek fel képet a kiscsajról:

Kép
Kép


Kép
Kép

Kép
Kép


ment/megy valaki Pestre???

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25
 
 


Linda, Natika nagyon édes. A szupernő :) A szeme tisztára a tied! Neki is jó kis bodros haja van! Lehet ha egyáltalán nem adsz neki tápot jobban jársz. Mármint írtad, hogy a gyümilé jobban elnyerte a tetszését.Ő már mond esetleg vmit?

Pestre nem megyek mostanság, miért?

Fanni milyen kis jólnevelt! Aranyos lehet. Na de nem mondod, hogy még ping-pongozik is!?

Gabi, én majd megadom a számom neked márcsak a tea miatt is. Adhatom bármikor, bár ha neked lesz tejed akkor nem kell innod egyáltalán. Én abbahagytam amikor nagyjából beindult, de nekem annyira nem volt, hogy homeos bogyót is írt fel a doki. (persze nem receptre csak a nevét hogy mit vegyek) Lehet abból is maradt, majd megnézem, remélem tudni fogom melyik az. Ha megvan azt is odaadom.

Szilvi, remélem jól vagy?!

Mi nem mentünk sehova (vendégek), most meg már késő van.(Cucunak mindjárt fürcsi) A tüzijátékot azért meg szeretnénk nézni, de ha minden igaz akkor a kertből totál láthatjuk majd!

Nem is kérdrztem, milyen volt az új játszó?

Kellemes éjszakát!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Bár már régóta olvaslak Titeket, még csak most szántam rá magam az írásra. A Csonkáson lakunk és van egy 1 éves kislányom.

Ildi
ildi1976
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?