Viki Fanninak nagyon Boldog születésnapot!
Nagyon jó ajándékokat kapott,s a torta is nagyon szép! Milyen ízű volt?
Helga örülök,hogy jól sikerült nektek is a Balcsis pihi!
Gani nektek jó pihenést!
Jó volt ez a pár nap Németben. Helyileg Buchbachban voltunk,ez egy kis falu,pár ház van csak ott,a városba kell bemenni mindenért.
Sok helyen voltunk,kár,hogy csütörtökön nem kedvezett az idő nekünk,de talán majd legközelebb.
Gabika is jól érezte magát,de ebben a 3 hétben,míg nyaraltunk hihetlen,hogy milyen eleven lett. Szalad már mindenhova,nem is mászik már nagyon. Minden pakol,s nagyon akaratos,hisztis lett. Néha nem könnyű vele.
Tápszert is már majdnem 2 hete nem eszik. Egyszerűen nem kellett neki,s nem is erőltettük,de azért még megkérdezem a dokit és a védönőt,hogy mit gondolnak erről. Most a reggeli és a vacsi tejpép neki,azt nagyon szereti.
Hát nagyon sok minden olcsó Németben. Legalábbis azon a részen,ahol voltunk. MILKA csokikat 120 Ftért vettünk,Gabikának 1 euroért vettem felsőket,s 3-4 euroért pedig nacikat. De az élelmiszer,fagyi se drága.
A Bayern Park is nagyon klassz volt. 10000Ft volt 5-ünknek a belépő,s arra ülhettél fel annyiszor amire akartál. Talán 2 olyan dolog volt,amire fizetni kellett volna,ha felültél.
Állatos rész is volt,ami Gabikának nagyon tetszett.
Nagyon sokan voltak,vagy 4000-en,sok helyen 30 percet kellett sorba állni,hogy sorra kerüljünk.
Tehát összeségében nagyon jó volt ott.
Voltak mondjuk dolgok,amiket furcsáltunk:
Akiknél voltunk 3 számítógépük van,s így is alig tudtunk netezni,szinte könyörögni kellett,mert vagy nem lehetett ott lenni,vagy ök voltak ott. Ez a páromnak azért rosszul esett,mert ő csak napi 2X10 percet szeretett volna ott lenni,s nem értette,hogy abban mi a rossz.
Ja és nagyon rendmániássak,ami már nekünk kicsit sok:
Mindent azonnal vissza kell tenni a helyére,mindent el kell magad után rögtön mosogatni,nem mindegy hol pelenkázok,kávét se lehet lassan inni,gyorsan kell,mert el kell mosogatni.....szóva vannak furcsaságaik.
Ja és mikor egyik reggel felkeltem 8 körül,s már ők is fent voltak,mire bementem vissza a szobába,már ágyaztak is be helyettem!
Pedig csak fogat mentem ki mosni,s felöltözni,s megcsináltam volna magam után.
Az étkezőben voltunk elszállásolva 1 kempingágyon,s 1 matracon.
2 szobájuk van amúgy,de az egyik a háló,a nappaliban az ülőpgarnitúra meg nem kihúzhatós.
A repülés nagyon jó volt,élveztük nagyon!
Visszafele Gabika sajnos nem aludt,hanem rosszalkodott,üléseket döngette,sikitozott,szóval mindenki megismerte a gépen!
Ja és kaját is kaptunk meg italt is,amire nem is gondoltunk!
Nemsokára képek is lesznek,csak annyi van,hogy megérem feltölteni!