Új privát üzeneted érkezett!

Ide is felrakok egy friss (tegnapi) pocifotót:
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Basszus csajok ennyit írni nem gondoltok szegény anyukákra akik ritkán tudnak csak jönni???!!! :P

Mivel írni már csak röviden tudok (időhiány miatt) most csak gyorsan annyit hogy megérkeztünka nyaralásból jó is volt meg nem is később erről bővebben.

Ancsa
Mit szeretnél varrni??? Alattunk van kézimunkabolt ha gondolod veszek neked aztán este átjön érte a párod.
Ha szeretsz kresztszemezni ahhoz meg mindenfélém van. szóval szólj este tuti megnézem, hogy kell e és ha sikerül képeket is rakok fel.

Puszi mindenkinek!
Angi és a Farkasok :)

Kép
Kép
gangi

Köszi lányok
Lola biztosan igazad van, lehet hogy most fedezte fel és játszik a köldökzsinórral :lol: remélem megunja hamar :oops: mert tényleg ilyesztő amit művel odabennt :oops:

Nem minden baba hízik 1 kg-ot, ne aggódj.Ugyhogy dicsekedj nyugodtan te is! :lol:
Az a lényeg hogy hízik és fejlődik szépen.

Megjártam a védőnőt is
Közölte hogy gyulladás van a szervezetemben :( szóljak a dokimnak azonnal, és erre kell antibiotikum, de hát nincs a dokim, majd csak szeptember 5-én lessz. :shock:

gangi
nagyon rendes vagy! :lol: köszönöm szépen
Pont tegnap volt itt anyukám és már hozott varrnivalót, :lol:

Gabi
Szép nagy pocid van már :lol:

Az enyém olyan mintha leereszkedett volna és kisebbnek is látom :roll:

Szilvia
Tényleg jó sok az a havi 1 kg. :shock: akkor biztosan jó étvágya is van :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Petra nagyon eltünnt :shock: csak nem szülni mennt? :shock: :lol:
Nem tud róla senki semmit?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!
Mi még egyben. Holnap jön vmi hidegfront, szombaton telihold. Drukkoljatok! :wink:
Egyébként szombaton részleges holdfogyatkozás lesz, akit érdekel.
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Ági
Én nem ajánlom az okmányirodát senkinek sem.Nem egy álom meló. De amúgy nem hiszem, hogy mostanság felvesznek embert,mert 2 hónapja vettek fel 3-at,mert 3 elment.

Orrdugulásra
Nekem is volt ilyen anno,én nagyon utáltam, akkor még sajna nem tudtam , hogy van olyan orrspray amit kismamik is használhatnak, azóta már tudom, és nagyon jó babának is gyerkőcnek is felnőttnek is egyaránt. Ez a Euphorbium Com hel( kb így írják) homeopátiás orrspray. No meg ott vannak a tengervizes orrsprayok,de nálam semmit nem értek. A végén már használtam nasivin orrcseppet,de csak a végén és a dokim engedélyével,mert terhesség alatt az ilyenek nemigen ajánlottak.

Na mentem is mert lassan jön a helyszínelők, végre új részekkel :)
Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

NA először is a képek: http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=15738

Siprozi jó hogy küldtél meztelen képeket, mert örömmel tapasztalom, hogy nem csak nálunk megy a kukimutyizás :) van amikor Lackó odaszalad "nézd anya milyen nagy a kukacom" jááááááááá nem igazán tudom hogy reagálni így mindig nevetek :)

Ági!
Én a te helyedben biztos kivertem volna a balhét sőt lehet hogy kértem volna a főnökét vagy a kórházigazgatót mármint K. Ceciliánál kínyírtam volna tuti vagy betörtem volna az orrát és után megmondtam volna neki hgy helyrerakom és ha jól viselkedik kaphat nyakláncot meg nyalókát. Kurva anyát az ilyen fasznak. Bocsi a durva szavakért.

Minden újdonsült anyukának és kismamának gratuláció.

Szóval a nyaralás: úgy kezdődött hogy Krisztián kb 1 órán át viseli el az autókázást utána ordított (hazafelé ue) úgy vártam a nyaralást mint a messiást hogy kipihizem magam úszás, olvasás, alvás, napozás. Az egész hét alatt 1-1,5 órát tudtam napozni, mivel apa lefoglalta Lackót, de a Krisztián nálam volt mert a medencében nem igazán tudott kettőjükre figyelni mert Lackó már igen aktív (karúszóval ugrál apja válláról, kéri hogy apja dobja el, aztán visszatapos hozzá) szóval Krisztián az enyém volt, aki csöndes baba de 1mp nyugton ülő pillanata sincs, így ebből következik, hogy napozás, olvasásnak lőttek. Reggel 6kor ébred a pici hogy éhes és nem is volt hajlandó visszaaludni fél7kor már a szállodában kóboroltam vele, hogy a másik kettő még tudjon aludni. Szóval az alvás se volt álom. De mikor túltettem magam ezen a dolgon, meg a kaján hogy nincs igazán nyugodt étkezésünk mert hol az egyiknek hol a másiknak volt valami nyűgje. Szóval mikor túltettem magam ezeken a dolgokon már jobban éreztem magam. Különben a hely csodálatos volt a levegő finom vastag :) a kaja elsőosztályú. 1 hibája volthogy a játszótér még nem készült el :(
Szóval egy szó mint száz jó volt csak egy kicsit csalódtam, talán túl sokat vártam ettől a nyaralástól. Mindegy évről évre úgyis könnyebb lesz, mindenki mondja hogy kisgyerek kisgond nagy gyerek nagy gond, de én mégis úgy érzem hogy a Krisztiánnal most nehezebb volt, a Lackó kezelhetőbb és persze önállóbb is :)

Puszi
Angi és a Farkasok

Kép
Kép
gangi

Angi és a farkasok! :wink: Baromira megröhögtettél... kukimutyizás mi? :D :D :D :D Nálunk is mindennapis dolog, én még nézni sem bírom, nem igaz, hogy nem fáj nekik. csabi húzogatja, Ákos meg visszatolja! ELKÉPESZTŐ! :oops: :oops: TEgnap elött, este Ákosról levettem a bugyit, szabad út nyílt a hülyeségre. Fekszik a kanapén, és kiabál. Anya nézd!!!! És marokkal húzza, tépi, felfelé, és közben röhög! :lol: Nem igaz hogy nem fáj!? :shock: Anyós azt mondja, hagyja, hadd játszanak vele, ne szóljak rájuk, az az övék! De azért mégsem kéne társaságban is szórakozni vele!

NA eldugulok, bocs a témát, de annyira adta magát! :oops: :lol:
Nyaralásotok: Én is hasonló álomkkal ugrottam neki a Balcsinak, és hasonló volt a szitu is, én voltam mindíg a kicsivel, míg apa a naggyal. Hát én sem pihentem semmit! :? De azért én is bízok benne, hogy idővel csak jobb lesz! :wink:

Ancs! Nem mondta a doki, hogy kihez menj, míg ő nincs itthon? Honnan veszi a védőnő, hogy gyulladásod van? És hol? Petfészek, méh, hüvaly, vagy mi? :roll:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Cirmike!
Én is vinném Rékát ha élvezi, szerintem ha valamit élvezettel csinál az ember abból sosem elég, ha meg úgy érzed hogy sok neki és már nem élvezi abbahagyod. Hallgass az anyai ösztöneidre azok sose csapnak be :)

Rozika!
Ahogy írtad akkor jutott eszembe hogy nem is biztosan értitek hogy mi ez a Farkasok páran tudják, de szerintem nem túl sokan, nem túl bonyolult Farkas a vezetéknevünk :) aztán így szoktam közösen szólítani őket :) ezt azért írtam hogy mindenki értse.

Lívia!
Mi álommeló manapság? Ha jól emlékszem Ági postán dolgozott, na az se 1 álom és tulajdonképpen ott is emberekkel volt kapcsolatban.

Edittel tegnap taliztam jó nagy pocakkal tolatott a játszin :) én nem tudom Katával milyen volt a pocak, de én nem láttam úgy mintha kifelé igyekezne :) de aztán lehet egyik pillről a másikra már jön is. Azért megy a drukk!!!

Nem tudom csajok hogy tudjátok e hogy augusztus27-én lesz a legközelebb hozzánk a Mars és állítólag szabad szemmel látni lehet, szóval esténként nézzétek az égboltot.

Szilvi!
Nekem Lackó hasfájós volt a Krisztián meg nem hogy ez alkat vagy mert a Krisztiánnak masszíroztam a pocakját minden fürdés előtt nem tudom, vettem a DM-ben Babynos elnevezésű masszírozó kenőcsöt azzal csináltam. nem vészes az ára próbáld meg hátha bejön.

Lola!
Az is szép kis súly :) ha felszorzod egy hónapra már majdnem 1kg szóval dicsekedj csak.
A gyerekszobátok annyira tetszik hogy én is eldöntöttem, hogy kap galériás ágyat a Lackó is, habár most nagyon dackorszakban van, nem kell neki se nagyágy se nagyülés a kocsiba mert Ő csunya és összetöri szóval tombol ezerrel a dackorszak errefelé mindenki kerüljön el hátha ragályos :lol:

Megyek lefekszem mindkettő véletlenül alszik :) és én meg fél5kor keltem.
Puszi

Kép
Kép
gangi

edit
megy a drukk! :lol: ++++++++++++++++

gangi
jó pihenést neked :lol:

rozika
most lett meg a véreredményem és mutattam neki, állítja hogy a gyulladás a szervezetemben a felső határ duplája :shock: ezért mondta hogy gyulladás van nálam valahol és erre már bizony antibiotikum kéne, de a doki szabin van és csak szeptember 5-én mehetek hozzá :?

bocsi hogy most ilyen rövid voltam, megyek enni,mert farkas éhes vagyok :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Nem nagyon emlékszem már, hogy van e köztünk olyan aki még pocis, és a harmadik császárja lesz...
Ma azt mondta a dokinő, hogy a 36 héten be kell majd feküdni :?
Eddig arról volt csak szó, hogy a 38 héten megműtenek, de nem kell bemenni előbb.
Komolyan azt hiszik az embernek jobb dolga sincs, mint ott dögleni.
Még ha megvizsgált volna és azt mondja, hogy ezért vagy azért indokolt aláírom, de így... meg sem vizsgált még....
Na mind1 négy hét múlva kell visszamennem, addig elválik mi lesz.
Hétfőn megyünk apával 4D-re, alig várom...
Milyen lesz????
Ti voltatok már???

Aki szülni akar, annak hajrá...drukkolok!
Akinek még nem kellene, annak jó pihit!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Tgabi!
HOva mész 4D-re?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Itthon vagyunk, minden ok (most már), majd valamelyik nap jövök részletesebben. Hát kemény volt lányok... de megérte! Bence Soma egy tündér, nyugodt kisfiú! Szerelmes vagyok belé!!!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia!

Gratulálok!Bocs,akkor lehet hogy nem neked köszöntem ma a kórházban?
lrita

gabi
hova mész 4D-re?
Én pesten voltam a 4D Genesiben, meg Tatán :roll:
A tatabányaival kapcsolatban nincs infóm milyen lehet :roll:

Szilvia
De jó hogy otthon vagytok már :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

gabrielldaniell és ancsa2727

Én a Varga Zsolthoz vagyok bejelentve, itt csinálja a kórházban.
Bár nem tudom lehet, hogy itt csak 3D van?
Ancsa Ő a babád azon a képen? mennyi idős ott?
Amúgy jobban vagy?

emesedora

Irigyellek.... :wink:
Örülök, hogy jól vagytok!
Mesélj majd, ha lesz kedved...
Ja és légyszi mondd el, te hogy úsztad meg, hogy befektessenek a 36. héten? Mert engem azzal ilyesztgetnek, hogy be kell menni.
Két kisiskolás gyerekem van (elsős, és másodikos), itt vannak a dögök is , nem érek rá hetekig fetrengeni a kórházban. Na meg a sulit is be kéne fejezni, mondjuk az a legkevesebb most.
Szóval... szerinted nem lehetne megdumálni őket, hogy jó helyen vagyok én itthon?

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Jó rég voltam én is erre :roll: most Viki nincs itthon,jobban ráérek,bár holnap melózok és már aludni kéne.... :wink:

Jól vagyunk fogjuk rá,csak a lábaim ne fájnának ennyire.....
Voltam vele dokinál,rtg-en is,sakaimnál csontkinövéseim vannak,attól van valami gyulladás,kaptam rá injekciót,de majd csak jövő héten kapom az első szurit a bokám alá :evil: mindegy csak meggyógyúljak!!!!!!!!!!!
Olyan rossz,már kész depis vagyok attól,hogy Viki hív,hogy fogócskázzunk,erre,anya nem tud futni a fájdalomtól.....ez olyan szar érzés....
Bölcsi......
SAjnos a bölcsiben a gyerekek jó pár hétig be vannak zárva atermekbe,mert az udvart most újítják fel a hülyék!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Szerintem mi már nem fogjuk megtapasztalni az új udvar előnyeit,addig Viki oviba jár..........bár még onnan semmi hír,majd ha újra nyit megérdeklődöm a helyzetünket.

Lola,Szilvi
gratulálok a kisfiaitok érkezéséhez!!!!!!!!!!
Jó egészséget és sok tejcsit!

Lola
köszi a dícséretet,de sajnos nem fogytam semmit,csak a ruha volt előnyösebb :lol:
Tündéri a kis Noé!!!!!!!!!!Mint egy kis játékbaba és milyen nyugodt volt,látszott tetszik neki a séta.
Viki sokáig emlegette,hogy milyen édes babát látott :D
Gratula a gyarapodáshoz!

Emesedora
láttam a kifiad képet férjed iwiw-es oldalán,nagyon tündéri!!!!!!!!!!
Lányok hogy viselték a távollétedet?Örültek a kisöcsinek?
Utólag is isten éltesse Dórát! :oops:

Gabrielldaniel
Daninak is boldog szülinapot utólag! :oops:

Ancsa
kitartást és sok pihit!!!!!!!!!!!

Edi
már csak pár nap,drukk nektek!!!!!!!!
Bár most gondolom a kstesó érkezése a fontosabb,Kata mit fog kapni a szülinapjára?Egy kisöcsit...... :P

Gangi
nagyon édesek a képek!
Nekem a pancsi utános és ahol a két fiú hasal azok tetszenek nagyon!
Hogy megy az idő,Krisztián már kész kiskópé :lol:
Lackó mit kap majd szülinapjára?

Lrita
de jó,hogy újra babát vársz!!!!!!!!!!!
Akkor most már nem is dolgozol?

Puszi mindenkinek,bocs akit esetleg kihagytam!
Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Jó rég voltam én is erre :roll: most Viki nincs itthon,jobban ráérek,bár holnap melózok és már aludni kéne.... :wink:

Jól vagyunk fogjuk rá,csak a lábaim ne fájnának ennyire.....
Voltam vele dokinál,rtg-en is,sakaimnál csontkinövéseim vannak,attól van valami gyulladás,kaptam rá injekciót,de majd csak jövő héten kapom az első szurit a bokám alá :evil: mindegy csak meggyógyúljak!!!!!!!!!!!
Olyan rossz,már kész depis vagyok attól,hogy Viki hív,hogy fogócskázzunk,erre,anya nem tud futni a fájdalomtól.....ez olyan szar érzés....
Bölcsi......
SAjnos a bölcsiben a gyerekek jó pár hétig be vannak zárva atermekbe,mert az udvart most újítják fel a hülyék!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Szerintem mi már nem fogjuk megtapasztalni az új udvar előnyeit,addig Viki oviba jár..........bár még onnan semmi hír,majd ha újra nyit megérdeklődöm a helyzetünket.

Lola,Szilvi
gratulálok a kisfiaitok érkezéséhez!!!!!!!!!!
Jó egészséget és sok tejcsit!

Lola
köszi a dícséretet,de sajnos nem fogytam semmit,csak a ruha volt előnyösebb :lol:
Tündéri a kis Noé!!!!!!!!!!Mint egy kis játékbaba és milyen nyugodt volt,látszott tetszik neki a séta.
Viki sokáig emlegette,hogy milyen édes babát látott :D
Gratula a gyarapodáshoz!

Emesedora
láttam a kifiad képet férjed iwiw-es oldalán,nagyon tündéri!!!!!!!!!!
Lányok hogy viselték a távollétedet?Örültek a kisöcsinek?
Utólag is isten éltesse Dórát! :oops:

Gabrielldaniel
Daninak is boldog szülinapot utólag! :oops:

Ancsa
kitartást és sok pihit!!!!!!!!!!!

Edi
már csak pár nap,drukk nektek!!!!!!!!
Bár most gondolom a kstesó érkezése a fontosabb,Kata mit fog kapni a szülinapjára?Egy kisöcsit...... :P

Gangi
nagyon édesek a képek!
Nekem a pancsi utános és ahol a két fiú hasal azok tetszenek nagyon!
Hogy megy az idő,Krisztián már kész kiskópé :lol:
Lackó mit kap majd szülinapjára?

Lrita
de jó,hogy újra babát vársz!!!!!!!!!!!
Akkor most már nem is dolgozol?

Puszi mindenkinek,bocs akit esetleg kihagytam!
Sziasztok:Erika

cseriviola

bocs,kétszer küldtem el.... :oops:

cseriviola

Gabi!

Nekem sincs a kórházi 4D-vel kapcsolatban tapasztalatom, de mintha itt írta volna már v.ki, hogy nem volt meg a 20 perc. Csak egy ötlet, ha nem jól látszik a manó, mert nem jól fekszik, állj fel, mozogj, mozgasdd meg a hasad, ne aggódj az idő miatt, hisz fizetsz érte majd rendesen.... amúgy a Varga nagyon jó Uh-s szerintem!

Edi!
Írj ám üzit Szilvinek, ha Dávid elindul kifelé, hogy tudjunk szurkolni! Hidegfront nem hozott semmit még?

Gangi!
Hát nem tudom, hogyan is képzelhetted 2 gyerekes nyaraláshoz a pihenést-olvasást-napozást, ne haragudj! :?: :wink: :D
Mi is tervezzük pár hónap múlva egy pár napos nyaralást, mert férjem idén kapott üdülési csekkét nem tudtuk még elkölteni, de hogy mi lesz 2 lurkóval, nem tudom....
Köszi hogy hívtál a téli bundazsák miatt, majd akkor még beszélünk!

Erika!
Nem semmi fájdalmaid lehetnek akkor, reméljük a kúra után tényleg elmúlik.

Szilvi!
Várjuk a beszámolót és a képeket, bár gondolom most a lányokkal töltöd minden idődet, tényleg hogy viselte Dóri baba, én is tök kíváncsi vagyok!

Addig is ha nem baj én rakok fel képeket Nektek:
Kép

Kép

Kép

lola77

Gabi!

Nekem sincs a kórházi 4D-vel kapcsolatban tapasztalatom, de mintha itt írta volna már v.ki, hogy nem volt meg a 20 perc. Csak egy ötlet, ha nem jól látszik a manó, mert nem jól fekszik, állj fel, mozogj, mozgasdd meg a hasad, ne aggódj az idő miatt, hisz fizetsz érte majd rendesen.... amúgy a Varga nagyon jó Uh-s szerintem!

Edi!
Írj ám üzit Szilvinek, ha Dávid elindul kifelé, hogy tudjunk szurkolni! Hidegfront nem hozott semmit még?

Gangi!
Hát nem tudom, hogyan is képzelhetted 2 gyerekes nyaraláshoz a pihenést-olvasást-napozást, ne haragudj! :?: :wink: :D
Mi is tervezzük pár hónap múlva egy pár napos nyaralást, mert férjem idén kapott üdülési csekkét nem tudtuk még elkölteni, de hogy mi lesz 2 lurkóval, nem tudom....

Erika!

Szilvi!
Várjuk a beszámolót és a képeket, bár gondolom most a lányokkal töltöd minden idődet, tényleg hogy viselte Dóri baba, én is tök kíváncsi vagyok!

Kép

Kép

Kép

lola77

Gabi!

Edi!

Gangi!

Erika!

Szilvi!

Kép

Kép

Kép

lola77

Gabi!

Edi!

Gangi!

Erika!

Szilvi!

Kép

Kép

Kép

lola77

Sziasztok!

Szilvi!

Örülök, hogy jól vagytok és már haza is mehettetek. Hogyhogy ilyen hamar kiengedtek titeket? Nekem azt mondták a műtét napja nem számít és onnantól 5. napon lehet hazajönni, az neked szombat lett volna. Majd gyere a történettel, kiváncsi vagyok mi történt. Megnéztem iwiw-en én is a kis Bence képét, nagyon édes és szép súllyal született, mert emlékszem féltél nehogy kicsi legyen.

Szilvi1981!

Én is Moncsival értek egyet. Cumit adtam én is Katának, mert egész nap cicin nem jó. Mert ha rászopik a bébi az csak rosszabb, azért lesz hasfájós. Kell egy 2-3 óra a tej megemésztéséhez. Nem vagyok cumi ellen, majd leszoknak róla. :wink: Nehéz ügy mindenesetre, mert ugye mki mást tanácsol, de te érzed és a baba, hogy mi a legjobb nektek.
Nektek is biztos alakul majd. Teszel képet a bébiről?
Tea bevált? Majd lelassul a gyarapodás, lehet, hogy azért is hízott ennyit, mert sokat volt cicin nem? Aztán nehogy kevesebb legyen a tejed, vagy ne legyen annyira éhes a baba, hogy ne szívja ki a cicit, merthogy eltelik a teától, érted.

Angi!

Keresztszemezés engem érdekel. Kettő éve kettő kis állatkát varrtam, kisszoba falán van bekeretezve, de nagyon hiányzik néha egy kis varrás. Kínomban kötni szoktam csak úgy, de nagyon kellene vmi elfoglaltság. Na pont én írom, amikor Kata köztünk alszik, semmi esti magánélet, meg jön a bébi…de azért nem adom fel. Vannak mintáid, egyebek?

Sipirozi!
Visszajelöltelek :wink: Várod a melót?

Ancsa!
Én azért drukkolok kibírd minél tovább!! Frontokra hogy reagálsz?
Varrás: egy hete varrtam meg a kiságyba a kókuszmatracra a kettő vászonlepedőt, ilyen ráhúzós zsákszerűt. Az eredeti iszonyú szűk volt, alig tudtuk mindig leráncigálni, kicsit bővebbre varrtam most tökéletes lett. Erre tettem a szék kék lepedőt :D Tényleg te vettél már bébiruhákat?

TGabi!
Kisgyerek mellett és pocakosan + cicák, na a véleményem az, hogy kidobnám a macskákat és nem félnék a következményektől!!!
Főleg amikor olvastam, hogy a férjed x hetente jár haza. Nem lenne vita tárgya, éppen mondtam a férjemnek is menjenek a macskák és menjen akkor ő is. Tudom durva ilyet írni, de nem ő él vele, nem ő eteti stb. Mizu ebben a témában? Elszomorító, hogy a párod csak a macskákkal menne el, de nem érti meg, hogy ez a te gondod stb? Miért nem viszi magával, miért nem ő gondozza? Sipirozi véleményével teljesen egyetértek, macskaszőr fújj…meg vigyázni a gyerekekre és még ott sertepeljen egy dög…bocs, de kiakadtam, remélem megoldjátok miahamarabb ezt az ügyet.

Gabi!

Szép a pocid. :) Mennyit híztál eddig?

Ági!

Ez jó hír, hogy Dorka veséje javul. Dávid lesz a bébi neve, de tegnap este megint elgondolkodtam nem lenne-e jobb az Ádám. Itt a finisben változtatok én is :lol: Drukkolok a kistesó projekthez :wink:
Kata mindent ismétel és kisebb mondatokat is mond. Megyünk itepárba (interspárba), tescoba, megyünk gyuri papa, süt a nap, telihold, kérek tejet, vizem stb. hogy egy párat említsek, Mindent megért és kérni is tud, zsömle, kipli, kenyér stb.

Lola!

Nekem a doki beírta nagy betűkkel hogy terh.diabétesz, felette meg, hogy 39 hetesen előző császár miatt be kell feküdni. Meg te nem jártál diabra, én voltam egy párszor aztán lehet, hogy én nyomon követhetőbb vagyok :( Nem igazán érdekel. Ugyis kapok kaját, meg lemegyek a büfébe és veszek majd islert meg pizzát amit megkívánok :lol:
Teszel majd képet?

Cirmike!

Dehogy baj, hogy írsz :wink: írjál amennyit tudsz és tegyél fotókat.
Nem tudom Réka hogy viszonyul a sok programhoz, de amíg nem fárasztja és jókedvűen megy, szerintem vigyed mhova. Lovagolni hova jártok? Az úszás meg a legjobb szerintem, azt folytassátok.

Kép
Kép
edi78

Lola! utánad küldtem el, most nézem már raktál is képeket. :)
4x sikerült elküldeni, ez vicces, hülye babanet
Nagyon szépek vagytok, annyira édes a kis Noé, kivi vagyok milyen lesz a Dávidka, de képzeld, tegnap elgondolkoztunk megint az Ádám néven :oops: uccsó pillanatban változtatunk? :lol:

Nekem kicsit fájdogálgat ez a jó szó a derekam meg néha hasam, de semmi keményedés egyéb. Kata tegnap anyukámnál aludt és ma is valszeg ott fog, hát azt hittem amíg ott lesz mennünk kell a kórházba, de nagyon eltaktikáztam. Nem tudom miért gondoltam azt, hogy hamarabb meglesz a bébi, mint a Kata. Gondolom azt hittem a több strapa, emelgetés megteszi hatását, aztán semmi…Még a teliholdban bízom, Kata is 2 napra rá született és az 18-a, hétfő.

Apa elment dolgozni egyedül vagyok, most a net az első, aztán megyek a konyhába takkerolni, mert nem akarom így itthagyni. Rántott csillagtök lesz, krumplipürével, meg vmi saláta paprika vagy nem tudom.

Kata egyre rosszabb, nem fogad szót.
Amúgy bilizés sehol sincs, a WC szűkítőt sem használtuk. Ágybeszoktatás sehol sincs, velünk alszik. Most minden stagnál. Beszéde viszont alakul, mindent megismétel, előbb a telefonba mondta teliholdat látta tegnap

Tegnap elmentünk apával vacsizni, már nem voltunk 9hetes korom óta. Finom rozmaringos pulykamellett ettem, grillezett zöldségekkel, aztán gundel palacsintát.

Na mentem a dolgomra, ebéd után még egy pihit beiktatok vagy tévénézést. Jó egyedül vhogy most.
Ha van vmi action, apa tudósít
Edit

Kép
Kép
edi78

SZIASZTOK!
Bekapcsolódom hozzátok. Én is már a vége fele járok.

TGabi!
biztos a heg miatt mondhaták

Kép
xytimi

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a gratulációt, kedvesek vagytok. Majd rakok fotót is, van ám, csak egyszerűen még "rázódnunk" kell.

Szóval hétfő hajnalban arra keltem, hogy fáj alul a hasam és szivárog valami. Magzatvízelfolyásom kétszer csak a műtőben volt, úgyhogy nem volt igazán tapasztalatom. Vártam. Aztán csak folyt tovább, felhívtam Roykó dokinőt hajnali negyed kettőkor (ő mondta, hogy bármi van, hívjam), és mondta, hogy val.színű ez lesz, mármint elfolyt a magzatvíz, vagy elkezdett, menjek be rögtön, ő is nemsoká indul. Hát gondolhatjátok... gyorsan áthívtuk anyut a lányokhoz, akik hál istennek, mélyen aludtak. Férjem lányos zavarában nekiállt borotválkozni :D Ahelyett, hogy én tudtam volna zuhanyozni menni, de azért az is összejött.

Cuccal beértünk kb. fél kettőre, felraktak rögtön az nst-re, jött az ügyeletes doki (Pazár volt), aki megvizsgált, közben még jobban folyt már a magzatvíz.
Ja, hozzáteszem, hogy pénteken volt egy gyengébb szívhang, pénteken még megismételték, ami jó lett, de bent voltam szombat és vasárnap este is egy nst-n, Roykó dokinő kérésére, amik jók lettek, semmi fájást nem mutattak. Én szombaton takarítottam, vasárnap este 10-ig még vasaltam.

Kb. egy óra múlva ott volt dokinő is, rámtették az infúziót, borotválás és hívták a műtőt stb. Addig azért már voltak fájásaim, rendszertelenek.
Aztán a műtéten dokinő volt, meg Pazár doki. Nagyon kedvesek voltak. Ahogy előre meg volt beszélve, a katétert csak ott kaptam meg, így semmit nem éreztem, amikor betették. Kivették Bencuskát, képzeljétek, a nyakán volt egyszer a zsínór.

Ellátták és visszahozták nekem. Később tudtam meg, hogy fehér pöttyök voltak rajta, ami csalánkiütés szerű, sok babánál előfordul, akár kisebb fertőzés miatt is. Hál istennek a dokinő úgy ítélte meg, hogy amúgy rendben van, nem vitték sehova, csak megfigyelték és hintőporozták a testét.

Vagy a fertőzés, vagy a köldökzsínór miatt is előfordulhat, hogy előbb beindult a szülés, bár az is lehet, hogy sejtette Bencém, hogy hétfőtől van mégis Molnár doki, és lehet, hogy így a legegyszerűbb megszületnünk, mielőtt megint "beszívat" minket. :)

Az elkötést is megcsinálták. A műtét közben többször volt hányingerem és feszítő érzés a szívemnél, meg hidegrázás. Úgy rázkódott utána is még vagy két órát a testem, hogy még. A másik kettőnél ez nem volt.

Aztán jött a szenvedés. Mondta a szülésznő, hogy a harmadik császárnál erősebbek az utófájások. Hát...igaza lett. Közben már kihozták nekem Bencét, rossz volt, hogy csak feküdt velem, de édesen aludt, elforogni is csak este tudtam. Másnap hajnalban keltem, 24 órát feküdtem, hogy ne legyen fejfájásom (mindkettőnél volt). Hát lett így is sajnos... egy pokol. Ez volt a legelviselhetetlenebb.

Dokinő nagyon-nagyon kedves volt. Mindennap bejött hozzám, pedig egy héten kétszer dolgozik, plusz, ha ügyeletes vagy szül. Mindennap megnézte a hasam, ő maga lecserélte a kötésemet, a fejfájásra intézett egy anesztes konzíliumot, aminek hatására csináltak nálam úgynevezett patch-elést. A gerincembe befecskendezték a saját véremet. Hát... ez nagyon kemény volt! Félelmetes, kockázatos, fájdalmas. De aznapra megszűnt a fefájásom, másnap megint előjött, de enyhébb lett. Még most is fáj kicsit.

Az eljárás közben is végig mellettem volt. Mondta a nővér, hogy 18 éve dolgozik itt, most csinálták ezt itt másodszor.

Szerdán délután átmentem a roomiba (császárosként egyedül), nagyon jó volt. Két olyan szobatársam volt, akinek szintén a 38. héen beindult a szülés, mert a nyakukon volt a zsínór. Tök fura.... Nekik sima szülés volt, és mindketten az utolsó 10 percben estek be.

Bence tündér volt, nyugodt, mivel mindig kevés tejem van, már ott kapott pótlást, hál isten, a csecsemősök már ismertek minket, így sokat segítettek nagyon.

Pöttyök addigra elmúltak, akkor kezdett besárgulni. Kértem, vegyenek vért, ne otthon legyen gond. Tavaly Dórika is besárgult, de nem lett baj. Hál isten az eredménye jó lett, de feszt itatnom, etetnem kellett.

Pénteken hazajöhettünk, kb. délre lettek kész a papírok.

Edi: a hétfőt is beleszámolták, mert hajnalban történt a szülés, így az ötödik napon jöhettünk haza mi is.

Láttam bent Petrát, a fotóról megismertem. Ő biztos nem, mert én nem raktam ide fotót. A roomi felén volt, de azt nem láttam, hogy meg is szült e már. Pocakméret ilyenkor nem számít
:shock: És az első két szobában olyanok is vannak, akik kismamák. De szerintem ő is megszült.

Szóval sokkal jobb élményekkel jöttem haza, mint tavaly, mikor nem volt dokim és a doktornő tényleg mindent meg is tett ezért. Most láttam, mi megy ott. Volt, akinek a Molnár doki volt a fogadott orvosa, ugyanennyi pénzért, egyszer sem nézett be hozzá, csak a kötelező nagyviziten volt ott, és ott rákérdezett, hogy hogy van. A csöveit is mással vetette ki.

Én a doktornőt szívből tudom tényleg ajánlani. Kedves és látszik, hogy nem csak a pénzre megy.

Most mennem kell, majd foly. köv a lányokról is, csak Bencém felkelt és ilyenkor rögtön tátog. :lol:

Sziasztok, Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, csak vaklárma volt. Alszik még. Egyébként három óránként kel fel enni, éjjel egyszer van fent egy körül, aztán utána hajnalban.

Szóval a lányok jól vannak, kicsit megviselte őket, rosszabbul aludtak éjjel, de most már remélem helyreáll a dolog. Dórika apával volt éjjelente, Emese aludt mamáknál is. De mindenki körülugrálta őket egész héten.

Nehéz volt nélkülük, de az is nehéz volt, mikor bejöttek hozzám. Dórika hangoskodott, csak ülve tudtam megfogni. De hál isten, túl vagyunk rajta.

Nem csinálok itthon sokat, kaját kaptunk, apa kitakarított, én meg mostam tegnap és ma. De hát a három gyerek. Anyu elvitte délelőtt Emesét, mert játszani akart vele, de délután Dórika is átmegy egy-két órára. Tőle nem igazán lehet pihenni. Legalább ma-holnap jó lenne, aztán úgysincs esélyem.

Bár apa is itthon lesz még egy hétig, anyu kettőig.

Fotókat majd hozok, meg iwiwre is teszünk.

Gabi: nekem nem volt szó a 36. heti befekvésről, de itt a kórházban úgy gondolkodnak (mondta is egy szülésznő), hogy a 26. héttől a magzatvédelmi tv. alapján az anyuka nem rendelkezhet a magzat sorsa felől, úgyhogy azt kell tenni, ami a babának jó. Hát nagyon kemény, de ha ezt mondták. Hogy miért, nem igazán tudom. Nekem a 38. hetet mondta a dokinőm és molnár is azt mondta egy uh-n, pedig ő a fődoki. Úgy is terveztük, hogy 38. befekvés és meg is műt. Pedig nálam nagyobb volt a kockázat ugye a tavalyi császár miatt.

Na mentem tényleg, majd jövök..

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nekem van a kórházi 4D-s Uh-ról tapasztalatom. Én írtam, hogy telcsin 20 percet mondtak, de ténylegesen csak olyan 15 perc lehetett. Jobban átnézték a babát, mint köt. UH-n, de akkor sem voltam megelégedve, a kép sem volt a legjobb. Így én oda biztos nem megyek mégegyszer. Szeretném ha most nagyon alaposan átnéznék, mert eddig lófitty amit Uh-n mértek, meg néztek róla. Mellesleg már a nemére is nagyon kíváncsiak vagyunk. Dani fiamnál ilyenkor már 6 hete tudtuk, hogy mit várunk és elkezdhettük a bevásárlást. Bár annyi minden most nem kell, de nem az utolsó hónapra akarom hagyni, mert már kevesebb pénzből kell gazdálkodni és szeretném a kiadásokat inkább szétosztani.
Hétfőn megyek a dokimhoz, azt mondta ajánl 4D-s helyeket, ahova tudunk menni, utána be is jelentkezem valahova.
Edi78 nem tudom engem kérdeztél-e súly ügyben, mert már annyi Gabi van köztünk, hogy sokszor nem tudom tőlem kérdezitek-e vagy a másik Gabitól.
Amúgy eddig 1,5 kilót híztam. Nagyon büszke vagyok magamra, csak azt nem értem, hogy ezt ha nem vagyok terhes miért nem tudom megcsinálni. Kell valaki, aki elszívja az "energiát". Szoptatás alatt is ahelyett, hogy fogytam volna felszedtem azokat a kilókat, amiket kisfiammal együtt "nyomtunk" a 9. hónap végén. Most ennyivel is indítottam.
Lola Nagyon helyesek a gyerekek. Még mindig!!!!!!!!!
Ancsa Dokim hétfőn ajánl 4D-s helyeket, aztán bejelentkezem. Majd megírom hova. De a Lollok-on is gondolkodom.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvia Örülök, hogy itthon vagytok! És annak is, hogy kellemesebb élményekkel távoztál mint tavaly! Pihizz, amennyit csak tudsz! Remélem a tejci is beindult már!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Évi,
Iszonyat édes a kép Noéról. (no meg a Rólatok)
Már mennék is szülni egy ilyet.... :lol:

Szilvi,
Örülök, hogy túlvagy a benti dolgokon.
Nekem mind a 2X volt nagyon erős hidegrázás ami már a műtőben kezdődött és nálam már Réka után nagyon erős utófájások voltak és tudom milyen mikor csak fekszel, oldalra se tudsz fordulni és ott a babó....
Nálam is nagyon erős fejfejás is volt másodszor, anesztest is hívtak a 3.napon, de mondtam hogy már nem fáj annyira, beszartam, hogy most megint bökni fogják a germincem... de aztán a 4. napra már tényleg jobb lett.

Angi,
Hát pihenni még nekem se sikerült Egyiptomban, pedig a mamáék is ott voltak. 2 magazinból össszesen 2 cikket olvastam el.
Igazából a anyumék is pihentek és csak odajöttek játszadozni a lurkókkal mikor mi is épp a vízben voltunk, ill. egy este vigyáztak rájuk akkor mi a bazárba mentünk ill. volt 2X hogy búvárkodtunk 2-2 órát. De pihenni???? Azt majd ha akkorák lesznek, hogy nem akarnak velünk jönni.
Ezért is imádom, ha elmegyünk motorozni és itthon hagyjuk őket. Akkor tényleg tudunk beszélgetni egymással, nyugodtan enni a vacsoránál. Tehát várom aug. utolsó hétvégéjét amikor megint kimotorozunk Ausztriába... ott minden olyan nyugodt... csend... zöld... hegyek...

Majd teszek fel képeket, de most még mindig nem tudok....

További szép hétvégét!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Timi!
Üdv a csapatban, mikorra vagy kiírva?Első, második bébi, fiú lány?
Én 07. 27-én szültem 2. kisfiamat, Újvárosban lakom... Ja, van előttem és utánam 2 héttel született babó is a topikból (Áron és Bence) :)

Szilvi!

Tényleg, most hogy írod, nekem most a 2. császárnál a hidegrázás elmaradt.... pedig az annyira bennem maradt, hogy milyen szar volt Sománál.De ez a fejfájás biztos iszonyat lehetett, én azt is megúsztam, viszont a felállás és utána sokkal nehezebb volt...
Meg amikor még 3-4. napon se mertem köhögni-tüsszenteni, pedig jött az inger............. ááááá!

Lányok!
Köszönjük Noé baba nevében a dícséreteket!
Cirmike, tök jó hogy így "beindultál" a harmadik babára! :D

Szilvia1981!
Láttad az ittHON-ban Te is Áron babátokat az Anyakönyvi hírekben? Tessék kivágni, beragasztani babakönyvbe! :P

Lányok!
Én nem akarom elkiabálni, de így 2. babával, meg ennyi tortúra után sokkal jobban klappol minden, mint annó 1-gyel. Mindenre van időm (főzni, vasalni, pihenni, netezni...) Hiába kelek éjjel többször, nem érzem magam fáradtnak... nem stresszelek a súlyán, hogy mennyit eszik, sőt semmin a babával kapcsolatban, van pisi, kaki... szóval - kopp-kopp - de sokkal könnyebb mint annó 5,5 éve!
Na mindegy, ezt csak úgy örömömben leírtam! Hiába közhely, de tényleg igaz a 2. gyerek az 2. gyerek!

lola77

Sziasztok!

A cukorról akartam még írni, hogy mivel nekem is fel volt tüntetve, biztos diétás kaját kaptam volna, ha nem aznap szülök meg.
Így annyi történt a cukor miatt, hogy születéskor vettek Bencétől vért, ami rendben volt hál istennek, meg a műtét másnapján tőlem is, az is rendben volt.

És minden terhességi cukorbeteg anyukának kell vinni a babát egy kardiológiai uh-ra, amire november 24-re (!!!!) kaptunk időpontot. Nem bánom ezt a részét, legalább megnézik, hogy minden okés e. Ennyi történt cukor ügyileg.

Amúgy elvagyunk, most többet volt fent Bence éjjel, de tündér manó nagyon. Lányok is elvannak. Mindjárt elviszi az apjuk őket az Omegába a játszóházba egy órára, addig magammal tudok kicsit foglalkozni.

Na megyek, lassan kell Benő manó!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Lola!
Igen, láttam:-) el is tettük az Itthon-t, kettőt is:-). Köszönöm azért, hogy szóltál.

Mostanában egész jól elvagyunk Áronnal. Már nem eszik fél óránként...Nem tudom, hogy a tea, vagy az espunsan csepp segített-e...Ha ébren van, nem mindig tudjuk kivárni a három órát, mert két óra után nagyon rázendít :D de azt hiszem már ez is jó eredmény. közben észrevettünk egy elég szomorú dolgot. Néha keservesen sír néhány percig aztán nagyon nagyon kakil. Azt hiszem fáj neki a kakilás. Pedig nem eszek semmi titottat. Remélem... Volt Nektek ilyen tapasztalatotok? Esetleg tudtok valamit ajánlani?
4D-s ultrahanggal kapcsolatban: én Lollok doktorhoz jártam-járok, ő csinálta a 4D-t. Kb negyed óra, megnéz mindent, elmagyaráz mindent. DVD-vel és fényképpel együtt. Szerintem megéri, jó lesz majd visszanézni:-)
Sziasztok,
Szilvia
szilvia1981

Sziasztok!

Ma van az utolsó nap, hogy szavazzunk! Kérek mindenkit szavazzon, aki teheti sms-t is küldhet!!! Az most 200 szavazatot ér!
Ma este éjfélig várjuk a szavazataitokat!!!
Köszönjük!!!!

Dóra szavaztait itt adhatod le:
Ő a menő-mano -k között a 1317-es sorszámú:
www.babamamatudakozo.hu/aquaszigetszepe ... =1317#vtop

Zsócika szavazatait pedig ide kérjük:
Ő pedig a pincurka-k között a 1318-as számú:
www.babamamatudakozo.hu/aquaszigetszepe ... =1318#vtop

Mégegyszer köszönjük!!!!

Minden
SMS 200 szavazatot ér.
KIEMELÉS 100 szavazatot ér.
10. SMS 500 szavazatot ér.
Bejelentkezett szavazás 5 szavazatot ér.
Nem bejelentkezett szavazás 2 szavazatot ér.

Kép

Kép
Kép
moncsi76

Ahogy ígértem, teszek fel képeket

Szép hely volt..

Kép

Pancsi a vízben: Réka
Kép

Roli a mamával (egész nap búvárkodott)
Kép

Vacsora után egy kis vizipipa (hoztunk egyébként haza is egyet)
Kép

Voltunk delfin shown (írtó meleg volt 45 fok, de megérte)
Kép

Ennyire tetszett Rolinak
Kép

Közös kép anyával
Kép

Talán ennyi elég lesz ide, albumunk nincsen...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Üdv Timi!

Ha esetleg megnézed ezt még ma, írd már le kérlek, hogy mikorra vagyunk holnap bejelentve hozzád, mert nem találom a cetlim szokás szerint, a fejem meg tök lyukas sajna :roll:

Cirmike

Hát ez nem semmi hely hallod....
Irigyellek...

Macskaügyban érdeklődtetek hogy állunk.
A helyzet változatlan, nem lehet meggyőzni apát :cry:

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Szia Gabi!
Mi van a pocakban?
Produkálta magát a 4D-n?

Kép
xytimi

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Visszaolvastam,de neharagudjatok,oldalváltásnál mindíg gondban vagyok,hogy előre elnézést kérek,ha valamire nem reagálok! :oops:

Örömmel olvastam hogy mindenki jól van! :lol:

Cirmike
Nagyon jók a képek! :lol:

Lola
Ez aztán a remek hír, örülök neki hogy sokkal könnyebben viseled a babás éjszakázásokat. Noé tündéri!

Szilvia
Olvastam a történetet. Nagyon örülök neki hogy végülis minden rendben volt veletek! És annak is Bence iyen jó baba! :lol:

TGabi
sajnálom hogy macska ügyben nem jutottak előbbre :(
Én még mindíg azt mondom,nem lakásba való,pláne nem kisbaba mellé. Azért még meggondolhatja magát,nem?

gabi
Végülis hova mész 4D-re? mikor?
Én nagyon megvoltam elégedve Pesten a 4D GENESISSEL, de legközelebb én is a Lollok-hoz megyek,mert a pesti 4D utiköltséggel együtt 19.000. Ft-ba került összesen, és ez így elég sok volt :shock: Bár szó se róla, 33 perces felvételt csináltak a kisasszonyról, fotót is kaptam, és plussz 12 db kép is CD-re írva náluk 1500 FT volt, de utiköltséggel együtt akkor is sokra jött ki.

XyTimi
Üdv köztünk! :lol:
Látom te is elöttem jársz egy kicsivel! :lol:
Hogy vagy?

Petra
Remlem jól van! Már régen nem jelentkezett! :shock:
Lehetséges hogy már babázik talán? :roll:

Edit
te már a finisben vagy! :lol: ugyhogy továbbra is megy a drukk :lol:
Igen,ugy vettem észre hogy amikor jön a hidegfront vagy a meleg, akkor szokott többet fájni,keményedni a pocakom. Ugyhogy hatással van rám ezek szerint.

Rozika
Remélem jól vagytok!

Remélem hogy nem hagytam ki senkit!

Én jobban vagyok, mármint ami a keményedéseket illeti.
Sokkal-sokkal kevesebbet keményedik a pocakom,mint eddig :lol: És én ennek nagyon örülök, egyre inkább kezdek bizakodni, hogy még jó darabig bennt marad a kisasszonyom :lol:
Azért nagyon várom a szeptember 5.-ét, hogy a doki megvizsgáljon , és remélem hogy a méhszájam sem nyílt ki tovább :roll:
Bár néha olyan csipkelődést érzek ott, mintha a baba csipkedne finoman :shock: olyan csikis érzés :lol: ezt nem tudom mitől van,mert ilyet még sose éreztem, de tényleg kellemesen csikis :lol:
szerintetek? tapasztalt ilyet valaki?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa,

Szerintem is ilyenkor nem azt érzed, hogy rugdos, vagy vmi nagy mozgást csinál, hanem tényleg hozzádér ott és ez olyan csikis...

Van ilyen, igaz én annó más területen éreztem...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Csak gyors bekukkantottam kiakarom kérni a véleményeteket :lol:
Kinéztem a kisasszonynak a padlószönyegét, szerintetek milyen?

Kép

Cirmike
Ugye, van ilyen :lol:
Bár állítólag már fejjel lefelé van a kisasszonyom,de a kezével biztosan csikiz és azért érzek ott csipkelődést a méhszájnál :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,

hogy lehet képet feltölteni? Valamiért mindig azt írja ki, hogy hiba történt...:-(
köszönöm,
Szilvia
szilvia1981

Sziasztok!

Jelentem, most is fiú van a pocakban :D
Nagyon örülünk neki, de nevet még nem választottunk. Az majd most következik :) .

Többet most nem tudok írni, mert hulla vagyok. Pesten vánszorogtunk ebben a csodálatos dugóban.

Majd jövök hétfőn, akkor megyek a Varjúhoz.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó gratulálok az ujabb kisfiúhoz,4D-n voltatok?hú én már
alig várom hogy eljussak odáig az előző kettővel én sajna nem voltam.

Ancsa szerintem nagyon szupi ez a szőnyeg,igazi csajos hol néztél ilyet?

Lola egyik barátnőm is most szült és ő is csak azt tudta mesélni hogy pár napja miota hazajöttek a kórházból,nyugodtan alszik éjjel a baba,este fél 9kor eszik,lerakják aludni és reggel 5kor kel először enni.a másik lányával neki is sokkal nehezebb volt.

Én elég sokat vagyok rosszul sajnos nem a tipikus reggeli rosszulléteim vannak,hanem vagy többször jön rám napközben vagy reggeltől késő délutánig tart és enni sem tudok.lehet jobb lenne ha kijönne belölem de még az sem.párom azt mondta nagyon rossz gyerek lesz ha már most ezt csinálja.
tegnap dolgoztam utoljára,én mentem volna még gy hónapig legalább de már nehéz volt 3 szakban napi 8 órát végig állni.kicsit hiányozni fog főleg a társaság de legalább most lesz időm itthojn mindenre.

Szombaton tartjuk a Hanna szülinapját,előre rettegek meghivta az osztálytársait lesznek legalább 15-en asszem kileszek.mindegy kitaláltam már hogy ha jó idő lesz akkor kerti party-zunk és lesz zsákbaugrálás,meg fánkevő verseny meg arcfestés stb.valamivel le kell kötnöm azt a sok lurkót.

Bocs hogy ennyit irtam magunkról,jó pihenést és jó babázást mindenkinek.

Rita

Kép

Kép

Kép
lrita

Ancsa!
De jó hírek,hogy kevesebbet keményedsz, látod megéri a sok fekvés, csak így tovább, tényleg tartsd be!
Padlószőnyeg: nekem a minta nagyon tetszik, nem az a megszokott tucat-padlószőnyeg minta, de túl nagy felületen nem tudom nem-e sok.... talán inkább úgy tudnám elképzelni, hogy beszegetni a szélét és parkettára a szoba közepén, de ha nem akartok parkettázni, akkor ez kilőve!

Rita!
Kitartást a rosszullétekhez, engem ez elkerült, de amióta megszültem már 2-szer fájt a fejem (amíg terhes voltam, egyiknél se fájt sose, előtte elég fejfájós típus voltam, ez most visszatért-sajna)
Én tök bírom a gyerekpartikat, sok sikert hozzá. Kérj meg 1-2 belevaló szülőt, hogy segítsen készülni, meg a versenyek lebonyolításában, ha van olyan köztük, biztos jól fog sikerülni. Iskolához nagy vásárláson túl vagytok? Épp néztem a szórólapokon az iskolás cuccokat,hogy jövőre ilyenkor már mi is túl leszünk a nagy bevásárláson Somának....

Eagleszem!
Gratula a kukishoz, üdv a 2 fiúsok táborában! Tök jó ám, most hogy már itt van a 2. kisfiam, el sem tudom képzelni, hogy lány legyen! Így van ez!

Cirmike!
Nagyon jók a képek, Roli is tök nagyfiú már, a Rékával készült képetek nagyon jó-tetszik!

Szilvia1981!
Le kell kicsinyíteni a képet (Én így: jobb klikk-társítás-Micr.Off.Picture Manager-átméretezés-web kicsi-mentés másként), utána elvileg fel kell tudni tölteni!

Soma ma megy Anyukámékkal a komáromi strandra (én meg irigykedek :P ). Nem baj, pihizek majd legalább, holnaptól úgyis egyedül leszek a 2 gyerekkel 1,5 hétig, utána ovi....

lola77

Sziasztok!

Lola!
Láttam Somát és az apukáját tegnap a csónitónál ugrálni :)

Na a lényeg amiért jöttem az az hogy Cirmikéék motorzásán felbuzdúlva apával megbeszéltük hogy megpróbáljuk lepasszolni a 2 lurkót 1 éjszakára és elmegyünk kettesben valahová. Nem szeretnék messze menni, szóval ha tudnátok valami tök jó helyet ahol feltöltődhetnénk írjatok. Egyik anyuka mondott egy jó helyet de az sajna csak félnapos időtöltés, de ha más nincs ez is jó lesz. Ő nagyon dicsérte és majdnem sírva fakad mikor haza kellett jönni :) www.mandaladayspa.hu

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Na, éppen írtam és akkor áramszünet miatt elszállt minden :twisted:
Most kezdhetem előről :?

Szilvia
Látom már Lola leírta hogy kell képet feltölteni. :)
Akkor nem írom le én is :) Hogy vagy?

Edit! Megy a drukk továbbra is! :lol: +++++++++++

Rita
Én is így voltam mint te az első 3-4 hónapban
:? aztán elmúlt szerencsére. Kitartás! Hamarosan neked is elmúlnak ezek a rosszullétek! :lol:
Mondjuk nekem újabban megint előjött az émelygés :? de szerintem a sok savam az oka,mert hetek óta nem szünő gyomorégésem van és annyi a savam, hogy kb óránként ugy érzem, hogy randim van a rókával :? /bocs a részletezésért!/ aztán végülis a randi elmarad, de az émelygés nem :?
A DIEGO-ban néztem ki a padlószönyeget! Nagy lányomnak nagyon tetszik,ketten néztük ki :lol: igazi kis nő, imád vásárolni, persze főleg ruhákat,cipőt :lol: de az ékszerek a mindene, ugyhogy most úgy döntöttem szülinapjára meglepem egy nyaklánccal és egy hóroszkópos medállal is.Annak tuti hogy örülni fog. :lol:

Lola
Hát én is irigykedem a strandért, de ugye nekem nem szabad, :( na de majd jövőre ki se tudnak rángatni a vízből :lol: bepótolom :lol:
Igen, egyre jobban bizakodom, napjában ,,már csak" ha összesen kb 5-ször keményedik a hasam :lol: ez nagyon szép javulás az eddigiekhez képest, nagyon remélem így is marad.
De azt hiszem tényleg jobb ez a por magnézium /magnezii citrit/ mert mióta ezt szedem és nem a tablettát,azóta javult a helyzet.
Mindenesetre dokim szerint nem fogjuk elhúzni a 36. hétig, :( hát én azért nagyon bízom benne, hogy mégis elhúzzuk addig,így hogy sokat javult a pocim.
Azért nagyon várom már a szeptember 5.-ét, mert akkor kiderül rosszabbodott-e a méhszájam. Nagyon bizakodom,hogy nem.

Anikó! Gratulálok a kisfiuhoz!

Gangi
Hát jó helyet nem tudok sajna, rosszat meg nem akarok mondani.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,

sajna nincs ilyen program a gépemen, nem tudom lekicsinysíteni a képet (most vettük, még nincs rajta sok program...) úgyhogy a kép felrakás elmarad sajna.

Angi,

ha nem akartok messzire menni, én nagyon tudom ajánlani a győri élményfürdő wellness részlegét, szerintem nagyon jó, és győrben sok szálláslehetőség is van, olcsóbbak is drágábbak is, amelyik szimpatikus. De ha ennél kicsit messzebb is belefér, akkor Egerszalók a legjobb hely. Mi most voltunk ott (még kettesben) és szerintem ez a legjobb hely itthon. Pedig már bejártuk szinte az összes ilyen fürdőben. Nézd meg a neten, szuper!

Most mennem kell, jönnek a vendégek:-)

Sziasztok!
Szilvia
szilvia1981

Szilvia
ha nincs ilyen programod, akkor használd ezt az oldalt ,ott áttudod méretezni a képet mindenféle egyéb program nélkül! :lol:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/

utána csak másold ki belőle a linket,ami előtt és után IMG van! és csak beilleszted ide a hozzászólásodba és már meg is jelenik a kép! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok,

Ancsa, köszönöm a tippet.
Jól vagyunk köszönjük szépen, bár én fáradt vagyok..dehát melyik új anyuci nem az. :D
Egy hete isszuk a mecsek teát, és észrevettem, hogy nehezen kakil szegénykém. Néha keservesen sír mielőtt kirottyantja magát, aztán megnyugszik. Nem tudom, hogy a tea miatt-e, de mindenesetre tegnap óta nem adom neki. Egyébként is ellene voltam nagyon, csak a védőnő erősködött... a csodacseppeket továbbra is adom neki. Legalább azt szereti, banános:-)
Tegnap megjött a fisher price akvárium hinta...azóta harmadjára alszik el benne, úgy tűnik szereti.
Holnap megyünk védőnőhöz...meglátjuk mennyit hízott Áron. De ha megint azt mondja majd hogy ne adjak neki enni, és ha sír, csörömpöljünk a konyhában az edényekkel, mert akkor nem halljuk... :twisted: akkor soha többet nem viszem oda Bébit.
Mindenkinek ilyen jó tanácsokat osztogat a védőnője??

További szép napot, jó tüzijátéknézést:-)
Szilvia
Kép
szilvia1981

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?