Sziasztok!
Lilla írj nekem privit,mi volt Tapolcán?
Magdolnam
Akkor TSH és T3,T4-et is nézesd erre a nőgyógyi is kiírja neked a vérvételes beutalót.
Én is boldogan hallom,hogy már a hugit tervezitek,ha majd úgy jön Emma már ovis lesz akkor jöhetsz hozzám nyugodtan!!!
Mire vagy allergiás?
Viri
szerintem csak azért nem jött még mert tegnap is csak kölcsöngépről tudott írni. De én is annyira bízom a JÓ hírben!!!
Bejci
nagyon klassz a babakocsitok!!
Ditta
Veronikának nagyon boldog szülinapot Kívánok!!!!!
És a virágaid nagyon szépek!!
Nati
vízbe én se mertem bele menni,csak combközépig...
Talán csak a tengerbe mennék bele mert az annyira sós,onnan nem szed össze az ember fertőzést....
Andy
igen,érezhetően kevesebbett mozog.
De közben én meg olyan könnyűnek érzem magam..ha nem néznék le a hasimra csak csukott szemmel a hasamra gondolnék el se hiszem,hogy babát várok!!
Fura érzés!
De emlékszem Henivel is így volt a végefelé, mindenki mondta nemsokára szülés lesz,mert annyira lenn van a hasi én meg nem hittem el,hogy valaha kibújik mert annyira semmi jele nem volt.
aztán hirtelen megindult a dolog
Képzeljétek el ha éjszaka felébredek ami elég gyakori
(ált 3-5 között nem alszom semmit) akkor bebújok Heni mellé és csak nézem őt...olyan furcsa,hogy nemsokára nem csak ő lesz nekünk!!! (de persze nagyon jó is!!!)
Ti nem érzitek,hogy rettentő kiábrándító az olimpiában,hogy egyfolytában doppingolásról beszélnek és csalásokról...???