Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dorkamama, csak úgy repülnek a hetek, látom már készültök az apróság fogadására. :) :) :) amúgy mikorra vagy kiírva?
csipisz

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:47-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Andi!
Szept. 2-re vagyok kiírva, aztán majd meglátjuk :wink:

Viki!
Mi 10 előtt nemigen jutunk ki Dorkával, és akkor mostanában itt vagyunk a környéken. Ritkán átmegyünk a csobogó melletti "játszótérre" is, de inkább itt a házunk mögött, vagy az Árpádon a kavicsos játszin vagyunk.
A munkahelyedre nem sétáltatok mág el bemutatni a trónörököst? :)

Többiek merre vagytok???

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:47-kor.
20150601134430

...
20150601134430

Viki!
Szépen gyarapszik a kislegény!
Annyi tejcsi legyen ami a szopihoz kell, az a lányeg. én szorgalmasan fejtem kb 3 hónapig, teleraktam a fagyasztó egy fiókját fagyasztott tejcsivel, aztán az összeset a kutya itta meg :D Inkább adtam volna frissen oda vkinek, de a védőnőnk az ilyen szempontból is... na már mindegy.
Debrecenben tervezem ismét a szülést :wink: Dorkát a doki szerint 6 nappal túlhortam, szerintünk 7-én kellett volna papírforma szerint születnie (tudtuk hogy mikor fogant:oops:) , 6-án jött :lol:

Lányok! Van 17 spar pontom feleslegbe, kéri vki?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Először is köszi a köszöntéseket! :) És a megnyugtatást a keményedések miatt. Bár a felest nem hiszem, hogy ki fogom próbálni (egy közel 5 évvel ezelőtti rossz élményű estém óta egy kortyot nem bírok inni…), legalább nem idegeskedem rajta. Ez is valami.

Elég régen voltam, de megpróbálok reagálni mindenkinek.

Csipisz, örülök, hogy túl vagytok a hasfájáson! Kár, hogy a tejcsi rovására ment, de hát valamit valamiért, szokták mondani. Bár én is a szoptatás híve vagyok, de nagyon sok gyerek nő fel tápszeren, mert nincs más megoldás. Szóval a lényeg, hogy nyugisabb napjaitok vannak, és a kiegyensúlyozottság mindenkinek fontos.

Anita, gondolom, megkönnyebbültél, hogy Dorka meggyógyult. Nem lehetett semmi… Még egy felnőtt is hogy ki tud dőlni, ha ilyen baja van. Gondolom, egy pici gyerkőccel még nehezebb elviselni…
Nagyon kis ügyes vagy, hogy már minden rendben van, minden Petire vár. És ez a takarítási, rendrakási láz már a végét jelzi, azt mondják az okosok.
Én pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy egy szeptember végi szüléssel kiegyeznék (okt. 13-ra vagyok kiírva), elég lenne addig cipelni a pocakot.

Viki, nagyon jó, hogy rájöttetek a szopi nyitjára. Én szinte mindig fekve szoptattam az elején, így én is tudtam közben szundizni. Később, hogy ne zavarjuk apát, néha már Csenge szobájában volt az éjszakai szopi egy fotelban, de az közel sem volt olyan kényelmes. A vége felé is fekve szopi volt inkább, igaz, hogy akkor már a cél a megnyugtatás, biztonság, na és persze az elalvás volt.
Köszi a linket, tényleg sokkal olcsóbb minden, mint máshol… Ilyenkor jut eszembe mindig, hogy ha még így is megéri nekik, akkor a többiek mekkorát szakítanak rajtunk… :(
Milyen gyorsan nő Lackó! Tejcsiből meg tényleg elég annyi, amennyit megeszik az úrfi. Én is úgy jártam, mint Anita. Az összeset kiöntöttem, amit lefejtem. :( Persze nem felesleges, amit elraksz, mert ki tudja, lehet, hogy nektek valamikor jól jön majd pótlásként, vagy ha nem vagy otthon, és a legényke meg éhes lesz. És sok kicsi sokra megy. :)

Bejcsi, sikerült nadrágot venni? Mikorra lesz eredményed?

Kriszti, babakocsi ügyben nem tudok segíteni. Nekünk Graco volt, de megbántam egy kicsit (pont az átfordítható kar hiánya miatt), most meg kapunk egy mózesest tesóméktól, amit a fiúk használtak, az itt kinn tökéletes lesz levegőztetni. Tavaszra meg már jó lesz megint a Graco. Szóval ebben teljesen avatatlan vagyok.

Mi jól vagyunk, hűsölünk benn a lakásban. Csengét elvittem múlt héten fodrászhoz, hogy egy kicsit igazítsa meg a haját, mert itt-ott már lelóg, de amikor beléptünk az ajtón, olyan ordítást csapott, és a két karjával úgy eltakarta a fejét, hogy nem volt szívem hadakozni vele. Most megpróbáljuk azt, hogy házhoz jön egy fodrász csaj (itt lakik az utcában, csak nem akar ideérni 2 hete…), hátha a megszokott környezetben nem lesz ilyen elutasító.
Kert egy része készen van, csak még mindig nem fotóztam. Megpróbálom a napokban nem elfelejteni, és akkor teszek fel képeket is.
Ja, és a lényeg! Napközben szobatiszta Csenge! Vagyis csak alváshoz, meg ha hosszabb útra megyünk, a kocsiban kap pelust. Olyan édesen tolja le a bugyiját, benn, kinn egyaránt! Nem mondom, hogy nincsenek néha balesetek, de ez szerintem még bőven belefér. És igazándiból egyik napról a másikra átállt. Nagyon örülök neki. :)

Befejezem, mert megint egy oldalt teleírtam… De hát ha ritkán jövök…
Vendég

Lányok, van egy 500 Ft-os Libri kuponom, aug 31-ig érvényes, ha esetleg valaki akar venni addig könyvet. Az a kikötés, hogy 5000 Ft értékben kell vásárolni. De hátha kell valakinek, szívesen odaadom.
Vendég

Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni csak gyorsan kérdeznék,aztán ha a kisasszony engedi jövök! :lol:
A sogornőm 20hetes terhes rendszeresen van a vizeletébe cukor.A doki meg a vnő azt mta ne idegeskedjen addig amig a 24.héten nincs gond a terheléses vérvételen.De mégis a multkor megmértük kaja után 13 volt a cukra.Ha odafigyel 7-8 alapból.Az a baj hogy nincs cukormérőjük igy nem tudja mérni rendszeresen,de ettől a 13-tól megijedt.
Szerintetek lehet gond?
Ja kismamák a Rákoczi uton felfedeztünk egy turit amibe nagyon szuper kismama cuccok vannak nagyon baráti áron!!!!!!!!!!!!!!!!Rengeteg fajtáju fazonu(elegáns -sportos-farmer)nadrág szinte minden méretbe!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!

Kép
kíraanya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:48-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:48-kor.
20150601134430

Detti!
Sztem a barátnőd csikarjon eki egy beutalót nagyon gyorsan a cukorgondozóba. Nem vicc, és a védőnő és a doki is tényleg mire akarnak várni :x

Viki! Az Emberkéről is tudnék mesélni, éppen a hétvégén fakadtam ki, hogy nincs egész Nyh-n egyetlen normális bababoltsem, ha választékot is akarok és nem csak ígérgetést akkor marad a Brendon, vagy Db...

Betti!
Háát amikor a férjem keresztanyja közölte h nincs is nagy pocakom akkor majdnem kicsúszott a számon hogy akkor cipelje ő... Mostmár sokszor fáj a hátam, lábam, tényleg elég lesz már az a 3 hét. Bár imádok pocakosnak lenni és hacsak nem nyerünk a lottón, nem nagy eséllyel leszek még valaha újból kismama :cry:
Szülni szeretnék a kiírás közeli időpontban, dehát nem kívánságműsor :lol:
Rólad még nem is láttunk pocakos képet és mindjárt neked is itt a vége!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Na és persze én is gratulálok Csengének a szobatisztasághoz!
Én is úgy szerettem volna ha Dorka is megválok a pelustól mire jön a Tesó, de nem mutat nagy hajlandóságot... Igaz nem is szokatom célzottan, csak reménykedtem.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

sziasztok!

Túl vagyok az első munkanapomon ami nagyon hamar el telt, nem hiába mondják, hogy jó dolgunk van mint köztisztvislőknek ezt az érzést én is átélhetem.ha értitek mire is gondolok?

kíraanya,
a Rákoczi úton hol van ez a turi mert van egy pár!légyszi írd már meg h az elején v a végén?

bettinah,

Voltunk a Brendonba a legkisebb szorított a legnagyobb nagy volt rám és a kettő között nem jött még se itt se Debiben nem volt.Eredmény még nincs szerdán megyek genetika ultrahangra a vérvétel meg utána pénteken. de leírom majd a történéseket.
bejcsi28

Sziasztok!
Viki!Köszi az infokat!A szopival kapcsolatban én is az elején 20-30ml-t fejtem szopik után.Igaz nem sok de 24óráig gyüjtheted a hütőben igy napi 1dl már összejön.Én utánna lefagyasztottam és egy fél évig is eláll.Igaz én a vizsgaidőszak alatt sokat voltam távol és kellett is a lefejt tejcsi,de később a föziket is azzal süritettem és ugy nagyon szerette.(nekem a bébiételt nem ette meg igy mindig föztem neki és egy csepp se ment kárba. :wink: )De persze az a lényeg hogy a szopi beindult nincs is annál jobb dolog mint összebujni a babával. :lol:
Anita!Mindenképpen felhivja a dokit vagy védőnőt csak ugy tünik nyaral mindkettő. :x Vigyázz magadra ebben a kánikulában tényleg nem lehet könnyü pocakkal.Örülök hogy Dorka jobban van,én 7hosan Kírával korházban is voltam egy hasonlo járvány miatt.Nem evett nekem se napokig aztán mikor megjött az étvágy kimondta az első szot ami ADJÁL volt,és persze a kajára vonatkozott! :lol:
Dorka várja már a tesot?
Betti!Gratula Csengének ügyes csaj! :P Hogy kezdted el a szoktatást?Kíra néha szol h kaka és utánna valoban kakál,de nem szereti a bilit és szükitőt sem,én meg nem erőltetem.
Bejcsi!Hova sikerült elhelyezkedned?Nagy szerencséd van hogy pocakkal is felvettek! :wink: A turi a piaccsarnok és az Opel Csősz között van fél uton.(egy kisebb üzlet)Remélem megtalálod!

Mi jól vagyunk bár Kíra tegnap este óta gyanus hogy beteg lesz.Elkezdett fojni az orra kicsit ,nyügös,meg néha melegebbnek érzem de annyira nem hogy lázat mérjek.Igaz jön a foga és ez őt mindig megviseli nagyon de az ismerős gyerkőcök között elég sok betegedett le egyszerre ugy hogy nem is találkoztak,és a város különböző pontjain lakunk. :cry: lehet valami járvány jön ebbe a jóidőbe? :x
Hát ennyi röviden! :wink:
KRISZTI!BETTI!KICSIT MEGKÉSVE BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK! :oops:
SZIASZTOK!

Kép
kíraanya

...
20150601134430

...
20150601134430

Viki!
Ugyanilyen szopis párnánk van, csak kék huzattal :lol:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

TÜNDÉRI KISPASI!!!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Ma megkapta Peti a kéthónapos oltását... hát be voltam rezelve, hogy balhézni fog, de csak egy kis rinyálás volt, és délutánra már el is felejtette a szurit... Remélem nem éjszakára tartogatja a nyüglődést... :lol: :lol: :lol:

dobok egy pár vigyori képet, ha nem baj:

anya,te milyen arcokat vágsz...
Kép

ez egyre viccesebb...
Kép

ezen már nevetnem kell...
Kép
csipisz

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:49-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Csak belestem.
NAGYON ÉDESEK EZEK A FIUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Petinek sokat változott az arca szerintem sokkal karakteresebb lett! :wink:
JÓ ÉJT MINDENKINEK!

Kép
kíraanya

Ja Kíra jól van,ugy néz ki csak a foga volt a ludas! :lol:
SZIASZTOK!

Kép
kíraanya

EZEK A KISPASIK!
Peti is nagyon édes!!! Tényleg sokat "nagyfiúsodott" :D

Detti!
Örülök, hogy Kíra nem lett beteg!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarlak titeket!
Van egy felesleges, bontatlan (3X28db) Cerazette nevű fog. gátlóm, amit 5500ft-ért eladnék!
Kiváltottam, de nincs rá szükségem.
Akit érdekel írjon privát üzit. Köszi!
További szép napot!

sz.andi

sziasztok!

Meg volt ma a genetika ahol minden a legnagyobb rendben volt. a kicsikénk aludt de felkeltegette a dokinő. Volt egy jó sztorink: a párom is jönni akart és jött is megkérdezte, hogy bejöhet e de nem engedték és megkérdezte, hogy hol van ez leírva és közölte, hogy csak ezért vett ki ma egy nap szabit és megengedték neki, és mondta a dokinő, hogy tartja a hátát miatta. a tarkóredőnk 1.2mm ami nagyon jó minden szép volt nagyon cuki babynk van.

A dolgozóm a polgármesteri hivatal ahol tényleg kilehet bírni.

sziasztok
bejcsi28

Bejcsi, nálunk ugyanez volt anno genetikai UH-on, de csak azért nem engedték be a páromat, mert nagyon sok "sötét" egyén is volt, viszont ők az egész pereputtyal be akartak menni... ezért nem tesznek kivételt. :) :) :) :) és a hivatalban melyik részen dolgozol? már ha nem titok. :wink:

Peti igazi kis csibészpofám... állandóan vigyorog. :lol:

Viki, az a szerkó nagyon vagány Lackón, én olyat vettem amin az áll hogy én vagyok anya szeme fénye. :) Az a párna tök jó, annak idején nem vettem meg, de már bánom...

Jóéjt mindenkinek.
Kép
csipisz

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:49-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Hú, hogy mennyire nagyfiúsak ezek a pasik! :D

Bejcsi, ügyesek voltatok, hogy kibuliztátok, hogy apa is bemenjen. Hááát, egy ilyen munkahelyet én is szeretnék majd néhány év múlva. Hogy lehet bekerülni? Gondolom, csak protekcióval, ismerős útján.

Csak ennyi voltam, rohannom kell.
Vendég

Sziasztok!

Bejcsi!
Örülök, hogy minden rendben volt a genetikán! A következő uh-on már talán meg is mutatja magát a pocilakód, hogy ki is ő! De izgi! Meg fogjátok kérdezni, hogy kisfiú vagy kislány, vagy meglepetés lesz?
Jó, hogy a párod ilyen talpraesett és kiharcolta magának, hogy bemehessen, a barátnőm férjét elhajtották, hogy mit képzel apuka, ez itt nem mozi :x :x

Tegnap mi is voltunk dokinál, Petibabával minden ok, kérni akartunk még egy fényképet az uh-on, de annyira a hasán fekszik (szerencsére jó irányban) hogy csak a füle hegyét láttuk Ráadásul nem az az asszisztens csaj volt most aki szokta csinálni az uh-ot és kislánynak nézte. Aztán mondtuk neki, nézze meg mégegyszer, mert legutóbb még nem az volt . Az uh 2800 gr-nak saccolta a méretét, de a doki azt mondta annál biztosan nagyobb, 3 kg körül lehet. Dorka ilyenkor a gép szerint 2900 gr volt és 3570-nel született, úgyhogy nem aggódom.

Tegnap délelőtt meg strandon voltunk Dorkával meg anyával - egyedül nem is bírtam volna - olyan jó lett volna egyett pancsolni a tóban, de már nem mertem... MAjd jövőre!

Szép napot mindenkinek, mi megyünk ma Dorkáával az anyakönyvi hivatalba 3 év alatt kikérem a 3. házassági akvi-t :x

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:50-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
Nem csináltunk képeket, már a strandon jutott eszembe hogy elvihettem volna a gépet :)
Nyh-n volt az esküvőnk, de miel Minimanó várhatóan Db-ben fog születni ezért kellett az 1 évnél nem régebbi házassági akvi Dorkánál is :?
Végülis szerencsénk volt, mert amikor mentünk csak 1 vki volt előttünk, de mire bementünk már tele volt a váró :roll:

Vasalnom kellene, de úgy nincs kedvem...

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Most talán egy kicsit több időm van.

Azt hiszem, Anita kérdezte a szobatisztaságot. Nem erőltettem Csengénél. Nyár elején is levettük a pelust, csak bugyi volt, de akkor még soha nem szólt, rendszerint a bugyiba pisilt bele. A bili viszont azóta a nappalit díszítette, hogy hátha kedvet kap hozzá. Ja, és persze folyamatosan kísért engem a wc-re, hogy mit is csinálok. Aztán egyszercsak szólt, hogy pisilni kell, és a bilibe szeretne. Na, ezután nem adtam már rá pelust, csak alváshoz, vagy ha messzire megyünk autóval. Szóval teljesen automatikus volt a leszokás, amikor akarta, akkor dobtuk el a pelenkát. Remélem, nem fog visszaszokni, ha megszületik a kistesó.

Tanácsot szeretnék kérni, főleg a többgyerekes anyukák tudnak majd segíteni gondolom, de azért a többiek is elmondhatják a véleményüket. :) Azon agyalok, hogy ha kórházban leszek, akkor mit csináljunk Csengével. Mármint hogy behozza-e Robi hozzánk, vagy ne. Én szeretném, ha bejönne, viszont nem tudom, hogy mennyire lesz rossz utána neki, amikor haza kell mennie, és én meg nem mehetek vele. Ti hogy csináltátok? Ill. Anita, Ti hogy tervezitek? Alapítványi szobába szeretnék kerülni, szóval elvileg bejöhet, de nem tudom, mi a jobb a kis lelkének. Vagyis sejtem, hogy az azért nem tesz jót neki, hogy anya eltűnik 5 napra teljesen, és csak a kistesóval van. De erről nem vagyok teljesen meggyőződve, és persze meg kell győznöm anyósomat, Robit is, hogy azért inkább sírjon egy kicsit, amikor elviszik, de ne zárjanak el teljesen minket egymástól. Szóval, vélemények? Tapasztalatok?
Vendég

Sziasztok,

bettinah,
nekem szerencsém volt, mert a suliból szóltak h keresnek oda embert és rám gondoltak(jó ha az ember jóban van a suliba mindenkivel).elmentem felvételre egy másik csoptársammal és engem választottak. de sajnos ez az a hely ahol kell a protekció és minél nagyobb ember legyen.(de azért szóltam egy nagy embernek, hogy a biztosra menjek)jaa, meg én ott voltam fél évig gyakorlaton ez ami nem volt hátrány, mert ismertem a járást és az alapok már nem voltam.
Amúgy a szoc.irodán vagyok és már önállóan ellátom a feladataimat.

most pihenek már egy kicsit rám fér, mert ma 7re vérvételen voltam.
mi a férjemmel mindig általában elintézünk mindent nincs előttünk lehetetlen.(lásd uh)
Igen szeretnénk tudni hogy fiú vagy lány lesz. de a párom erre azt szokta mondani, hogy a gyerek már tudja, hogy mi lesz.

Sziasztok !!!!!!!!
ui:Tb-ben jártas könyvelőt keresek ha valaki tud segíteni az jó lenne!
bejcsi28

Sziasztok!

Betti!
Hozzám minden nap hozni fogja Gabi Dorkát a kórházba, ebben szerncsére egyetértünk. Eddig ahány pszichológus véleményét olvastam, mind azt mondta, hogy nem tűnhet el anya csak úgy 5 napra, 1: a gyereknek fogalma sincs róla, hogy mi az a kórház, 2: ki az a kistesó, ergo nem érti anya miért hagyta ott.
Biztos hogy lesz sírás ha hazamegy (és nem csak ő fog bőgni - már most is folynak a könnyeim :oops: :cry: ) de én ezt csak így tudom elképzelni.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Szobatisztaság: nálunk fürdés előtt volt mindig bilire ülés, aztén pillanat múlva felpattanás róla, talán már írtam. Kedden este viszont láttam a gyerekemet csupasz fenékkel rohanni a bilire és bele is pisilt! Aztán lefekvés előtt kérte mégegyszer és tényleg pisi volt. Szerdán még voltak balesetek, de tegnap is ma is napközben minden pisi a bilibe megy. Nem szól a drágám, csak ül rá a bilire. :roll: :wink: Kaka reggelre mindig a pellusban van, az majd később. De ez nekem így is meglepő és nagyon örülök neki! Remélem Peti baba megvárja még a 2 hetét, hogy egy kicsit rögződjön az újonnan szerzett tudás Dorkának.

Na fel is ébredt, mennem kell!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:50-kor.
20150601134430

Viki4
most nézem csak te tegnap reggel tényleg 3/4 6 kor írtál??? :shock: :shock:
te jó ég, te aztán friss és fitt kismami vagy!! :lol: :lol:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
20150601134430

Sziasztok,

eljutottam a turiba amit mondtatok és találtam egy nagyon jó kis őszi-téli szoknyát!

köszönöm
bejcsi28

...
20150601134430

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, én is úgy gondoltam, ahogy Anita írta. Meg is beszéltük Robival, szerencsére belátta, hogy igazam van, és jobb egy kis sírás, minthogy valami pszichés probléma legyen belőle később. Úgyhogy hozza majd Csengét a kórházba minden nap.
Úristen, milyen fura, hogy még csak nemrég lett + a tesztem, és már ilyeneken kell agyalni... :D

Viki, mostanában veled mérem az időt! :) Még csak most született Lackó, és már 1 hónapos! Nagyon tündér!

Anita, gratula a bilizéshez! Azóta hogy haladtok?

Én ma voltam uh-n a kórházban, mert a dokim szabin van. Szerintem jó nagynak mérték a kisasszonyt. BPD: 89 mm, TAD: 85 mm, súly: 2500 gr. Majd előkeresem Csenge méreteit, kíváncsi vagyok, hogy ahhoz képest mit mutat. Koponyavégű a fekvése, de mondjuk ezt tudtam is, mert állandóan fenn nyomkodja ki a fenekét, lábait.

Van néhány tejpép kuponom a DM-be, szept. 30-ig lehet levásárolni. Valakinek nincs rá szüksége? Nővérem adta, mert az Ő fia nem eszi meg, gondolta, hátha valakinek oda tudom adni. Ha kell valakinek, szóljon, szívesen odaadom! Azt hiszem, van egy tápszer is, de ezt meg kell néznem.

Megyek, pakolászok egy kicsit.

Sziasztok
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:51-kor.
20150601134430

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:12-kor.
Vendég

j:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 06:13-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:51-kor.
20150601134430

Sziasztok! Gyors bejelentkezés...

Viki!
Annyira cuki Lackó!
Hihetetlen, hogy már egy hónapos, még csak most született! Gratu a sikeres szopihoz :)

Kriszti!
Igen, azaz (mi bent lakunk az udvarban, a 4-es út felé néznek az ablakaink). Ha láttad a szomszéd gyönyörűséges sárga házát, akkor el tudod képzelni, milyen árnyalattal volt a sötétkék Pandám pöttyös. ugyanis a tapló festő nem szólt volna át, hogy fújja a falat, álljak már arrébb az autóval...

Betti, Anita!
Könnyű szülést nektek. Szerintem is jobb, ha beviszik az apukák a nagyobbakat a kórházba. Nálunk az első kérdés az volt, hogy miért nem visszük azonnal haza a kistesót?

Helyzet nálunk: Kristóf még mindig itthon, de már szeretném jövő héttől vinni legalább délalőttre oviba. Apa még adna neki egy hét haladékot....majd meglátjuk...
Tomival múlt héten egy napot a kórházban voltunk, hancúr közben leesett Kristófról, a jobb vállára. Akkor csak sírdogált, de elaludt, éjjel viszont fent voltunk, nem tudtuk még megemelni sem, másnak nappali klinika, röntgen, szerencsére nem volt eltörve, de két napig ölbebaba volt, sírósan :( Most már ugyanolyan huncut, mint volt :)
Én parlagfüvezek, szedem a gyógyszert, cseppentek a szemembe, fújom az orrom spray-vel, de nem az igazi.
A hétvégén festjük a nappalit (jönnek beszerelni a klímát), már beszereztünk mindent hozzá, takaríthatok majd kedvemre :)

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Már jó régen írtam, de remélem azért még emlékeztek rám :oops:
Nem nagyon volt most időm olvasgatni! Az elmúlt két-három hetem elég rohanás volt, de a képeket mindig megnézegettem :) Minden baba nagyon szépséges :)
Mi voltunk nyaralni, de ezt Rubinita azt hiszem írta is Nektek egyszer! És a nagy boldogságom amit meg akartam osztani Veletek, hogy a Párom megkérte a kezem :D Vasárnap lesz az eljegyzés (ezért is vagyok most minden nap nagy rohanásba :) )
Most is sietek, mert még mennem kell Nyíregyre mert megyünk majd a tüzijátékra utánna meg jövünk ki nálunk!
Szép estét Nektek! Vigyázzatok magatokra!
Brigi
brigi0923

Sziasztok,

nem tudom, hogy hogyan kell vonalzot készíteni a babymnek!

Segítsetek már!
bejcsi28

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:52-kor.
20150601134430

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?