Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Moni én szeretném tudni, hogy kisfiú vagy kislány lakik odabent, pláne, ha ő is úgy akarja. Jó volt az ikreknél is, hogy a 18. héten megmutatták magukat, mert lehetett úgy készülődni.

Vicuska, nálunk például úgy van, hogy a védőnő semmilyen vizsgálatra nem ír beutalót, mert mindent automatikusan a kórházban csinálnak meg. Nekünk a 16. hétig nincs is vérvétel (múltkor csak én kértem a pajzsmirigy miatt). A 16. héten lesz majd AFP, vércsoport, ellenanyag, Wassermann vizsgálat, vérkép, fertőző májgyulladás szűrése, vizeletüledék. A Klinikán van némi eltérés, hogy ott a 12. héten csinálnak egy genetikai vérvételt. Amikor havonta megyek a védőnőhöz ő vérnyomást és vizeletet néz, . De ez tényleg úgy van, hogy ahány ház annyi szokás.

Milky, fmelinda írjatok mi volt veletek????????

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!
Wicca azért ez gáz. Ha rendesen informálnak, nem mész 5x arra.Reméljük hétfőn lobog a kezedben a kiskönyv. :) Az én védőnőm azt mondta 20-a után lesz. Bent meg, hogy 24-től. Mivel mi jóban vagyunk, 21-én felhívom. :)
Milky, fmelinda tényleg írjatok lécci!
Zazzy gratula a kis dib-dobhoz! Ugye mennyire jó? :) Vicces. Mire mindekinek lesz szívhangja, addigra mások már nyakiredőre mennek. :lol: (kivéve Wicca-t, aki egyben tudja le :lol: ) Főnöködnél mi volt? Tök jó segítség lesz neked a kislányotok! Bizti nagyon fogja élvezni a babázást! :)
masut Igen a Praxis ami a Kh., és a tó közt van a Bartókon. Én csak jót hallottam róla. Sok ismerősöm járt oda, és legutóbb a dokim asszisztense dícsérte. A Bártfay-ba hideg élelemmel, felvértezve mindenre érdemes menni, és rászánni 2-3 órát. Na én ezt kihagyom. Amúgy a praxis-nála a bejelentkezésnél is angyon aranyosak voltak. Vagyis egyenlőre csak informálódtam, és akkor. Neked ki az orvosod? Azt tudod ha sznőt akarsz majd választnai, akkor 12 hét küröl érdemes, mert később nem fogadnak. Csak gondoltam jó előre szólok. :) Amúgy az előző topicból 3-an voltunk bent egyszerre a kh-ban. Vicces volt, meg jó buli. :) Hátha..... Te fogsz járni kismami tornára a kh-hoz?
Tencsi 32 mm? Szuper. Kis husi mekkora már. Biztos klassz volt a kis kezecskéit nézni. Figyi lehet mikor még az elején nem voltam írtad, de te otthon vagy a nagyokkal? Vagy bölcsiben vannak? Bírod az iramot így velük? Nekem ma kifejezetten nehéz napom van.
Moni3 ha megint szégyenylős babád lesz, te nyersz, nem a férjed. :D Én gondokozom, hogy ne nézzük most meg a nemét, de ha ott leszek ki tudja kibírom e. Jó utat nektek!
Na míg Boti alszik ledőlök. Vele vhogy könnyebb volt. Bizti mert csak 8 órban dolgoztam. :roll:
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Kukli: Na ez az, nem mentem volna arra, pláne nem ilyen melegben! De sebaj!Megvan a kiskönyvem!!!!!! Hiphiphurrráááááá :D .

Jövő hét csütörtökön 12.heti UH és kombinált szűrés, reményeim szerint pedig pénteken az első laborvizsgálat! Szóval úgy érzem kezdenek beindulni a dolgok :)!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 

 
 

Sziasztok!

Nos, megvan az újjab véreredmény, ami valamivel jobb........
Vagyis ami nagyon sok volt a májfunkció az most épp helyreállni látszik, viszont most az epeműködés nem lett jó.
Hétfőre kaptam egy sürgőséi hasiUH és meglátjuk, arra gyanakszik a doktornő, hogy epekővem van, bár ennek semmi nyoma, mert nem fáj és nem görcsöl be ételre sem!
Most azért már nyugodtabb vagyok.......mégiscsak jobb, mint egy májgyulladás.
Pihenés javasolt addig is, és ki ne mozduljak a melegben(nem is tudnék). Ma még egyfolytában rókázni jártam:( ez borzasztó. Remélem a 3. hónaptól minden rosszullétet elvágtak,ha nem akkor sajna infúzió.
Köszi mindenkinek az aggodást!
Ti hogy bírjátok a meleget???
A nadrágok és szoknyák már rám sem jók, a 6 kiló a lábamról és a karomról ment le. Úgy nézek ki mint egy piszkafa középen egy léggömbbel! Már nagyon föl vagyok fújódva.

Mi is meg akarjuk majd nézetni, hogy kisfiúra v. kislányra számíthatunk-e. Szeretnénk rá fölkészülni.

Jó pihit mindenkinek, megpróbálok én is aludni egy picit..
Puszi.

Kép
milky
 
 


fmelinda írj, veled mi van? Mit mondott a doki??????

Kép
milky
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat!
Én borzalamasan bírom a meleget. :( Éjszaka alig alszok valamit)
Én is szeretném majd tudni, de csak, ha már tuti, azt nem szeretném, hogy egyszer ezt mondják, egyszer meg azt :roll:
Én sem tudok még menni védőnénihez, mert szerdánként van, jövő hét meg ugye 20-a, meg egyébként is szabin lesz, úgyhogy csak utána, 27-én tudok menni.

Munkahely:
Volt olyan szerencsém, hogy tegnap nem volt bent a diri, csak a helyettes, ő meg annyira rendes, vele beszéltem először, és nagyon aranyos volt(bár tőle nem is számítottam másra), utána még beszélgettünk is egy jót az ő tapasztalatairól, és egyből mondta, hogy nem kérdés, keresni kell valakit helyettem(vagyis, hogy ne kezdjem el a tanévet).
Örültem, hogy ő mondja el először az igazgatónak, legalább nem tőlem kapja az első sokkot.Gondoltam, mára lenyugszik...
Hááááááááát, nem mondanám, hogy ez maximálisan sikerült neki.Végig láttam a gyűlöletet az arcán, hogy én most milyen helyzetbe hoztam őt. Fancsali pofával közölte, hogy gratulál, és ezt figyeljétek, szó szerint idézek:
"Mellbe vágott, de nem haragszom!"
Köszi, milyen kedves.
Mondtam, hogyha nagyon nem találnak senkit, őszi szünetig maradok, de nem látom, sok értelmét, mivel ofő is vagyok, 2 hónap után jöjjek el?
De valószínűleg addig mégis maradnom kell, mert szerinte lehetet lenség ennyi idő alatt találni valakit(de 2 óra múlva már érkezett egy páciens! Shocked )Mindenki felháborodott a viselkedésén, hihetetlen, hogy lehet valaki ilyen!
Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha tőlem hallja először.Áááááá, hagyjuk!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!

Nézegettem a topikokat, hova illek be :) asszem ide illek :)
Ma vagyok 1 2hetes. Első gyerek, sok év és sok dologgal a hátam mögött.
Zazzy!
Bocs, nem ismerem a teljes képet, de még jól úsztad meg - nem mint én. Én is tanár vagyok, angolt tanítok ált. iskolában elsőtől nyolcadikig. Imádom a munkám, és a visszajelzésekből az jut el hozzám, hogy jól csinálom. A gyerekek szeretik az angolt. Nem öntömjén, mert önbizalmam nincs (bár ez most nem látszik :)
Szóval a dirinek elmondtam, méghozzá sírva. FFiről van szó - még ő vígasztalt, hogy nagyon örül a hírnek. Ez eddig rendben is van, örömmel jöttem el, és nagyon vártam a szeptembert. DE! Az angol munkaközösség vezetője hívott fel tegnap olyan stílusban, mintha én titkolnám a terjóhességem, ezzel a leendő helyettesekkel kiszúrok, és hogy-hogy nem gondolkodtam el azon, hogy napközibe menjek, hogy a barátnője (szintén kolléga) átvehesse (napköziből) a helyemet szeptembertől. Stílusa kb. hogy lehettem terhes, miért szúrok így ki másokkal, és azonnal döntsem el mit akarok - egyáltalán akarok-e ténylegesn dolgozni... stb. Úgy felidegesített , hogy 2 napig bőgtem (ilyen hülye érzelgős vagyok) a hívása után, hogy ennyire semmibe veszi a munkámat. És engem, mint embert. Pedig amin eddig keresztülmentem, inkább ajnározni kellett volna, mert végre sikerült a baba...
Szóval nem vagyok a helyedben, de én így jártam. Mondták volna azt rögtön az elején, hogy ne kezdjem el az évet, mert az iskolának aza a jobb. Mellesleg anyagilag én is jobban jöttem volna ki, csak szerettem volna lefoglalni magam mindennel, hogy ne csak a rezdülésekkel legyek elfoglalva.
Megviselt a dolog nagyon, most jól vagyok. :)
Próbállak titeket visszaolvasni majd :)

Mindenkinek jó babavárást - másik topikban olvastam, hogy 15 hetesen már érzik a babájukat :) Hihetetlen. Azt hittem majd csak a 20. héttől. :) Nekem október elejére ígérte a doki a mopcorgást.
babszi
 
 


Szia Babszi!
Először is nagyon gratulálok, hogy sikerült! :D
Hihetetlen emberek vannak, de nem szabad az ilyeneket ennyire komolyan venni!Én mindig úgy vagyok vele, hogy majd az élet visszaadja az ilyeneknek.Hiszek ebben.Én is érzékeny vagyok különben, ezért van az, hogy bár tudtam, nem számíthatok tőle semmi jóra, azért mégsem hagyott hidegen a viselkedése.
A férjemet már júniuban is úgy kellett leállítanom, hogy ne ossza ki, amikor azt mondta, hogy azért nem akarom elvégezni a sulit, amire kényszeríteni akart(saját pénzemen), mert "gyesre játszok" :evil: Pedig tudta, hogy gondok vannak, és nem jön a baba egyik napról a másikra.N anekem az esett nagyon rosszul, de kihevertem.És a munkahelyemen(őt leszámítva)mindenki támogat, megértenek, és ki vannak rá akadva.

Te is már 12.hét!De jó!Nekem olyan lassan telik az idő!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Babszi,

sajnálom, hogy a kollégád ilyen szemét :cry: :cry:
Ne sírj miatta, te csak magaddal és a babáddal törődj.
Én is kapom, hogy kiszúrtam a többiekkel, hogy táppénzre jöttem. A poén az, hogy én már a lombik előtt 1 hónappal bejelentettem, hogyha terhes leszek akkor táppénzre megyek. Lett volna idejük felkészülni a helyettesítésemre.
Ilyenkor kell bevenni a lesz--om tablettát és csak magunkkal foglalkozni.

Csajok,

ritkábba leszek mert a laptopom elromlott és a párom nem díjazza ha az ő gépénél ülök. Igyekszem írni néha, de csak ritkán fog sikerülni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Teljesen igazatok van, csak nem szeretem a tablettákat :) Most már jól vagyok. Tudjátok, ha előre azt mondja vki, hogy napközi, én azt mondom, kösz, de nem. Imádom a munkám (tudom, már írtam), és aloig vártam a szeptembert.
Eddig azt reméltem, hogy mindenki örülni fog a sikeremnek, hiszen eddig nem nagyon volt sikerem... De most nem tudom. Keserű lett a szám íze.

Igen, annyira lassan telik az idő, hogy hihetetlen!!! Figyelem a naptárat, figyelem magamat, és nem megy az idő... :)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Teljesen igazatok van, csak nem szeretem a tablettákat :) Most már jól vagyok. Tudjátok, ha előre azt mondja vki, hogy napközi, én azt mondom, kösz, de nem. Imádom a munkám (tudom, már írtam), és aloig vártam a szeptembert.
Eddig azt reméltem, hogy mindenki örülni fog a sikeremnek, hiszen eddig nem nagyon volt sikerem... De most nem tudom. Keserű lett a szám íze.

Igen, annyira lassan telik az idő, hogy hihetetlen!!! Figyelem a naptárat, figyelem magamat, és nem megy az idő... :)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Mi úgy vagyunk, hogy én szeretném megtudni, fiunk vagy lányunk lesz, de csak akkor, ha egyébként is kiderül. Párom meglepit szeretne. Úgyhogy max. nem mondom el neki, ha én már tudni fogom, csak azt nem tudom, hogy fogom kibírni. :)

Kukli! Az orvosom magánrendelője pontosan ugyanott van, ahol a Praxis. :) Fülöp Tamás. Még nem tudja, hogy terhes vagyok, de ő a nőgyógyászom és hozzá fogok menni, miután elbocsátanak a BMC-ből (azt tudja, hogy oda mentem). Szülésznőt is kell választani? ... Kismama-tornára szerintem nem oda fogok járni, mert túl messze lenne nekem, Pesten lakom. Ha közelebb találok valamit, akkor inkább majd oda mennék. Ilyeneken egyébként még nem gondolkodtam. Egyelőre az a terv, hogy addig dolgozom, amíg jólesik és nem túl megterhelő. Van még egy csomó szabim is, azt apránként vagy egybe kiveszem majd - még nem tudom, hogy lenne jobb. Te dolgozol? Ha igen, meddig szeretnél?

milky! Azért jó, hogy nem májgyulladásod van, de gondolom, elég rossz ilyen bizonytalanságban lenni, hogy akkor mi bajod is van. Csak jó híreket kívánok neked hétfőre!

zazzy, babszi! Nem semmi, ahogy fogadták nálatok a bejelentést! Nálunk még előttem áll ez a feladat, van még bő egy hetem, mire visszajön a főnököm szabiról.

Masut
masut
 
 


Babszi! Szerintem ne is törődj vele, tudom, nehéz, meg ilyenkor alapból is érzékenyebb az ember, de az a lényeg, hogy a ti örömötöknek ti örüljetek, a többiek meg kit érdekelnek? (Mármint ha ilyenek...)

Masut
masut
 
 


sziasztok.

érdeklődnék hogy titeket vissza hívtak e uh-ra ha olyan koránn voltatok hogy még csak petezsák látszott.
én 5/4 naposan voltam és volt egy 4mm es petezsákom.és nem hívtak vissza.nagyon ideges vagyok mert az áprilisi babásoknál pár baba nem nőtt rendesen.
de én honnan tudjam hogy nő e ha nem hívtak vissza???
vagy menjek be és kérdezzek rá???
esetleg menjek előbb a saját domikhoz??(a 12.heti uh utánn akartam hozzá menni,addig terhesgondozó)


nektek garu a babákhoz :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Az a húúú de nagy vihar nálunk várat magára... Csak egy picit enyhébb az idő. Pedig nagyon vártam már. Teljesen kikészülök a melegtől.

Csajszik, fel a fejjel. A főnök nem ér annyit, meg más sem, hogy idegeskedjetek miatta. Egyik fülön be...a másikon ki.

Kép

Nekem a főnök elég jól fogadta, de megsúgta a kollega, hogy az első három hónap után vár vissza dolgozni. Gyanítom, csalódni fog, de ez már legyen az ő dolga. Vegyen fel mást.

Ettike, az előző babámnál az első uh-n csak annyit állapítottak meg, hogy méhen belüli, 5 hetes. Aztán négy hét múlva vártak vissza. Most az első alkalommal szintén nem látott még babót a doki, és egy hétre rá rendelt vissza. Szóval mindkét esetre van saját példám. A legbitzosabb megoldás, főleg, ha saját dokid is van, hogy elmenj hozzá is.

Babszi, nagyon gratulálok neked is a babóhoz.

Ki, hogy áll a tornával? Fogtok szülésfelkészítőre járni?

Kép
Kép
tessza76
 
 


Ettike!
Engem visszahívtak, hogy életfunkciókat nézzenek meg kb. 7-8 hetesen. Én is aggódom - még most is - hogy minden rendben van-e Babóval, mert nem volt semmi t.tünetem sem. Nekem volt méhen kívüli terhességem is áprilisban, szóval rá voltam és vagyok izgulva a témára. Ellenben már akkor azt mondta nekem a doki (enyém ezek szerint beszédesebb volt), hogy nem akar semmit belemagyarázni a dologba, de lesz ott minden, mármint életjelenség. Valószínűleg látta a szikhólyagot. Szóval lehet, hogy így van veled is a dokid, csak ehhez nem nyitotta ki a száját. Én elmennék a saját dokimhoz, de várnék vele bő egy hetet (az jó kemény, mert repültem volna hozzá), vagy visszamennék a terhesgondozóba azzal, hogy kiváncsi vagyok ver-e a kis szíve. Az idegesség nem tesz jót sem neked, sem a babádnak. De utána tényleg nem fogod látni, csak ritkán, vagy ha fizettek érte... :) Ez olyan rossz.

Én szeretnék tornázni is majd, de csak a 16. héttől javasolt, és szeretnék majd szüléselőkészítőre járni. Azt hallottam többektől, hogy érdemes szülésznőt választani - és időben! - mert a doki csak 10 percet lesz veled, a szülésznő meg felkészít a szülésre, meg végig veled van. Valami ilyesmivel foglalkozik a dúla is, de ennek a témának még nem vagyok szakértője. Olvastam csak róla, hallani tapasztalatokat nem hallottam még senkitől.

Egészen jó csomagolása van a "Leszarom" tablettának, nem is gondoltam volna, hogy ilyen precízen árulják. Kedvet kaptam bevenni egyet. :)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Sziasztok!Leszarom tabletta nagyon jó!

Ettike:nekem láttak már 6 hetesen mindent(élő embrió)így csak ultrahangra 12hetesen kell menni!

Szülésznő:ő ténylegesen többet van veled mint az orvos!Én is választottam a lányomnál és jól tettem!!!Bár az orvossal is meg voltam elégedve így most is ő lesz!

Sajnos erre ahol én lakok sem sülésfelkészítő sem terhes torna nincs-így ez kimarad...(kisváros)

Rosszullevők:remélem már jobban vagytok!Kitartás!

KépKép
vicuska
 
 


Én voltam az 5. héten (petezsák+szikhólyag), a 7. héten (volt már szívhang, és a baba 8mm-es volt) és megyek a 9. héten uh-ra, de mindezt csak azért, mert inszemináció után vagyunk, tehát nem a szokásos menet szerint történnek nálunk a dolgok.
Ettike, én úgy tudom, hogy egyébként kb. havonta egyszer nézik meg a kismamákat. Ha aggódsz, akkor mindenképpen menj dokihoz, hogy megnyugodjál, de amíg te jól érzed magad, addig nincs okod aggódni, mert a baba is jól van. Ha nem lenne jól, azt megéreznéd szerintem. Szóval nyugi, vagy pedig doki, hogy megnyugodj. :)

Lányok, én rengeteget alszom! Semmi más tünetem nincs, csak ez, de irtó sokat! És már reggel is olyan a hasam, mintha kicsit beebédeltem volta. :)

Masut
masut
 
 


Sziasztok!

Ettike, remélem segítettünk.

Mi ma utazunk Balcsira, pár napot leszünk lent.

Addig is mindenkinek sok pihenést, kevesebb rosszullétet, egészséges gömbölyödést.

Kép
Kép
tessza76
 
 


sziasztok.

köszönöm a válaszokat.
felhívtam az itteni 4D rendelőt és azt mondták hogy nyugodtan mehetünk mert csinálnak már ilyen korban is uh-t.így jövőhéten megyünk.remélem minden lessz és dobog a kis szive.
ma mondjuk nem kivántam a kávét reggel(4 éve minden reggel ittam,még Patrikkal is,igaz tejesen)és ma nem kellett :lol: :lol: :lol: :lol: remélem babó csinálta hogy kicsit megnyugodjak.sikerült neki.de az uh-t már lebeszéltük így arra megyünk.

amúgy ha siet kifele babóka akkor lehet még én is márciusi leszek :lol: :lol: :lol: bár Patrikból kiindulva nem.de minden terhesség más.hátha most magától beindul :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!
Gratula a babácskákhoz az újaknak, szép problémamentes pocakosodást!
Babszi tényleg ne foglalkozz másokkal, aki nem osztozik az örömödben, az ő baja. Olyan rossz, hogy vannak ilyen emberek. :cry: Kismami tornára egyébként 12. héttől lehet járni. Én Botival is akkor kezdtem, most is szept. 9-én már ott izzadok. :lol: A dokival kell pecsételteni majd a kiskönyvbe, hogy engedélyezi, mert anélkül nem mehetünk.
Magzatmozgást egyébként én Botival a 16. hétben éreztem, most állítólag előbb, mert 2. baba. Már én is nagyon várom. Nekem is kb. okt. lesz belőle sztem. :) Kíváncsi lennék Tencsi mit érezhetett. Nem lehet semmi mikor két kis babszem kotorászik odabent. :)
Ettike izgatottan várjuk az uh eredményét. :) Sztem minden rendben, csak hát időt kell adni a cseppségeknek is, hogy fejlődjenek. engem is visszahívott 6. hét után és a 8. hétben volt szívhang. De ha bármikor is kétségeid vannak sztem mindig fordulj a dokidhoz. Nekem ezért jó a magánrendelés. Bármikor felhívhatom, igaz nem szoktam.
Tessza remélem szép időtök lesz. Jó pihit!
masut ismerem a Fülöp dokit. Nagyon szimpi. :) Szülésznőt célszerű válsztani. Főleg a Szent Imrében, emrt olyan sok a szülés, hogy nem lesz rád az ügyeltesnek ideje. Én áldom az enyém kezét azért a sok maszirozásért, pedig nekem az egész nem volt 3 óra. Ráadásul a Szt. Imrében 12. hét után már nagyon nehéz találni, mert rendkívűl elfoglaltak. Az én dokim sztem már jelezte az enyémnek, hogy valszeg megint felhívom, de megvárom a 12. hetet azért. Amúgy sok jó szülésznő közül választhatsz.
Tencsi neked nincs véletlen uh képed kedvcsinálónak a kicsikről? Olyan kíváncsi lennék. :oops:
Szép vasárnapot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Tessza, jó Balcsizást! :)

Ettike, jövő héten mikor mentek uh-ra? Örülök, hogy már nyugodtabb vagy a kávé miatt. :D

Kukli! Hogy zajlik ez a szülésznő-választás? Ha az ember senkit sem ismer, honnan tudja, kit akar választani? Hogy lehet őket megismerni? És ha beszélsz eggyel és nem tudod, hogy szimpi-e, akkor beszélsz még hárommal és úgy választasz? Gondolom, nem árt személyesen találkozni velük... más kérdésem (egyelőre) nincs. :lol:

Masut
masut
 
 


szerdán megyünk.akkor lessz 7/4 napos.addigra tuti kell hogy legyen szvhangja és már azért kicsit baba formája is lessz.meg ez nem mozizás lessz csak megvizsgálják hogy minden okés e.Patrikkal a 27. héten voltunk akkörül szeretnénk megint menni mozizni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkor viszont nem értem miért nem hívtak vissza.védőnő szerint lehet a doki már látott valamit.hát én nem.egy fekete gömböt a nagy szürkeségben.és hiába szugeráltam nem láttam benne semmit.

Kép
Kép
ettike
 
 


most nézem vicuska!!!

nem is tudtam hogy tesója lessz Lottinak.gratulálok!!!!!

terveztétek?vagy meglepi volt?

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!
jól eltűntem, de nem érem utol magam a nyaralás után...
volt egy kis fosós-hányósunk is Fannival, de szerencsére csak 1-2 napig tartott.

üdv az újaknak!

hihetetlen, hogy milyen bunkók tudnak lenni az emberek, gondolok itt a munkahelyi sztorikra... :roll: csak lesek!!! :shock:

látom, hogy szinte semmi adatom nincs meg a táblában, úgyhogy pótolok:
márc. 3. a kiírt időpont
II. sz. Női Klinika
Nagytestvér neve: Fanni 2006. 02. 16-án született
és Dr. Melczer Zsolt a dokim neve

Tessza
jó balcsizást, hétvégén még mi is lemegyünk egy kicsit!

Tencsi
nagyon édesek lehettek a srácok együtt a pocakban! :lol:

én pénteken voltam uh-on! olyan jó volt, már teljesen gyerekformájú volt a gyermekem!!! :D aludt éppen, de egy pár másodpercre felkelt, táncolt egy kicsit, majd visszaaludt! nagyon édes volt! és minden olyan jól látszódott, teljesen úgy nézett ki, mintha szopta volna az ujját, nem tudom, hogy ilyenkor már csinálnak-e ilyet, de a kezét ott tartotta a szája felett. :)
már több, mint 4 cm-es. és a nyaki redő is szép vékony volt!
és még kaptam képet is róla, meg dvd-t is, kb. 5 perces felvétel!
ezt mondjuk magánszorgalomból csináltattam, pénzes volt persze, mielőtt meglepődnétek, hogy milyen kórházba járok! :lol:
2 hét múlva meg megyek egy kombinált genetikai szűrővizsgálatra.
jövő héten meg a dokimhoz

Milky
örülök, hogy jobb lett a második eredmény! azért kiváncsi vagyok még mindig, hogy mi ez! biztos minden rendben lesz!

nekem még mindig nincs kiskönyvem, majd jövő héten tudom intézni, mert eddig mi nyaraltunk, a héten meg a védőnő... remélem, mostmár megkapom!

Masut
bár nem engem kérdeztél, de nálam úgy volt a szülésznőválasztás, hogy megkérdeztem a dokimat, hogy kit ajánl, vagy kivel szeret a legjobban együtt szülni, és ő mondott egy nevet. hozzá bementem, még jóval a szülés előtt, és megbeszéltem vele, hogy vállalja-e. a kiírt időpontban pont elutazott valahova, úgyhogy azt mondta, hogy ha nem akkor szülnék, akkor minden további nélkül vállalja. végül akkor szültem, úgyhogy egy épp akkor dolgozó szülésznővel szültem, akivel maximálisan meg voltam elégedve, nagyon kedves volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Köszi, csibb!

Masut
masut
 
 


csibb!!
én is női IIesben szülök, Szabó István dokinál... :) Lehet találkozunk :)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Babszi!
akkor lehet!! :wink:

felrakom a fotókat, hátha érdekel benneteket:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Halihó!
Masut én is a dokim kérdeztem meg, ő javasolta a sznőmet, de mondta ha nem szimpi, ajánl mást. Szimpi volt. Amúgy a Szt Imrében minden első csütörtökön vannak asszem olyan anpok, mikor egy helyen lehet találkozni a sznőkkel (ált. 4-5 van ott). A szülészet honlapján megvan mikor hol, és ott meg lehet őket ismerni. Pont erre találták ki ezt. Persze ott sok hasznos dologról is szó esik. Az előkészítők is jók, mi voltunk egy-két számunkra érdekes előadáson anno. Elmondják a kh szokásait, stb...... most már nem megyünk, mert azért egyszer persze elég volt.
csibb vigyázz magadra! Mi szerencsére Botival még sosem szedtünk össze semmit. Kop-kop! Nagyon édes a kicsi! Ezek a képek már olyan sokatmondóak. :) Hihi kiderült a neved így. :lol: Szép neved van! :wink:
Mi az a kombinált genetikai vizsgálat? AZ integrál teszt más néven?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Csibb: Gyönyörű képek, olyan jó hogy fölraktad........ nagyon cuki, én is már alig várom, hogy újra menjek és csináltatok én is képet és természetesen már nagyon kiváncsi vagyok rá!!!!

Kép
milky
 
 


Szép jó napot Mindenkinek!

Babszi, nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó emberek belerondítanak a boldogságodba, de próbáld meg a hátad mögött hagyni ezt az egészet és koncentrálj a babavárásra!!! Meglátod csodás élményekben lesz részed!! Gratulálok, hogy összejött a manócska!!!

Ettike, örülök, hogy a kávé nem kivánása megnyugtatott egy kicsit, de az uh, meg majd minden kétségedet elröppenti! :wink:

Milky, szuper, hogy nem olyan súlyos a helyzet mint az elején gondoltad. Továbbra is várjuk a híreket és nyugi. Most az idő is kedvezett egy kicsit a pihizéshez!! Én már nagyon várom az őszt és a telet!!! Nem is tudom, hogy lehet egy ilyen dögmeleg nyarat végigcsinálni pocakosan....

Kukli, hozok majd a manókról uh képet!! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz róluk is! Tényleg hatalmas élmény volt őket mindig látni. Főleg a 4D-n, amikor Vikicát nézte a doki és Domcsi folyamat belenyúlkált a képbe, hogy őt is, őt is. Lehetett látni, ahogy az elválasztó burkót nyomkodja. A genetikai uh-on, pedig a szó legszorosabb értelmében csücsült és két lábbal rugdosta tesókát!!! :D Én a 17. héten éreztem először őket és onnantól kezdve folyamatosan, eszméletlen formákat tudott felölteni a hasam, ahogy ide-oda úszkáltak és bokszoltak! :wink:

Csibb, gyönyörű nagy már a babókád, alig várom, hogy jövő héten már kapjunk mi is képet. A gyerekekről már 5 hetes petezsák koruktól vannak képek!

Én nem választottam szülésznőt, sokaktól kérdeztem, hogy érdemes-e, a dokimat is megkérdeztem és mindtől azt a választ kaptam, hogy itt a Megyeiben mindegy kihez kerülök, mert mindegyik szülésznővel jól járnék. Így nem is választottam, az éppen akkor nappalis egyik szülésznőt kaptam, akivel maradéktalanul meg vagyok elégedve. Most szeretnék majd gátvédelemmel szülni, elvileg a doki is támogatja, de majd ahogy alakulnak a dolgok.

Tessza, jó pihizést a Balcsin.

Ja, Kukli kérdezted, hogy én most dolgozok vagy otthon vagyok. Nos én július 1-től dolgozok újra, visszahívtak a munkahelyemre (nem így terveztük, szerettem volna otthon maradni a gyerekekkel 3 éves korukig), jelenleg 5 órában dolgozok 7-12ig. A gyerekek szeptember 1-től mennek bölcsibe, akkor kezdődik a beszoktatás, nagyon kiváncsi leszek. Aztán onnantól kezdve teljes munkaidőben vagyok amíg bírom. Egyébként pontosan július 1-én kellett volna megjönnie........ :wink: :D
Délelelőtt, hol a mamánál vannak, hol apa van velük, úgyhogy el vannak kényeztetve rendesen.

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Bocsi , hogy ide tolakodom...

Wicca! ha van kedved nézz be a szülészetek, kórházak- S.O.S. székesfehérvári nőgyógyászt keresek topicba. Itt majdnem csak fehérvári, vagy Fehérvár közeli kismamik vannak, ha tudunk szívesen segítünk Neked. Esetleg megspórolhatsz néhány felesleges utat.

Mindenkinek csodálatos babavárást kívánok. Az én kislányom tegnap volt 3 hetes.
bende
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát itt lennék, ilyen hosszú idő után...

14-én voltam Uh-n, ahol kiderült, hogy felszívódott a hematómám! :D

Nagyon örültünk, olyannyira, hogy a 7végén úgy döntöttünk, megosztjuka családunkkal és a legközelebbiekkel az örömhírt...
Hihetetlenül megkönnyebbültem, megérte a 4 hét fekvés, akármennyire is nehezen bírtam! Mindenkinek köszönöm a megerősítést!

Üdvözlöm az új tagokat! :D

Kukli, mivel az orvosom Szt. Imrés és ott is szeretnék szülni, tudnál ajánlani szülésznőt nekem? Persze a köv. találkozáskor az orvosom is megkérdezem, de szertném ha te is megosztanád velem a tapasztalataid.

Nagyon köszi előre is.

P.S. Huh lányok, ne haragudjatok, hogy ezzel nyúzlak benneteket, mert tudom már egyszer- kétszer leírtátok, de meg tudná írni vki nekem privátba, hogyan kell vonalzót készíteni, eddig nem mertem, de a jó hírek hallatán én is szeretnék.......

Üdv,

A.
anna**
 
 


Sziasztok

Neharagudjatok hogy idepofátlankodtam,csak a segítő szándék vezérelt! Én is kismama vagyok. :lol:
Sajnos hasi görcsök,keményedések és nyitott méhszáj keserítik meg a mindennapjaimat ,ezért nemrégen nyitottam 1 topicot ezzel kapcsolatosan, hogy akinek hozzám hasonló gondja,problémája van a terhesség alatt, azokkal megtudjuk osztani a tapasztalatainkat és így segíthessünk egymásnak.
Ha bárkinek ilyen gondja lenne most vagy a jövőben , nem vagyunk sokan, nézzetek be hozzánk, hátha tudunk segíteni hasznos tanácsokkal egymásnak a problémák terén. Ha másban nem, hát én is többgyermekes anyuka vagyok, lehet hogy más dolgokat illetően is tudok a segítségetekre lenni vagy a topicban bárki.
A topicot a Várandósság menüben a következő név alapján találjátok meg: A C:2100 érték terhesség alatt

További csodálatos várandósságot és gyönyörű,egészséges babákat kívánok minden kismamának! Vigyázzatok magatokra és a babókra! :lol:
Ancsa

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok :D
Én ma regisztraltam, ma vagyok 12 hetes kereken, marciusra vagyok kiirva, valoszinuleg az istvánban fogok szulni, dr lengyel maria a nődokim :D
majd 25.en megyek meghallgatni a pici szivet, meg hogy minden rendben van e!
sade
 
 




Sziasztok!

Üdv közöttünk sade.:)

Én ma voltam hasi UH-n nem találtak semmit (epekő vagy elváltozás) így a dr.nő javaslata alapján egy kisebb kivizsgálásra be kell feküdnöm a kórházba holnaptól, mert még mindig nem jók az eredményeim! Egyenlőre annyit tudok, hogy infuziót kapok:(
Nagyon el vagyok keseredve........

Mindenki vigyázzon magukra!!!!!

Puszi.

Kép
milky
 
 


Milky!
Na légy elkeseredve! Jót akarnak nektek, azért fektetnek be!!!Minden rendben lesz!Drukkolok nagyon!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!!

Csibb,nagyon jók a képek :lol: Teljesen jól látni a babót!!
Milky,remélem minden rendben lesz!!Mi szorítunk neked!! :lol:
Anna ez egyszerűen szuper!!Nagyon örülök!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kiderítettem a papírjaimból, hogy Babszem 13 mm volt,múlthét szerdán mikor az UH-on voltam.Már biztos nagyobb mert úgy tudom ilyenkor nagyon gyorsan nőnek!
Nekem nem volt szülésznőm a fiammal,most sem gondoltam rá.
Aki akkor az orvosommal dolgozott nagyon aranyos volt.Igazából miért fontos a szülésznő?
Nekem sincs még kiskönyvem,ma voltam vér és vizeletvizsgálaton,még a fogászat és az ekg hátra van,utána mehetek a kiskönyvért.
Ma vettem egy téli meg egy őszi-tavaszi kismaminacit,mert ha kicsit hűvösebb lesz nem tudok mit felvenni.(eléggé fázós vagyok,21-22 fok már hideg :oops: )
Lassan vége a szabimnak ,csütörtökön már meló :x
De már csak 3-4 hét és vége,a fiamnak is szüksége lesz rám itthon,hisz most kezdi az első osztályt!!
Megy valaki a tüzijátékra?

Mindenkinek szép estét!!
Móni

Kép
moni3
 
 


Üdv Sade!
Gratula a pocaklakóhoz :lol:

Kép
moni3
 
 


Sade!
Üdv itt!

Lányok nektek milyen idősen volt az első viszonylag teljes körű kivizsgálás(vizelet, vérvétel, teljes vérkép)ilyenek?
Az védőnő a héten szabin van, 27-én tudok menni, az nem késő?A védőnő után még házidokihoz kell menni?Ő írja ki a vérvételeket?
Köszi a segítséget!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!
Újra jelentkezem. Ma este jöttünk haza a Balcsiról, de holnap megyünk is vissza. De már csak egy hét (sajnos) és minden nap itthon leszünk. Kezdődik a suli. Értekezletek, aztán a tanév.
Az UH-on (júl.31-én) minden oké volt. Mivel az orvosom még szabin volt, ezért sajnos csak nagyon gyors vizsgálat volt. Se szívhang, se semmi. De az időpontomat márc. 16-ra módosították. Legközelebb szeptember első hetében megyek a 12 hetes UH-ra, akkor már a saját orvosomhoz :D Ő normális!
Holnap reggel megyek 8-ra a védőnőmhöz, még csak telefonon beszéltünk, mert ő is szabin volt. Elvégzi a vizsgálatokat: vérvétel, stb.
Ami még holnap fog történni, bemegyek a suliba, hátha bent lesz a főnököm. Megteszem a bejelentést. Talán nem reagál rosszul, mert év végén mondtam neki, hogy ha jön a baba, akkor jön. Úgyhogy számíthat rá.
Lehet, hogy nem lesz időm megírni, hogy mi volt, de majd igyekszem.

Én is üdvözlöm az újakat!

Kitartás a "rókásoknak" és nem szomorkodi a "gyarapodóknak"!
Az én étvágyammal sincs semmi gond :D holnap kiderül mennyit híztam.

Amúgy nektek mennyit nőtt a hasatok?

Kép

Kép
rszg
 
 


Zazzy Az előzővel válaszoltam is a kérdésedre. Nem vagy elkésve semmivel. Én 10 hetes vagyok és holnap megyek az első vérképes, vizeletes vizsgálatra.

Kép

Kép
rszg
 
 


Sziasztok!
Tencsi akkor ezt a július 1-ét jól megjegyzed. :D Kitartás előre is a beszoktatáshoz, bár nem szokott nehezen menni. Nekik biztos segítség lesz, hogy ketten vannak. :wink: Csak ne vigyenek haza neked bacikat.
Én 3-ára jelentkeztem be végül 12 hetes uh-ra. Nemsoká itt van. Repül az idő. :shock:
Anna szupi hogy felszívódott! Na ugye megérte? Innen reméljük minden sokkal könnyebb lesz! Én mindeképpen A dokid sznőjét javaslom, sokat számít ha összeszoktak. Több bnőm szült velük, de most meg nem mondom, hogy hívják a csajt. Bent voltam Botival 1 hetet a vége felé, mindegyik tényleg aranyos. Priviben ha érdekel megírom az enyém nevét majd, de sztem hagyatkozz Barnára. :wink:
Sade, jó babavárást! Nyugodt, csodaszép hónapokat neked!
Milky tényleg nyugodj emg, csak oda akarnak rád figyelni. reméljük minden érték hamar helyreáll magától is. Pihizz bent amennyit tudsz, drukkolunk majd neked és várunk mielőbb vissza.
Moni3 nekem a sznő a legötbbet a szülésen kívül akkor ért, amikor bekerültem 36 hetesen egy hétre, és mindenben oda figyeltek rám. Akinek nem volt, azt néha vizitelték. Bízunk persze benne, hogy senki nem fog bekerülni idő előtt. Persze a szülésnél is nekem nagyon sokat jelentett. Mondjuk sztem ez ott fontosabb, ahol sok a szülés. Mert ott nem lesz ideje az ügyeletesnek mindenkire. De nem egy kötelező dolog.
rszg irigyellek a Balcsi miatt. :) Kíváncsi vagyok neked mit szólnak bent. remélem mosolyogva jössz ki. majd mesélj! Utána meg még jó strandolást! :)
Mi ha Boti felkelt megyünk szurira. Holnap apuéknál leszünk, és a baba ott is alszik. Ez olyan izgi. Már egyszer volt ilyen. Szval holnap este romantikázunk. :oops:
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület
 
 


Szent Imrések!
Tudok jó szülésznőt, ha választani akartok majd.

Ja és még annyi, hogy aki 4d-re akar menni, a legjobb tapasztalatok (hozzáállás, színvonal, szakmai felékészültség, ár, stb.) a 4dgenesis rendelővel voltak legtöbbünknek.

Szépen növögetnek a csibéitek!!
Mindenkinek drukk az uh-hoz!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!
Beszéltem ma telefonon a védőnővel, a héten szabin van, jövő hét szerdán megyek. Nekem be kell utaznom majd vérvételre, mivel egy kis faluban lakom, itt gyakorlatilag nem csinálnak semmit.

Igazgatóval ott tartunk, hogy tegnap reggel nem is köszönt, utána 10 perc múlva behívott az irodába, hogy "tartsak ki" mert nem valószínű, hogy most hirtelen találnak valakit. De esküszöm, ha így bunkózik tovább, elmegyek táppénzre!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!
Én is felhívtam ma az igazgatót és elmondtam, hogy ne számítson rám, megértő volt, de mondta, hogy a héten én vagyok a 4., aki közli, hogy nem jön vissza...
Úgyhogy végre túl vagyok rajta, jöhet a boldog babavárás :roll: :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Ettike! Majd gyere és mesélj, mi volt uh-n! Ha jól értettem, ma mész, pedig ünnepnap van.

csibb! köszi a képeket, tényleg tiszta gyerekformájú már a gyerkőcöd. :)

kuklika! Köszi a segítséget szülésznő ügyben. A dokimat mindenképpen meg fogom kérdezni, aztán döntök, hogy mi legyen.

tencsi! hááát, a telet én egyáltalán nem várom... amerre dolgozom, elég rossza közlekedés - ráadásul holnaptól megint változik, de jobb nem lesz, ha jól értelmeztem - és néha iszonyat sokat kell várni a buszmegállóban... Az őszt inkább várom, pláne, hogy akkor megyünk majd nyaralni. :)

anna! Örülök, hogy a fekvés elűzte a hematómát. :)

sade! Üdv itt! :)

milky! Kitartást a kivizsgálásokhoz! Szerintem jobb, ha kivizsgálnak, mint hogy baj legyen...

zazzy! Én még a saját orvosomhoz sem jelentkeztem be, nem hogy védőnőhöz. :) Holnap megyünk uh-ra a BMC-s dokimhoz. Ha kellett volna már védőnőhöz mennem, ő már mondta volna, de nem mondta, tehát van még idő. De látom, más is írta már, hogy nem maradtál le semmiről. :) Az igazgatód egy bunkó, tényleg.

mpatr! Én szívesen vennék Szt. Imrés szülésznős ajánlásokat, hogy legalább valami elképzelésem legyen.

nemlajos! Akkor legalább nálad nem nehezítették meg a dolgodat. :)

Én valószinűleg majd hétfőn jelentem be vagy kedden.

Masut
masut
 
 


nem is tudom, ki kérdezte, de a kombinált vizsgálat az egy vérvételből, és egy nagyon részletes uh-ból áll, amiből kiszűrik a genetikai rendellenességeket. lehet, hogy integrált tesztnek is hívják.. nem tudom :oops:

Milky
remélem, hogy minden ok lesz a kórházban, és kibírható lesz, ne izgulj, a babóval biztos minden rendben van!

Zazzy
hurrá, hogy felszívódott a hematóma! :D akkor most már nem is kell feküdnöd?

Nemlajos
ez simán ment! :wink:

sade
üdv közöttünk!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


sziasztok, itt egy elveszett bárányka.
milky, drukkok mennek a kivizsgálásra!
anna szuper hírek :) szerintem nem bonyolult vonalzót csinálni, az én kedvenceim a www.nagyonbaba.hu és a www.noivonal.hu

hihetetlen, milyen bunkók tudnak lenni a főnökök a bejelentésnél :(
igaz, én gyeden vagyok, holnap tervezem a kombinált teszt után elmondani a mhelyen személyesen, hogy még egy ideig ne várjanak vissza :) szerintem sejtik, nemrég volt az esküvőm, és egy másik kolleganőm is kis korkülönbséggel szült :D
a kombinált teszt a 12. hét körüli vérvétel + uh-t jelenti, integrált teszt, ha ugyanott csinálják az afp+uh-t is. én így tervezem, az istenhegyi útra megyek.

lányok, ez nem semmi, hogy már a szülésznők is ilyen elfoglaltak!!! nekem 3 jelöltem is van, 2 szentimrés, 1 istvános. holnap megyek Dr. Bálint Mihályhoz, ha ő jobban beválik, mint az istvános doktornőm, akkor azonnal hívjam is a szülésznőket??? mik vannak....
ahol sok a szülést, és bevett dolog a szülésznőválasztás, érdemes választani. talán máskor is. én nagyon megbántam, hogy elsőre nem tettem, pedig nem volt akkor sok szülés.
tapasztalt szentimrések, van köztetek olyan akinek dúlája (is) volt?

tencsi, július 1. nekem is jeles dátum, 2 éve aznap fogant a kislányom :wink:

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


zazzy, szuper :)
nekem is volt hematómám a kislányommal, de szépen felszívódott.
szép napot lányok!

Kép
Kép
mamacsibe
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?