Sziasztok!
jól eltűntem, de nem érem utol magam a nyaralás után...
volt egy kis fosós-hányósunk is Fannival, de szerencsére csak 1-2 napig tartott.
üdv az újaknak!
hihetetlen, hogy milyen bunkók tudnak lenni az emberek, gondolok itt a munkahelyi sztorikra...
csak lesek!!!
látom, hogy szinte semmi adatom nincs meg a táblában, úgyhogy pótolok:
márc. 3. a kiírt időpont
II. sz. Női Klinika
Nagytestvér neve: Fanni 2006. 02. 16-án született
és Dr. Melczer Zsolt a dokim neve
Tessza
jó balcsizást, hétvégén még mi is lemegyünk egy kicsit!
Tencsi
nagyon édesek lehettek a srácok együtt a pocakban!
én pénteken voltam uh-on! olyan jó volt, már teljesen gyerekformájú volt a gyermekem!!!
aludt éppen, de egy pár másodpercre felkelt, táncolt egy kicsit, majd visszaaludt! nagyon édes volt! és minden olyan jól látszódott, teljesen úgy nézett ki, mintha szopta volna az ujját, nem tudom, hogy ilyenkor már csinálnak-e ilyet, de a kezét ott tartotta a szája felett.
már több, mint 4 cm-es. és a nyaki redő is szép vékony volt!
és még kaptam képet is róla, meg dvd-t is, kb. 5 perces felvétel!
ezt mondjuk magánszorgalomból csináltattam, pénzes volt persze, mielőtt meglepődnétek, hogy milyen kórházba járok!
2 hét múlva meg megyek egy kombinált genetikai szűrővizsgálatra.
jövő héten meg a dokimhoz
Milky
örülök, hogy jobb lett a második eredmény! azért kiváncsi vagyok még mindig, hogy mi ez! biztos minden rendben lesz!
nekem még mindig nincs kiskönyvem, majd jövő héten tudom intézni, mert eddig mi nyaraltunk, a héten meg a védőnő... remélem, mostmár megkapom!
Masut
bár nem engem kérdeztél, de nálam úgy volt a szülésznőválasztás, hogy megkérdeztem a dokimat, hogy kit ajánl, vagy kivel szeret a legjobban együtt szülni, és ő mondott egy nevet. hozzá bementem, még jóval a szülés előtt, és megbeszéltem vele, hogy vállalja-e. a kiírt időpontban pont elutazott valahova, úgyhogy azt mondta, hogy ha nem akkor szülnék, akkor minden további nélkül vállalja. végül akkor szültem, úgyhogy egy épp akkor dolgozó szülésznővel szültem, akivel maximálisan meg voltam elégedve, nagyon kedves volt!