Helló lányok!
Ezer éve nem voltam itt!
MIndenekelőtt
Niki nagyon köszönjük!!!!!!
Alacsony lett a prolactinod?Nekem sem ártana már egy kontroll, hisz 6 hónapja szedem lassan, és áprilisban volt utoljára ellenőrzés.....Azóta napi 1 szemet szedek:)
Gratula a negatív eredményhez(néha a negatívnak is örülünk):)
Nemsokára Te is kismami leszel, meglásd!
Kiri!
Igen, mindent elintéztek a kereskedésben..Zöldkártya, átíratás.Nekem "csak" fizetni kellett!
Épp ma hoztam el!Annyira szuper kis járgány. Én vezettem haza, és már azóta a városban is vezettem, tök egyedül.Nagyon fárasztó, még egy kicsit görcsölök, nehogy belém jöjjenek, vagy én menjek valaki bele....Volt, hogy elszaladtak a lovak, gyorsabban mentem, mint kellett volna, de van ezen a kocsin fék is
Szóval nagyon élvezem a vezetést, nem is tudom, miért nem vezettem eddig. 10 éve van jogsim, 4 X vezettem
Örülök, hogy megbeszéltétek a férjeddel a kis nézeteltérést...Kell néha beszélni ezekről, hisz ha nem beszélünk, csak gyűlik, ésrossz irányba fordul:(
A szomszéd srácnak Te is nyomj be valami kemény rockot..Hátha kapcsol.Nálunk Zámbó Jimmy üvöltött, párom Korn.-t nyomott, azóta csend van:):):)
Zsu!
Sajnálom a mensit...Én mindig így járok, késik, tesztelek, majd aznap délután megjön...Szóval pár hónapja leszoktam a tesztről.....Remélem sikerül egy kicsit beszélgetnetek!Nagyon szorítunk!
MOzgást én is beiktatom szeptembertől, ha a 2 munkahely engedi...Remélem. 10 kilótól kéne megszabadulni.....
Szerencsére az én párom nem nyaggat a súly miatt, bár igyekszem, ne legyek mini9bálna, mert én még a levegőtől is hízok...De tisztában van vele, hogy a sok hormon, és injekció nagy étvágyat csinál, és nem piszkál...
Hisz egy a cél. Tudom, ha kismami leszek, el leszek hízva, bárhogy figyelek. Hugom, és nővérem világ életében nádszál volt,23 kilót hízott.Nem szabad megvonni a finomságokat!Én úgy vagyok vele, ha nem fogad el kissé moletten, menjen a fenébe. Most egy olyan nő kell neki, akivel tud mutatkozni???Dicsekedni?
Én sem vagyok modell alkat, 158 centi, és 65 kiló....(50 voltam, mikor megismerkedtünk)Van rajtam felesleg. Ruhával nagyon jól el lehet takarni.....És úgy gondolom, bárhol megjelenhetnek velünk, szeretjük őket, és NEKIK IS szűlünk babát, ezért van a hízás....
Na, nem okoskodom, megyek dolgozni....Vagyis 2 beteg között írok állandóan minden topikra....Szégyen,de otthon nincs időm:)
Valaki kérdezte a múltkor(Pami vagy Kiri), hol dolgozom...A csodaszép magyar eü láncszeme vagyok...De iwiw.-en biztos láttátok!
Puszi mindenkinek, igérem majd még jelentkezem.....