Na, csak gyorsan át akartam futni, amit írtatok, de nem bírom ki, hogy ne írjak.
Gyugyi
Oksi! Majd megbeszéljük, de még kicsit odébb van. Most a terv, hogy jövő héten költözöm haza Rékával, aztán majd szülés után – terveim szerint – 6 héttel megyünk csak Apához Bp-re. Úgyhogy, szerintem télnél előbb nem tudunk talizni.
Na, mi is voltunk 1 hetet a Balcsin Rékával a húgoméknál. Persze, szinte végig rossz idő volt. De azért a hét végére jutott 2 jóidős nap, úhogy én megfürcsiztem a Balcsiban.
Jó volt!
Luca
Sajnálom, hogy nem jött össze a vigyázás.
Kolibri
Na, pont ezért nem értem, hogy Réka miért kakil ilyen nehezen. Ui. mást sem iszik, mint 100%-os gyümölcslevet, valamint minden nap kap 1 vagy 2 őszibarit. Zöldborsót nem szereti. Eccerűen nem értem. Ja, mi Laevolac-ot próbáltunk, de nem segített (most olvastam a későbbi hozzászólásodat
– homeos cucc nem is jutott eszembe, KÖSZI!! Egy próbát megér). A doki meg paraffint írt fel. Ugye kedden voltunk dokinál, estére megvolt a nagy termés. Tegnap semmi, így este kapott paraffint, ma már nagyon „kakizott”, de semmi. Ma megint kapott. Most már remélem, hatni is fog. Ez nem szívódik fel, hanem segít kicsúszni a dolognak. Csak nekem az is fura, hogy ez kb. 3 hete tart, és semmi extra változás nem történt az étrendben.
Tök olyan érzésem van, hogy ki tudná nyomni, de vmiért nem akarja, és csak akkor jön már ki, mikor már ő sem nagyon tudja visszatartani. Uis egy nyomásra kint van a „cuccos.” Ja, bilire ruhában ráül, másképp nem.
Zsu
Na, igen. A pakolás az megy. De hogy utálom!!
Nati
Jajj, dehogy!!
Csak ellustultam kicsit. A barátnőmet kb. 2 hete tervezem felhívni.
Még nem sikerült. Per pill még itt vagyunk, de jövő héten már megyünk végleg haza. Régóta nem is jártunk délelőtt a városban. Nekem már kicsit messze van így nagy pocakkal. Na, meg a szökőkúttól nem tudnám elvonszolni Rékát.
Most délelőtt mindig a játszóra megyünk. Ott legalább árnyék is van. Bár ma már ott is bazi meleg volt. Holnap lehet, hogy bemegyünk Apával „dolgozni”, mert iszonyat hőséget ígérnek.
Susy
Egy német cégnek dolgozik, akik az Árkádokat építik itt. Ezért mindig oda megyünk, ahol épp épül egy. Mondjuk Debi kivétel, annyiban, hogy itt nem a cég az építtető, itt csak tanácsadóként működnek közre. Az üzletek bérbeadásával kapcsolatos a munkája. Bp-en meg bővítik az Őrsön az Árkádot, oda is hívták, ezért a költözés. Hú, remélem, ezek nem titkos infok, mert jól popsin eszek billentve.
Megnéztem a rucikat. Klasszak!!
Vicuska
Én inkább úgy járnám be, hogy mondjuk évente 1 hét nyaralás vhol az országban.
De túléljük.
Remélem, anyagilag is meg fogja érni, mert ez lenne a lényeg.
Ticsi
Eddig Réka is hasonlóan működött. Elvonult, néha ő is a szekrénybe, aztán jött és húzta maga után a szagcsíkot.
De most nem tom mi van. A bilire szoktatás még nálunk is húzódik. Emiatt is, meg azért is, mert lusta vagyok a bilivel utána rohangálni.
Kismok írta a másikban, hogy ők sem erőltették, csak megmutatták a gyereknek, mi az és elmondták, mire való. Aztán eccercsak egyedül belepisilt a leányzó. Na, én is így tervezem.
Na, a hőmérőzést nem vállalom. Kúppal próbálkoztunk 2szer, de nem jött be az sem. Rékában annyi maradt meg a dologból, hogy mikor így szenved, akkor emlegeti, hogy „kup”. Akkor megkérdezem, hogy kér-e, de mindig "nem" a válasz. A fene se érti miért.
Jaj, meg olyan édi. Hét eleje óta csinálja, hogyha rájön a kakikaki, akkor keresi az alvósmaciját (Réka nyelvén: pató - ?? még csak nem is hasonlít arra, hogy maci), meg a miniatűr játék tevéjét, majd azokat szorongatja, mintha azok tudnának segíteni.
Na, megint szófostam.
KÉPEK?????????
Hú, közben meg holnap lett.