Új privát üzeneted érkezett!

Ticsi, Tünde, köszönöm!
Vendég
 


Kolibri!

Kép
Vendég
 


Nati!

Köszönöm szépen! :D
Én is küldöm Neked! :!:
kolibri28
 
 

 
 

Zsu! Kép
susy75
 
 


Hát, nem túl értelmes, amit itt most az utolsó hozzászólásokban elkövettünk, de az érdekeltek biztos veszik az adást... :lol:

Jó éjt Mindenkinek!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hát valóban nem túl értelmes megjegyzéseket tettek, de azért vágom hogy itt mindenki szeret mindenkit!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a képekhez füzött pozitiv megjegyzéseket, a szél jól megtúrta akkorra már a hajam, még jó hogy nem én voltam a menyasszony!!!! :lol: :lol: :lol: Bár ő tudott valamit, mert az egész haját elborította a csat!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol:
Őszintén szólva szívesebben vettem volna részt pocakosan(bennem is van egészséges irigység a pocakosokra :oops: ), nade akkor nem mulattam volna ilyen jól, mert veszélyeztett lettem volna!!!! Na ezt így írták meg odafent!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyugyi

Az oké hogy nincs az iskoláknak pénze, de hogy már a tanároknak kell kifesteni???????????????????????? :shock: 8) :roll: Hát dúúúúúrva!!!!

Zsu

Ez már szupi hogy otthon vagytok, minden rendben lesz!!!!!! :wink: :D Ki volt az a tapló doki, csak nem F.V.?????? :evil: :evil: :evil:

Susy

De jó hogy újra vagy!!!!! :D Nagyon szépen látszik hogy ketten vagytok!!!!! :wink: :D A rucik meg nagyon helyesek!!!! :lol: :lol: :lol:

Luca

Nagyon felnézek rád, és nagyon tisztellek téged!!!!!! És nem utolsó sorban nagyon jó hogy visszajöttél közénk, és most jön a csöpögős része, nagyon szeretünk, de tényleg!!!!! :oops: :D :D :D

Kolibri

Drukkolok azért a kétcsíkosért!!!!!!!!! :wink: :D :D :D

Vicuska

Csak pozitivan és semmi féle ostobaságot nem szabad meghallgatnod, veled semmi rossz nem történhet!!!!!!! :wink: :D

Gröni

Szóljál aztán adok egy tockost annak az idióta rinyának!!!!! :evil:
A körmöm már ne bánja, tegnap a kezemben maradt a nagykapu, betört a körmöm, kicsavarta a kezemet, és az ujjamról is lehúzta a bőrt az a dög vaskapu, mire odáig jutottam agyilag hogy úgysem tudom megtartani, el kell engednem, majdnem a lábamra ejtettem! :shock: :evil: :evil: :evil:

Nati

Azt hiszem a munka+a 3 gyerkőc tuti fogyókúra lesz neked, úgyhogy én a helyedben még kiélvezném az evészetet mg lehet! :wink:

Csipcsab

Hogy Flóra milyen szép!!!!!! :D :D :D És még most is olyan virgonc mint bent????????

Fenci, Vicky

Hogy vagytok??????????????????? :wink:

Boboka

Szívből gratulálok Márk babához, nagyon jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!!!!
:wink: :D Nagyon szép paraméterek!!!!!! :wink:

Sleepin

Ti hogy vagytok, a veséd teljesen rendben van? :wink: :D

Babácska

Ezek aztán a szép helyek, írigy-írigy!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Mofly

Veled mi van? :wink: :D

Ticsimü

A törpördögnek utólag is boldog szülinapot!!!!!
Kép

Ja! És csináltam optimista vonalzót, bár a lagzis készülődés nem kedvezett a babatémának, de talán éppen most lesz a mi kis csodánk!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Sziasztok ölelkezős topiktársak! :D

Gyugyi :D Téged szerintem még ki is tüntetnek majd, várjuk a képeket! :wink:

Ticsi :D Hol az a pocifotó? :roll: :wink: Azéé nem semmi ilyen súlykülönbséget tippelni 1 hét elteltével.... :oops: :shock: 1-2 pici rókát átvállalok tőled. :P

Vicus :D Mi a fenétől hányhatsz? :roll: Pár nap múlva ilyen hülyeséget már nem fogok kérdezni.... :lol: :lol: :lol:

Zsu :D Ma egy hete voltam uh-n és egy 11mm-es petezacsit láttak. Én is jövő csüt megyek legközelebb. Nagyon izgulok.... :oops: Te érzel valamit? :roll: 2 napja már nem fájt mensisen a pocim, remélem elmúlik. Picit nőttek a cicik. Többet pisilek, semmi mást nem érzek. Ja teszt után még 3-4 napig érzékeny volt a pocim, így sokat pihentem. Azóta semmi. Várom a Te tapasztalataidat is. :wink:

Gröni :D Hol a Te pocifotód? :roll:

Sleepin :D Képet a kicsikről!!! :wink:

Aki ma ivott/iszik, annak egészségére! :wink: Anyumék ma ünnepelték 37. házassági évfordulójukat. Én vízzel koccintottam, bár még nem mondtunk senkinek semmit... :oops:

Arra már nem emléxem mi volt az előző oldalon.... :oops:

Már csak 1 nap és hétvége! :wink:

Puszi és ölelés mindenkinek!
fenci
 
 


Na, csak gyorsan át akartam futni, amit írtatok, de nem bírom ki, hogy ne írjak. :)

Gyugyi
Oksi! Majd megbeszéljük, de még kicsit odébb van. Most a terv, hogy jövő héten költözöm haza Rékával, aztán majd szülés után – terveim szerint – 6 héttel megyünk csak Apához Bp-re. Úgyhogy, szerintem télnél előbb nem tudunk talizni.
Na, mi is voltunk 1 hetet a Balcsin Rékával a húgoméknál. Persze, szinte végig rossz idő volt. De azért a hét végére jutott 2 jóidős nap, úhogy én megfürcsiztem a Balcsiban. :) Jó volt!

Luca
Sajnálom, hogy nem jött össze a vigyázás. :(

Kolibri
Na, pont ezért nem értem, hogy Réka miért kakil ilyen nehezen. Ui. mást sem iszik, mint 100%-os gyümölcslevet, valamint minden nap kap 1 vagy 2 őszibarit. Zöldborsót nem szereti. Eccerűen nem értem. Ja, mi Laevolac-ot próbáltunk, de nem segített (most olvastam a későbbi hozzászólásodat :D – homeos cucc nem is jutott eszembe, KÖSZI!! Egy próbát megér). A doki meg paraffint írt fel. Ugye kedden voltunk dokinál, estére megvolt a nagy termés. Tegnap semmi, így este kapott paraffint, ma már nagyon „kakizott”, de semmi. Ma megint kapott. Most már remélem, hatni is fog. Ez nem szívódik fel, hanem segít kicsúszni a dolognak. Csak nekem az is fura, hogy ez kb. 3 hete tart, és semmi extra változás nem történt az étrendben. :? Tök olyan érzésem van, hogy ki tudná nyomni, de vmiért nem akarja, és csak akkor jön már ki, mikor már ő sem nagyon tudja visszatartani. Uis egy nyomásra kint van a „cuccos.” Ja, bilire ruhában ráül, másképp nem. :)

Zsu
Na, igen. A pakolás az megy. De hogy utálom!! :evil:

Nati
Jajj, dehogy!! :oops: :oops: Csak ellustultam kicsit. A barátnőmet kb. 2 hete tervezem felhívni. :? Még nem sikerült. Per pill még itt vagyunk, de jövő héten már megyünk végleg haza. Régóta nem is jártunk délelőtt a városban. Nekem már kicsit messze van így nagy pocakkal. Na, meg a szökőkúttól nem tudnám elvonszolni Rékát. :) Most délelőtt mindig a játszóra megyünk. Ott legalább árnyék is van. Bár ma már ott is bazi meleg volt. Holnap lehet, hogy bemegyünk Apával „dolgozni”, mert iszonyat hőséget ígérnek.

Susy
Egy német cégnek dolgozik, akik az Árkádokat építik itt. Ezért mindig oda megyünk, ahol épp épül egy. Mondjuk Debi kivétel, annyiban, hogy itt nem a cég az építtető, itt csak tanácsadóként működnek közre. Az üzletek bérbeadásával kapcsolatos a munkája. Bp-en meg bővítik az Őrsön az Árkádot, oda is hívták, ezért a költözés. Hú, remélem, ezek nem titkos infok, mert jól popsin eszek billentve. :)
Megnéztem a rucikat. Klasszak!!

Vicuska
Én inkább úgy járnám be, hogy mondjuk évente 1 hét nyaralás vhol az országban. :) De túléljük. :) Remélem, anyagilag is meg fogja érni, mert ez lenne a lényeg.

Ticsi
Eddig Réka is hasonlóan működött. Elvonult, néha ő is a szekrénybe, aztán jött és húzta maga után a szagcsíkot. :) De most nem tom mi van. A bilire szoktatás még nálunk is húzódik. Emiatt is, meg azért is, mert lusta vagyok a bilivel utána rohangálni. :) :oops: Kismok írta a másikban, hogy ők sem erőltették, csak megmutatták a gyereknek, mi az és elmondták, mire való. Aztán eccercsak egyedül belepisilt a leányzó. Na, én is így tervezem. :D
Na, a hőmérőzést nem vállalom. Kúppal próbálkoztunk 2szer, de nem jött be az sem. Rékában annyi maradt meg a dologból, hogy mikor így szenved, akkor emlegeti, hogy „kup”. Akkor megkérdezem, hogy kér-e, de mindig "nem" a válasz. A fene se érti miért. :)
Jaj, meg olyan édi. Hét eleje óta csinálja, hogyha rájön a kakikaki, akkor keresi az alvósmaciját (Réka nyelvén: pató - ?? még csak nem is hasonlít arra, hogy maci), meg a miniatűr játék tevéjét, majd azokat szorongatja, mintha azok tudnának segíteni. :)
Na, megint szófostam. :D
KÉPEK?????????


Hú, közben meg holnap lett. :shock:
gtünde
 
 


Pálinkásat :!:

Kép


Reggeli bekukk, megyek festeni. :lol: :lol:

Ditke :)
Önként vállalt meló!!! Meglepi lesz! :wink:
Úgy belejöttem, nem bírom abbafejezni! :lol: :lol:

Hozok képeket!

Készünöm kell, viszem a leánykát allergia felülvizsgálatra. Hányan lesznek??? :shock: :roll:

Este jövök.
Kép
zapáné
 
 


Reggelt!

dobom a hordót, és megyek pakolk, elutazunk a hétvégére...

puszi mindenkinek, hétfőn visszaolvasok!

Kép

ő meg ticsimű :D

Kép

Kép
ticsimû
 
 


Ja még annyi, hogy nem láttam a dzsungelt, megkértem apát segítsen má, mielőtt megcsászározom magam, erre apa elfehéredett, és közölte inkább tartja a tükröt... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Gyugyi, biztos sokan lesznek, mindig ezren vannak ott sajnos...

Holnap kerti parti lesz nálunk, nem bánnám, ha nem romlana el az idő...
Most még nagyon szépen süt a nap.

Leánykámék oaértek Keszthelyre, tegnap már strandoltak is.
A szállásuk a kastély mellett van a város közepén, úgyhogy van látnivaló bőven.

Én csak az itthoni medencében fürödtem, szuper volt az is! 30 fokos a víz! :lol:
Annyi szúnyog van nálunk, hogy csak a tűző napon lehet kertet túrni, ott meg meleg van, gyakran meg kell mártózni. :lol:
Aludtam egy órát a gumimatracon ringatózva.Kihasználom a szabadságomat, már nem sokáig tart.

Jövő csütörtökön megyek dolgozni, kicsit félek, mert utána kolléganőm megy el 3 hétre, most leszek először ilyen sokáig egyedül az új munkámmal.
De talán nem lesz gondom...

Ma szilvás gombócot kell csinálnom párom kívánságára.Még soha nem csináltam, mi lesz ebből?????????????Még jó, hogy van folyton éhes kutyánk!!!! :wink:
Vendég
 


Hú, Ticsi, tényleg szép méretes pocak! :lol:
Legalább szép nagyra tud nőni Törpicur!
Vendég
 


Sziasztok!

Ditke,
Szépek a ruhák, csinik voltatok. Legalább kimulattad magad, most már jöhet a baba!
Köszi, én megvagyok. Ha minden igaz, ma-holnap lesz tüszőrepedésem. 10. napon volt egy 18, +egy 11 mm-es tüszőm, és 8 mm-es nyh. Na, ezen meg is lepődtem. Teszünk egy próbát hátha lesz belőle valami. Bár most mi is belső munkálatokba kezdünk. Kövezzük a nappali tv-falat, lesz itt utána olyan kosz, moshatom ki az összes függönyt, bútorhuzatot.

Bobóka! Gratulálok! :D

Susy,
Csini a pocakod. :)

Kolibri,
Én is drukkolok neked a + teszthez!

Ticsimű,
Hú, a tiéd már mekkora! :)

Tüncsi,
Nem semmi, szegénykém ez a sok költözés. Ficike szépen megnőtt, nagyon aranyos!

Vicuska,
Veled ilyen nem fordulhat elő, ne is gondolj ilyesmire :!:
Haláliak a képeid! :)
Ez a hányás dolog kicsit aggasztó, doki mit mondott? Figyel téged?

Zsu,
Nagyon örülök, hogy jobban vagy, és a kicsi is növöget. Most már minden rendben lesz, csak pihenj!

Mami,
Jók a nevek, ma már ritkán hallani ilyet.

Kép
mofly
 
 


Sziasztok!

Nati :D

Csak úgy kaptad. :lol:

Fenci :D

Nekem a hasam szúrkál néha, feszül,mintha nehéz súly húzná lefelé. :roll: Amúgy jól vagyok. Úgy néz ki a barna is lelép tőlem végre valahára.

Ditke :D

Megmondom őszintén fogalmam sincs hogy hívták a dokit, de nem is érdekel, érdekelt, ezért nem kérdeztem.

Ticsi :D

Szép nagy pocak! Ticsimű meg aranyos. :wink: Jó utat nektek, hétfőn várunk.

CSAJOK!

NINCS VALAKINEK CHORAGON INJEKCIÓJA? Két naponta kellene kapnom, de mindenhol hiánycikk. :evil:
Vasárnap elfogy az uccsó, s keddtől nincsen. :roll:
Megvenném......

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Ditke!
Most tudom égö ,de lemaradtam, hogy veled mi van!!! :oops: :oops: A cisztád már elmúlt, ha jól emlékszem... Spontán vagy bogyikkal próbálkoztok??
Örülök, hogy tetszenek!!! 8) 8)

Tündi!
Èrtem! Hát tényleg nem egyszerü így letelepedni valahol! :? :?
Mi nem is tudunk semmit, ha esetleg titkos lenne az infó!!! :lol: :lol:
Lassan már finisben vagytok!

Ticsi!
Szép a hordód!! :wink: :wink:

Mofly!
Köszi! :D
Akkor akár most össze is jöhet a bébi? Rendben van már a peteérésed?
susy75
 
 


Fenci! Képet csak hétvégén tudok tenni, mert nincs itthon a kártyaolvasó. :?

Ditke! :) Hát a szülés óta nem nézte senki, de nem hiszem, hogy gond lenne, elvileg Bende nyomta. Vagy micsoda! :) Működik! :lol: Múltkor megettem egy fél dinnyét egyszerre, hát utána határozottan jól működött. És óvatosan a nagykapukkal, árt a babódnak!

Ticsi! Szép pocak! :wink: Hát igen, pasik nem hiszem, hogy ilyenre képesek lennének! :D

Luca! Nálunk is van folyton éhes kutya (2 is), ha túl sok lenne, csak szólj! :lol: Óvatosan a ringatózva alvással, és így kaptam napallergiát. Viszkettem tetőtöl talpig + apró kiütések... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Zsu!
Próbáld meg onlin rendelni!
Szerintem sikerülni fog!

http://www.pirulapatika.hu/fs
kolibri28
 
 


Sleepin, talán a nap már nem okoz kárt bennem, határozottan kezdek négerhez hasonlítani...Hiába, kapanyél mellett jól lehet barnulni!Na meg segített a vízitúra és a Balaton is.Bár én ha lehetett, árnyékban ücsörögtem, de az is hatásos volt.

A szilvás gombóc jól sikerült, hatalmasak lettek.Túl nagy volt a szilva, lehet, hogy nem kellett volna egészet beletenni...

Lányom megállapította, hogy Ő nem igazán akar majd a férjének ilyent csinálni, nagyon macerás. :roll:

Pedig szerintem gyorsan meglett.A biztonság kedvéért először csak egy darabot főztünk ki, próbaképpen, hogy az alkatrészek együtt maradnak-e. Úgy maradtak.
Vendég
 


Később jövök, etetés van....

Kép
Kép
zapáné
 
 


http://wade.hu/smiley/

gyugyi és mindenki!
Vendég
 


Vendég
 


Babcsi :D

Ugye írsz???

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kolibri :D

Írtam privit. Köszi.

Úgy néz ki sikerült szerezni gyógyit. :D

Gyugyi :D

Nagyon tutin néz ki a tanterem, öröm lesz benne tanulni. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!! :lol:

Ditke! 8)
remélem jól berúgtál a lagzin, mert többet mát nem lehet! :D

Mofly!
apát el ne engedd túl messzire magadtól(ja, meg az ágytól) :wink:

Zsu!
remélem sikerült gyógyit szerezned! :shock: ez mire jó? :roll: (ez nem a tüszőrepi? :roll: )

Gyugyi!
szép a terem!azt hittem zoknik vannak felakasztva, aztán rájöttem, hogy az egy sárkány :oops: :lol: :lol:

Luca!
van medencétek?mekkora? :roll: a tórol is tehetnél új képet :wink:
ja, és én kedden csináltam szilvás gombócot(én se vagyok egy nagy gombóc szakértő, de elfogyott 8) )

Kolibri!
mikor tesztelsz? :P

Szép hétvégét! :lol:
Vendég
 


Zsu :)
Erre járt Babcsi?....és be se köszön.... :cry: :cry:

Luca :)
Beindul a nagyüzem és megyünk szaunázni! :wink: Szólok mendenképpen!!!
Kórházban szerencsénk volt, elsők voltunk, fél 10-re a suliban voltam!
Szilvásgombóc? Te gyúrtad? Én a fagyasztóból csinálom.


Ticsi :)
Asztaaa! Tarzan bizti örülne a dzsungelednek!!! :lol: :lol:
zapáné
 
 


Mofly :)
Na, mozgalmas éjszakáid lesznek!!! :wink:
Kép


Vicuska :)
Jobban vagy?
zapáné
 
 


Sziasztok Csajok!

Tudom nem szép, hogy nem jövök, csak olvasok de nem írok...Zsunak írtam privit azért írta, hogy válaszoljak mert tudja, hogy olvasóban vagyok!

Zsu :D írtam...

Gyugyikám :D
puszi neked és nagyon szép lett a kecó!! :D

Mindenkinek sok puszit küldök és folyamatosan drukkolok!!! néha majd is be is nézek !


Kicsi fiam szépen növöget, már igen terebélyes a pocim...

rakok ide egy képet róla, itt 28+5 napos a drágám..


Kép

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsiiiiiiii!

Kép

Lassan szülsz! Miért tüntél el??? Sokszor hiányoltunk ám!!! Van már a babónak neve???
Vendég
 


Zsu!!!

Kép
Ezt meg neked csak úgy!!!!!!!!!!!!

Gyugyi!
Tetsz a terem, nem jönnél hozzánk is?? Lesz pezsi is!!!!!!!!

Vicuska!
Hogy van a róka?

Luca!
kügggggy má egy kis gombit!!!
Vendég
 


Nati :D
Igen, Gergely a neve!

Bizony közeleg a nagy nap! Már nagyon készülök!
...nem is tudom miért tűntem el..szánom-bánom, talán az a majd 3 év várakozás kicsit elfárasztott és le kellett engedjek...de azért követtem az eseményeket! :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi!

Bocs már látom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


BABCSI!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Babaszoba készen áll már? Pocakfotó???? Dolgozol még?

Nati :)
Megyek én!!!! De ha mi leülünk pezsizni, milyen lesz az a festés??? :lol: :lol:
zapáné
 
 


Gyugyikám :D
babaszoba jelentem majdnem készen, már csak simítások vannak hátra...dolgozni már július óta (7. hónaptól) nem dolgozom, bár bírtam volna még, de küldtek :D :D :D

Majd csinálok aktuális pocakfotót mert csak júliusi van azóta meg nagyot nőttünk...

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi!!!!

Nekünk az is jó egyenlőre, csak kis ízelítő!!!!

Gyugyi!
Milyen????? Hát mintás!!!

Tüncsi!
Ennek örülök!!!!!!!!!!!!!!Már azt hittem :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Akkor egy kis ízelítő...


Kép

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Húúúú de csini pocakod van!!!!!!!!!! Nem hiztál semmit :shock: :shock: :shock: :shock: !

Hmmm enyim a lapalj!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Nati :D

Köszönöm :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Babcsi :)
Tényleg nagyon csini a pocakod!!!! Hány kilónál tartasz? Biztos nem hízol 35 kilót, mint egyesek! :wink: :lol:

Nati :)
Festékmintára gondoltál vagy Kép ? :lol: :lol:
zapáné
 
 


Hát nekem aztán mindegy hogy csináljuk a mintát, főleg 2 üveg pezsi után!!!!!!!!!! Kép
Vendég
 


Kép
zapáné
 
 


Nati :)
Most mit iszó? Én tojcilikőrt. Csak az a baj vele, hogy nem ér le a nyelvem a pohár aljáig! :lol: :lol: :lol:
zapáné
 
 


Babcsi, szép a pocakod, Gergely baba nagyon helyes!
Jól vagy?Hogy bírod a meleget?

Gyugyi, én gyúrtam!!!!Életemben először!És ehető lett, hurrá!!!!!!!

Vicuska, csak kicsi medencénk van...76 cm magas, 366 cm átmérőjű. Puha falú, a pereme felfújható. De arra jó, hogy ücsörögjek benne fűnyírás után.
Ez az a medence,ami párom szerint felesleges, "senki nem fogja használni". Na, ehhez képest ma reggel munka előtt is megmártózott benne, és munka után első dolga, hogy megcsinálja a nagy kristálypohárba :roll: a fröccsét, és megy lubickolni. Azért a nagy kristálypohár kell, mert az éppen belefér a gumimatrac lukjába. :lol: A vizespohár nagyobb. :lol:
Vendég
 


Luca :)
Hirtelen aszittem, edzeni voltál. :lol: :lol: Nem értettem, mi volt ehető: a bicikli vagy a súlyzó? :shock: Aztán leesett! :lol: :lol:
zapáné
 
 


Gyugyikám :D

most tartok 8,5 kg-nál...de az okosok azt mondják innen húz bele a mérleg nyelve :D hát, majd meglátjuk...


Luca :D
köszi, a dicséretet....a meleget egész jól bírom, bár azért már nagyon várom, hogy jöjjön a hűvösebb idő, pláne a vége felé...

szuper a medid, és bőven elég ez a méret...ilyen időben ennél sokkal kisebb is aranyat ér :D

Kép

KépKép
babcsi
 
 


Gyugyi!

Iszok multis gyümi levet! Nyelved a pohár aljái hmm....
Kép

Luca!
Megyek majd beülök melléd!
Vendég
 


Asszongya a nagytudású párom igyál kisebb pohárból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nati, Gyere!

Elfogyott a vörösborom! :cry: :cry: :cry:

Gyugyi, először nem értettem, mit is írsz, de már leesett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ahhoz lusta vagyok, hogy súlyzót fogjak a kezembe...
Van kapa, és fűnyíró! :lol:

Keresek képet a medencéről...
Vendég
 


csajok, a fehérvári alexandra könyvesboltban 500 könyv féláras. Nem tudom, országos-e az akcio.

Van egy pár könyv (ezek sajnos nem félárasak), amelyek a babavárós/nehezen összejövős témába illenek, az alexandra honlapján találtam öket, belladonna a sorozat neve, ha valaki még rákeresne.

PETEÉRÉS
UYTERLINDE, JUDITH
Európa Könyvkiadó
belladonna
Egészség, életmód > Lelki élet, család


BABABLUES
MORIARTY, SINÉAD
Európa Könyvkiadó
belladonna
Irodalom > Regény > Szórakoztató

SZÜLETETT SZÜLŐK
MORIARTY, SINÉAD
Európa Könyvkiadó
belladonna
Irodalom > Regény > Szórakoztató
Fogy ár: 1 900 Ft
Vendég
 


Luca!

Én is ugy értettem először mint Gyugyi! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?