Sziasztok!
Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Elli,
nagyon jók a képek ( ==> a gépetek is biztos az), szép a fátok is! Kevin rendeltetésszerűen játszik azzal a műanyag hengerrel? Beki is kapott, de ő csak rágcsálni szereti.
A gépünk nem egy csúcsmárka, Trust típusú. 3 megapixeles, szerintem megérte az árát. Annyira hálás vagyok a családomnak, hogy összedobták a rávalót, így nem kellett hónapokat spórolni rá.
Norka, Virág,
én nevelési céllal kézre csapok (persze milliomodik szigorú nézés és határozott NEM, elcipelés után). Persze nem fáj, de közben jó hangosan mondom, hogy NEM, és hogy miért nem szabad, persze bömböl a kis jószág, de csak ezt az egyet érti. És 5 perc múlva ugyanúgy kúszik a tiltott dolog felé, de közben néz engem, hogy komolyan gondoltam-e a tiltást, vagy szórakozhat velem. Akkor többnyire elég a szigorú és hangos NEM. Sajnos van olyan 4 éves az ismeretségünkben, akit a mai szelíd elvek szerint nevelnek, pl. gyerek kirohan az útra, ahol akár kocsi is jöhet, és csak annyit mondanak, hogy "nem szabad, drágám"... Persze a gyerek tojik a szüleire, szó szerint fél órát könyörögnek neki mindig, hogy legyen szíves tegyen meg ezt, vagy azt. Szerintem ez a szülőkre nézve is megalázó, és a gyereknek nagyon nem tesz jót, ha azt hiszi, hogy a világ őérte van, és neki mindent szabad. Ez mind SZVSZ!!! De nehogy azt higgyétek, hogy Bekit korbáccsal fogjuk bilire szoktatni
!
Franyo,
Anka igazi kis úrihölgy az első képen
. Látom már neki is van dudás hintája
.
Kangi,
Julcsi nagyon édi a hintapacin!!! Néztem a somlohegy.hu-n is valamelyik nap, hogy raktatok-e fel újat, de nem, úgyhogy elkalandoztam az első képek felé. Tündéri kis ordító sárkány volt
.
Csucsuka,
irígylésre méltó szilveszteri programotok volt!
Epediétás csülköcske nyami
.
Álldogálló, lépegető Zsófinak gratula!
Évi,
cékláskrumplievő vámpírka nagyon helyes!
Látom nálatok is a papucs a favorit
.
Andi,
fogacskához gratula, most aztán aggódhatsz szopi közben
!
Andy,
Márk nagyon ügyi, hogy már szalad, gondolom akkor már egy perc nyugtod sincs
.
Mariann,
hófehér tájért irigy-irigy
Beu,
örülök, hogy jól telt a szilveszter a barátokkal!
Ezen már én is gondolkodtam, hogy meddig marad együtt ez a babanetes jó kis társaság... Elképzeltem egy szitut, amikor majd a gyerkőcök szalagavatójáról, netán esküvőjéről készült képekkel örvendeztetjük meg egymást...
Norka,
remélem Jázi már láztalan, sajna én semmi okosat nem tudok írni ezügyben, de jobbulást kívánok!!!
Ari,
hasizmozó Bori nem semmi
. Másfajta kajcsit próbáltál neki adni? Nem lehet, hogy ő is inkább ragadozó lesz, mint Julcsi? Vagy valami más zöldségféle?
Zulu,
"figyeld csakmeg nyuszikám hukkk, 10-ből tíz nő nyomja a féket az Istenhegyin a kanyarokban hukk"
Vissza kellet fognom magam, hogy ne röhögjek hangosan
.
Sajnálom, hogy nem érezted tegnap jó magad, majd jövőre már biztos kevésbé matricásodnak a csemeték. Azt a szemrehányó nézést ismerem...
Mi hármasban szilvesztereztünk, én éjfélig aludtam, utána koccintottunk, majd hajnalig játszottunk Apucival a kedvenc kettenisjátszható számítógépes játékunkkal
. De valahogy nem is vágytam egy olyan "szimpla egyhányásos bulira", ahova hivatalosak voltunk... Öregszem? Ja, és Beki hála Istennek nem ébredt fel a petárdákra, pedig egyet a kertünkbe is bedobtak
.
Holnap megyünk bulizni Apucival, Bekire a nagyszülők vigyáznak majd. Drukkoljatok!
Búcsuzóul két kép:
Beki első Szilvesztere (idekint
)
Hálivúdi mosoly
Puszi mindenkinek!
Miszike