Sziasztok
Menta
Én itt örömködök hogy lehet hogy meg lehetne úszni ilyen bogyókákkal a betegségeket, közben ma ráébredtem hogy mivel Napocska nem eszi meg a gyógyszert.....brrrr, pedig jó lene!
Szerintem nem lesz semmi gond éjjel sem ha már megszokta hogy nappal ott szundikál de azért drukkunk
!!
Nem vállaltam én tulképp el senkit szilveszterre mégis lett két gyerek plusszba az enyémek mellé.
Tudod a tesómék egy szem Petrája mint mindíg már évek óta, itt hagyják az iskolai szünetre holnap viszik haza,menetrendszerűen legkésőbb egykor talefonál hogy jönni akar át játszani, mert hogy eredendően ugyebár anyámék vigyáznak rá.
Úúúúúgy tele van a pupom, aztán itt van estig.
Anyámék meg is fáztak vagy mi nem tudom most ők betegek tehát jó lenne ha itt lehetne a Petra, én csak azt nem értem hogy az apja tanár emberként ilyenkor hivatalossan nem dolgozik miért nem vigyázz a kölkére.
Egyszerű akárcsak nyáron szólnak anyunak, nekem nem én már csak azt tudom meg hogy itt lesz a PETIKE,aztán itt van állandóan. Úgy vannak vele hogy tök mindegy nekem hogy három vagy négy gyerek van itt nem?
Annyira idegesít mert úgy érzem (ki)használnak bennünket erre jó vagyok....
Tegnap délután háromtól éjfélig itt volt a kis lány, erre ma megint telefonál egykor hogy átmennek a fiúk mert unatkozik /az én gyerekeim is ott/ mondom neki hogy nem mert megyünk a dédihez újévet köszönteni.
Késő délután amikor baktatunk haza a dédiéktől gyalog, hidegben, sötétben, apám jön szembe velünk eszébe jutott hogy az anyáéknak is beköszönjön még ma Petike persze sehol, elvégre neki nem mi köze az öregekhez, és oda kiabál nekünk hogy:
- "Nem jöttetetek a Petrához délután, szegényke úgy várt!"
- Mondom neki mert itt voltunk (már mint a mamáéknál).
Mindezek után még mi voltunk a rosszak, mert ma az egyébként szuper inteligens és jólnevelt, dupla annyi ajándékot érdemlő kicsi unokájuk, aki mellett az enyémek olyan neveletlen rohangálósz kiabálós gyerekek, szóval eme csoda, ma kénytelen volt velük lenni.
Nem hiszem el hogy bújkálnunk kell.....
Beszélni nem lehet velük, már próbáltam vagy megsértődnek /mert a Petra okos illedelmes, vele nincs baj gyerek, szerintük/ vagy megsétődnek.
A férjem meg közben egyfolytában mar mert olyan hülye vagyok hogy hagyom.
Az ötödik kisfiút a fiam hívta meg előzetes megbeszélés nélkül a táborban ahonnan haza jött két napja. /Itt jegyzem meg hogy akkor még itt is aludta Petránk mert az neki újdonság úgy hogy anyuék délutántól másnap estig nem is látták ./ Persze jól letoltam hogy nem elég hogy itthon ülök amikor minden normális ember bulizik /ja, a Petra szülei is nem dolgoztak bulikáztak/ de még gyermek megörző is leszek, kérdezze először meg.
Jó azt mondta megértette szólt telefonon hogy ne jöjjön a srác.
Erre megjelenik itt este hétkor a kapuban hogy csak a Márkal szeretne beszélni stb. a fiam meg úgy nézett rám, az én napom meg úgy is elvolt már tolva....Azért az valahol fájt amikor az anyukája megjelent csinossan kiöltözve, kifestve hogy akkor ők mennek majd vigyük el a gyereket a mamájához...
Én is szertnék egyszer végre buliba menni, persze ehhez másik férj is kéne azt hiszem.
Férj is példássan viselkedett eleinte rászólt a csicsere hadra aztán mindent rájuk hagyott, kukorica be aszuper puha és drága szőnyegére amit még most is porszívóz 6ez is csak ígéret volt/ azért még megkérdezte hogy mikor készül már el az almás pitéjük amit rendeltek szilveszterre.
Én sütöttem meg vacsit készítettem közben rádörrentem a skacokra hogy néha lábujj hegyen visítsanak, ne közösítsék ki kedvenc Petránkat,ne focizzanak a lakásba stb., apa jókat röhögött a műsoron majd aludni tért, persze ez sem volr semmi tett figyelembe véve a hangzavart.
Így boldogan küzdöttem egy 11,10,8,7,2 éves kis csapattal. Apáméknak fél 12 után eszükbe jutott átjönni /jobb is talán hogy nem előbb/ mert megint minden nem tetszett nekik és most ők különben is betegek műsor volt soron, alig vártam hogy koccintsunk végre és eltünjenek.
Az a kedvencem amikor apám Napocskát neveli pl. múltkor rászólt hogy rácsap a fenekére ha nem vesz fel papucsot de gyorsan, náluk volt mindez ahol is nincs papucsa itthonról kell a kis szandiját átvinnem és különben sem hord papucsot, vagy miközben mindenki koccintott és letette a poharat ez a büdös gyerek a maga két évével még mindíg mindenkihez oda ment tizedjére is koccintani, pedig azt csak egyszer kel.
Hulla fáradt voltam, a férjemtől még megkaptam az első "neked olyan jó dolgod van semmit sem csinálsz egész nap, miközben én rengeteget dolgozom miattatok" szövegét, aztán hajnalban lefeküdtünk. Szerencsére a férj el ment kilenc körül amire rajtam kívül senki nem ébredt fel, aztán mindannyian aludtunk egy hatalmassat délig, amikor is apuka berontott hogy nem vagyok normális miért "döglünk" még mindíg az ágyban.
Mert hagytak aludni a gyerekeim!
Bocsi hosszú lett viszont jobb a lelkemnek, köszönöm hogy meghallgattátok és mindenkinek a kedves szavakat!
Cory
Oltások engem is mindíg zavartak egészséges gyereket betegíteni....persze kell tudom de olyan rossz amikor már végre jól van erre leoltják, remélem Zsoma baba jól viseli majd és gyorsan túl jut rajta! Drukk
Szuper férjed van, én meg az irígy vagyok.
[color=#ff0000]
</font>
Nyuszimanó
Szerintem nagyon jó az ilyen szilveszter beszélgetős, társasozós, kicsi gyerekek mellé ideális.Mégis társaságban vagytok a gyerekek is ott lehetnek szóval...örülök hogy legalább ez jól sikeredett így év végén nagyon rátok fért!
Márti
Szerintem semmilyen műanyag vacak tűzhely nem ér fel azzal ha a gyerek azt látja hogy az anyukájának olyan nagy szeretet lakozik a szívében hogy egy egyszerű dobozból is csodálatos játékot varázsol neki, az tutira egyedi és csak az övék!
Ármin szövege még mindíg csúcs, engem csak az érdekel hogy apa miért állat, ez honnan jön?
Norci
Talán tényleg sok egyszerre hogy két dologról szokjon le de látom hogy milyen jól haladtok!
Mikor mentek telelni, de jó nektek biztossan szuper lesz!
linato
Nálunk is ez volt Mátém állandóan beteg volt az oviban pont így ahoggyan írtad, remélhetőleg kinövi Mindy is addig is gyógyik röppennek
Zsuzsi
Köszönöm kedves vagy de ne hozzám igazítsátok a talit mert én mindíg két esélyes vagyok, hiába igéri meg aférjem hogy itthon lesz a gyerekekkel bármi közbe jön engem dob először.
Ha én leszek a központ asztalon táncolnom is kell??? Mert akkor betanulok valamit, feltéve ha van olyan asztal ami egy ilyen vizilovat kibír!
/Ez csak vicc volt persze!/
Pussz: Dzsili