Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, de nem olvastam nincs most időm el vagyok havazva.
Nekem sajnos nem lett túl jó a KarácsonyomKépKépKép
Remélem a srácaimnak igen, teszek fel róluk képeket az Ismerjük meg egymást/Napsugár című topicba.

Nem tudom hogy jövök e még idén úgy hogy:
Kép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Először is panaszkodni szeretnék: cudar hasfájással ébredtem... Kép Pedig a legrosszabb esetlben is csak egy hét múlva lenne aktuális... Kép szóval a kistesó projekt egyelőre eredménytelen... Kép Nem is értem, hogy lehettem ilyen elbizakodott, hogy ha az első elsőre Kép összejött, akkor majd a második is elsőre összejön. Kép Mondjuk nem is nagyon volt alkalmunk decemberben "dolgozni az ügyön", de akkor is fura, hogy ennyire hamar megjött. Kép

Norci! A mi éjszakáink változatlanok. Legalább 2-3 ébredés minden éjszaka előfordul, és legkésőbb hajnalban köztünk landol Lacika. Fura, mert van, hogy sírva ébred, és megvárja az ágyában, hogy átmenjek. Ilyenkor visszaaltatom. Viszont van olyan is, amikor egy kukk nélkül ébred, és csak a meztelen talpacskái csattogására ébredek fel, ahogy jön átfelé. Az elalvásai furcsán kettősek. A délutáni alvásnál a rendszeresség és következetesség jött be. Minden délután 13 órakor lefektetem, és könnyen, gyorsan elalszik. Kicsit mellédőlök, beletúr a hajamba, és már alszik is. Este viszont minimum fél óra, amit elnyűglődünk. Pedig van rendszeresség és rituálé, de hiába. Talán a fürdés körüli hancúrtól ébred meg jobban, vagy a fektetési idő nem illik bele az elálmosodási ritmusába. Nem tudom. Mondjuk délután a mi ágyunkban alhat, este meg a sajátjába fektetem le, úgyhogy az is számíthat. Én már 1 éves kora körül rászoktattam Lacikát arra, hogy ne cicin aludjon el. Úgy csináltam, hogy amikor már kezdett elbóbiskolni a cicimen, akkor kicseréltem a szájában a cicit cumira. Mondjuk ezzel egy másik olyan szokás alakult ki, amiről majd le kell szoknia, de legalább a cicin való elalvásról könnyen lemondott. Persze minden gyerek annyira más, hogy ami az egyiknél bejön, az a másiknál teljes kudarc lehet.

Szila! Édes lehet Hanga ezekkel a nagy, komoly dumáival. Kép Jaj, úgy várom már, hogy Lacika is kimondja, amit gondol! Kép

Edit! De jó, hogy előkerültél! Kép Mit ír pontosan a Kismama? Ez a dolog engem nagyon érdekel! Kép

Nyuszimanó! Hát, akkor a ti karácsonyotok se sikerült a legjobban. Kép Szegény Párod, mekkora csalódás lehetett neki... Kép

Dzsili! Nálatok mi rontotta el az ünnepet?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Dzsili: mi történt???????

BUÉK mindenkinek Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Máris mindenki bulizni van?! Kép

Akkor én is búcsúzok. Amint Lacika felébred, indulunk Laci szüleihez.

[color=#ff0000]

Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Ezúton szeretnénk:
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni!

Szilvi + Zsani + Kép(maholnap 37! és aki "jóslófájásokkal" jelzi, hogy ideje összekészíteni a kórházi batyutKép)
sztigris

Jó szórakozást ma estére mindenkinek és boldog új évet!KépKépKépKépKép

Szilvi! Drukkok!KépKépKépKépKépKépKépKép Ez most már tökizgi!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

[color=#ff0000][b]
Kép

Borcsa + Réka + Luca + Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Köszönöm hogy kerestetek és az érdeklődést is, sajnos hosszú volna leírni most csak csendben szomorkodom, semmi tragédia nem tötént csak egy újabb karácsony ami nem az enyém volt!
Azért reménykedem egyszer talán valahol valamikor olyan is lesz amikor valaki gondol rám is, arra is hogy én is boldog lehessek egy pár percig....

Nagyon szupik a képes beszámolók mind Hangáról KépKépKép, mind DórirólKépKépKép tündériek mint mindíg!
Én most önző módon a saját topicomba tettem fel a képeket mert nagyobba akartam láttatni...KépKép

Beja
Szerintem -ha még aktuális és érdekel a téma- szóval eléggé kicsi meg Bálint az emeletes ágyhoz, nem aludni mert mint már valaki említette lehet nagyon frankó hálót tenni mellé tehát nem esik le, én is láttam ilyen megoldást igaz hogy az galéria volt és ami a lényeg hogy a kicsi a szüleivel aludt.
Tehát a gond abban van hogy hiába veszed el, vagy hajtod fel a létrát nappal hogy ne másszon fel játszani, csak a szundi legyen ott és van melette jó kis korlát vagy háló, ha éjjel felébred nem biztos hogy félálomban eszébe jut majd hogy ügyessen lemásszon....
Én tiszta frászba voltam amikor a nagy fiam tavaly elkezdett fent aludni, nehogy éjjel le essen, de azért nagy külömség a kettejük között.

Márti
Remélem már nem kellenenk a gyógyik de azért még küldök neketek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gratul a négykézlábazáshoz, tesómék kicsi lánya egy hónappal fiatalabb ő még kuszik villám gyorsan, most próbálkozik a mászival de még nem tudja kontrolálni a kéz és láb mozgást!
Hogy vagytok?
Kiderült miért sírt Vilka baba annyira sokat?

BSzilvi
Aranyos Peti a szánkón, már csak némi hó kellene hozzá! KépKép Bár annyira emlegetem lehet hogy lesz éjjelre!

BMárti
Szegény ti, ez a telefonos dolog, de legalább normálissan viselkedtek!
Nekem mindegyik tervezett gyermek a harmadik próbálkozásra jött össze, igen aktív gyakorlazozások után, és ez szerintem kitűnő arány úgy hogy ne csüggedj!KépKépKépKépKépKép

Mennyien kaptatok varrógépet, lehet hogy nekem is azt kellett volan kérnem???KépKép Ez csak vicc volt, igazi antitálentum vagyok!

Zsuzsi
Dorkán látszik is is hogy mennyi tetszik neki a fa, egyre csajosabb! KépKépKép
Napocskának is tetszett a kis unokatesója, ő ugyan nem ment le az ő szintjére, de ez Dórinál sem visszafejlődés csak próbálkozik hogy mi van ha úgy viselkedik mint a kicsi akkor hogyan reagálnak rá a felnőttek, ez mondjuk gyakori tesókák közt -ahogyan Márti is írta- de ott azért mert szertné a nagyobb is ha több figyelmet kapna hiszen autómatikussan máshogyan beszélünk egy kicsi csecsemőhöz másként viszonyulunk hozzá.
Lehet hogy a ti társaságotokban is azt látta Dóri hogy a kicsit "jobban" kényeztetik ezért gondolta ő is kicsi lesz megint?
Vagy csak érdekesnek talált a helyzetet és kipróbázta, az bizti hogy ez nem lesz rá káros hatással!

Nyuszimanó
Igazán sajnálom ami a párod ajcsijával történt roppant bosszantó! KépKép
Cserébe Donci ügyesebbnél ügyesebb dolgokkal halmoz el benneteket, a kicsi lányra meg csak rá kell nézni és a gond hipp-hopp el is száll ! KépKépKépKép

Szila
Aztán apa meg "kesei a lóvét" a lánynak mi?KépKépKép Ezt a szöveget! KépKépKép

Cory
Rendejöttek a fiúk? Tudtál már valamit aludni is?

Bogancsi
Úgy irígykedek megint bulizni mentek -én persze itthon tipródok, vacak ez a mai napon is, pont mint a többi- gyerkőcök elhelyezve Daninak is jutott megoldás így kerek!KépKépKép
Jó szórakozást nektek! KépKépKépKép

Norci
Nekem azt mondta a gyermek orvosom, hogy Napsugár még kicsi nem lehet oltani/nem érdemes nincs megfelelő szérum nekik még, a nagyokat oltassam be azzal tudom védeni az apró népemet!
Hogy álltok a cici megvonással? Már olyan nagy fiú Vilike hogy nyugodt szívvel el veheted tőle a nyugtató szopit következetessen azért nem egyszerű dolog pocakossan szoptatni!

Zafi
Szép Réka a fotón!KépKép
PocakPeti is milyen nagy már! KépKép Örülök hogy találtál megfelelő orvot aki szimpatikus számodra, ezek szerint szülésznőt is fogadsz?

Edit
Jó hogy jöttél, gyere gyakrabban ha tudsz, üdítő dolog rólatok is olvasni! KépKépKép

Laura
Sajnálom hogy minden pont összejött a végén gondolom már tiszta ideg és fáradt voltál, jövöre biztossan sokkal szebb lesz minden! KépKép

Menta
Tetszett Napocskának mint minden de persze hogy mi mire való azt be kellett neki mutatni.KépKépKép
Boldog évfordulót neketk! KépKépKépOKép
Helena mit szólt a karácsonynak?
Nálatok össze jön a nagy család, az annyira szép lehet?!
Nagy esküvőtök volt vagy szűK körű, vagy milyen mindíg érdekelt hogy miért házasodnak ilyenkor az emberek? Már mint hogy érted nyáron, tavasszal, kevesebb az ünnep, ilyenkor itt a karácsony a szilveszter iszonyú pénz kiadás és akkor még + egy esküvő is, remélem nem bántóan fogalmaztam csak kíváncsiság az egész!

Na megyek teregetni meg sütök egy kis almás pitét a gyerekeimnek, mindenki bulizik én meg csabzottan házimelózok, na nem ez álmaim szilvesztere az biztos!

Szilvi
Csak nem????
Szilveszteri baba lesz????
Szólj ám mielőtt elindulsz szülni /mert hogy az a legfontosabb ilyenkorKépKépKépKép/ drukkolok nektek!

Pussz: Dzsili
dzsili

Csak röviden:

Dzsili! Gondoltam, hogy tetszeni fog Napocsnak, mert eléggé hasonlítanak Helenával, ő pedig nagyon szeret babázni.Kép
Remélem tényleg lesz egyszer egy olyan karácsony is, amit valóban a magadénak érzel és boldog leszel!!!!
Nekünk a decemberi esküvőnk csak szűkkörű volt. Jó, mi? 10 testvérrel? Kép Volt egy ebéd meg szendvicsek, kis süti. És jókat beszélgettünk. Aztán májusban volt a polgári, arra már összegyűjtöttünk Győzővel annyit, hogy egy viszonylag rendes lagzi jöjjön ki belőle. Azt igazából a barátok miatt csináltuk, de nagyon nem bántuk meg. Nagyon jó ám évente 2x ünnepelni házassági évfordulót! Kép

Norci! Ha neked ezt már elviselned kell, akkor szerintem mindenképpen szoktasd le Vilit. Biztos vagyok benne, hogy meg tudod oldani ezt érzelmi törés nélkül. Tuti!!!! És hát az igény szerinti szoptatás az két oldalú ám. Neked is jó kell, hogy legyen. Ne erőltesd, ha ennyire rossz. Zsuzsi is ezért hagyatta abba Dorkával és szerintem a lehető legjobban tette. Nem attól jó anyuka valaki, hogy meddig szoptat...

BMárti! El ne keseredj, hogy most nem jött össze elsőre. Úgy látszik a ti babátok is olyan lesz, akit már azelőtt nagyon-nagyon vártak, hogy egyátalán létezett volna. És hát micsoda jó dolog, ha az embert ilyen nagy szeretettel várják.. Kép

Heni! Remélem, hogy tényleg szépen alakul majd Barni féltékenysége. De tényleg olyan furi, hogy nem mered előtte nagyon szeretgetni Boldit. Tényleg nem válna be nálatok is az, ami Nyuszimanóéknál? Eleinte Helena nagyon tiltakozott, széttolt minket Győzővel, sőt sírt is, ha azt látta, hogy megöleljük egymást. De úgy éreztem, hogy mindenben másban megadok neki mindent a kénye kedve szerint. Viszont nekem és Győzőnek is szükségünk van néha csak úgy megölelni egymást. És jó lenne, ha Helena megtanulná, hogy ez neki is nagyon jó, mármint, hogy Győzővel szeretjük egymást. Mára persze teljesen elfogadta, sőt néha ő is jön ölelkezni. Kép
Nem tudom még, hogy milyen lesz egy másik kisbabával, szerintem írtó féltékeny. Majd akkor megpróbálok okosabbakat írni. Kép

Én írtó béna vagyok varrásban. Mindig legalább kettő tűt beletörök. Na, de most itt a nagy lehetőség. Kép

Nálunk már kora délután óta megy a petárdázás. Szörnyű... A férjem legszívesebben a fenekükbe dugná. Kép Hát én is! KépKép

Cory! Irígyellek az "adottságaid" miatt. Kép

Puszi mindenkinek és nagyon boldog új évet! Kép

Menta és Helena (maholnap 23 hó) és legkisebb tündér (24 hét) és most Győző is. Kép
menta

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK mi is MINDENKINEK!

Kép

Miléna&Korina&Linato&Gábor
linato

Ja! Norci!
Én holnapután veszek a patikában oscillococcinumot és megelőzésként majd szedem Helenával együtt. Heti egy tubussal kell.

Menta
menta

linato
Te merre vagy?
Én voltam figyelmetlen vagy nem volt karácsonyos beszámoló?

Heni
Neked is akartam írni, hogy nálunk is van/volt nem igazán kinőhető ám, mindig előkerül ha más nincs indoknak, testvérféltékenység.
Szerintem is jobb ha nem titokban kényezteted a picit annál is inkább mert éppen úgy joga van hozzá mint Barninak és ahogyan nőnek kevés olyan alkalom lesz hogy kettesben legyetek, jobb ha Barnus is tudja hogy szereted a kicsit és persze őt is. Én is ölelgettem és puszilgattam, az ölembe vettem a nagyobbakat is amikor láttam rajtuk hogy kicsit "irigyek" a pindurra.

Menta
Mi az a oscillococcinumot egy homeobogyó vagy más?????? Mi a hatásmechanizmusa????
Két esküvő az már igen!KépKép

Remélem már sokan buliztok vagy szépítkeztek azért nem vagytok, aztán majd jöhetnek ám az élménybeszámolók!Kép

Szilvi
te bulizol vagy fájogatsz?????

Dzsili
dzsili

SZiasztok!

Jó bulizást mindenkinek, aki bulizik! Kép

Nálunk nagyjából szokásosan fog alakulni minden: éjfél előtt amúgy sem kerülünk ágyba Kép

Vilka szerintem a melegfronttól sírhatott, mert másnapra elmúlt, sütőtököt kapott előtte és utána is, máskor nem zavarja - bár arról nem tudtam, hogy felfújhatná! De úgy látom, nem bántja! Kép Az elmúlt hónapban jó 30 dkg-t hízott Kép úgyhogy most már 7,38 kg Kép

Ármin épp főz Kép csináltam neki egy tűzhellyel kombinált mosogatógépet Kép dobozból - majd felteszem, nagyon jó lett Kép

Márti++
márti

Dzsili drága! Írtam neked Napocska képeinél. PusziKép

Édes párom lóg a gépen és ritkán jutok hozzá. Majd 5.-étől többször ideférekKép
linato

képzeljétek, vilka felállt!!!!!!! még az idén! nem tévedés, a két lábára!!!!

boldog új évet!

márti++
márti

márti - gratulálok!!!

nektek is boldog új évet! Kép

heniék
gesztenye

Márti
Nagyon ügyi, hatalmas garatula!!!!KépKépKépKép
Képzeld pont most telefonált a bátyám hogy Réka baba is felállt, ő is felhúzta magát négykézlábról,mászni még nem tud /akárcsak a fiam anno/ mi van ma, sok-sok fantasztikus kisember!

Mindenkinek még egyszer [color=#ff0000]</font>
Kép
dzsili

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!

(Írtam köremailt is, de mindig visszadobja - valakinek vagy megtelt a ládája, vagy nem tudom, majd Bencével megnézetem.)

Márti,
gratula Vilkának, ügyes kis csajszi! És nagyon kíváncsi vagyok Ármin konyhájára!!!KépMajd lesz fotó?

Lekopogom, de képzeljétek, Hanga mostanában jobban eszik. VAgy csak én nem izgatom magam, hogy hogy eszik??Kép Mindenesetre szemmel láthatóan húsosodikKép, és ennek én örülök nagyon.

Menta,
miért kell azt a gyógyszert/bogyót szedni? Influenza megelőzésére? Akkor szerinted szedjük mi is?

Mennem kell, mert a karácsonyfa égősorát (mondjuk a használaton kívülit) babrálja HangaKép.

Szila
szila

BUÉK!!!!!!

Az egész Tamtam család
solya

Szila, Dzsili!
Az Oscillococcinum egy homeopáthiás szer, a Boiron cégtől. Influenza kezelésére szokták adni, de akkor napi egy tubussal. Ha heti eggyel veszel be, akkor megelőzésként szolgál. Állítólag tényleg jó.
Állítólag úgy hat, hogy az immunrendszernek pont azt a részét serkenti, ami az inluenza ellen kell. Hát ezt nagyon szakszerűtlenül írtam le. Kép

A lényeg a lényeg, mivel most babát várok és azért még Helena is kicsinek számít és ez egy "gyengéd" szer, nem olyan, mint pl. egy oltás (ami nem is biztos, hogy hat, pontosan azért mert minden évben másfajta influenza törzsek jönnek), így most inkább ezt fogjuk majd szopogatni. Szerencsére Helena nagyon szereti ezeket a "cukorkákat". Kép

Márti! Ez igen!!! Vilka babának gratula!
Kíváncsi vagyok a mosogatógéppel kombinált tűzhelyre!!!!

Tegnapi bulit átvészeltük. Kép Helena egy tündér volt.

Puszi mindenkinek!

Menta++
menta

Sziasztok!

Ezzel az idézettel kívánunk mi is nagyon boldog és egészségben gazdag új esztendőt!

Adjon Isten minden jót
ez új esztendőben,
Fehér kenyér dagadjon
Fűzfa tekenőben.
Bor, búza, kolbász
Legyen mindig bőven,
A patikát felejtsük el
Ez új esztendőben.

Adjon Isten minden jót
Ez új esztendőben,
Vegye el mind a nem jót
Az új esztendőben.
Mitől félünk mentsen meg,
Amit várunk legyen meg
Ez új esztendőben

Márti!
Gratulálok Vilkának, nagyon ügyes kislány!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok4

Szila
Én köszönöm szépen a jó kívánságot megkaptam! KépKép
Jó hír hogy hízogat Hanga! KépKépKép

Márti
én is kíváncsi vagyok a gyártmányodra ám, hogy telt az éjszaka?

Cory
Nálatok? Fiúk hogy bírták a sok petárdát, Napocs nagyon félt tőlük,

Menta
Tehát gondolod hogy szedheti nyugodtan Napocska is, megelőzésképp ha jól értem, vajon minden gyógyszertárban kellene kapni?
Házibuliztatok?
Napsugár is fenn volt és koccantott ahogyan mondta nekem potom öt gyerek jutott egy alvó férjel erre az estére.KépKép

BSzilvi
Köszönjük a szép versikét! KépKép

Dzsili
dzsili

Dzsili!

Szerencsére Helena jól bírja a petárdázást. Mindig azt mondja ilyenkor, hogy pussz! (A puff helyett Kép)

Mi a férjem volt gimis társianál voltunk. Én inkább a tesóimmal lettem volna, az anyukámnál, de megbeszéltük, hogy majd jövőre, amikor már úgyis kicsit nehézkesebb lesz a két gyerkőccel.

5 gyerek? Kép És magadtól vállaltad el? Dzsili, ha nem akarsz ilyenket elvállalni, akkor ne menj bele! Inkább legyél egy kicsit önzőbb, mint hogy aztán morgolódj a sok teendő miatt.

Elvileg minden gyógyszertárban lehet kapni, felteszem, hogy nálatok is. És persze, hogy Napocs is szedheti. Úgy kell kiejteni, hogy oszcillokokcínum. Szörnyű, mi? Kép Kép

BSzilvi! És veletek mi van? Olyan régen nem írtál már magatokról!!!

Puszi!

Menta ++
menta

sziasztok!

búék mindenkinek!!!

nálunk ármin tízkor elaludt, de aztán éjfél után felébredt a petárdázásra és nagyon nyűgös volt, alig lehetett ismét letenni - ami nem csoda, mert a durrogtatás nem maradt abba, így kb fél 2-kor aludt el. vilka élből csak fél kettő körül - viszont addig nagyon virgonc volt. nagyon szokta élvezni, ha ketten jutunk csak rá!

andrás éjjel még dolgozott egy keveset, ma sokat, most is épp a főnökével telefonál... tovvábbbi munkákról...

a tűzhely nem olyan nagy durranás ám! csak nekem nagyon tetszik és árminnak is, úgy látom!

éjfélkor gyerekpezsgóvel koccintottunk, de olyan rossz volt, hogy meg sem bírtuk inni. vettem magamnak egy kis alkoholmentes sört, de végül is nem nyitottam ki - én már olyan rég ittam vmit és úúúúgy innék! vacsi nem volt, vagyis a fiúk kaptak virslit én meg megengedtem magamnak egy kis ropit - hát, nem ez volt a leghámbólkirúgósabb szilveszterünk... mindegy, lesz még olyan is Kép András kivette a kezemből Vilkát Kép - na, csináltam róluk néhány képet, és már vissza is adta.

talán este lesznek képek, de ahhoz andrás gépe is kell, amin dolgozik

dzsili! megnéztem ám napocskát! láttam, neki igazi tűzhelye van!

márti++
márti

Sziasztok!

A karácsonyhoz hasonlóan ismételten némi fáziskésésben vagyok, de január 1-jén talán még nem késő:

Ezúton szeretnénk minden kedves osztálytársnak és családjuknak áldott, békés, eredményekben gazdag és nagyon boldog új esztendőt kívánni:

Laura+Romola+Toncsi+Tóni
p_laura

Sziasztok!
Tegnap apa főzte az ebédet, mert morogtam, hogy egész héten csak a számítógéppel volt kapcsolatban. Estére én főztem lencsét, meg a lányoknak gyártottam muffint. Velünk van párom 9 éves lányzója is. Mindy és Kori 10-kor kidőlt, de Bius éjfélig bírta mint az apja. Aztán ők elaludtak én meg chateltemKép Éjfélkor csak egy puszi volt koccintás és pezsgő helyett.
A karácsony is hasonló hangulattalansággal telt részemről. De a lányok nagyon élvezték. Sok mindent nem kellett csinálnom 23-25-ig mindent anyukám intézett itthonKép Nagyon furcsa volt, hogy ráérek.
Az előbb Miléna hasra esett az előtérben és beverte az állát.Kép Annyira sírt, hogy alig tudtam megvigasztalni. Mindez azok után, hogy előtte Korina csapott egy fél órás ordítok és semmi nem jó című műsort. Most meg elaludt ülveKép Le is fényképeztem. Majd ha előhívták beszkennelem, annyira édes volt.Remélem jól sikerült a kép.

Márti! Gratula álló Vilkának. Milyen nagy márKép

Menta: nem tudod véletlenül, hogy a piros duzzadt mandulákra milyen homeós szer jó? Nem fáj neki/Mindy/ és semmi tünet ezen kívül.
linato

Sziasztok!

Menta!
Köszi az influenza ügyben írtakat. Vitya itt problémázik, hogy csekkoltassam le más gyerekdokival is, őt is aggasztja. Én hiszek neked.

Menta! Dzsili!
A leszoktatást elkezdtük, és Heni legutóbbi írása pedig még szilárdabbá tette az elhatározásom.
A legutóbb írt dilemmámat Vili oldotta meg, két napja nem kér reggel "didit". Kép Újabb dilemma: az altatása mikéntje nappal. Az eddigi tervem kezd csődöt mondani. Azt szerettem volna ha szopizik, (hogy ne legyek olyna drasztikus), de nem azon alsizk el, nem jön be Kép Kép Kép (Igaz csak másodjára próbáltam, de teljes kudarc, Azt hiszem olyankor kezd bealudni a cicin és amint megébresztem, hogy ne azon aludjon átesik a holtponton, hiába ringatom (ülve) az ölemben és közben mondókázok neki nem alszik el. (Ma fél órát próbálkoztam, aztán újra üvöltés diidért, én meg adtam Kép de nem tudtam kivárni, hogy elaludjon annyira kellemetlen volt, meg persze ő is lassabban nyugodott meg, mint ahogy különben elaludt volna.
Végül lementünk és babakocsiban beájult. Jó vicc miközben már szokunk ki a babakocsiból is Kép
Azt hiszem az a baj, hogy egyszerre két dolgot akarok tőle, hogy ne szopizzon és hogy aludjon el ez egy kicsit sok neki, lehet átmenetileg tényleg babakocsiznunk kell és ha már nincs "didi", akkor legalább azért nem fog ordítani alvás helyett. A legszörnyebb, hogy ilyenkor én is bőgök és ezt leszámítva egyáltalán nem érdekli a szopi. Csak nézegeti a babás könyveket, hogy hogyan sozpiznak a babák.

Szila!
Én is megkaptam köszi Kép

Márti!
Gratula Vilkának. Kép Vili tavaly január 1-én állt fel (mármint kapaszkodva, kapaszkodás nélkül csak 8-9 hónappal később)

Itt is petárdáztak és trombitáltak, de Vili este elaludt azon és reggelig fel se ébredt Kép Este megjegyeztem, hogy hülye trombita, Vili egy darabig azt hajtogatta, hogy "hülye vagyok" Kép , aztán elmagyaráztam, hogy nem ő hülye, hanem akik trombitálnak, petárdáznak , de az is inkább buta dolog. Erre úgy aludt el, hogy közben hajtogatta," bácsi petárdázik", le se mertem rakni az ölemből, aztán ő kérte. Szóval este ilyen ügyes.

A petárdákról még annyit, hogy éjfél után láttunk egy rohammentőt is, talán votl összefüggés Kép

Nyuszimanó!
Írok mail-t.

Norci
norci

Sziasztok!

Sajnálom, hogy többeknek hangulatlannak sikerült a Szilveszter, de tapasztalatból mondom, hogy ettől még bizony nagyon sikeres és boldog év következik!Kép

Szóval mindenkinek nagyon boldog és sikeres Új Esztendőt kívánok! Legyünk optimisták!Kép

Nekünk elég jól sikerült a Szilveszter, mivel Dorottya megörvendeztett minket azzal, hogy nagyszüleinél problémamentesen elaludt és csak ma délre mentünk érte! 2 év után végre voltunk házibulin, ami igaz nem lett olyan jó, de legalább a barátainkkal voltunk és társasjátékoztunk, végülis kellemes volt. Már kinőttünk az "átbulizom az éjszakát" típusú szórakozásból.Kép

Végülis engem végig az érdekelt, hogy a leányom jól érzi-e magát a nagyszülőknél vagy nem. Mikor felhívott anyósom fél 9-kor, hogy szépen elaludt Dorka, rögtön megnyugodtam és élveztem a semmittevést a bulinKép

Férjem sajnos holnaptól megint éjjel-nappal dolgozik, hétvégén is, most gyüjti az energiát, alszik, így megint keveset látjuk, de legalább pihen!

Dzsili: sajnálom, hogy nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna a Karácsony és a Szilveszter. Ígérem, most januárban gyorsan szervezünk egy lányos bulit, és Tiéd lesz a főszerep, egy kis lazulás rád fér, szóval tessék megmondani Te mikor érsz rá, és hajrá a csajos buli!!!Kép

Szóval Lányok:
Mártiéknál beszéltük, hogy amíg Nyuszimanóék itthon vannak, jó lenne találkozni, csak lányok, valami rendes helyen! Mikor legyen és kinek van hozzá kedve és ideje???? Persze csak akkor legyen, ha ebből otthon nem várhatók családi viták!Kép De azért jó lenne!

Szilvi: Jaj, de izgalmas, nemsokára itt van a tesó!!! Hogy vagy? Hogy viseled az utolsó heteket? Minden megvan a babának? Zsanit kezditek felkészíteni a tesó fogadásához? Mikor kórházban leszel, ki vigyáz Zsanira? Írj többet!

Nyuszimanó: mikor írtad a férjed esetét, képzeld elkezdtem pityeregni, hogy szegénynek, mennyire rossz lehetett, hogy semmi sem sikerül itt Magyarországon! Az én férjem röhögött, hogy mi mindenen elérzékenyülök. Tegnapelőtt egy szírénázó mentőautón kezdtem vezetve sírni, jól néztem kiKép
Ahogyan a többiek is írták, a lényeg, hogy Donci és Petra csodálatosan fejlődnek és ti szeretitek egymást!Kép Majd januárban Finnországban bepótoljátok az ajándékozást!

Bszilvi: köszi az ídézetet, nekem tetszettKép Tényleg írhatnál többet magatokról!

BMárti: elhiszem, hogy kicsit csalódott vagy, de ebben a vírusos hónapban ne csodálkozz, ha nem jön össze rögtön a babóca, én pl. állandóan idegesítem magam, hogy kitől mit kapok el, kényszer képzetem, hogy valami baja lesz a babócának. Szóval meglátod jön a tesó, mikor minden tökéletes lesz! Azért egyél egy kis vitamint. Meglátod egy kevésbé hajtósabb hónapban rögtön bekopogtat hozzátok a gólya! Kép Gondolj bele, mennyit dolgoztál az elmúlt hetekben, most kipihenve, rögtön összejön!Kép

Márti: Jaj, de ügyes Vilka!!!! András egész Szilveszterkor dolgozottKép Nem irigylem. Úgy vagyok ezzel, hogy örülnünk kell, ha van munka, de azért szervezhetnék egy picit családbarátibban (a megrendelők)...

Linato: nekem egy német homeós könyvem van, eszerint a vírus okozta mandulagyulladás jár lázzal, fejfájással, torokkaparással stb. és a baktérium okozta tüszősmandulagyulladás kevésbé fáj, de nyelni nehézkesen tud a gyermek, nincs étvágya, és magas lázzal (41), büdös szájszaggal jár, hány a gyermek. Azt javasolja, hogy adjunk a gyermeknek kásás kaját, sok folyadékot (hideget vagy meleget, amilyet kíván), ha tud gargalizáljon a gyermek. A homeós bogyót 3-szor 5 -öt kell adni fél óránként, majd 2 órát várni, hogy hasson. Ha javul, akkor még az nap további 5-öt lehet adni 2 óránként. Következő napokon pedig szükség esetén 3-ször 5-öt.
Mit ajánl:
ACONITUM D12:hirtelen torokfájás és láz, piros mandula, torokkaparás, nagy szomja van a gyermeknek hideg folyadékra, Kezdeti stádium

BELLADONNA D12: gyors és erős fájdalomnál és láznál, fájdalmas nyelés, erős fejfájás, nyugtalan gyermek, piros arc, csillogó szemek, de hideg végtagok

PHYTOLACCA D12: sötét piros torok, gombóc érzés, égető fájdalom, hideg ital csökkenti a fájdalmat.

LACHESIS D12: sötét piros torok, bal oldali fájdalom, nagyon duzzadt torok érzés, forró italt nem viseli el, fogja a nyakaát a gyermek

APIS D12: meleget nem viseli el, nem szomjas, friss levegőt kíván, nagyon gyulladt mandulák

HEPAR SULFURIS D12: átfagyott gyerek, meleget kíván, nem viseli el, ha megfogják a nyakát, szúrós torok, fülfájás, állkaposfájás, tüszők a mandulán, meleget kíván a gyermek.

Na remélem valamennyit segített! Remélem, nincs nagy gond!

Most megyünk fürüdni!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Nyuszimanó!
Mail ment!

Norci
norci

Sziasztok!

Dzsili: honnan volt 5 gyerek??

Márti: mi is kölyökpezsgőztünk. Azaz volt nálunk egy baráti pár (ők vigyáztak Balura, mikor szültünk), így ők a fickómmal pezsgőztek.
Viszont én szilveszterkor nosztalgiáztam, mert 3 éve szilveszterkor volt az, hogy megkínáltak házipálinkával, és azonnal felfordult tőle a gyomrom (28-án előtte negatív lett a teszt), és egy hét múlva már zebrás tesztem volt Kép

Nagyon rendes fickóm isteni gesztenyetortát sütött nekem. Balunak is nagyon bejön Kép

cory

cory
Budapest

Zsuzsi!
Nagyon köszönöm. Már egy hónapja beteg. Kapott antibiotikumot mert kitenyésztettek baktériumot a váladékból. Orrcseppet. Nem használt. Aztán kapott a köhögésre amit inkább fulladásnak neveznék és ugatásnak, két fajta befújós sprayt. Köhögés orrfolyás elmúlt, a mandulája viszont duzzadt és piros maradt. De nem tüszős és nem volt lázas sem. Összességében semmi baja. De ha így visszaviszem oviba akkor tuti megint összeszed rá valamit, mert gyulladt a mandulája.
Majd megkérdezem a patikában, hogy melyiket javasolják azok közül amit leírtál. Mert én nem tudom illetve merem eldönteni.
Mégegyszer nagyon köszönömKép
linato

Linato:
Most néztem meg, hogy az Angin-Heel nevezetű tablettában ezek a hatóanyagok mind benne vannak!

Különben sajnos engem is érint, valószínűleg a Szilveszteri bulin engem is megfertőztek, de lehet, hogy csak parázok.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Cory!

Boldog Szülinapot kívánunk! Büszke lehetsz a férjedre!Kép
Kép
Üdv:
Zsuzsi
zsu26

Zsuzsi!
Kicsit mosolyogtam ezen a mindenen elérzékenyülésén Kép nekem is vannak ilyen időszakaim Kép
Mióta nem szopizik Dorka az esti lefekvésnél, adsz még neki v.mit enni-inni a vacsin kívül? Miket vacsorázik?

Dzsili!
Sajnálom, hogy nem sikerült a Karácsony és a Szilveszter sem Kép Szívből kívánom, hogy már legközelebb is ennél sokkal szebb legyen minden és idén meg azután is rengeteg örömben legyen részed!

Zsuzsi!
Talira gondolsz, vagy gyerkőc mentesre! Hú én nagyon bennelennék, meg hát apa is. Annyira szeretné ha velel is elaludna Vili.
Mi az a rendes hely?

Kérdezted, hova megyünk telelni Dobogókőre, sajna Mátrában már nem volt hely egy jól bejáratot panzióban. Mindegy én ott is élvezni fogom a láblógatást Kép , csak jó időnk legyen.

Cory!
Nosztalgiázás Kép Azt én is szeretem.

Norci
norci

Linato!
Én sajnos nem értek a homeos cuccokhoz. Ez egy olyan szer, amit direkt ere találtak ki, ezért tuti. A többit igazából, mint ahogy Zsuzsi is írta, ki kell találni, hogy mi a legmegfelelőbb. Na hát ez az, amihez nekem nincs meg a képzettségem. Már gondoltam rá, hogy elmegyek egy ilyen tanfolyamra, de azon kívül, hogy rengeteg idő sajna írtó drága is.
Azért gyógyok mennek Milénának, mégha csak ilyen éteriek is: KépKépKépKépKép

Norci! Hajrá!!!!

Drukkoljatok, ma este fog először külön aludni Helena a saját ágyikójában a saját szobájában. Már jó ideje ott alszik délutánonként, de csak most fog először ott aludni este. Hát kiváncsi vagyok, hogy mi lesz....

Puszi!

menta
menta

Norci!Kép
Dorka csak vizet iszik lefekvés előtt és ha hajnalban felébred vizet kap, pohárban, rögtön visszaalszik. Változó a vacsora, attól függ, mennyit evett ebédre, ha sokat, akkor csak alma-banán pép és natúr joghurt, de ha keveset evett, akkor akár főzeléket is kap, vagy az ebédet újra (hátha most megeszi címszóval) vagy vajas kenyér kolbásszal, sonkával, de mostanában nem szereti a kenyeret, így ilyet nem eszünk.

Talira gyerkőc mentesre gondoltam, hogy még babadömping előtt találkozhassunk! Márti mesélt egy helyről, ahol más pocakos topikosok szoktak találkozni, nem dohányzó, kellemes hely, van Pesten (ha jól emlékszem a Jókai téren) és van Budán (a Moszkva térnél). Jó lenne találni egy megfelelő időpontot és helyet!Kép
Mit szóltok?
Dobogókőn van egy nagyon jó, házias konyhájú étterem (csak elfelejtettem a nevét, majd remélem eszembe jutKép), ha sétálni mentek a parkolótól egyenesen tovább az aszfaltos úton, akkor jobb oldalon sárga épületben (családi ház) van az étterem, isteni a vadas, és nagyon finom grilleket készítettek!

Biztosan jól fogjátok érezni magatokat!Kép

zsuzsi
zsu26

cory! nagyon boldog szülinapot!

menta! drukk, hogy jól aludjatok mind! és kíváncsian várom a tapasztalatokat!

zsuzsi! betegségűzők mennek!

ármin ma fél nyolckor kelt és most aludt el, napközben nemn alszik ... ráadásul nagyon sokszor rájön mostanában a határok próbálgatása - hááát, nem állítom, hogy mindig a helyzet magaslatán állok türelemből...

néhány ármin-duma

ármin: milyen tejek vannak?
én: tehéntej, kecsketej, birkatej, anyatej ... minden emlősállatnak van teje, hogy a kis állatok szopizhassanak
á: apa állat ... apának is van teje

én mi leszel, ha nagy leszel?
á: semmi sem ... sörnyitóval kinyitom a sört

ármin pofozkodik - mostanában durvul néha -, andrás rászól, hogy nem szabad és megkérdezi szomorúan: mi vagy te?
ármin: pofonfiú

szilvi! mindennel elkészültetek a baba fogadására? jaj, ez a37. hét már olyan izgi, végül is minden pillanatban jöhet...

gyerekmentes tali: néhánynórára én is el tudnék szabadulni - feltéve, hogy andrás nem dolgozik későig. nagyon szeretnék menni!

nyuszimanó! mwddig maradtok?

na, elküldöm, aztán megpróbálok feltenni tűzhelyképet!

márti++
márti

Kép
Kép
Kép
márti

CORY NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Linato&Miléna&Korina
linato

zsuzsi

Na, túl nagyok, nem küldi el - majd még próbálkozom! Nem tudom, miért tette be ezeket így, mikor megnyomtam, hogy küldés elhagyása Kép

Márti++
márti

Sziasztok!
Boldog új évet kívánunk először is mindenkinek!

Norci!
Mindjárt megyek emilt olvasni!

Zsuzsi!
Olyan aranyos vagyKép Hát ez az itthonlét tényleg nem volt felhőtlen, de lehetett volna sokkal rosszabb isKépKép PityergésKépKép mármint azért Kép, mert ez tipikus kismamás elérzékenyülésKép Anyóssal már rég rendeződtek a dolgok, mint kiderült volt rá indokaKép, de olyan jó, hogy megint olyan minden, mint régenKép

Márti!
De ügyi Vilka!!Kép Hát jó sokmindent fog ez az év hozni nálatok isKépKép

Menta!
Ezt a szert kúraszerűen kell szedni? Mennyi ideig? Mekkora mennyiségben? Szerintem mi is elkezdjük szedni, Finno.-ban most van az influenzajárványKép Áráról tudsz valamit?

Dzsili!
Akkor ma tessék pihenni, aludni éjszaka!!!!!!!!! Rád is rádfér egy kis semmittevés!!!!

Cory!
Zsoma jobban van már?

Szilvi!
DRUKKDRUKKDRUKK!!!!! Hú de izgi!

Nekünk is jól telt ám a szilveszter, csendesen, de jólKép A férjem egyetemi csoporttársa no meg gimis évfolyamtársunk volt nálunk a feleségével(februárban születik meg a kislányuk), társasoztunk, dumcsiztunk... naggyon jó volt, valahogy nem is hiányzott most más. Talán majd egyszer elmegyünk egy igazi buliba is pár év múlvaKép

Puszi, jó éjszakát!
Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Márti: gratulálok Vilkának Kép Nem semmi! Kép

Zsoma mostanra szerencsére teljesen jól van. Épp ideje volt, szerdán megyünk a 4 hónapos oltásra. Semmi humorom hozzá Kép Köszönjük mindenkinek a gyógyokat Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok

Menta
Én itt örömködök hogy lehet hogy meg lehetne úszni ilyen bogyókákkal a betegségeket, közben ma ráébredtem hogy mivel Napocska nem eszi meg a gyógyszert.....brrrr, pedig jó lene!
Szerintem nem lesz semmi gond éjjel sem ha már megszokta hogy nappal ott szundikál de azért drukkunk KépKépKépKépKépKépKép !!
Nem vállaltam én tulképp el senkit szilveszterre mégis lett két gyerek plusszba az enyémek mellé.
Tudod a tesómék egy szem Petrája mint mindíg már évek óta, itt hagyják az iskolai szünetre holnap viszik haza,menetrendszerűen legkésőbb egykor talefonál hogy jönni akar át játszani, mert hogy eredendően ugyebár anyámék vigyáznak rá.
Úúúúúgy tele van a pupom, aztán itt van estig.
Anyámék meg is fáztak vagy mi nem tudom most ők betegek tehát jó lenne ha itt lehetne a Petra, én csak azt nem értem hogy az apja tanár emberként ilyenkor hivatalossan nem dolgozik miért nem vigyázz a kölkére.
Egyszerű akárcsak nyáron szólnak anyunak, nekem nem én már csak azt tudom meg hogy itt lesz a PETIKE,aztán itt van állandóan. Úgy vannak vele hogy tök mindegy nekem hogy három vagy négy gyerek van itt nem?
Annyira idegesít mert úgy érzem (ki)használnak bennünket erre jó vagyok....
Tegnap délután háromtól éjfélig itt volt a kis lány, erre ma megint telefonál egykor hogy átmennek a fiúk mert unatkozik /az én gyerekeim is ott/ mondom neki hogy nem mert megyünk a dédihez újévet köszönteni.
Késő délután amikor baktatunk haza a dédiéktől gyalog, hidegben, sötétben, apám jön szembe velünk eszébe jutott hogy az anyáéknak is beköszönjön még ma Petike persze sehol, elvégre neki nem mi köze az öregekhez, és oda kiabál nekünk hogy:
- "Nem jöttetetek a Petrához délután, szegényke úgy várt!"
- Mondom neki mert itt voltunk (már mint a mamáéknál).
Mindezek után még mi voltunk a rosszak, mert ma az egyébként szuper inteligens és jólnevelt, dupla annyi ajándékot érdemlő kicsi unokájuk, aki mellett az enyémek olyan neveletlen rohangálósz kiabálós gyerekek, szóval eme csoda, ma kénytelen volt velük lenni.
Nem hiszem el hogy bújkálnunk kell.....
Beszélni nem lehet velük, már próbáltam vagy megsértődnek /mert a Petra okos illedelmes, vele nincs baj gyerek, szerintük/ vagy megsétődnek.
A férjem meg közben egyfolytában mar mert olyan hülye vagyok hogy hagyom.
Az ötödik kisfiút a fiam hívta meg előzetes megbeszélés nélkül a táborban ahonnan haza jött két napja. /Itt jegyzem meg hogy akkor még itt is aludta Petránk mert az neki újdonság úgy hogy anyuék délutántól másnap estig nem is látták ./ Persze jól letoltam hogy nem elég hogy itthon ülök amikor minden normális ember bulizik /ja, a Petra szülei is nem dolgoztak bulikáztak/ de még gyermek megörző is leszek, kérdezze először meg.
Jó azt mondta megértette szólt telefonon hogy ne jöjjön a srác.
Erre megjelenik itt este hétkor a kapuban hogy csak a Márkal szeretne beszélni stb. a fiam meg úgy nézett rám, az én napom meg úgy is elvolt már tolva....Azért az valahol fájt amikor az anyukája megjelent csinossan kiöltözve, kifestve hogy akkor ők mennek majd vigyük el a gyereket a mamájához...
Én is szertnék egyszer végre buliba menni, persze ehhez másik férj is kéne azt hiszem.
Férj is példássan viselkedett eleinte rászólt a csicsere hadra aztán mindent rájuk hagyott, kukorica be aszuper puha és drága szőnyegére amit még most is porszívóz 6ez is csak ígéret volt/ azért még megkérdezte hogy mikor készül már el az almás pitéjük amit rendeltek szilveszterre.
Én sütöttem meg vacsit készítettem közben rádörrentem a skacokra hogy néha lábujj hegyen visítsanak, ne közösítsék ki kedvenc Petránkat,ne focizzanak a lakásba stb., apa jókat röhögött a műsoron majd aludni tért, persze ez sem volr semmi tett figyelembe véve a hangzavart.
Így boldogan küzdöttem egy 11,10,8,7,2 éves kis csapattal. Apáméknak fél 12 után eszükbe jutott átjönni /jobb is talán hogy nem előbb/ mert megint minden nem tetszett nekik és most ők különben is betegek műsor volt soron, alig vártam hogy koccintsunk végre és eltünjenek.
Az a kedvencem amikor apám Napocskát neveli pl. múltkor rászólt hogy rácsap a fenekére ha nem vesz fel papucsot de gyorsan, náluk volt mindez ahol is nincs papucsa itthonról kell a kis szandiját átvinnem és különben sem hord papucsot, vagy miközben mindenki koccintott és letette a poharat ez a büdös gyerek a maga két évével még mindíg mindenkihez oda ment tizedjére is koccintani, pedig azt csak egyszer kel.
Hulla fáradt voltam, a férjemtől még megkaptam az első "neked olyan jó dolgod van semmit sem csinálsz egész nap, miközben én rengeteget dolgozom miattatok" szövegét, aztán hajnalban lefeküdtünk. Szerencsére a férj el ment kilenc körül amire rajtam kívül senki nem ébredt fel, aztán mindannyian aludtunk egy hatalmassat délig, amikor is apuka berontott hogy nem vagyok normális miért "döglünk" még mindíg az ágyban.
Mert hagytak aludni a gyerekeim!
Bocsi hosszú lett viszont jobb a lelkemnek, köszönöm hogy meghallgattátok és mindenkinek a kedves szavakat!

Cory
Oltások engem is mindíg zavartak egészséges gyereket betegíteni....persze kell tudom de olyan rossz amikor már végre jól van erre leoltják, remélem Zsoma baba jól viseli majd és gyorsan túl jut rajta! Drukk KépKépKépKépKépKép
Szuper férjed van, én meg az irígy vagyok.
[color=#ff0000]</font>

Nyuszimanó
Szerintem nagyon jó az ilyen szilveszter beszélgetős, társasozós, kicsi gyerekek mellé ideális.Mégis társaságban vagytok a gyerekek is ott lehetnek szóval...örülök hogy legalább ez jól sikeredett így év végén nagyon rátok fért! KépKépKép

Márti
Szerintem semmilyen műanyag vacak tűzhely nem ér fel azzal ha a gyerek azt látja hogy az anyukájának olyan nagy szeretet lakozik a szívében hogy egy egyszerű dobozból is csodálatos játékot varázsol neki, az tutira egyedi és csak az övék! KépKép
Ármin szövege még mindíg csúcs, engem csak az érdekel hogy apa miért állat, ez honnan jön?

Norci
Talán tényleg sok egyszerre hogy két dologról szokjon le de látom hogy milyen jól haladtok! KépKépKép
Mikor mentek telelni, de jó nektek biztossan szuper lesz! KépKép

linato
Nálunk is ez volt Mátém állandóan beteg volt az oviban pont így ahoggyan írtad, remélhetőleg kinövi Mindy is addig is gyógyik röppennekKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Köszönöm kedves vagy de ne hozzám igazítsátok a talit mert én mindíg két esélyes vagyok, hiába igéri meg aférjem hogy itthon lesz a gyerekekkel bármi közbe jön engem dob először.
Ha én leszek a központ asztalon táncolnom is kell??? Mert akkor betanulok valamit, feltéve ha van olyan asztal ami egy ilyen vizilovat kibír! KépKépKépKépKép /Ez csak vicc volt persze!/

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili: írtam mailt!

szerintetek ma esni fog a hó???KépKép

Menta: megkaptam a Karácsonyi képeteket, annyira kedvesek vagytok rajta! Igazi képkeretbevaló a fotó!!! Köszi!

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Most csak beugrom, hogy:

BOLDOG, SZÉP ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK MINDEN MAMÁNAK, BABÁNAK, APÁNAK, TESÓNAKKépKépKépKépKép

Márti, gratula VilkánakKép Irtó ügyes nagylányKép

Szilvi, itthon vagy még, vagy már a kórházban? Kép

Pusza mindenkinek
Beja+Bálint+ÖcsiHugi
beja

Sziasztok!

Eloszor is BOLDOG UJ EVET MINDENKINEK!

Szila!
Nagyon aranyosak a Hangas karacsonyi kepek. Kép
Gratula az autotokhoz!
Koszonom en is az e-mail-t en is megkaptam Kép

Zsuzsi!
Dorka is nagyon ari a karacsonyi kepeken Kép

BMarti!
Telefon Kép
De az azert jo, hogy rendesek voltak utana veletek a Matav-nal. Igaz ez sem enyhit a dolgon, de legalabb nem kellett vitatkozni.

Norci!
Koszi. Igen en alkottam a tortat. Nagyon egyszeru, sutottem egy vekonyabb kakaos piskotat a telapo formaju tortaformaban es az egeszet bevontam tejszines gesztenyekremmel, amit kulonbozo etelfestekkel kulonbozo szinure festettem.
Negy napos udules nagyon jol hangzik Kép
Nalunk is tombolt ez az influenza virus. Nalunk a lanyok el is kaptak Kép De szerencsesen tul vagyunk mar reg rajta. Nalunk az orvos nem ajanlotta az oltast, ugyanis ehhez a virusfajtahoz meg nincs vedooltas. Hat honap kell ahhoz, hogy az uj virusfajbol oltast tudjanak csinalni. Az oltas amit adnak most, az annyiban jo, hogy gyengiti a kitorest a betegen. Nem ijesztegetni akarlak, de itt ket olyan ember is meghalt, akiket beoltottak elozoleg Kép Nalunk azt mondtak, hogy arra kell figyelni, hogy ne huzodjon a tudore. Ugyanis a szovodmenye a tudogyullasas lehet halalos, ha nem idoben veszik eszre. De ha a betegseg alatt a doki tobbszor megnezi es idoben kezeli a beteget, akkor egy amugy is egeszseges szervezetnel nagyon kicsi az esely hogy nagyon komoly szovodmeny lepjen fel. De az is igaz, mondta a doki, hogy a kismamaknak ajanlott.

LadanyiKata!
Gratula Peti szobatisztasagahoz! Nagyon ugyi Kép

Bogancsi!
Nagyon jo, hogy Tomi mar ilyen szep mondatokban beszel Kép

Menta!
Utolag Boldog Hazassagi Evfordulot nektek!

Edit!
Jo volt hallani rolatok!

Nyuszimano!
Ferjed karacsonyi ajandeka Kép
Gratula Doncinak a wc-be pisileshez!Kép Nagyon ugyi!

Marti!
Gratula Vilkanak a felallashoz! O is nagyon ugyi.
Biztos nagyon jo lett Arminnak a tuzhely es nem is csoda, hogy nagyon tetszett neki Kép

Dzsili!
Karacsonyod Kép!
SzilveszterKép! Azt kivanom, hogy kovetkezo karacsonyod es szilvesztered legyen sokkal jobb!

Laura!
A kovetkezo szent este biztos jobban sikerul majd!

Linato!
Szegeny Milena Kép puszi az allara!
Kepet varjuk Kép Biztos nagyon ari lesz.

Cory!
Boldog Szuletesnapot!

Megprobalom magam kicsit rovidre fogni Kép):
A karacsonyunk nagyon jol telt. Nalunk amerikai szokas szerint a karacsonyfa mar december kozepe ota all. Egyik ejjel feldiszitettuk, Madike oriasi szemekkel es csodalkozva nezte reggel. Azota is az az egyik kedvence. Eddig ket habkarika hianyzik rola Kép) Madike titokban megkozelitette a fat. Kép) 24.-en megvacsiztunk, majd a ferjem levitte a szemetet a lanyokkal en addig az ajandekokat a fa ala csempeztem, volt nagy orom amikor hazaerve meglattak a sok ajandekot. A ferjemnek en is szamitogepes jatekot vettem KépMadike azt sem tudta, hogy mivel jatszon. Az este tovabbi reszet jatekkal toltottuk. 25.-en barataink jottek ebedre hozzank. 26.-an pedig elutaztunk. Ezzel leptuk meg magunkat pluszban. Igazi meglepi volt, mindent az utolso pillanatban inteztunk. 23.-ara lett kesz az osszes szallasfoglalasunk. Igy 26.-an este elrepultunk New York-ba. Harom napot Washington-ban es harom napot New York-ban toltottunk. Az egesz utazas nagyon jora sikerult. A lanyok is nagyon elveztek. Kép Jan. 1-jen jottunk haza delelott.

Lassan abbahagyom, mert mar igy is tul hosszura sikeredett, bocsi annak akit kihagytam.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Cory! Boldog szülinapot! Kép

Dzsili! Annyira sajnálom, hogy így elszúrták az ünnepeidet! Kép Gondolkozom okos tanácsokon, de mindig arra lyukadok ki, hogy én biztos képtelen lennék ilyen szeretet-nélküliségben leélni az életemet (már ami a férjemet illeti), még a gyerekek miatt sem, hiszen az én boldogtalanságom rájuk is kihatna. Tudom, innen kívülről könnyű ilyen kijelentéseket tenni, de azt semmiképp ne hagyd, hogy te őrlődj fel ebben a helyzetben!!! Küldök sok ++++++++++++ energiát! KépKépKép A tágabb család más téma, őket nem válogathatja meg az ember lánya, de itt vannak kárpótlásul a barátok! Kép

Lányok, azért ne higyjétek, hogy Boldival hideg vagyok és elutasító, ha Barni lát, de nagyon nehéz úgy dajkálni, hogy Barni már attól is dührohamot kap vagy búskomorságba süllyed, ha szimplán a kezemben van! Persze az a cél, hogy egyforma figyelmet és szeretetet kapjanak mindketten, de ugye Boldi még nem rosszalkodik, nem kell rászólni, és ettől olyan, mintha mindig Barnit szidnám, Boldival viszont folyton csak kedves lennék. Értitek? Hiába imádom, ölelem, puszilom Barnit, ahányszor csak lehet, ha a köztes időkben ezerrel rosszalkodik, azt nem lehet szó nélkül hagyni!
Márti, én sem bírom mindig türelemmel, és nem is lehet mindent a féltékenységre vagy a korára fogni... Az új "fegyver" az, ha megfenyegetem, hogy leöntöm hideg vízzel, erre mindent abbahagy... De elég szánalmasnak érzem, hogy ilyen olcsó fenyegetésekkel kell élnem, hogy szót fogadjon... Kép De ha más nem segít...
A sörös szövegtől lefordultam a székről!!! Kép

Nekünk is nyugis szilveszterünk volt, két barátunk átjött beszélgetni, de még éjfél előtt el is mentek. Talán jövőre el tudunk menni valahova! Barátainknak viszont megszületett a kislányuk 31-én este (január közepére várták) KépKépKép Pedig úgy volt, hogy a többiek hozzájuk mennek bulizni! Kép

Norci: az első apás vagy nagyszülős altatáshoz az a legjobb megoldás, ha valóban nem vagy otthon. Próbáljátok ki! Nálunk ez rendben is van, de ha én altatom Barnit, csak és kizárólag cicin hajlandó. Kép

Búcsúzom, sziasztok,

Heniék
gesztenye

dzsili! hát, nemn irígyellek a szilveszteredért! de vigasztaljon, hogy a gyerekek - még petra is! - mindig úgy fognak emlékezni a gyerekkorukra, hogy veled milyen jó és érdekes volt együtt lenni! azért állat apa, mert neki is vannak kölykei, ebből következően aztán teje is... leírva tényleg nem nagyon lehetett érteni, de a valóságban nagyon jól jött ki! sajnos - főleg úgy, hogy vilkát egy percre sem tudom szinte letenni - nagyon nehéz megírni jól és mégis röviden ezeket a sztorikat!

márti++
márti

Sziasztok!

Jelentem még 2in1!Kép

Hát jól ránkijesztett a Kismanónk!Kép Ennek köszönhetően még szilveszter este összekészítettem a kórházi batyumat és tegnap kimostam a babarucikat, így már kicsit nyugodtabb vagyok.Kép Azóta megpróbálok a lehető legtöbbet pihizni(kötögetek, rendezgetem a babaruhákatKép) A férjem nagy segítség ebben, mivel megpróbálja lefoglalni Zsanit, amennyire csak lehet. Úgy döntöttem, hogy 2 fajta ruhát készítek elő a babuci hazahozatalára: kislányos és kisfiús.Kép Ha megszületik akkor már tuti meglesz, melyikben hozzuk haza.Kép

Köszi mindenkinek a DRUKK-okat!Kép Elkel, mivel nekem ezek a dolgok majdnem teljesen újak, mivel Zsanival nem voltak ilyen tüneteim(max. a méhszájtágító-gél hatására), többek között ezért is lett a végén csaszi. De most remélem magától beindul!Kép Kismanónk rengeteget izeg-mozog, így gondolom jól érzi magát odabent. Sokak szerint a hasam már leszállt, de én ezt nem tudom megítélni, mivel Zsanival a köldökzsinór miatt sosem ment le a hasam.

Zsuzsi!
Már lassan 1 hete, hogy abbamaradt a "hánykolódásom", többek szerint azért mert lement a hasam, szerintem pedig a szigorúan betartott "du. 4 után nem ehetek semmit" miatt. Igaz a gyomorégés megmaradt, de az is enyhülni látszik.
Amíg szülök Zsanira Tomi anyukája fog vigyázni, rám pedig a Tomi.Kép Ha megszületett a Kistesó, akkor Tomi szabira jön és ő lesz vele, amíg hazajövünk a kórházból és persze naponta meglátogatnak bennünket.Kép

Nyuszimanó!
Most már át tudom érezni, hogy mennyit szenvedhettél az iszonyú, égető pocakviszketés miatt.Kép Hát már én is majd megőrülök, bár csak a bordáimnál szenvedek ezzel, de tegnap kipróbáltam egy Johnson's babatestápolót, ami úgy tűnik sokat enyhít a bajomon. Persze tudom, megszünni csak a Kistesó megszületése után fog.Kép

Ha bármi történne, igyekszem mielőbb hírt adni!

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(37.!)
sztigris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?