Sziasztok!
Lutyka!
Nagyon nagyon szép helyeken voltatok! Állati jók lettek a képeitek! Bár gondolom nem is valami teszkó gazdaságos kamerával fényképeztetek.
Ühüm, ma csinálok poci fotót, megígérem.
Zazzy!
Nagyon nagy gratula!
Annak is, hogy a tesó ilyen jól fogadta a tesó babát.
Csak keményen az igazgatóval!
Tyche!
Köhm... legközelebb kicsit óvatosabban a szereti-szeretivel.
A lényeg, hogy mindketten jól vagytok!
Mona!
Sajnálom a hátad.
Ne sírjál, örülj inkább neki, hogy ilyen rendes fiad van, hogy segített a hugit gondozni. Büszke lehetsz rá!
A metet a tejcsi apadás ellenére is szeded majd tovább?
Rambóka ha jól tudom azért nem jön, mert megint besz@rt a gépük és amég nem megy el a Férjem megcsinálni, nem lesz elérhető. A napokban valamikor megy már hozzájuk.
A többi részét az eltűnéseknek én sem értem.
Köszi a kérdést, ma hihetetlenül hisztisnyűgös vagyok. Az alap probléma az, hogy nagyon mehetnékem van valahová, de egyszerűen rosszul vagyok kint a melegben, úgyhogy sehova sem tudok menni. Ördögi kör.
Jó lenne, ha valaki lecsavarná a nap termosztátját egy stabil 25 fokra... Gondoltam hogy becsavarodás ellen jó lenne elmenni strandolni egyet, de egyrészt napközben oda is egyedül tudnék menni, másrészt nem biztos, hogy a hőségriadó kellős közepén kéne napos helyre menni, harmadrészt meg mire enyhül a hőség, csak olyan helyre tudnék menni fürcsizni, ahol termál víz van. Kezdek kisétálni a hajam alól.
Plusz a szokásos otthonülős problémák, egyedül itthon, délutánig nincs kihez szólni, nincs semmi új esemény, stb. Ha legközelebb babát szeretnénk, tuti hogy tavaszi érkezéssel fogok gyereket csináltatni magamnak.
Na meg aztán tényleg én is kezdek terhes lenni.
Hol itt fájdogálok, hol ott. Nyomja szét a babus a csípőmet, úgyhogy éjjelente folyamatosan grillcsirkézek az ágyban, mert oldalt fekve még én is ellen nyomok neki a súlyommal és fáj. Aztán fáj a lábam, nem vizesedik, hanem egyszerűen fáj és nem bírok tőle elaludni. Aztán a gyomrom még mindig nem százas, mindig épp azzal van a baja amit eszek, de ha meg nem eszek, akkor farkaséhes vagyok. Éjjel felébredtem, nem tudtam visszaaludni, 1 órát fetrengtem miközben még álmos is voltam. Aztán amikor kiköltöztem a hálóból a kanapéra, 10 perc alatt el tudtam aludni.
Közben meg persze jönnek a jósló fájások éjjel is, nappal is, ami jó, csak most tetézi a hisztisségemet. HP vagyok, nah.
Én is kipanaszkodtam magam.