Új privát üzeneted érkezett!

Végre egy laptető! :D Hetek óta minden topikon, ahova írok, enyém minden lapalja! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Zazzykám!
Ügyi voltál biztos. És éljen a laptetőőőő, igaze? :wink: :lol:
Most másolom a nyaralós képeket aztán teszek fel 1-2t.

hajni...
Budaörs

nyah, akkor most egy kis képek, akinek uncsi vagy zavarja, 1000 bocsi, ugrás át!! :D :wink: Kép Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2008.08.14 21:14-kor.

hajni...
Budaörs

Kép Naplemente a szobánkból
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2008.08.14 21:16-kor.

hajni...
Budaörs

a kérónkról még nem készült kép, de ha lesz kűdöm. :lol:

hajni...
Budaörs

Lyutka, sajnálom! Kívánom, h sikerüljön minél hamarabb kideríteni az okot. Jelentkezz ha van vmi!

Tyche, szorítunk, h minden rendben legyen.

Hajni, látszik, h nagyon jól éreztétek magatokat!

Puszi Mindenkinek!
apple

lányok, hova tűnt mindenki??????? :shock:

hajni...
Budaörs

moneee.......csak nem szülni fogsz...tisztít a szervezet:)

bocs, most ennyi. fekszem leeee

k.ir!!!!!!!!!!!!!!!!! drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hajni!!!!!!!!!!!! Ááááááááááááááááá! tetőtől talpig besárgultam. :D
Hol vagytok? nem is emlékszem. mindenesetre sok magyar lehet, ha kürtőskalácsot is árulnak.
:D

Kép

Kép
csillagfény

Zazzy!

Nagyon ügyi voltál! Várom már, hogy mikor jön ki a műsor! :D
A fáradtság teljesen természetes reakció. A tizen páradik hétig nem is fog elmúlni... addig valószínű olyan leszel, mint akit folymatosan bombáznak az álom manók. Kitartást, után jobb lesz. :wink: Nekem egyenesen megváltás volt, amikor a 11. héten "felébredtem". :lol:

Hajni!

Nagyon szép helyen voltatok! Bár ronda tengerpartot még nem nagyon láttam. :D
A kütrőskalács nekem is meglepő volt. :lol:

Dimet!

Jele még nincs. Vagy a rosszullét is jel?! :)
Rambóka tanácsát követve, nem stresszelek rá a dologra, úgyis észre fogom venni, ha szülök. :lol: Ha épp itthon jön rám a babázás, akkor írni fogok Nektek mindenképp. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok,

Hajni, nem írtad hogy hol voltatok, de a Karlovacko feliratból és a tenger jelenlétéből éles logikával kikövetkeztettem, hogy ez csak Horvátország lehet..... :lol: :lol: Nagyon szép hely, melyik részen voltatok ?

Lyutka, elolvastam a "helyzetjelentést", hát..... :( :( :( Nem értem, ilyet még nem hallottam, hogy egyetlen egy sem maradt meg, ráadásul ennyiből.....nagyon sajnálom, basszus, de remélem, hogy kiderül, mi ennek az oka, mindenképpen kell legyen valami oka ! Nagyon drukkolok nektek !

Monee, a hasmenés éppenséggel jelezheti a szülés közeledtét is.... de az szerintem nem párosul rosszulléttel. Meg azért még talán picit korán is van, van még elvileg 3 heted. Pocakod merrefelé helyezkedik el ? Mármint lement már ?

Zazzy, ügyes voltál, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz ez a film, majd ha megtudod a lejátszás időpontját, mindenképpen szólj !!
A fáradtság teljesen természetes és része a mókának.... :roll: :? Majd úgy a 13-13 hét vége felé fogod érezni, hogy visszatér az életerő, addig kitartás, és ne szégyelld magad ha állandóan le kell dőlnöd pihenni, ez most ezzel jár.
zsizsik

Sziasztok!

Ígértem tegnap, hogy beaszámolok róla mit mondott doki bácsi. Először is bekukkantott :oops: de nem látott semmi hibát aztán uh. és ott is minden rendben volt :) lányok hogy ennek a gyereknek mekkora talpa van... :shock: :shock: az orra viszont kis piszének tűnt, és még integetett is a dokinak hogy hagyja már őt békén mert aludni akar :D Hát mit ne mondjak jó sokára végeztünk, pontosabban este 10 órakor indultunk haza, mert rengetegen voltunk vizsgálaton és 1-2 kivételével mind kismama :) Jó volt látni ennnyi pocakost egy helyen :) Most pedig rohanok, mert jelenésem van a védőnőnél.

Mindenkinek kellemes napocskát mára![/img]

tyche

Zsizsik!

Furcsa dolog ez a pocak leszállás szerintem. A babácskám, már a 32 hetes UHn is teljesen lent volt, ahogy most is, úgyhogy nagyon nem értem, hová kéne még neki lemenni. Akkor kiesik. :lol:
Szóval én így a pocak alakjából nagy csodát nem várok, bár én úgy látom, hogy kilapult kicsit a hasam. A baba is lejjebb (hogy kell ezt leírni?!) mozog pár napja, ennyi az össz tünet.
A tipikus has leszállós jelekre meg hiába is várok, hiszen a nehézlégzés, gyomorégés, nehézkes mozgás, forgolódás eddig is elkerült. Szóval hiába történne az ellenkezője, nem fogom észrevenni. :lol:

Igen, a hasmenést én is tudom, hogy lehet esetleg egy jel, de a szédülés és a hányinger valahogy nem fért a képbe. Nem is gondoltam tegnap, hogy ez most AZ. :)
Nem siettetjük a babát, ezt írtam Dimetnek is, úgyis észre fogom venni, ha tényleg ki akar jönni. :D

Hogy érzed magad kismami társ? :wink:

Monee

monee85

Sziasztok,

Monee: jobbulást nektek!! biztos vmivel elrontottad a pocid, v vmi nem ízlett Ákosnak!

Tyche: grat, h minden rendben volt, és az is lesz végig!!!

Hajni: szép helyen voltatok, jók a képek!!! naplemente csodás!!!
imádom a tengert!!! én is úgy fürdőznék kicsit most ebben a nagy melegben!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monee, akkor tényleg nincs más hátra, mint várni a Jelet. Amikor tuti biztos leszel benne, hogy ez most AZ. :wink: Jah, kérem, ha te már a 32. hét óta lent hordod, úgy könnyű...... :lol:
A gyomrod meg akkor tuti hogy simán elrontottad.

Én köszönöm, jól vagyok, babszem hernyókám is gondolom jól van, mert a pocakom látványosan elkezdett nőni. Most pénteken hívom a dokimat, hogy mikor fogja meglékelni a pocimat..... méhlepény biopszia, az előzmények miatt. :? :cry: Attól parázok egy kicsit (nem kicsit) de akkor legalább egészen biztosan tudni fogjuk, hogy hányadán állunk egészséggel, és akkor végre totálisan megnyugszom és már cska növesztenem kell őt. Egyébként már néha érzem a kaparászást..... már nagyon várom, hogy nagyobb legyen és még sokkal jobban érezzem !! :lol:

Tyche, na látod, kár volt magad paráztatni, örülök, hogy minden rendben van a kicsivel !!! :lol: :lol:
zsizsik

Próbáltam visszaolvasni, de nem sok sikerrel. Nem sok minden maradt meg a fejemben, azért próbálok reagálni:

Rami, Gergő nagyon ügyes bili ügyben, gratulálok! Várom a beszámolót az ülőke használatba vételéről.

Monee, megmutatod a pocidat? A nyaralás képeiből csinálok egy képtárat, ha valakit érdekel, ott majdnézelődhet, így a legegyszerűbb.

Hunci, köszi!

Hajni, úgy látom, nagyon jól éreztétek magatokat, merre jártatok?

Zazzy, köszi, neked pedig még egyszer gratulálok! Kíváncsi vagyok a filmre!

Dimet, gratulálok a szívhanghoz!

Rejó, nem csuklottál mostanában túl sokat? Annyit gondoltam rád, miközben Norvégia felé utaztunk... Jövőre Marokkó a cél (nem bánnám, ha elmaradna :wink: . Veletek mi újság?

Mniki, több irányból is megerősítést kaptam, hogy ez "természetes", hogy ennyi petesejtből egyet sem tudnak lefagyasztani, úgyhogy ez ügyben kicsit már nyugodtabb vagyok. Tankönyvi ciklusaim vannak a met mellett, pajzsmirigyem rendben. Elolvastam a fórumot, ahová te is írtsz a problémátokkal kapcsolatosan, én is úgy gondolom, hogy nálunk nem ez a gond.

Apple, köszi, mikor lesz vonalzód :D ?

Zsizsik, köszi a drukkokat, és neked mikor lesz vonalzód :D ???

Bocs, ha valakit kihagytam, most ennyire telt tőlem!
lyutka

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól, VOLT SZÍVHANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Annnnnnnnnnnnnnnnnnyira örülök, férjem is bent volt, azt mondta, látta, hogy integetett neki! :lol:
Örült, hogy kaptam progipótlást, kérdezte szedek-e valamilyen vitamint, helyeselt mindent, elmondott részletesen mindent, hogy hogy lesz végig, szóval nagyon rendi volt.
Mehetek védőnénihez. :D
Na meg holnap a dirihez... :?

Elmondtuk a tesónak is! :D Sokásos kérdés, mikor hazaértünk:-Hoztatok valamit?
Na erre mondtuk, hogy kistesót a pocakomban. :wink:
Szegény úgy meglőpödött, 2 percig hitetlenekedett, aztán úgy örült, majd kibújt a bőréből.Persze nem gondolta legalább március végéig várni kell, ettől kicsit csalódott lett, de azóta sem lehet elrontani a kedvét, (és az enyémet sem) :D

Puszi mindenkinek, bocs az önzőzésért. :oops:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Tyche!
Örülök, hogy minden okés!

Zsizsik, jól következtettél: Horvátországban voltunk, azon belül is Trogir-Okrug Gornji. Ez a trogiri plázs, más néven. Csodálatos és Életem Legszebb és Legjobb Nyaralása és Házassági évfordulója volt!!!!!!!
A kürtöskalács azért volt ott, mert magyar tulaj volt, neten találtam rájuk egy licitálós oldal révén. Felhívtam őket hogy van e szabad időpont és tessék. Naggyon király volt hogy magyarul dumáltunk a pincér sráccal aki nem utolsó sorban a helyettes is volt. Éééééés még tintahalat is ettem, mert kaptunk protekciós kóstolót. Ittunk koktélt és iszonyat hosszú szívószállal pezsgőztünk üvegből a szobánkban az évfordulónk napján. Másnap nem kicsit röhögtünk a személyzettel együtt. Hát még akkor mikor benyögtük, vinnénk haza is egy ilyen szupi pezsit. :lol:
Érdekes, mert ha zt mondták volna hogy nincs e kedvünk ottmaradni dógozni egy kicsit, minden további nélkül igent mondtunk volna, attól függetlenül, hogy hiányos a nyelvtudásunk. Ilyet még nem éreztem. :shock:

(amúgy érdekes megnyilvánulása van tennap este óta a szervezetemnek........meglátjuk mi lesz belőle, lehet mensi.... :?)

hajni...
Budaörs

Zazzy!
Grautlálok Te hivatalos kismamiiiiiiiiii!!!!!!!!Jaj, annyira örülök Nektek, mintha én lennék babás!!!!!!!!!!trallalalaaaaaaaaatrallalaaaaaaaaaa oly jó a kedvem hogy ihajcsuhaj. Majd nem lesz jövőhéten (19.én) mikor bevallom Tűűnek vétkeimet. :oops: :D

hajni...
Budaörs

Hajni!
Köszi, nagyon aranyos vagy, annyira drukkolok, hogy hamarosan sikerüljön nektek is!
Szerintem Tűű megértő lesz... :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, gratulálok!

Ime a link a fotókhoz: http://picasaweb.google.hu/lyutka/NorvvL2008jutka
lyutka

Lyutka!
gyönyörűségesek a képek!csodás héyeken voltatok. ajjjjjjjjjj az a vízesés......mindig olyan helyre szerettem volna elmenni ahol vízesés is van, ez még a nagy álmom.

hajni...
Budaörs

hinnye de eltűnt mindenki!
Monee, hogy bírod ezt az időt???

hajni...
Budaörs

Nah!

Tiszta vizet a pohárba.............

Norka is törölte magát?? Illetve törölték????????????
Kavicska e-mailjét megkaptam!
Huncit újra itt látom, szívem is nagyon örül!

Tegnap lumbágót kaptam a változatosság kedvéért én, és nem is akárhol ám, a hátam közepén! Egésznap feküdtem, még a Nórit is az Ákos tette a mellemhez szopni! Annyit bőgtem, hogy azt el sem tudjátok képzelni!
Nem tudom mi jöhet még.........

Zazzy!
Szóval akkor semmi okom parázni???? Anikó is aranyos volt? Jól van! Holnap festik be a hajam, hogy mégis valami kinézetem legyen! Te! Szó van róla a filmben, hogy te már babás is vagy??? Gratu a szívhanghoz!!!!!!!

Szia Kir!
De régen láttalak!!!! Jó, hogy itt vagy, és sajnos, hogy rohansz tovább!!! Tibikével mizu????

Tyche!
Hálistennek, hogy minden rendben odabent!!!!! Piha, asszem én is letérdeltem volna ilyedtemben, ha ilyet látok a 21. héten!!!!!! Mitek lesz? Kicsifú vagy nunabubus??????

Monee!
Valamit ettél ezekszerint! A lényeg, hogy jól vagy! Ilyen melegben azért légyszike vigyázz, ki ne száradj!!!! Sokat inni!!!!

Dimet!
A jövőhét okés, majd sömiben leduma! Nekem akármelyik nap jó! Neked is millió gratula!!!!! Hihihihihihihihihihihi Örülök nagyon!

Anyóm??????????
Bettica????? (Most olyan irigy vagyok a hűsért, ahol vagytok!!!! Itthon tegnap 28 fok volt a lakásban este 23 órakor!!! :shock: )
Kincsem???

Apad a tejem.............. Ahogy szedem a metet, apad a tejem!!!! Jóóóóó, tegnap fejni sem tudtam, és azért a fekve szopi elég nehézkes is nekünk, biztosan nem tudta kiüríteni a mellemet Nóri rendesen!
De legalább ma már nem szorulok annyi segítségre, csak emelni nem megy még, a kezeim nagyon gyengék.......... Szegéyn Ákosom! Még kakis pelust is cserélt!!!!! És alig is láttam a babát tegnap, vitték játszani, én meg feküdtem sírva. Blőőőőőő! No, most jól kisajnáltam magam! :lol: :lol: :lol: :lol: Vége is!

Rambóka?
Rejó??????? Egy-egy sort írsz, aztán mész tovább........................
Gabika???
Gina???

TÖBBIEK!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lutyka!

Nagyon nagyon szép helyeken voltatok! Állati jók lettek a képeitek! Bár gondolom nem is valami teszkó gazdaságos kamerával fényképeztetek. :)
Ühüm, ma csinálok poci fotót, megígérem. :D

Zazzy!

Nagyon nagy gratula! :D :D :D
Annak is, hogy a tesó ilyen jól fogadta a tesó babát. :lol: :lol:
Csak keményen az igazgatóval! :wink:

Tyche!

Köhm... legközelebb kicsit óvatosabban a szereti-szeretivel. :lol: A lényeg, hogy mindketten jól vagytok! :D

Mona!

Sajnálom a hátad. :( Ne sírjál, örülj inkább neki, hogy ilyen rendes fiad van, hogy segített a hugit gondozni. Büszke lehetsz rá! :wink:
A metet a tejcsi apadás ellenére is szeded majd tovább?

Rambóka ha jól tudom azért nem jön, mert megint besz@rt a gépük és amég nem megy el a Férjem megcsinálni, nem lesz elérhető. A napokban valamikor megy már hozzájuk. :D A többi részét az eltűnéseknek én sem értem. :roll: :(

Köszi a kérdést, ma hihetetlenül hisztisnyűgös vagyok. Az alap probléma az, hogy nagyon mehetnékem van valahová, de egyszerűen rosszul vagyok kint a melegben, úgyhogy sehova sem tudok menni. Ördögi kör. :evil: Jó lenne, ha valaki lecsavarná a nap termosztátját egy stabil 25 fokra... Gondoltam hogy becsavarodás ellen jó lenne elmenni strandolni egyet, de egyrészt napközben oda is egyedül tudnék menni, másrészt nem biztos, hogy a hőségriadó kellős közepén kéne napos helyre menni, harmadrészt meg mire enyhül a hőség, csak olyan helyre tudnék menni fürcsizni, ahol termál víz van. Kezdek kisétálni a hajam alól. :evil: Plusz a szokásos otthonülős problémák, egyedül itthon, délutánig nincs kihez szólni, nincs semmi új esemény, stb. Ha legközelebb babát szeretnénk, tuti hogy tavaszi érkezéssel fogok gyereket csináltatni magamnak. :lol:
Na meg aztán tényleg én is kezdek terhes lenni. :D Hol itt fájdogálok, hol ott. Nyomja szét a babus a csípőmet, úgyhogy éjjelente folyamatosan grillcsirkézek az ágyban, mert oldalt fekve még én is ellen nyomok neki a súlyommal és fáj. Aztán fáj a lábam, nem vizesedik, hanem egyszerűen fáj és nem bírok tőle elaludni. Aztán a gyomrom még mindig nem százas, mindig épp azzal van a baja amit eszek, de ha meg nem eszek, akkor farkaséhes vagyok. Éjjel felébredtem, nem tudtam visszaaludni, 1 órát fetrengtem miközben még álmos is voltam. Aztán amikor kiköltöztem a hálóból a kanapéra, 10 perc alatt el tudtam aludni. :evil: Közben meg persze jönnek a jósló fájások éjjel is, nappal is, ami jó, csak most tetézi a hisztisségemet. HP vagyok, nah. :D
Én is kipanaszkodtam magam. :lol:

Monee

monee85

Monee!
Nem tudom.......................
Egyrészt igen, nagyon kellene már a met, iszonyat, hogy nem tudok egy dekát sem leadni. Hipózok, ha nem eszem, de amit eszem, az kb. háromszorosan felrakódik. o, és a szőrök megint!!!!! El nem tudod képzelni!

Másrészt meg, milyen dolog az, hogy Nóritól "elveszem" a lehetőséget............

Nem tudom!!!
Átrágjuk T-mel, aztán majd megírom!
Már napi 2x500-at szedek, és érzem, hogy jobban vagyok. Csak a tej, az megy el!
Vendég

Sziasztok!

Kaviccsal mivan????Őt is névtelen lett?? Mostmár aztán tényleg tudni akarom mi zajlott itt amiért ezt tették a tudjátokkik.......

Monne!
Nem lennék a helyedben most tutifix.

Monácska!
Tényleg büszke lehetsz a Nagyfiadra! Jobbulást!

Nekem úgy látszik megketyósodott a szervezetem mert nem tudja eldönteni hogy legyen mensi vagy ne. :evil: 3 napja kinlódok pisilés után olyan picitvéres nyálkaizével napi 1x. Tegnap már örültem hogy juhéj pé-m volt aztán lehet ettől, mert felment a hőm 36,7re, erre ma lezuhant 36,2re. :shock: basszus lehet kitoltam magammal hogy nyaralás ideje alatt csak 2000mg mtet szedtem 3000helyett??? :cry: :roll:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Dobjál már egy görbét légyszi, én vizuális típus vagyok, nemtom csak így elképzelni hogy mi és hova. :)

Jah és írj priviben légyszi egy emil címet, további info ott! :wink:

Mona!

Ha ezt harapom, ez fáj, ha azt, akkor meg azt. Baromi nehéz helyzet. :roll: Remélem T-é tud segíteni a döntésben! ((()))

Monee

monee85

Monee!
Csak most csak neked: :D
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 72000_.png

Amúgy jönnek a frontok........

hajni...
Budaörs

na, mit látsz a semmin kívül :lol:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Ahogy aztat Te mondod. :)
Meglássuk, a vak is ezt mondta. :lol:

Monee

monee85

nahátnahát okosabb nem lettem, de valahogy nem is akarok. hihi
csak egyvalamit tudok: Dinnyét akaroooooooooooooook!!!!!!
És rohadt melegem van!

hajni...
Budaörs

ugye ez a szótlanság napok óta nem azt jelenti hogy nem lesz topikunk?????? :shock: csak simán nyaralózni van mindenki :wink:

hajni...
Budaörs

Csajok, én csak olvasóban leszek, 2 órája apukámmal történt valami...szóval haza kell mennem...elköszönök lehet nem jövök többet.Örültem, hogy megismertelek Titeket!
Vendég

Hunci! :cry: :cry: :cry:

Lányok!
Rossz érzésem van a topikkal kapcsolatban! Ugye nem szününk meg????? :shock: Sorra mennek el a társak!!!! :shock: :cry:
Bakker, mi történt?????????

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Igen, elég szomorú így a topik. Mindenki eltünőben, meguntak írni, vagy mi a manó lehet??? De azért csak nem tűnnek el!

Rólunk:
Ma voltunk a 12 hetes Genetikai UHán, babócánkkal minden renden van, CRL 69 mm. Tarkóredő, orrcsont minden nagyon jó. Vérvétel is volt az is teljesen negatív lett. Babócánk aludt, alig tudtuk fölkelteni, aztán meg úgy hadonászott lábával és kis kezével mint egy motolla.
Hajdú drnő egy angyal.

Lányok köszönöm, h szurkoltatok nekünk az alacsony progi miatt. Ezt mások nagyon nehezen értik meg, az ember nem is tud erről kivel beszégetni.

Viszont a tegnapi terheléses vérvételtől nem vagyok elragadtatva. Fogalmam sincs mit csináljak a mettel

Glucose 0 perc 3.01 mmol/l
Glucose 120 perc terhelés 6.34 mmol/l
Insulin 0 perc 3.06 mIU/l
Insulin terh. 120 perc 37.02 mIU/l

Alacsony a cukrom mármint a 0 perces. Insulin nem olyan rossz.
Lányok volt vkinek hasonló eredménye? Most 250et szedek reggel meg 250 este a metből.
Köszönöm!

Szép hűvös estét Mindenkinek!
apple

Apple!

Sajna az értékekhez nem nagyon tudok hozzászólni.
De ahhoz viszont igen hogy ilyen pozitív vagy!Ez szuper!Ugye hogy megmondtuk hogy nemfeladni, Babácska maradni akar és kész!!!!!Mostmár tessék élvezni a kismamiságot okés?????

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Én is szomorúan olvasom ezt a tömeges elvándorlást. Csak a tényleges okát szeretném tudni, mert úgy érzem, hogy lehet, hogy valamiről lemaradtunk, ami miatt nekünk is menni kéne.

Mona, ha már ma írni tudtál, akkor remélem jobban vagy! Nem semmi a nagy fiad! Nagy drukk neked is a felvételhez!

Apple, annyira örülök, hogy minden rendben! Gondolom a kövek gurulnak a szívetekről! Most már megnyugodhattok, ez a baba veletek marad!

Hajni, Lyutka, nagyon szép helyeken jártatok!

Zazzy! Gratu a szívhanghoz!!!

Mutizok nektek valamit:

Kép

Szerintem nem akkor volt pé, amikorra tette a ferty, hanem a 29. cn-on. De akkor is örülök, mert ez az első piros vonal (ha még szaggatott is), amit a fertitől kaptam. (Az már más kérdés, hogy eddig mindig csak akkor mértem, amikor már éreztem, hogy volt pé.)

Kép
mamint

Hajni, a met bekavarhat a görbédbe, illetve a hormonjaidba. Nekem azonnal hat, amikor emletem, mindig próbálkoztam egy pével. :D
aztán úgy tűnik össze is jött. úgyhogy asszem a következő ciklus elején emelek újra, mert pé után csak 3 nappal ment fel a hőm rendesen, olvastam valahol, hogy ez progihiány.
szóval lehet, hoyg neked a csökkentést nem értette , és jobban jönnek a pcos tünetek.
:cry:

Kép

Kép
csillagfény

Csillag, mennyire "nem ment fel" a hőd pé után? Mert nekem se megy először olyan magasra, csak kb 2-3 tized fokot, és pé után egy héttel közelíti csak a 37-et. De nekem mértek pé napján is, és 3. napon is progit, és brutál magas értékek jöttek ki! :shock:

Kép
mamint

Csillag, köszi!Nem gondolta volna, hogy ez az egy hét ennyire bekavarhat.. :evil: Nah, mindegy, akkor sem értem ezt az izét ami volt. Amúgy nekem sem megy fel hirtelen a hőm csak szép lassan, máramikor van pé-m. :)

hajni...
Budaörs

mamint!
Szerintem is akkor volt amikor Te is gondolod. És gratulancia a piros vonalhoz. Ugye mennyire tud örülni az ember jánya az ilyennek? Anno én sem hittem volna.

hajni...
Budaörs

ja elfelejtettem már megint:
Monácska, mikor lesz a forgatás????

hajni...
Budaörs

lassan velem lesz tele az oldal és jól elbeszélgetek magammal :twisted:

hajni...
Budaörs

Csajok

Irja már meg vki nekem h miért mentek el a többiek,,,,ha rám tartozik!köszi

Döglödünk a melegbe,,ennyi van velünk!

pusszz
Vendég

Tőmondatokban, mert sosem tudom, meddig bírja a gép:

Én vagyok, csak halódik a gép, plusz rohadtul melegít! :evil:

Akik elmentek, nem miattatok mentek el, hanem a fent már emlegetett topik miatt, ill. azért, mert a környezetükben "jóakaróik" rájuk találtak itt.
(Hajni!
Szerintem inkább töröltesd az olyan képeket, amin te is rajta vagy!)

Jópáran nyaralnak és azért nem jönnek.
Majd szeptembertől lesz itt élet.

Bár egy zebra fel tudná dobni a hangulatot! :wink:
Ki dugdossa?

rambóka

Rambóka!
Köszi a tippet, de ha valaki meg akar találni az megteszi máshogy hidd el!Lelke rajta!

Nem mondod, hogy van netán valahun zugzebrancs? mint fentebb látszik nem én vagyok az :D

hajni...
Budaörs

csak ennyit mondok: széééééééééééép :cry:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hunci :cry: :cry: :cry:
Kívánom, hogy minden jól alakuljon körülötted!!!!!!

Apple gratulálok a jó 12.heti eredményhez!!
Élvezd élvezd végre!!!

Mona jobbulást! (köszi a hiányolást)

Lyutka nem is tudok mit írni,szurkolok hogy csodazebrád legyen hamarosan!
Nagyon nagyon szép helyeken jártatok!!!!

Rambóka Hajni nem értem milyen topik :roll: (privit dobjon vki ha lehet)

Nem lehet titkosítani a fórumot :?:

Itt is meleg van, és káosz....legfőképp a fejemben és ez feszültté tesz. Kiskincs 1 vagy 2alkalommal kel éjszaka a fránya puki ébreszti fel :evil: hol sorozatban távoznak hol 1szenvedteti :evil: nem tudom mi lenne a megoldás jár az eszem rendesen.
Nappal elalszik egyedül de két napja csak cumival nagyon rákattant a cumira..persze anyuka gondolkodik hogy jó e ez a cumi jobb lenne nélküle :? (tudom velem van gond sokat várok egy 4hóstól )
Nem kötelező oltásokat kiírattam de mivel nincs gyerekdok itt a házidoki írta aki feketebáránykéntnézetttrám hogy minek ez a drága szuri, mi pénzünk mi költjük...és sztem én többet olvastam a szurikról mint ő...a rotát is beadhatom én..ááá
És a topikot is sajnálom hogy nem a régi! Remélem a friss kismamik babások tartják a frontot amíg a többiek remélhetőleg visszatalálnak.

Szépséges napokat!
Vendég

Sziasztok!

Hunci! :(

Rambóka!

Ütöm a zUram, hogy menjen Hozzátok, hogy tudjál fórumozni! :D

"Majd szeptembertől lesz itt élet."

Perszeeeeeeee, amikor meg én nem fogok tudni jönni!!!! :lol:

Mamint!

A görbével kapcsolatban igazad lehet. :wink:
A nem példaszerű görbékből is lesznek ám babák! :D

És az ígért képek:
Kép

Kép

Tegnap voltunk kicsit csatangolni a városban este, ettünk egy gyrost és egy fagyit. Jó volt, bár én alig tudtam felvonszolni magamat a dombokra. :D Az első puklinál legszívesebben mondtam volna a Páromnak, hogy oké, ennyi elég volt, de aztán eszembe jutott, hogy én akartam menni, úgyhogy befogtam a számat és sétáltam. :D

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?