Zsu
El is felejtettem írni, hogy tényleg onnan tudtam, hogy sikerült, hogy láttam, hogy a másik topikba Te írtál utoljára és belestem.
Kórház és gyógyszer: naja, ez így megy manapság. Amit amúgy is szedsz, azt Neked kell vinni. Nekem pl. szülés után sok vasat kellett szednem, mert rossz volt a vérképem. Azt is én vittem, méghozzá úgy, hogy anyukám írta fel.
Nálam is az olvasás a nyerő. Csak pár nap után az is dög unalmassá válik.
Amúgy akkor most tuti haematoma miatt vérzel? Vagy csak tippeltek?? – Na, közben továbbolvastam. Örülök, hogy piri elhúzott és babóca is nő és jól van. És nagyon helyes – pihi ezerrel!!!
Gyugyi
Én leginkább haza, sőt, az épülendő házunkba költöznék. Na, nem mintha Győr nem tetszett volna. Csak már a bugyrom tele a vándorélettel, meg azért egy albérlet mégsem saját.
De majd felugorhatsz Bp-re, ha babázni van kedved.
Amúgy én is sok mindennel úgy vagyok, hogy inkább megcsinálom én. Mert amúgy tuti találok benne hibát – legyen az teregetés vagy mosogatás, a takarításról nem is beszélve.
Csipcsab
Én egyből kiszúrtam a rottyantás foltot.
Nagyon cukker a csaj! Réka is tudott ilyen lábdugdosást produkálni. Ráadásul úgy, hogy a fejvédő fent volt a rácson.
Természetes, hogy így érzel. Féltésről: ma az egyik kissrác a játszón elkezdte lökdösni Rékát. Hát majdnem leharaptam a fejét!
Na, jó. Csak jó hangosan rászóltam. Aztán végre az anyja is észrevette, és rászólt. De olyan rossz érzés volt, hogy bántja Rékát. Pedig csak egy kisgyerek volt.
Kolibri
Mi „csak” 2005. ősz óta élünk vándoréletet. Én konkrétan 2006. március óta. Akkor mentem Apa után Győrbe 12 hetes pocakosan. Majd augusztusban haza Pécsre, ott szültem. Ott voltunk kb. 2 hónapig Rékával, majd vissza Győrbe. Aztán 2007. január végén megint haza, ahonnan májusban jöttünk ide Debrecenbe. Most megint nemsokára költözök haza. Apa még szept. végéig itt marad, utána megy Bp-re. Én meg a 6 hetes kontroll után szeretnék utána menni. De hogy utálok költözni!!! Hrrrrr… Meg innen kb. 3 hetente jártunk haza is. Na, azzal is tele a bugyrom. De már rutinos pakoló vagyok.
Ja, egyelőre Bp. úgy néz ki, 2 éves projekt lesz.
Jól néz ki a járgány!
Vicus
Igen, ideiglenesen - 2 évig kb.
Mondjuk szívesebben mennék Bp. környékére albiba, de azt nehezebb találni, meg jobban szeretem, ha Apát napközben könnyebben elérem, ha vmi gond van. Neked meg tessék pihenni! Mi az hogy felmosás és társai?!?
Naaa!!! Hess rossz gondolatok!!! Tessék bízni a manókban!!
Nati
Bocsi, hogy így eltűntem, mióta találkoztunk.
Szabi iszonyat nagyot nőtt, mióta nem láttam. Gondolom, tényleg nem lesz jó érzés bölcsibe adni, de van, hogy nincs más választás. Én tegnapig azt gondoltam, hogy Rékát nem merném bébiszittyóra bízni, de tegnap volt itt az új védőcsaj és egyből elkezdte neki produkálni magát, amikor meg kb. 10 perc után elment, még sírt is. Úhogy lehet, hogy majd Bp-en beszervezek vkit néha-néha.
Ja, és tényleg! Honnan is akarsz fogyni???
Gröni
Győr az jó hely!
Barack – nyaminyami! Most nálunk is nagyon megy! Még Réka is megeszi.
Szupi hírek! Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kisasszony még jó ideig bent fog csücsülni.
Vazze! Milyen „emberek” vannak! Basszus! Nem mostál be neki?!?
Ticsi
A nevekkel én is így vagyok.
Viszont, mivel a legjobb barátosném is Dóra, ezzel nincs gond.
Mi ma mértük Rékát. Ez a csaj hízik, de mitől?!?
2-3 hete mértem, akkor még 10,69 kg volt, ma meg pont 11. Ja, és 87 cm. Már nem fér el a konyhai pult alatt.
Tegnap mi is megjártuk a gyerekdokkert, mert Réka újabban nehezen és ritkán kakil. Eddig soha nem volt gond vele (mondjuk, amióta rendes kaját eszik, csak 2-3 naponta kakilt, de ez még okés), de kb. 3 hete 1 hétig is tartogatja, amikor meg jönne, akkor egész nap a popóját fogja és jajgat, hogy kaka meg popó. Aztán keserves sírás közepette kinyomja a kakit. Tegnap 4 pelust rakott - na, nem tele – de félig. Doki szerint alkati dolog. Kaptunk gyogyót, hát, majd meglássuk. Rékának 18 foga van, a felső kettő uccsó őrlők hiányoznak még.
Árpi mit kapott a szülinapjára??
Hú, Ádám elég gyorsan hízik.
Amúgy - ha jól tudom - a haskörfogatból számolják a súlyt, és ha 1-2 mm-el nagyobbat mértek, akkor lehet, hogy emiatt hízott.
Susy
Ugye milyen klassz érzés, hogy rugdos!
Dóri is az éjszakai időpontokat kedveli. Na, meg ha végre leteszem a sejhajom. Akkor indul be.
Azta, most látom, hogy már 21 hetes múltál. Rohan az idő!
Nagyon csinos poci!!!
Luca
Sajnálom, hogy még mindig így érzel. De ami történt, az nem olyan dolog, amit az ember csak úgy elfelejt. És nyugodtan írhatsz rosszat is, mert a topik nem arról szól, hogy csak jó dolgokról lehet írni. Az én szememben Te egy nagyon erős csajszi vagy!! És annak ellenére, hogy nem írogattam Neked, amikor ezek a dolgok történtek, nagyon sokat gondoltam Rád!!