Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!

Miért lettél új felhasználó?
Vendég
 


Nati,
Gondoltam új életet kezdek, és próbálok felejteni :wink:
Vendég
 


Nati!
akkor hajrá lapalj :lol:

Susy!
édes a pocakod!mesélj egy kicsit 8)
2 napja volt a beültim :D

mos hivott a csaj, akivel együtt volt a beültink, hogy egy mésik csajnak ikrei lettek, és most 8 hetes, és a méhenbelüli elhalt, a méhenkivüli meg él és ma műtötték :shock: :? :(

biztos nálam is ez a szitu lesz... :roll:
Vendég
 

 
 

Először is: Bobóka! Isten hozta Márk babát, jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek! :wink:

Vicuska!

Honnan ez a sok negatív gondolat? :shock: Basszus, te terhes vagy, nekem akkor szokott elmenni az eszem! 8) A lapalja tényleg babát hoz, nekem is végig lapaljám volt mikor bekaptam a legyet! :wink:

Luca!

Remélem nem valami kényes szituban találkoztunk! :lol: Apjuk egyébként mindig kopogtatott, ha 10 percnél többet kellett sorban állni, és elég sokat jártunk Gyes és egyéb ügyben ajtó mögé! :oops: Nekem valami Varjúné rémlik, akihez rendszeresen jártunk és már régi ismerősként fogadott minket! :oops: 8)

Pandus!

Jó megújulást! :wink:

Susy!

Alakul szépen a pocakod, nagyon csini!

Gyugyi!

Komolyan te fested az osztályt! :shock: Bocsi, de muszáj megkérdeznem, normális vagy? :lol:

Hamarosan teszek fel én is pocakfotót, egyedül nem megy, már nem férek a tükörbe! :oops: Meg meg is kéne puceválni elötte! 8) Hétvégén apjuk itthon lesz, majd sort kerítünk rá!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk dokinál, Nőtt a kicsikénk hétfő óta. :D Ma egy 9 mm-es petezsákot láttunk. Szívhang még nincs, 21-én kell újra mennem, akkor már várható a szívhang.
Addig szigorú fekvés, csak wc-re kelhetek fel. :roll: De ezért a picurért bármit megteszek. 8) , csak nőjjön szépen, s egészségesen szülessen meg. Azt mondta a doki, hormonhiány miatt lehetett a vérzés, mert mióta megemeltük már nem vérzek.
Még azt mondta, hogy ha nem lett volna ez a hétvégi vérzés, uh után azt mondaná, hogy egy rendben zajló 5 hetes terhességnek megfelelő dolgot látott. Röviden ennyi. Most pihizek ezerrel, szerencsére a párom nagyon rendes, s lesi minden kívánságomat. Imádom érte.

Mindenkinek puszi.Megyek vacsizni, aztán visszaolvasok.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Jól van Zsu, Ügyesek vagytok! Csak így tovább! :wink: Tényleg tarts be mindent amit a doki mond!

Szóval Susy! A neked szánt mondat mögé egy ilyen elmaradt :wink: , Gyugyitól meg kérdezni akartam vót! :oops: 8) Biztos van még hiba, azt javítsátok ti! :P

Istenem, még egy hét és 100 napnál tartunk! :D

Kép

Kép
gröni
 
 


Vicuska!
Mit meséljek? Ma vettem édi-bédi, vagány cuccokat a kiscsávónak! :wink:
Ha két napja volt a a beülti, akkor min. még egy hetet ki kéne bírnod, nem? :roll: Ès légyszi ne is gondolj semmi rosszra!!!!!!!!!!!!

Gröni!
Értem én! Bakker én is olyan türelmetlen vagyok! :? Már nagyon várom a decembert!!! :wink: Az a biztos, ha már a karomban van a kis drága!

Zsu!
Akkor jó pihizést, meglásd lesz jövöhéten szívhang is!!! :lol: :lol:
susy75
 
 


Sziasztok csajszik! :D

Susy :D Nagyon gyönyörű a pocid!! :wink: Remélem majd fog tudni jönni a család látogatóba. :lol:

Grönike :D Csak így tovább! :wink: Várjuk a pocifotót! :D

Zsu :D Gratulálok a növekedett petezsákhoz! :wink: Pihenj sokat ahogy a doki mondta. Imádnivalók ezek a férfiak, mi? :D

Vicus :D Éljen a lapalj! :lol:

Bobóka :D Gratulálok Márkhoz, sok boldogságot Nektek a kibővült családban! :wink:

Munka után babáztam barátnőm 7 hetes kisfiával. Nagyon édes és olyan jó baba. :D :wink:

Jóéjt mindenkinek! :wink:
fenci
 
 


Hellobello!

Boboka!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!! Sok sok tejcsit és sok boldogságot!!!!!!!!!

Suzy! Szép poci!!!!!!!!!! Várolgass csak nyugodtan!:D És ne legyetek türelmetlenek, oollllllllllyyyyyyaaaaaaaaaaannnnnnn jó terhesnek lenni!!!!!!!!!! Okés!? :lol:

Zsu! Nőjön is a kis picurka! :D Szívhang meg jövőhéten dörömböl majd! :wink:

Vicuska! Hess negatív gondolatok, terhes vagy, minden oké, nő(nek) a babuci(k) a pocidban! Ok?!

Nah, mit is akartam még...

Pandus! :P Holnap egy pancsi nálunk a babamedencében???

Kép
Kép
sleepin
 
 


Fenci, hogy mi mindig egyszerre írunk! :lol: Növögesd a pocidat péntekig, mert kivi vagyok már... na jó ez csak vicc volt! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Értelmes a növögesd szó, vagy növesztgesd??? Aztaaaaa terhesen voltam ilyen gyaggyant!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Suzy :D

Nagyon csini poci, én is ilyet akarok. :wink: Üdv itthon(otthon), s ne bánkódj a családod biztos boldogan megy majd hozzátok.

Vicuska :D

Először kapsz egy fenékbebillentést a negatív dolgokért!!! :evil:
Nem szabad! Csakis pozitívan állj hozzá, s az első pár napban inkább pihenj, majd utánna óvatosan.Ne emelj, ne hajolj stb...CSak lájtosan. :lol: Mennek a drukkok.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fenci :D

Te mikor voltál uh-n, s :D mit láttatok?

Mindenkinek pusz.Elzsibbadt a karom így féloldalasan. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


ÉjT!

Cijjja Zsu!
Kész káosz voltam, mire hazaértem! Jó volt smsben locsogni....pihizz.
Még annniyt elfeljtettem, hogy 2re értem oda, és 5kor jöttem el, hivatalosan 15:30ra volt időpontom.

Többiek, akiket érdekel még....

Ádám dottore szerint már 2434gr....... :shock:

Pénteken 1714gr volt.... :shock:

Ha átlagolunk is kb 2kg!

Hát nem lesz törpe, asszem átírhatnám a vonalzómat!

Minden zárt, minden oké. Megvan a szülésznőm neve, jövő héten felkeresem telón. Olyat kértem, aki nem tököl, tágít, és gyorsan szülünk. Ha jól beválik, esetleg tudom ajánlani, SOTE2ős.

Ja Fenci, Vicuska, Zsu!!!!!!!!!!!! Én megértelek titeket, én se szeretem, de könyörgök valaki vállalja át Vukot, mert ma reggel megint beköszönt, már kerülget egy ideje! Jó oké má hozzászoktam, na de lassan szülök, ez normális?????????

És még mindig adós leszek a fotókkal...most má sajét magamat verem el! csihi puhi...

na majd holnap...

jó éjt!

Meg tudja vki mondani, hogy a Corában miért van kismamás, mozg sérültes, nagyterjedelműs külön pénztár, ha az emberek nem veszik figyelembe!????????

Nagyterjedelműnek számított ma egy láda balaton boglári bor, és rengeteg grillcucc, mert az ipse ezzel állt előttem...de hát mit akarok, még nem vok nagyterjedelmű! Majd pár hét múlva felöklelem! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ticsimû
 
 


Heuréka megy tovább a vonalzó!

Akkor nem cserélem le!

Kép
ticsimû
 
 


Sleepin!
:P! Tényleg élvezem, olyan jó a kismanónak vásárolgatni!
Amúgy én is szeretek terhes lenni, csak azért néha még aggódok :? és olyankor jut eszembe, hogy bárcsak már december lenne :oops:

Zsu!
Hajjaj de gyorsan elrepül majd az idö, és a te pocifotódban fogunk gyönyörködni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75
 
 


Zsu
El is felejtettem írni, hogy tényleg onnan tudtam, hogy sikerült, hogy láttam, hogy a másik topikba Te írtál utoljára és belestem. :D
Kórház és gyógyszer: naja, ez így megy manapság. Amit amúgy is szedsz, azt Neked kell vinni. Nekem pl. szülés után sok vasat kellett szednem, mert rossz volt a vérképem. Azt is én vittem, méghozzá úgy, hogy anyukám írta fel. :?
Nálam is az olvasás a nyerő. Csak pár nap után az is dög unalmassá válik. :?
Amúgy akkor most tuti haematoma miatt vérzel? Vagy csak tippeltek?? – Na, közben továbbolvastam. Örülök, hogy piri elhúzott és babóca is nő és jól van. És nagyon helyes – pihi ezerrel!!!

Gyugyi
Én leginkább haza, sőt, az épülendő házunkba költöznék. Na, nem mintha Győr nem tetszett volna. Csak már a bugyrom tele a vándorélettel, meg azért egy albérlet mégsem saját. :? De majd felugorhatsz Bp-re, ha babázni van kedved. :D
Amúgy én is sok mindennel úgy vagyok, hogy inkább megcsinálom én. Mert amúgy tuti találok benne hibát – legyen az teregetés vagy mosogatás, a takarításról nem is beszélve. :)

Csipcsab
Én egyből kiszúrtam a rottyantás foltot. :) Nagyon cukker a csaj! Réka is tudott ilyen lábdugdosást produkálni. Ráadásul úgy, hogy a fejvédő fent volt a rácson.
Természetes, hogy így érzel. Féltésről: ma az egyik kissrác a játszón elkezdte lökdösni Rékát. Hát majdnem leharaptam a fejét! :) Na, jó. Csak jó hangosan rászóltam. Aztán végre az anyja is észrevette, és rászólt. De olyan rossz érzés volt, hogy bántja Rékát. Pedig csak egy kisgyerek volt.

Kolibri
Mi „csak” 2005. ősz óta élünk vándoréletet. Én konkrétan 2006. március óta. Akkor mentem Apa után Győrbe 12 hetes pocakosan. Majd augusztusban haza Pécsre, ott szültem. Ott voltunk kb. 2 hónapig Rékával, majd vissza Győrbe. Aztán 2007. január végén megint haza, ahonnan májusban jöttünk ide Debrecenbe. Most megint nemsokára költözök haza. Apa még szept. végéig itt marad, utána megy Bp-re. Én meg a 6 hetes kontroll után szeretnék utána menni. De hogy utálok költözni!!! Hrrrrr… Meg innen kb. 3 hetente jártunk haza is. Na, azzal is tele a bugyrom. De már rutinos pakoló vagyok. :) Ja, egyelőre Bp. úgy néz ki, 2 éves projekt lesz.
Jól néz ki a járgány!

Vicus
Igen, ideiglenesen - 2 évig kb. :) Mondjuk szívesebben mennék Bp. környékére albiba, de azt nehezebb találni, meg jobban szeretem, ha Apát napközben könnyebben elérem, ha vmi gond van. Neked meg tessék pihenni! Mi az hogy felmosás és társai?!? :evil:
Naaa!!! Hess rossz gondolatok!!! Tessék bízni a manókban!!

Nati
Bocsi, hogy így eltűntem, mióta találkoztunk. :oops: Szabi iszonyat nagyot nőtt, mióta nem láttam. Gondolom, tényleg nem lesz jó érzés bölcsibe adni, de van, hogy nincs más választás. Én tegnapig azt gondoltam, hogy Rékát nem merném bébiszittyóra bízni, de tegnap volt itt az új védőcsaj és egyből elkezdte neki produkálni magát, amikor meg kb. 10 perc után elment, még sírt is. Úhogy lehet, hogy majd Bp-en beszervezek vkit néha-néha.
Ja, és tényleg! Honnan is akarsz fogyni???

Gröni
Győr az jó hely! :wink:
Barack – nyaminyami! Most nálunk is nagyon megy! Még Réka is megeszi. :)
Szupi hírek! Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kisasszony még jó ideig bent fog csücsülni. :)
Vazze! Milyen „emberek” vannak! Basszus! Nem mostál be neki?!?

Ticsi
A nevekkel én is így vagyok. :) Viszont, mivel a legjobb barátosném is Dóra, ezzel nincs gond. :D
Mi ma mértük Rékát. Ez a csaj hízik, de mitől?!? :shock: 2-3 hete mértem, akkor még 10,69 kg volt, ma meg pont 11. Ja, és 87 cm. Már nem fér el a konyhai pult alatt. :)
Tegnap mi is megjártuk a gyerekdokkert, mert Réka újabban nehezen és ritkán kakil. Eddig soha nem volt gond vele (mondjuk, amióta rendes kaját eszik, csak 2-3 naponta kakilt, de ez még okés), de kb. 3 hete 1 hétig is tartogatja, amikor meg jönne, akkor egész nap a popóját fogja és jajgat, hogy kaka meg popó. Aztán keserves sírás közepette kinyomja a kakit. Tegnap 4 pelust rakott - na, nem tele – de félig. Doki szerint alkati dolog. Kaptunk gyogyót, hát, majd meglássuk. Rékának 18 foga van, a felső kettő uccsó őrlők hiányoznak még.
Árpi mit kapott a szülinapjára??
Hú, Ádám elég gyorsan hízik. :) Amúgy - ha jól tudom - a haskörfogatból számolják a súlyt, és ha 1-2 mm-el nagyobbat mértek, akkor lehet, hogy emiatt hízott. :)

Susy
Ugye milyen klassz érzés, hogy rugdos! :) Dóri is az éjszakai időpontokat kedveli. Na, meg ha végre leteszem a sejhajom. Akkor indul be.
Azta, most látom, hogy már 21 hetes múltál. Rohan az idő! :shock:
Nagyon csinos poci!!!

Luca
Sajnálom, hogy még mindig így érzel. De ami történt, az nem olyan dolog, amit az ember csak úgy elfelejt. És nyugodtan írhatsz rosszat is, mert a topik nem arról szól, hogy csak jó dolgokról lehet írni. Az én szememben Te egy nagyon erős csajszi vagy!! És annak ellenére, hogy nem írogattam Neked, amikor ezek a dolgok történtek, nagyon sokat gondoltam Rád!!
gtünde
 
 


Jó reggelt!

Bobóka, gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget kívánok!!!
Vendég
 


Tündi, köszi!
Vendég
 


Pálinkásat :!:

Luca :)
De friss vagy!!!! :shock: :lol: Aszittem, m,a én leszek az első.....
Zapa vizilabdát néz, megébredtem.
Fagyizni tényleg kéne má' egyet. Hivatalosan 20-én kezdünk. Befejezem az osztályt, oszt ráérek. :wink:

Tüncsi :)
Hát, nem lhet egy leányálom ennyit költözni. Főleg nem gyerekkel. De csak kész lesz egyszer az a házikó és akkor a sajátodban "élvezkedhetsz". :D
Ha Pesten járok, összehozunk egy talit mindenképpen.
CSAJOK, csatlakoztok? :wink: :D


Zsu :)
Pihengess!!! Örülök, hogy uh-n minden rendben van. Egy hét múlva meg ott lesz az a szívhang! :D

Gröni :)
Neeeem, nem vagyok én normális, de ez köztudott!!! :lol: :lol: :lol:
Régóta tervezem, most jött el a megfelelő alkalom. Tavaly valamit maszatoltak a teremben (10 év után.... :shock: ), de ilyen semmilyenszínű, halovány sárgás(?) borzalom a fal. Rideg. Na majd most!!!! Napraforgó és tűzliliom!!! Színeket akarok!!!!! :lol: :lol:

Vicuska :)
Mikor kezdjél pisilni? Tőlem kérded? :lol: Hát holnap!!!!! :lol: Na jó.... Én a 12. DPO-n kezdtem pisilni. Amikor terhes voltam, már csíkos volt. Beülti után nem tom..... Mikorra is mondta a doki az ágyazást? Plusz 3 nap és brunyálhatsz!!! :D

Nati :)
Ittá' tegnap? :lol: Mostanában a fagyimat locsálom tele alkohollal!!! Isteni!!!!
Tegnap aláírtam a megerősítést a kórházban. 3 hónap múlva megyek. Remélem, gyönyörű köldökömet nem amortizálják le!!!!! :shock:

Susy :)
Széééép pocak! Körömvágás megy még? :wink:

Boboka :)
De bunyesz vagyok, csak bemásoltam a hírt, de nem is gratuláltam!
GRATULÁLOK!!!!!!
Várjuk a képeket!!!!! Különösen kivi vagyok a fiúk közös képére!!! :) :) Nagyon jó tesók lesznek!!!

Fenci
Te pocid mekkora? Még az elején kezdjétek el fotózni! Minden héten! Meg fogsz lepődni, ha egymás után nézed a képeket!!! :) :)

Kit hagytam ki má' megint? :roll:

Na, iszom még egy kávét....... :lol:
Kép

Ha valaki ráakad a mosolygós, kávé hörpintős szmájlimre, küggye má' el nékem..... :wink: :D
zapáné
 
 


Gyugyi, ma 5-kor keltem, mert a lányomék nyaralni mennek Keszthelyre, és fél 7-kor indul a buszuk.Szóval már elvileg rajta ülnek! :lol: Fel is hívom...Apánk vitte be őket innét a világvégéről.
Vendég
 


Luca :)
Balaton...... hmmmm....imádom!!!!
Basszus, az idén nem is fürödtem a Balcsiban!!! :shock: Zapa megígérte, hogy leugrunk még az idén egyet a kölkökkel pancsolni. Na de mikó'????? Itt a nyárvég! Nem baj, mindent lehet, csak akarni kell, nem igaz? :wink:

Na, elmosogatom a tegnap esti fagyi-romokat és keltem a gyereket. Aszonta, jön és segít!

A konyhában, a kapcsoló alatt már ott a fagyifolt a falon!!! :evil: :evil:
Kijavítom..... :twisted:
zapáné
 
 


Én is szeretem a Balatont.Múlt héten majdnem minden nap csücsültünk benne...
Nem süt a nap, és fázom!!!! Nem ezt ígérték mára!! :cry:
Gyorsan kivasalok, aztán jön a Barnika! :lol:
Vendég
 


Jó reggelt! :D

Hú de sokat írtatok! Lehet, hogy nem mindenre fogok emlékezni. Bocsi! :oops:

BOBÓKA!
Isten hozta a kis Márkot! GRATULÁLOK MINDKETTŐTÖKNEK! :!:

Tünde!
Ez a sok kötözés nem semmi. :? Remélem a 2 éves project után már a saját fészketekben meg tudtok állapodni, és onnan már nem kell költözködni egy jó darabig. :D
Őszinte leszek: Nekem nem jön be a Porsche. :oops: 8) De ha apárom szereti , hát beletörődök. Szeptemberben már találkozóra is kell menni vele. Nem ujjongog érte.
A kaksi ügyben én csak azt tudom javasolni, hogy iktasd ki a kicsilány étrendjéből a cellulóz tartalmú ételeket, pl.: zöldborsó és társai, vagy paszírozva esetleg. Egyen sok "fosatós" gyümit megy ivólét. Anno Ádámmal én is így jártam, de ő akkor 10 hónapos volt. Tápszeres baby volt, de mi is kaptunk gyogyit rá, de nem segített. Amikor nagyon kellett neki csak úgy vörösödött szegény feje az erőlködéstól, és keservesen sírt. Mivel nagyon szilárd halmazáll. -ú volt a dolog, nem is tudott apelustól kijönni, főleg ha ült. Ezért úgy döntöttem, mikor már láttam a gondot, hogy ilíenkor levettem a pelusát ráültettem a bilire, és megkönnyebbült. Nekünk ez segített leginkább. Innentől kezdve rendszeres volt, tudtam melyik étkezés után következik, és már nem is csinálta a pelusba többet, csak a pipit. :D Na most ezt nem szentbeszédnek szántam. Tudom mi anyák mennyire útáljuk, ha a másik dicsekszik, de talán segítek vele valakinek. :wink: :D

Vicuska!
Csak a babákra gondoljál ám, most már beágyazódtak, és nőnek mint a gomba. Percről-percre! :D :D :D :D

Susy!
Gyönyörű a fius pocid! Csini vagy! :D Milyen cuccokat vettél?

Zsu!
Nagyon örülök, hogy már nőtt is az a lurkó. Ezek szerint 1, de még várható még, hogy több lurkó is van. Szigurúan pihizz! :D :D

Ticsi!
Tökön tudnám rúgni az ilyen bunkókat. De tartok tőle, hogy az én lábam hamarabb bedagadna, mint, hogy minddel végezzek. :evil:

Fenci!
Nadon jó neked! Babázgatva lazítsz meló után! :D


Gröni!
Csatlakozom Tündéhez. Én tuti olyat adtam volna neki, hogy megemlegetné! :evil: Primitív, vagy mi? Senkinek nem léehet ilyet mondani, főleg nem annak aki jót tesz vele! :evil:
Nem gond. Majd szóban vissza adod neki. Kitalálunk valami ütős dumát eggyütt. OK? :D :wink:

Gyugyi!
Nálunk az apukák festik a termet, és az anyukák takarítanak utána. Nincs nálatok ilyen közösség? :shock:
Vagy már Te ezt nem munkának érzed, hanem levezetének? :D Mit Neked még 50 nm? Igaz? :D

Nati!
Nagyon, de nagyon helyesek a srácaitok! Azért látom Szabin virítanak az elmaradhatatlan tapaszok meg puklik. Jó lesz aza bölcsi tutira! :D Nem kell izgulni. Csak egy picit, de ne lássa rajtad. :D

Sleepin!
Pancsolás? Én megyek! :D

Mami! Gizi! Ditke! Pandácska! Cherry! Mofly! Krisz! Halihó! Pusszantás!

Én már ezerrel várom a tesztelés napját. Ilyenkor annyira reménykedek. Ez nem ismeretlen számotokra tudom. Izgulok, de mellette bennem van az is, hogy most kezdtem a G-t és ha nem most akkor tuti a kövi ciklusban sikerül. Azért jobb lenne ha már most bekopogtatna a mi babynk is! :D
kolibri28
 
 


Jó reggelt!

Ticsi :D

Várjuk a képeket, ma már nem szabad elfelejtened! :wink:
Jó sokat vártál.

Tüncsi :D

Akkor nagyon jól jött ki, te hamarabb írtál, mint én. :lol: :lol: Nem irigyellek ezért a sok költözésért, de legalább már nagyon jól pakolsz. :D Nemsokára pedig majd a sajátotokba fogtok költözni. :wink:

Gyugyi :D

Nagyon belelendültél a festésbe!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kép

Gröni!
Emlékszel februárban milyen harcias voltam, ha gondolod bevállalom megint, mehet akár a körmöm is a lecsóba (úgyis mennem kell manikürözni nem sokára 8) ) Mi a fenét képzel az a picsa?????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Tüncsi!
Azt hittem valami gondod volt velem :oops: :oops: :oops: Itt vagytok most Debiben?

Gyugyi!


Ittam tegnap de csak egy pohárkával 8) 8) 8) 8)

Zsu!
Csak igy tovább! Növesztgesd csak a kis embriót!


Bocs ha kihagytam valaki! Szabi visít a lábam mellett, mennem kell!
Vendég
 


Mégsem vigyázok a kisbabára... :cry:
Találtak helyettem mást, olyant, aki közelebb van. :cry:
Pedig én csak jót akartam azzal, hogy hozzák ide hozzánk...
Minket is mindig kihozott Anyukám falura a Nagymamához, mert a lakótelep eléggé forgalmas részén laktunk.
Na, mindegy.
Vendég
 


Luca!
Sajnálom. :( De majd legközelebb.
kolibri28
 
 


Sziasztok!
Hú de frissek voltatok ma!! :lol:
Mindenkinek köszi a pocidicséretet! 8)

Tündi!
Az én babócám is szereti az éjszakai idöpontokat. Este 11 után a legaktívabb! :wink:
Mit dógozik a párod, hogy mindig máshova kell mennie? :roll:

GYugyi!
ne is kérdezd! Szomorúan tapasztaltam, hogy egyre nehezebben megy, mondtam is páromnak,hogy lassan ö lesz a pedikürösöm!! :oops: :oops:

Kolibri!
Vettem hosszú újjú bodykat, zoknit, egy kis inget,meg egy vékonyabb pulcsit. Ja meg egy cuki díszpárnát! Nagyon édi mindegyik, vagány lesz a kistökös benne! :P :lol: :lol:
(Várandósság/ 2008. dec. kismamik topikba (107 oldal)raktam fel fotókat ha érdekel :) )
susy75
 
 


Sziasztok! :lol:

jelentem szuri beadva, most már biztos ágyaznak a kicsikéim :D :D :D

annyit írtatok, és olyan szita lett az agyam, hogy hihetetlen :shock: :oops: (ez lehet már babás tünet :wink: )

Susy!
vásárolgass csak!én is már úgy shoppingolnék :D

Ticsi!
hű, mekkor a babóca!hol a pocikép? :roll: 8)

Zsu!
pihenést abba ne hagyd! :lol:

Gröni!
te is adós vagy a fotóval!nem baj ha csak 2-3 képre férsz rá, úgy is jöhet! :lol:

Luca!
sajnálom hogy nem jött a kismanó hozzád :(

Kolibri!
neked is drukk a zebrához! :D

Gyugyi!
tessék leugrani Balcsira!egy kis éjszakai fürdőzés a zapával kettesben? :roll: :wink:
akkor vasárnap tesztelhetek? :P

Nati!
egyedül ittál? 8) :lol:
Grönit bánttta valaki? :roll: :evil:

Sleepin!
ti Pandussal együtt pancsiztok? :lol:

Tünde!
hűha.........ennyi költözés :D de legalább bejárjátok az egész országot :D
Vendég
 


Susy!

Meglestem a rucikat. :D Szuperek! :D :wink: Vagány lesz a Kisfickó! :D Névválasztáson még dolgoztok? Gondolom olyat kell válasszatok ami nemzetközileg egy és ugyan azt jelenti.?
Ja szép a virág-napocska párna is!
kolibri28
 
 


Bobóka!

Gratulálok! Jó egészséget kívánok!!

Vicuska!

Mit olvasok?? :evil: Ne legyél ennyire negatív. Ahogy a férjem mondaná: PLB!!!!!! = pozitív lelki beállítottság. :lol:
Én is ezt hallgattam tőle állandóan.

Én már az első inszem után azt mondtam neki hogy mostmár nagyon finoman bánjon velem mert dután 3tól kismama vagyok.
és látod igazam lett.

Veled is minden oké. már babás vagy. :D
csipcsab
 
 


Suzy!!!!!!! Mi történne??????? Ejnyebejnye! Gyönyörű, ügyes, okos, vagóc kissrác cseperedik a pociban! OKÉS??? :D (Én is össze vissza paráztam, minden oké-e, egészséges-e stb. és utólag nagyon nagyon megbántam!) Gondolni sem szabad rá, miért ne lenne oké?????

Vicuska :) Igen, vagyis nem, mert a gyerekek pancsiztak, mi csak a csapkodásból és a víz rugdosásból kaptunk egy kis hűsítőt! :) Élvezték nagyon! A pancsiról sajna nem készültek képek, csak amíg a szobában voltak, még azért fogtuk Őket a medencében, nehogy beboruljanak. :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Hú még jó, hogy van egy lehellet időm, mert estére kétszer ennyi lesz!

Tegnap lemaradtam, mint a borravaló!

Boboka!!! Hatalmas gratuláció...várunk ám a sztorival, meg fotókkal!
Szép méretek!

Tüncsi!

Még mindig csodálom, a rengeteget, amit írsz! Ez a kakis dolog ismerős, sok embertől hallottam. Állítólag azért van, mert sokkal inkább jáccani, meg mást csinálni akar, mint rottyantani. Na az én gyerököm elvonul...általában vmi sarokba, de van, hogy a szekrénybe...ezért már csak a végeredményt érzem...hogy lesz ebből bili?????????
Én semmi jó tanácsot nem tok adni, a comcédunk kisfia is nehezen kakilós, de amit csinálnak vele az drasztikus...lázmérő...a többit gondoldd hozzá! :shock:

Gyugyi

Nagyon belendültél a melóba! Majd a teremről is csinálj képet!

Luca

Én csatlakoznék Tüncsihez, itt nem csak a jókat olvassuk szívesen, hanem a rosszat, bánatost is, mert a másiknak segíteni a cél. Írdd ki magadból, ha úgy érzed jól esne! Sztem mindannyian csodálunk azért, amit elviselsz, és igen én is nagyon erős csajnak tartalak! Nagy ölelés neked!

Vicuska!
Arzenálra felkészültünk! Jöhet mind a 15 egymás után! :lol:

Zsu!

Ígérem ma lesz pocifotó, de a tükrös szobában alszik a gyerek, majd, ha felkelt dobom. Pihizz! Kint úgyis olyan dög meleg van!
fujj!
Lehet hülyén hangzik,amit most írok, de azé leírom. Ha bármire szükséged van, sos gyógyszer, vagy akármi sos...és a párod nem érhető el, nem vagyok messze tőled, üzenj, hívj, van itthon mindig kocsi bármikor tudok ugrani!

na gyors elküldöm mert valami villog a villanyban...

folyt köv.

Kép
ticsimû
 
 


Kép

gyugyinak
Vendég
 


Kép

gyugyinak
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kolibri!
Ugye, édik? :lol: :lol:
Nevünk már alakul, most van jelenleg 3-4 befutó, de még nem döntöttünk. :roll: :roll: Nem könnyü!!!

Sleepin!
Okés-okés, persze, hogy gyönyörü lesz és okos, és minden!!!!! Csak ezek a fránya parák azért néha befurakodnak az agyamba!!! :evil: :evil: :oops:
susy75
 
 


Vicuska!

Egyedül ittam! 8) 8) 8) Vagyis a párommal!
Ja és a negativ gondolkodásért egy virtuális fenékre verés!!!
Kép
Vendég
 


Hazaértem...... Kipurcantam..... :wink:
Holnapra kész lesz, hozok képeket. Tök jó, olyan, mintha itthon lennék!!! :lol:

Kata :)
KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Iszom is egyet!
Kép
zapáné
 
 


Gyugyiii!
Nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Tessék!
Kép
zapáné
 
 


Köszi!

Kép
Vendég
 


Hahó! :lol:

összehúzom fülem-farkam, és soha többet negatív gondola el nem hagyja a számat, :oops: , oksika? :roll: :lol:

Kép
Vendég
 


Vicuska :D

És a negatív gondolatok is tiltottak :!: 8) :wink:

Suzy :D

Meglestem, nagyon vagány cuccokat vásároltál. :lol:

NAti :D

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!

gratula a 6 héthez!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Köszönöm, te is mindjárt itt tartasz. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!

Köszi! De ezt most miért kaptam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Tünde!
Eszembe jutott, hogy Levolac-ot írt a doktornéni, ami nem segített. Vannak viszont jó homeos bogyik amik jók erre, pl: a Chaomilla.

Ölelkeztek?
Én is!
Mindenkinek nagy ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolibri28
 
 


Gyugyi!
ez neked! :lol:

Kép

képzeljétek, ma reggel is:
:shock: :?
Kép

ja, és aki még szíjja :lol: :lol:

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?