Jó reggelt!
Peva: sex-mánia – nos rám is illett a jelző, míg nem szültem egy Lilit. Onnantól már nem esett olyan jól. Több mint egy év kellett ahhoz is, hogy már ne fájjon. :S Nem tudhatod, mi vár rád baba után… Én nem tudtam. Most sem tudom, mi lesz a 2. után.
Marek: cukor
Pedig te tényleg mindent megteszel.
Kitartást a 24 óráshoz!
Anyós - :S
Hálóing: Csajok, nem kötelező a hálóing. Valami kell a szülésre persze, de gondolom nem egy vacsi új hálóinget visztek majd be, nem? Na meg arra a kiváló alkalomra adnak kórházit is, ha kell. És utána simán lehetünk nadrágos megoldásban is. A lényeg a szoptatás, tehát a fölsőnek engednie kell valamilyen úton-módon, hogy a melleidet a babának odaad, a nélkül, hogy le kéne vetkőzzél… Tehát ne izguljon akinek nincs hálóinge, vagy utálja… Én pl. viszek egy hálóinget, meg egy vagy két pizsamát… Ennyi. Szoptatós melltartóra azonban nagy szükség lesz!
Szóljatok, ha megint linkeljem be a kórházi listámat
Babára várva: Nekünk már fogadóképes Bori ágya, meg is van ágyazva, de azt nyílván még át kell majd mosni az érkezés előtt, most csak Lili miatt van megágyazva. Így nem pakol bele.
Mózes (babakocsié) a helyén van a pelenkázón, ami szintén üzemkész. Mózesben lesz Bori, ha nem kompatibilis esténként a két lány alvása… Ruhák kimosva várakoznak. Hazajövős ruci kiválasztva a legnagyobb gonddal. Nekem ez a kedvenc részem… Babakocsi lesben áll. Kerekes hordozó huzatát még át szeretném mosni. Fertőtlenítő, tejmelegítő előkerült, még ki kell mosnom, és kész. Bébiétel készítő kicsit nagyobb rucik készenlétben a szekrény tetején… Bori rucijainak szekrénybővítése tegnap megtörtént, bár a lakás még romokban, és az ajtait még fel kell tenni… De már van hova bepakolni. Szoptatós székem, kismamaszékem hazaért, imádom, Lili kb fél órás használat után felavatta (belepisilt :S )
Mosható pelenkák kezdő csomag megvan, de még kell vegyek egy plusz csomagot, mert nem jellemző rám, hogy naponta mosok… Kád, fésű/ hajkefe, körömcsipesz, kezdő játékok megvannak… Bori ajándéka megvan, Liliét megrendeltem a Kikában… Remélem időben befut a rendelésem.
Azt hiszem, ha ma jönne Bori sem lenne nagy baj, éppen csak a kórházi csomagom nincs kész
Meg kupis a lakás a nagy rendezkedés/ fészekrakás miatt (amihez csak erőm nincs), és a meleg sem kedvez…
Ildi: nagyon szép cuccok! Megérte!
Zsuzsu: tök jó férjed van! Az enyém is ilyen, csak másképp. Imádom, mikor ennyire segítik a családot, feleséget. Ők valóban nagy kincsek, nem?
Drukkolok a férjednek a szobatisztaság dologban.
Ildi, én is hasonló rucikat vettem Lilinek anno, meg most párat Borinak, és nagyon bejöttek Lilivel (szept 28-i) A kedvenceim: talp nélküli rugi, melegítő pulcsival. Iszonyat sokáig hordta őket. A kezdetektől, kb fél éves koráig… Tán tovább is…
Kata: szerintem nem úgy értette, hogy a családodnak szültél, hanem hogy a család hiszi azt, hogy nekik szültél, nem? Az kicsit más. Ha te szeretnéd kölcsönadni a gyerekedet a mamának az más, mintha a mama elvárja tőled. Nálunk elvárnák, de hozzászoktak, hogy csak akkor adom oda, ha kérik, vagy ha nagyon muszáj. Ebből kevés alkalom van. Nem szorulunk rájuk, ezt utálja a nagymamám. Kiéli magát a nagybátyám kisgyerekeivel… De Lilit imádják. Néha csak úgy átviszem, hadd fárasszák egymást. Addig mi kényszer pihizünk valahol. Mert mi nem kellünk a Lilizéshez :S
Kaja a kórházba: én látogatókat sem kérek. Csak apa jöhet hozzám. Lilit nem engedik be :’( Így ő nem jöhet. De más ne jöjjön. Borimmal akarok majd lenni, nem pedig leadni a nővéreknek, csak mert nem vihetem ki a látogatókhoz :S
És tényleg elég a kórházi kaja… Ha valami meg kell még, akkor apa futárszolgálat úgyis megment, nem?
Szöszke: akkor majd Ti a babakocsiban altatjátok a picit, nem? És akkor mi van?
Az is jó!
Maci: én vittem haskötőt (edzőtermi izzasztóövet
De nem szerettem, mert zavart. Most is beteszem, mert van. De ennyi, nem ruháznék be rá. Egy barátnőm egy nagy törölközőt használt erre a célra. Büszkén mutatta a csinos pociját.
Nekem sosem volt olyan pici hasam… :S
Szöszke: tök jól látod a dolgokat. Az, hogy leírjuk a gondolatainkat, az nem azt jelenti, hogy egyformának kell lennie. És szerintem sem kell személyesen felfogni.
A te boltodban nem fogunk nasizni, oksi? Bár lehet 50 eFt-os bevásárlást sem adunk elő gyerekekkel…