Sziasztok!
Pakolgatok,pakolgatok
Ibolya!
Már én is gondolkodtam rajta,hogy bepakolom magam is a böröndbe addig se kell mást csinálni....
Katus!
Nem tudom,mert nálunk most nincs annyi..emlékszel mikor Rékát összecsípkedték? akkor nagyon sok volt,de mostanában azért úgy nincs. VAn elvétve egy kettő,főleg a délutáni órákban,de nem vészes.
Lehet kapni a Gyógyszertárba mindenféle (bio akár)szúnyogriasztó szereket,egyik se vált be?
Merci!
NAgyon helyesek a srácok!!!!
Ügyes vagy,látod tudsz te
Kriszti!
Már ki se látok a csomagokból,kész ....
Majd jövök ám a beszámolóval természetesen...
Kár,hogy nem jöttetek!
Adri!
Rég láttuk Dóri babát,vedd elő a fényképfelrakó tudásodat és árassz el bennünket ,légyszi!!!
Andi!Anett!
Jó nyaralást kívánok én is nektek! Még ha már nem olvassátok!
De majd ha hazajöttetek....
Tegnap egyszerűen nem volt időm a gép előtt ülni...este meg majd elaludtam. Rékával 5-től Olimpiát néztünk.
a kézis csajokat!!!gondolhatjátok este meg már kidőltem
Andi!
Úgy emlékeztem,hogy tavaly már ezt tartottad,de lehet,hogy rosszul
inkább 2x,mint 1x-se nemigaz?
Viki!
De jó! De jó!!Én is mondtam már többször,hogy gyere!!!!!
Eszter gyönyörűséges még mindig,és mekkorát nőtt tényleg nem semmi. Most voltál pocakos,erre tessék mindjárt 1 éves a nagylány!!!
Köszi a biztatást nyaralás ügyben,ti merre voltatok?
Anita!
Behalok Boti dumájától,akkora vagány az a kiscsávó,hogy ihajj!!
Mikor voltunk a Praktikerbe,akkor is beszólt valamit...már nem tudom mit,de szétröhögtem magam rajta azt tudom....
Hogy vannak?
Visszaszámlálás elindult
naná...ezekután komolyan modnom már csak jól sikerülhet...
Évi!
Köszi!
Az úszópellust,mint fogalom ismertem,csak azt hittem,hogy van valami vízhatlan nejlon bugyi vagy mit tudom én,amit speciálisan uszáskor használnak! Jó,hogy mondod,mert a mi csomink fogyóban van,felírom még a beszerzendő dolgok listájára gyorsan! Mi Liberosat használtunk,csak sose tudom,hogy melyik az eleje és melyik a hátulja.
Puszi a nagyfőnöknek!!!Egy jó nagy cupppp!!!
Gyöngyi!
Marietta "nagyon király!" -indulhat a Szigetre!!!
Szandra!
Te poker királynő!Aztán sokat nyerjél!!!
Tényleg már akartam kérdezni,hogy apukáddal mizu? De akkor szoktatok még találkozni úgy látom...
Megyek lassan,mert még a szoba romokban hever....az összes göncünket kiszedtem a szekrényből,gondolhatjátok mi van itt....
Ildikó