sziasztok !!
Fatima, kééééépet !!
hogy ez a Salim mikre nem képes.. itt kuncogok, h. megvárta, h kitedd a lábad itthonról.
remélem jó időtök lesz holnap, és nem sártengerben lesztek a szigeten, mert esőt meg vihart mondanak.
kajálásban van vmi változás ??
Lauráért már kedden én mentem, akkor már jobban voltam.
Teri, Nelly ! leányzók hogy vannak ? gyógyulnak ?
Zsófi, köszi a vécészüükítő fotót. Laura most elkezdett félni a vécétől {előtte még pelenkásan pedig viccből mindig fel kellett ültetni}, nekünk marad a bili egyelőre. de igazából semmi bajom vele. szerintem a pelenkás kakinál kevésbé undorító, bár nekem azzal sem volt bajom.
fültéma nagyon gáz, Laurának is volt, a kezeletlen mandulagyuszija ment rá. örülök, h. jobban van Samu ! ez a legfontosabb !
nem tudom mennyire vagy híve mesterséges immunerősítőknek, de pl. az aloe vera gélt több helyről hallottam dicsérni.
boldog 4.hófordulót Jónásnak !!
Niki, örülök, h. jók az első benyomásaid a bölcsiről !
mióta kánikula van, Lauráék az udvari időben pancsolnak lassan már két hete..
mondanom sem kell, h. imádják a gyerekek.
most bennem van a görcs, mert szeptemberben 3 kis barátja elmegy oviba, azokkal akikkel konkrétan imádják egymást, mindig együtt játszanak, és Laura sokat tanult tőlük, meg emlegeti őket itthon stb...
jönnek újak, Laura korabeliek, de nagyon le vannak maradva korukhoz képest, nem beszélnek meg egyebek.
kicsit félek, h. Laurát ez meg fogja viselni, mármint, h.a barátai elmennek.. ő nehezen nyit, és idő, míg közel enged magához bárkit, viszont akit megszeret, ahhoz ragaszkodik. remélem azért a maradó többi régiekkel meg a jövő újakkal is találnak majd közös hangot és játékot, és továbbra is fog szeretni járni.