Oh lányok köszike a jótanácsokat!
Elmentem a gysztárba vettem boraxot és canesten krémet a puncira. Külsőleg, mert a bepanthen nem jött be.
Szóval tesó lefogta, én meg boraxos kézzel körbetöröltem a száját.
Erre nem láttam a szájában SEMMIT!!!!
Esküszöm tegnap még ott volt a fehér, le nem kaparható pötty.
Du viszem dokihoz, azért lássa csak ő is.
Fertőtlenítés: azért szoktam a rágókás nyavalyáit domestoszolni, meg sterilizálni.
Minden nap felporszívózok és felmosok, erre tessék benyeltük a fertőzést!
Viki
Cumira nem tudok cseppeket tenni, mert nem használunk cumit!
No mindegy.
Cas!
Nekem a diéta első 3 napja volt a legnehezebb. De csak azért, mert szórol-szóra betartottam mindent.
Azóta rutinosabb vagyok, van benne lazaság is, de a szétválasztást tartom.
Minden héten lemegy 1 kiló, most például stagnálok (vagyis nem tudom pontosan, mert új mérlegen mérem magam és ugye minden mérleg más).
Érdekes, de nem a kilók száma a lényeges.
Minden héten mérem a derék, csípő és combbőséget.
Most lement a derékből 2 cm, a csípőből 2 cm, a combból pedig 1 cm!
Ezek sokkal látványosabb eredmények.
Fehérje: meg lehet lenni nélküle, hidd el!! Ehetsz annyi húst amennyi jólesik, csak egyél soványat és ne egyél mellé mást csak friss nyers zöldséget (a párolt zöldség tilos, mert az szénhidrát) vagy salátát vagy savanyúságot.
Pont az a pláne a diétában, hogy mindent ehetsz, csak ne keverd!!!!
Néha el is felejtem, hogy diétázok, mert nem vagyok éhes (csak néha délban, ha túl sok savas gyümit sikerül reggeliznam)
Néha lelkiismeret furdalásom van és mondogatom, hogy na most bizti nem fogytam mert annyit zabáltam, aztán huppsz lement még egy kiló!!!!
Szóval ez így megy. 1 szóval amennyire én nem bíztam benne, hogy lehetséges megcsinálni és eredményes, annyira bejött!!!