Pusszantok minden szülinapost!
a legújabb pocaklakóknak is üdv
Curse, sajnálom, hogy ezen a sok parán mind keresztül kellett menjél, de végre biztos, hogy minden rendben, most már felhőtlenül élvezheted a várandósságot
neveitek vannak már? vagy korai?
és köszi a köszöntést!
mi voltunk 15 évvel ezelőtt Lignanoban, nyugis kis nyaralóváros, közel van Velence, Murano, szóval lehet jókat kirándulni, de alapvetően a szép, finom homokos szabadstrandon érdemes minél többet tartózkodni
Rylie, anyuddal mi van?
mi is lúzerek vagyunk, Isti sem megy óviba szeptemberben...
viszont annyira össze vannak nőve a hugával, hogy lassan már azt nem tudom, milyen lesz, ha Isti egyszer tényleg elmegy óviba
szobatisztasági projekt is kilátástalan, úgyhogy mondhat bárki bármit, hogy nyáron enyivel könnyebb stb. én azt látom, hogy ez kizárólag (idegrendszeri) fejlettség függvénye, amit az érzelmi tényezők keresztbe-kasul áthúzhatnak, és totálisan egyéniség-függő is. Most például azért léptünk vissza minimális előrehaladás után, mert Istók épp szégyenlős lett, és nem szeret "pucérra" vetkőzni
most már nem is szól, ha kakil, hanem letagadja, meg elbújik
lesz ez még így se
Barbi, gyönyörű ez a hely!!! woww! és a kis családod is nagyon szép
Szellőke, részvétem nagypapád miatt
Golab, olyan ismerős anicked, nem jártál errefelé korábban már? szülés előtt homeót Arnicát simán lehet szedni 36. héttől heti 1x5 9CH vagy D6 (mindegy, csak alacsony) potenciában, ez egyszerű érfalerősítő. A 200-ast ráérsz szülés után bevetni, ez műtétek, balesetek, nagyobb fizikai traumák után segíti a gyógyulást. Ha nincs nagy sérülésed, akkor ezt akár ki is hagyhatod, csak ezért szvsz nem érdemes megvenni egy tubussal, hogy egy adagot szülés után bevegyél. Vagy ha beruházol rá (kb 1200 FT), akkor tedd el a házipatikába, jó lesz az otthonra, vésztartaléknak. Nálunk 5 év alatt 3x kellett csak szerencsére (1 agyrázkódás, 1 lábtörés, 1 szülés) Szülés után Arnica C30, napi 1x5, akár addig, míg míg el nem fogy egy tubus.
Ha van esetleg vágott sebed (gátseb v császár), a Staphysagria segíti a sebszélek összeforrását, szintén C30-ban napi 1x5, javulásnál ritkítani kell az adagot.
Bellis Perennis a méhösszehúzódást segíti, én bevettem egy 30-ast a 2. szülés után, és olyan utófájásaim voltak, hogy egész éjjel a falat kapartam. szóval csak óvatosan, ha már nem is az első szülésed, mindegyikkel egyre erősebbek az utófájások.
Caulophyllum és Cimicifuga szülés előtt már szedhető, de megoszlanak a vélemények, hogy közvetlen szülés előtt/alatt, vagy akár hetekkel korábban is szedje-e az anyuka. A lényeg, hogy ha nem akar kibújni a baba, akkor tök mindegy, hogy a 36. héten beveszed a méhszáj-lazító Caulophyllumot, nem fogja beindítani a szülést. Viszont ha a vajúdás elhúzódik, mert lassan halad a tágulás, aranyat érhet egyetlen adag is.
ha van szülésznőd, ezeket megbeszélheted vele előre is, de nem kizárt, hogy még az ügyeletesnél is van kis homeós neszeszer (az enyémnél volt), és tud segíteni
mikorra vagy kiírva? Szép szülést kívánok Neked
nálunk semmi különleges, napokig mászkálunk, csak a környéken, aztán napokig pihenjük a fáradalmakat. a gyerkőcök imádják egymást továbbra is, már nagyokat disznólkodnak együtt
Liliróza még nem jár, viszont felmászik az asztalra, az ágyra és a szennyestartóra is, vadul teper a nyuszismotorral, magától tud gyöngyöt fűzni
, ma közölte velem, hogy hosszú a "kőme", és egyre több szót lehet beazonosítani a babanyelvéből, és imád fodrászolni is, kéri a "guma"-t a hajába, mindent magára vesz Isti gumicsizmájától a szalmakalapomig
Istók énekel, mondókázik, imád főzni, könyvből "felolvasni", garázst építeni, egyedül üget a pónin, megáll a sarkon a biciklivel, önállóan hajat és fogat mos, de még mindig rajtam alszik keresztbe
megyek csajok, mindenkinek szép nyári napokat még erre a 3 hétre