Alziza!!!
Fúúú,engem biztosan megütött volna a guta!!!!!!Nem irigyellek! Szegény!!!!
Háát mondanám,hogy örülj, hogy helyén van a gyerek, tudja mit kell csinálni egy kalapáccsal, okos,ügyes, jó szitufelismerő stb.Ha nem akartam volna ott azonnal agyonütni az enyémet ha ilyet csinál.
Nemhiába érzem én, hogy bármilyen versenyt futó cégnél levesebb stressz ,mint ezekkel a lurkókkal. Állandó frász, na most mit csinál. Én azon vagyok nagyon kiakadva,hogy ha nem kap meg vmt,pl.vitamint,vagy Blani tanulós füzetét olyan szinten kezd el oroszlánosan hörögni, nyigni, hisztizni,, hogy lehet h az öregség-de apával már csak egy célunk marad-elhallgattani bármi áron.Ezért többe megengedünk neki mint anno Blaninak,csak ne hisztizzen. Ésszel tudom h ez a legrosszabb, próbáljuk is nagyon következetesen,lukat beszélve ahasába, vagy figyelemelterelve eltántoritani eredeti szándékától, de sokszor hiába. Nehéz na.
De annak nagyon örülök,h egyáltalán nem agressziv, a bölcsiben sokan ököllel verekszenek,harapnak, Beni meg szalad oda a megbántotthoz és átöleli. Olyan cukker.
DE. És itt is látszik mennyivel másabb Beni, elveinket feladva 2 videót is néz. Egyik a kisvakond autója, másik az oly sokszor itt emlegetett Thomas. 3 napja kaptuk meg, no minden reggel az az első!!!!!!!Ül oda a tv elé és követeli.Húú, ez nem egyszerű, most h apa itthon van szabin és olimpiát néz nonstop.
Mese: este kipróbáltam a róla szólómesét,elmeséltem a napját-háát csajok nagyon nagy siker volt. Sokkal jobban szereti mint a könyves mesét. Pedig azt hittem még nem érett rá. De nagyon is!!!Sőt ez kell neki!!!!!!!!
Bilire szoktató pelus jó ötlet,meg a bugyi is,ami vizes marad ha pisil. De a böliben meg azt mondták: egy év múlva szokták őket szoktatni!!!Tehát jövő nyáron. Addig ha érdekli felkinálják neki,de ha magától nem, ők szakmailag nem ültetik rá dirrektbe pl.minden reggel. Ez új infó nekem.
Viera! köszi megkaptam aprivit. Milyen hangosa gép? Neten néztem őket gyújtök is rá, mert nagyon
haZSNOSNAK VÉLEM!
aZ ANYAGCSERE NEM A GYORSASÁGA MIATT LEHET GÁZ NÁLAD, HANEM VALAMI FELSZIVÓDÁSI VAGY PAJSZNIRIGY, AMIT IRTAK IS A CSAJOK, HOGY AZ EGYIK TÜNETE A NEM ALVÁS, AMI NÁLAD IGEN GYAKORI!!!!
Na,most nem tudom mit csinált a gép, de majd kiderül-valamit itt kijelez nekem.
Szóval tényleg csináltass egy vérvételt anyagcserére!Ezek szerint a fentieket nem olvastad, csak átfutottad, ott irtuk többen is!!!!Olvass vissza.
Balesetek nem semmi.Nagyon sajnálom Zoránt.
Szegényke,milyen trauma volt neki!
Ex.Peti hatalmas!!!
Lemértük itthon Benit
13 kg és 88 cm. 2 hét múlva lesz 2. Ez normálisnak tűnik!
És kigyűjtötte a doki, a kora utógondozásra, hogy 2 év alatt 5x volt csak beteg, 2x kellett csak antibogyó,és mind felsőlégúti volt. ez állitólag nagyon,de nagyon jóóóó. A szoptatás miatt van,mert nagytesó új közösségbe kerülése(suli) több betegsáéget szokott okozni a kicsinél is. A korás főorvos is el volt ájulva, hogy csak ennyit volt beteg.ÚÚgy örültem.
Viera! nonó ennél többször volt beteg ugye?, de nála az allergia is közrejátszhat ám.
Az,hogy nőtt egyértelmű,mert (EX!) feléri a kilincset ésnyitogatja!!!Emlékszel Ex, hogy mondtammikor Peti kezdte, hogy na mi lesz ha Beni is!!!Háát zárni kell a bejárati ajtót!!!!!
Reggel kikel az ágyból,kilincs és totyog át szopizni hozzánk. Most reggelfél 6 kor,amúgy 6 kor. Nem is baj,mert 2 hét múlva fél 8 ra böli!!!
Pedig nekem olyan jó,hogy 8-9 ig alszom! Apa tartja a frontot,mert ő meg olimpiázik!
Megyek babakocsi ülést mosni, tiszta homok,viz,sár-napi használat!
De jó még nekem, h itthon vagyok, októbertől minden nap bölcsi,suli,meló és du.ugyanez. Nem is tudom hogy birom. Csajok, nem volt nagyon fárasztó a hirtelen átállás?????És du.sem alhatok. Brühaha!