Marietta!
Haláli a kiscsaj!
Zabálni való a hurkás lába! Gondolom megszoktad csócsálni
Tünci!
Azt nem is figyeltem, hogy hol a mosogató! De úgy összeségében a pult meg a színek nagyon tetszenek! Ti is elég össze-vissza vagytok! Még mi sem tudjuk meddig maradunk itt, de, hogy nem maradunk az biztos! Valszeg Győrben kötünk ki!
Gyugyi!
Ezt neked is írom, majd mehetünk fagyizni! Tegnap végre fagyiztam, jajj de jól esett! Mert ugye itt a világvégén fagyit nem lehet kapni, én meg nem járok sehova!
A fiúkhoz tényleg nem nagyon kell kreatívnak lenni! Majd most kiélem a vágyaimat, persze csak ha vissza nem nő neki...
Zsu!
Örülök, hogy otthon vagy! Tény, hogy otthon többet tudsz pihizni és nagyobb a nyugalom is! Én műtétkor két napot voltam bent, de nem aludtam szinte semmit! Hess barna, hess! Babák pedig tapadjanak szépen, mert Mami megmondta, hogy valaki még tuti bújkál benned!
Kolibri!
Még dokim sem hallott róla, biztos saját kútfőböl jött a szonográfusnak! Nekem inkább bumerángnak tünt!
Szép az otó!
Tipikus férfi, nálunk is ez van!
Ditke!
Hu de jól nézel ki!
Nati!
Te is!
Nem tom honnan akarsz má' fogyni, még a végén nem lesz rajtad fogni való!
Srácok is nagyon helyesek! A pohár a kezedből pedig elmaradhatatlan!
Baba!
Szép helyeken voltatok!
Nekem is a fehér kockákon akadt meg elsőként a szemem! Az is szép, főleg ha te vagy rajta!
Vicuska!
Azért tessék többet pihenni, irgum meg burgum! Megértem, hogy nem tudsz pihizni annyit, rohadt szar, de ez mégcsak az első nap! Húha mi lesz így később, te jány!
Ticsi!
Boldog szülinapot Törpördögnek!
Virtuálisan küggyé majd tortát!
Remélem nekem is vándorol még, bár nem tűnik költözködő tipusnak, még mindig melső fali!
Sleepin!
Hát remélem nem nagyon fogja változtatni a nemét, nehogy megtartsa ezt a szokását felnöttként is!
Aszonta a doki, hogy valszeg múltkor a köldökzsinor zavart be! Majd meglátjuk, a vak is ezt mondta!
Azért nem nagyon ruházunk be rózsaszínű cuccra, inkább kölcsönkérünk egyelőre, csak pár újat veszünk!
Fenci!
Kívános vagy?
Anyum is most fözött, basszus belefőzte a héját!
Így má' nem kő! Nekem most a barack és a tejtermék jöhet minden mennyiségben! Egy ültő helyemben lecsúszik simán egy liter tej! Ammeg jól megmozgatja odabent a nagy dolgokat!
Vicky!
Örülök, hogy Levente még mindig Levente!
De a legfontosabb, hogy minden rendben van vele!
Susy!
Jó, hogy jöttél! Mesél, milyen volt itthon?
Remélem nem hagytam ki senkit!
Rólunk. Reggel volt egy kis riadalom, nem tudtam kimászni az ágyból, csak fekve vagy állva volt jó! Fekvő állapotból pedig kicsit nehéz volt rögtön talpra ugrani, úgyhogy érdekes és látványos volt, ahogy kikecmeregtem az ágyból! Aztán pisilni is érdekes volt!
Nem részletezem!
Nagyon fájt a hasam alul, olyan mintha üres lett volna, bezzeg gyomortájon szépen kerekedett! Kb egy óra múlva drágaságom gondolt egyet és szép lasssan lejebb csúszott, meg is szünt minden panaszom, de a hüvelyben éreztem valami feszülő érzést! Egyből azt hittem, hogy szakad a fonal és kiakar bújni a baba!
Nem keltem fel egész nap, pihiztem és alig vártam, hogy menjünk dokihoz! Persze addigra kutyabajom sem volt, szerencsére, de kértem, hogy nézzük meg, pedig már nem nagyon akar vizslatni! Szerencsére nincs baj, tart a varrás, még indig 3100-es vagyok! Így már szinte biztos, hogy kihúzunk még 4 hetet, persze ha nem reped a burok és betartok mindent! Néztünk szívhangot is, illetve majdnem csak néztünk volna, mert nagyon nem hagyja magát, lerugta a micsodát a hasamról! Édes volt, tegnap ugyanezt csinálta az uh fejjel is a kis amazon!
Betelt a kiskönyvem, már A4-es lapra írunk!
Most megint megnyugodtam, főleg, hogy nem biztos, hogy császár lesz! Ezért csipem ezt a dokit, majd ha itt az idő megkukkoljuk újra mi a helyzet a lepénnyel és majd akkor döntünk! Ha pedig hirtelen jön a szülés, akkor nem kockáztatunk és császár! Kérte a doki, hogy még 8 hetet bírjunk, mert ilyen szép súllyal nem is biztos, hogy felkerül a korára! Írtam tegnap, hogy 900gramm a kisasszony?
Nagyjából ennyi!