Új privát üzeneted érkezett!

Sleepin,
Nem megyek, mert felébreszted a lányomat :lol: :lol:

Nati,
Köszönöm :lol: Én is így gondolom, persze, mert az én kislányom :oops:
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
babácska08
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
babácska08
 
 

 
 

Baba, nagyon jól néznek ki a fehér kis kockák! :D Csinik vagytok! :lol: :wink:

Na jó, most komolyan, szép helyen voltatok! Tengert ideeeeeeeeeeeeeeee :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok csajszik! :D

Csipcsab :D Gyönyörű a babód, és olyan zabálnivaló ahogy kilógatja a lábait az ágyacskájából!! :lol: :lol: :wink:

Nati :D A te kis lurkóid is nagyon édesek! :wink: Az a pinyó valami ivópince volt? 8) :lol: Ja és nagyon csini vagy. -10kg? Nem engedélyezem, nincs is rajtad felesleg!!! :wink: Én iszok Veled ásványvizet! :lol:

Mamikám :D Szuper gyönyörű pocid van, szerintem nagyon kis formás. :wink:

Babácska :D Nagyon szép helyeken voltatok, tetszik nagyon! :wink:

Vicusmami :D Hogy vagytok? :wink: Milyen az édes otthon semmittevés?? :D

Zsu :D Ha kell, akkor inkább maradj bent néhány nappal tovább, de tuti jó kezekben légy! Barnaűzőket küldöm!!! Vigyázz magatokra, FEKÜDJ sokat!! :wink:

Kolibri :D Szép kocsi! :wink: A pasik már csak ilyenek. :D

Pandi, Sleepin :D Azé egy pár fotót feltehetnétek, attól még nincs tele az oldal!!! Várjuk!! :D :P

Ma nem fájt a pocim hálistennek. :wink: Sokat pipilek, olyan másfél óránként. :oops: Fő a főttkuki... nyami.. :lol: Nem vagyok normális, csak úgy dobálom a gondolatokat.... :lol: :lol:
Csajok a héten mindenki bújjon hűsbe, akár 36-38 fok is lehet.... :oops: :shock:
fenci
 
 


Fenci!

Akkor egészségedre! Gyugyi biztos két hengervonás közt pezsizik, és nekünk nem is szól! :lol: :lol: :lol:

Az az ivó Boldogkőváralján volt a várnál egy középkori étterem 8) Láttad a háttérben a pincért? Be van öltözve!
Vendég
 


Nati :D Egészségedre Neked is! :wink: Mi is voltunk egyszer egy hasonló pincében, korlátlan borfogyasztás, rengeteg túrista, fa deszka, kolbász, szendvics katonák, paradicsom, paprika, must, k...va jó hangulat, műsor, tánc, vendégtáncoltatás.... Hévíztől nem messze. Ezek nekem nagyon tetszenek. :D

Jaj, csajok most jut eszembe, Vicus ma annak ellenére hogy nem dolgozik azért nem olyan bőbeszédű, mert pakolja el maga körül a rengeteg megmaradt cigijét..... 8) :lol: :lol: Ugye Vicus 2 napja nem gyújtottál rá????? :D :lol: :lol: :lol: hehe

Kész a kuki, rávetem magam.... :oops: :lol: :lol: Még jövök.
fenci
 
 


Bocsi , esélyem sincs, hogy mindent visszaolvassak, De Ticsi közvetített. Millió köszi és puszi neki érte.

Mindenkinek köszi a drukkokat.

Itthon vagyunk, igaz saját felelősségre jöttem haza, mert még holnap se akart hazaengedni az a nem normi doki, Mondtam neki, holnap kell dokihoz mennem, aki csinálta a lombikot. Erre azt mondja, majd mi megnézzük és majd telefonon megmondom a lombikos dokimnak az eredményt. Meg hogy ő a mit tom én milyen vetélés országos szakértője, tv-ben is szerepelt,higgyek neki. :evil:
Most is kiverte a biztosítékot nálam, de most csak röhögtem, és hazajöttem. Itthon sokkal nyugisabbá váltam. :lol:
Holnap fél 11.re megyünk a dokimhoz, délután jövök, hogy mit mondott.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, a vérzés (élénkpiros volt :? ) szombat délutánra megszűnt, s a barna is egyre csökken.Most már csak itt-ott veszem észre. Ja és a kórházban nem adtak semmit, szerencsére a saját dokim telefonon emelte meg a progikat. Folyamatos kapcsolatban voltunk, nagyon aggódott. Kár hogy szabin van. :cry: Ha nem lenne, hozzá tudtunk volna menni. MIndegy, ez most így sikerült.Legközelebb már nem lesz ilyen. :D
Most megyek,holnap jelentkezem.
Pusz.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!

Örülök, hogy jobban vagytok! Pihizz sokat, sőt fel se kelj! :) Vigyázz magatokra! És várjuk a további híreket. Pl egy (vagy több) gyönyörű hangos szívhangot!!! Okés? :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Zsu!!!

Szia!!! De jó hogy ujra itt! Nem győzöm mondani nekem is volt vérzésem élénkpiros, és mégis itt vannak, biztos valami haematóma volt, nem?
A lényeg hogy minden ok!
Menjél pihizzél sokat, holnap gyere és irj!
Kép
Vendég
 


Hali!

Zsu!
milyen jó hírek!mars az ágyba! :lol:

Fenci!
hogy te miket össze nem zagyválsz? :lol: dugdosom a cigiket 8) 8)

Nati!
nagyon jók a képek, honnan akarod a -10 kilot? :roll: :P

Babácska!
tuti szép helyen voltatok, kár hogy vannak rajta fehér foltok :lol: :lol:

Én nem iszok :oops: , csak alkoholmenteset! :D

a pihenés túlzás, vagyis:locsolok minden este(1,5 óra), felmosok, mosok, teregetek, főzicskélek(ma fincsi szilvásgombócot) :lol:
de bele is halnék ha egész nap döglenék az ágyban :?
a doki is azt mondta, pihenni kell és semmi megerőltetőt :D

a cickóim nagyon érzékenyek :oops: , a hasam fájogat, :roll:
de most még csak lebegnek odabent a kis lurkók, a doki megmondta, hogy csütörtökön fognak ágyat vetni :wink:
Vendég
 


Szia Zsu :D Isten hozott idehaza! :wink: Most már minden rendbe lesz, csak pihenj nagyon sokat! Drukk a holnapi dokihoz! :wink:

Susy merre vagy???? Még mindig itthon?? :roll: :oops: :wink:
fenci
 
 


sziasztok!

Zsu, üdv itt, és örülök, hogy rendben vagytok, nagyon drukkolt itt mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukk holnapra is!!!!!!!!!!!!

Vicus, jó pihizést 8) Teszek majd pocakfotót, de Neked úgyis a Mamié a referencia :wink:

Baba, hú de jó helyeken voltatok! 8)

Nati, helyesek a gyerkőcök és Ti is nagyon jó helyen jártatok! 8) és tényleg csini vagy!

Fenci, gratula a 6 héthez :wink: :D

Ditke, nagyon-nagyon csini vagy, szuperek a ruháid is! :D

Kolibri, ez az autó nagyon csúcsszuper! Én párom Ferrari-mániás, azért meglepődnék, ha egyszer hazaállítana eggyel :lol:

Gröni, gratula Dórához! :D A Dórák tényleg gyönyörűek és nagyon szép név!

Kép
vickybabe
 
 


Ma voltunk genetikai uhun a kórházban, kellemes csalódás volt, több órára készültem, ehelyett időpontra mentünk és tartották is :lol: És a lényeg (ezt úgyis tudtuk persze), Levente baba méretei tökéletesek és még mindig fiú :D

Mennem kell, puszi

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok Banyák!
Már visszajöttünk, vasárnap este.
Majd gyüvök! :oops: Csak most ennem kell valamit, éhesek vagyunk!!! :P
susy75
 
 


Viki! Vicuska!
aranyosak vagytok! De a fenekem akkora hogy lassan indexelni kell ha valaki ki akar kerülni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Gyugyi, Tünde! Tudtam, h elfelejtek valamit... :oops: szóval az 1. kép Nassfeld (jó sípályák is vannak és hatalmas felvonók :wink: ), a 2. a Weissensee 8)

Kép
vickybabe
 
 


Vicky :D Gratula Leventéhez, mi is tudtuk hogy minden rendben a kismanóddal! :D
fenci
 
 


Marietta!

Haláli a kiscsaj! :lol: Zabálni való a hurkás lába! Gondolom megszoktad csócsálni 8)

Tünci!

Azt nem is figyeltem, hogy hol a mosogató! De úgy összeségében a pult meg a színek nagyon tetszenek! Ti is elég össze-vissza vagytok! Még mi sem tudjuk meddig maradunk itt, de, hogy nem maradunk az biztos! Valszeg Győrben kötünk ki! :roll:

Gyugyi!

Ezt neked is írom, majd mehetünk fagyizni! Tegnap végre fagyiztam, jajj de jól esett! Mert ugye itt a világvégén fagyit nem lehet kapni, én meg nem járok sehova! :? A fiúkhoz tényleg nem nagyon kell kreatívnak lenni! Majd most kiélem a vágyaimat, persze csak ha vissza nem nő neki... :lol:


Zsu!

Örülök, hogy otthon vagy! Tény, hogy otthon többet tudsz pihizni és nagyobb a nyugalom is! Én műtétkor két napot voltam bent, de nem aludtam szinte semmit! Hess barna, hess! Babák pedig tapadjanak szépen, mert Mami megmondta, hogy valaki még tuti bújkál benned! :wink:

Kolibri!

Még dokim sem hallott róla, biztos saját kútfőböl jött a szonográfusnak! Nekem inkább bumerángnak tünt! :lol: Szép az otó! :wink: Tipikus férfi, nálunk is ez van! :P


Ditke!

Hu de jól nézel ki! :shock: :wink:

Nati!

Te is! :wink: Nem tom honnan akarsz má' fogyni, még a végén nem lesz rajtad fogni való! :P Srácok is nagyon helyesek! A pohár a kezedből pedig elmaradhatatlan! :P

Baba!

Szép helyeken voltatok! :wink: Nekem is a fehér kockákon akadt meg elsőként a szemem! Az is szép, főleg ha te vagy rajta! :wink:

Vicuska!

Azért tessék többet pihenni, irgum meg burgum! Megértem, hogy nem tudsz pihizni annyit, rohadt szar, de ez mégcsak az első nap! Húha mi lesz így később, te jány!


Ticsi!

Boldog szülinapot Törpördögnek! :wink: Virtuálisan küggyé majd tortát! :P Remélem nekem is vándorol még, bár nem tűnik költözködő tipusnak, még mindig melső fali!

Sleepin!

Hát remélem nem nagyon fogja változtatni a nemét, nehogy megtartsa ezt a szokását felnöttként is! :shock: 8) Aszonta a doki, hogy valszeg múltkor a köldökzsinor zavart be! Majd meglátjuk, a vak is ezt mondta! 8) Azért nem nagyon ruházunk be rózsaszínű cuccra, inkább kölcsönkérünk egyelőre, csak pár újat veszünk! :oops:


Fenci!

Kívános vagy? :P Anyum is most fözött, basszus belefőzte a héját! :twisted: Így má' nem kő! Nekem most a barack és a tejtermék jöhet minden mennyiségben! Egy ültő helyemben lecsúszik simán egy liter tej! Ammeg jól megmozgatja odabent a nagy dolgokat! :oops: 8)


Vicky!

Örülök, hogy Levente még mindig Levente! :lol: De a legfontosabb, hogy minden rendben van vele! :wink:

Susy!

Jó, hogy jöttél! Mesél, milyen volt itthon?

Remélem nem hagytam ki senkit! :roll:

Rólunk. Reggel volt egy kis riadalom, nem tudtam kimászni az ágyból, csak fekve vagy állva volt jó! Fekvő állapotból pedig kicsit nehéz volt rögtön talpra ugrani, úgyhogy érdekes és látványos volt, ahogy kikecmeregtem az ágyból! Aztán pisilni is érdekes volt! :oops: Nem részletezem! :lol: Nagyon fájt a hasam alul, olyan mintha üres lett volna, bezzeg gyomortájon szépen kerekedett! Kb egy óra múlva drágaságom gondolt egyet és szép lasssan lejebb csúszott, meg is szünt minden panaszom, de a hüvelyben éreztem valami feszülő érzést! Egyből azt hittem, hogy szakad a fonal és kiakar bújni a baba! :shock: Nem keltem fel egész nap, pihiztem és alig vártam, hogy menjünk dokihoz! Persze addigra kutyabajom sem volt, szerencsére, de kértem, hogy nézzük meg, pedig már nem nagyon akar vizslatni! Szerencsére nincs baj, tart a varrás, még indig 3100-es vagyok! Így már szinte biztos, hogy kihúzunk még 4 hetet, persze ha nem reped a burok és betartok mindent! Néztünk szívhangot is, illetve majdnem csak néztünk volna, mert nagyon nem hagyja magát, lerugta a micsodát a hasamról! Édes volt, tegnap ugyanezt csinálta az uh fejjel is a kis amazon! :lol: Betelt a kiskönyvem, már A4-es lapra írunk! :lol: Most megint megnyugodtam, főleg, hogy nem biztos, hogy császár lesz! Ezért csipem ezt a dokit, majd ha itt az idő megkukkoljuk újra mi a helyzet a lepénnyel és majd akkor döntünk! Ha pedig hirtelen jön a szülés, akkor nem kockáztatunk és császár! Kérte a doki, hogy még 8 hetet bírjunk, mert ilyen szép súllyal nem is biztos, hogy felkerül a korára! Írtam tegnap, hogy 900gramm a kisasszony? :shock: :wink: Nagyjából ennyi! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Grönike!!! Ez szuper jó hir! Sajnálom hogy nem vagy msn-en többet beszélgethetnénk, de fő a pihi!!!!!!

Apukám megint elvitte a fiukat, igy megint egy babám van, irtam hogy tegnap találkoztam a gondozónőkkel, egyenlőre nagyon szimpatikusak, bár az én mindig mosolygós fiam egy csepp mosolyt nem engedett el.

Mindenkinek jó éjt!
Kép
Vendég
 


Gröni!
Nagyon szuper, hogy minden oké!!!!!!SZorítok ám Nektek!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Szép jó éjt!

Zsu!!!!

Üdv újra itt, de csak mértékkkel tessék csücsülni! NAgyon várom a holnapi infót! Millió meg 1 puszi!

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntést! Hát részemről nagyon jó nap volt, nyugis, evős, viccelődős, alvós...de apjuk nem ért haza csak este 7re...buli elmaradt. Torta helyett puding lett, de az is holnapi fogyasztású, jelenleg a hűtőben trónol.

Nem felejtettem el a Ticsiműt, és a pocakot sem, de valahogy nem vagyok szalonképes...holnap megyek dokihoz, kicsit rendbe teszem magam, mert a dzsungelt le kell szedni a hasamról...tudjátok PCO...ott is nől, ahol normál ember álmodni se mer róla! :evil:

Gröni Drága!

Én lamaradtam valahol...lánynév Dóra? mert nekem csak a Dórások táborához való csatl rémlik...nagyon szép! rengeteg Dórát ismerek, és én olyan hülye vok, hogy ha valakihez vmi nega kötődik, akkor annak a neve már nem jön be, no Dórákhoz minden pozi...
Gratula a méretekhez! A tej őszibarival...uramisten! lehet a csaj azé húzódott olyan magasra, mert nem bírta hallgatni a bélhangokat! :lol:

Tünci!

Gyűttöm má a leírnivalót....lehet Wordbe kéne, csak lejárt a legális próba vörzsön, illlegalité meg még nincs fent...
kb ugyanakkora manónk lesz megint, hát ahhoz képest, hogy nem vagyunk deszkák mintha gyerökök egy kicsit csoványkák lennének.
Voltunk ma 2 éves státuszon. Vicces volt. Meghallgatta, megkukkolta, és aszongya mérjük le...ráállította a gyereket, pelusostól, ruhástól, cipőstől a mérlegre...12,3kg, aszongya 12kg...hát jó esetben 11, de sebaj...aszongya álljunk falhoz...gyerök megijedt...behúzta fülit farkát...82cm...szandálban, itthon meztéláb 84,5...nem baj...erre én!!!!!!!!!! Hány foga van anyuka? 20....már kint van mind? Igen! Hogy mér mondtam? Csak 16 van...de ugye előbb vagy utóbb úgyis kijön...hát ennyire hülye vok.
Átmentünk a védőnénihez, ahol általában 1 óra mire mindent adminisztárl, pedig alig van dolga...gyerök összerotttyolta magát az úton...parasztreggeli volt a tegnapi ebédje...sztetek mennyire volt büdi, pelust meg nem vittem... :oops:
Mondom a csajnak, turbósított verziót kérek, mert nagyon büdik vagyunk...15 perc alatt végzett... :lol:
Legközelebb megvárom míg betojik, és úgy megyek le!

Na megyek, mert összemartak a szúnyogok odakint, amíg leszedtem a paradicsomot, amit holnap befőzök, és úgy nézek ki, mint aki sose fürdött...

Holnap borotválkozás után lövöm a képeket, és este jövök a dottorétól, és teszem...

üdv mindenkinek, szép jó éjt!

Kép
ticsimû
 
 


Ja, Gröni!
Képzeld, azt álmodtam, hogy találkoztunk!!!!! :lol:
De már nem emlékszem, hogy hol, és miért... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ez a vonalzó már nem jó ugye? Törpének újat kell csinálni! Hmmmm

Kép
ticsimû
 
 


Szia Luca!

Te is éjjeli bagoly vagy? Hogy vagy? Nem sokat írsz magadról!

Kép
ticsimû
 
 


SZiasztok!

Laptomom van, de nem mertem behozattatni a kórházba. Így nem kell ülnöm semmit, csak oldalt fekszem. :lol:

Megyek visszaolvasok.

Ticsi :D

Itt is Boldog szülinapot! Mi minden nem történik veletek. 8)
Holnapra drukk, s sajnálom, hogy talizunk. :(

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!

Cijja!

Gondoltam még visszanézek az emilek után...és kit látok! Mit csinálsz itt!!!

No jó lapostoposon oké, de ilyenkor?

Tessék sunyni!

Sajnálod, hogy talizunk? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismamás tünet!!!!!!!!!!!!


Én azt sajnálom, hogy nem talizunk! De a klinikán bizti jobb a felszereltség, meg gondolom nagyobb a nyugi...legalább azt tudom ,hogy dottore már korábban fent van Pesten, így én is korábban odamegyek, nehogy este 10 kor kerüljek sorra!

Pusszantás most mér mentem!

Kép
ticsimû
 
 


Vicuska :D

NAgyon jó, hogy 4-ből három megtermékenyült, s vissza is kaptad őket! Vigyázz nagyon rájuk! Mennek a drukkok!!!

Gröni :D , Ticsi :D ,Fenci :D , Mami :D , Krisz :D , Vicuska :D , Tüncsi :D , Babácska :D , Sleepin :D , Kolibri :D , Zapáné :D , Nati :D , Ditke :D , Vicky :D . Luca :D

Nagyon köszönöm,hogy drukkoltatok értünk. :lol: Amúgy 3 könyvet olvastam el és kb 6 újságot. 8)

Ticsi :D

Nem tudom hányszor fogom megköszönni a híreket, s hogy te is tartottad bennem a lelket. 8) Bocsi :oops: :oops: :oops: Tényleg azt sajnálom, hogy NEM talizunk. :oops: AMúgy meg délután aludtam négy órát egyhuzamban, s most ennek látod az eredményét, hogy itten vagyok. :roll:

Tüncsi :D

A dokim is azt mondta, hogy szedjem a rutascorbint. A PÁROM EL IS szaladt a kórházból, s hozott nekem. Azért ez is ciki, nem csak a gép. A saját gyógyijaimat szedtem. :roll: NAgyon szép a poci, és Dóra is. :lol: Rékáról láttam a képeket, mekkorát nött már!

Gröni :D

Gratulálok a kislányhoz!

Mami :D

Nagyon cép a poci. :D Szép neve lesz a lánykádnak.Már most látszik mennyire más a természetük. ami jó az egyiknek, nem jó a masiknak. 8)

Ditke :D

Nagyon csini vagy.

Csipcsab :D

De jók a képek, nagyon aranyos a kisasszony. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Elmentem aludni, jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Na most jutottam vissza!

Igyekeztem nagyjából visszaolvasni és képbe kerülni! :wink:

Zsu!
Sajnálom a riadalmat, de kívánom, hogy ennél több ne legyen. Biztos jó kis haematóma ijesztett rád! :? Lényeg, hogy már otthon vagy és nem vérzel. Millió drukk és kitartás a babuciknak! :P :wink:

Fenci!
De jó már látni a vonalzódat! :lol: :lol: :lol: Annyira klassz, hogy te is kismami vagy végre!!!

Gröni!
Jó volt otthon, olyan rossz, hogy az idén már nem megyek. :( Eddig azért legalább három havonta tudtam menni, de már nem akarok kockáztatni! ùgyhogy az idén maradok a sejhajomon, max a család utazik ide! :roll:
Neked is mindig van min izgulnod! :x De az a lényeg, hogy jól vagy és a doki is bízik a sikerben. Ja és gratula a kiscsajhoz!!!! :wink: :lol: Örülsz,mi? :P

Vicky!
Szép helyen voltatok nagyon!
Szuper,hogy minden rendben a kis tökössel!!!

Vicuska!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked!+++++++ :wink: :wink: Izgalmas lesz a következö pár nap!!!
Azért csak óvatosan takarítgass!

Én jól vagyok, szerencsére az utazást is jól bírtam mind a kétszer! Már kb 3 hete érzem a kiscsávót! Ficánkol ezerrel, olyan jó érzés!!!!Egyre intenzívebb, már apucinak is sikerült elkapnia. Naponta minimum 4-5-ször bejelentkezik. Kedvenc idöpontja este 10-11 között. Olyankor bulizik odabennt!!! :P

Bocsi akinek nem írtam! :oops: De mindenkinek pussz!!!! :lol: :lol:
susy75
 
 


Lányok!

Olyan sokat segít, hogy így drukkoltok! Tegnap kaptam megint egy pofont, a lány akinek annak idején odaadtam a gyerek cuccait, aszongya majd visszaadja, ha már biztos lesz, hogy megszületik a baba! :shock: Nem az esett roszul, hogy nem akarja visszaadni addig, hanem, hogy ilyet mond, csak úgy fröccsögött belőle a rosszindulat! :evil: Ő az akiért annyira aggódtam anno itt, hogy terhes, elakarja vetetni, a végén meg mire meggondolta magát, elment a baba! Na mindegy, egy "baráttal" kevesebb, nem kár érte!

Susy!

Elhiszem, bár én szívesen cserélnék veled! :P :oops: Majd hármasban jöttök, addig a nagyik mennek! Nem is tom ám... :roll: Persze örülök, de egyelőre nem tom tudok-e mit kezdeni egy kislánnyal! :oops: Fiút már tok nevelni! Nem is az első időktől félek, hanem mikor majd kamaszodik! Gyugyi, Luca tudja miről beszélek! :wink: Ja és ennyit a nyusziságról! :lol: Tegnap néztem a görbémet, nem tom mikor csuszott be a kiscsaj! :roll: :lol:

Ticsi!

Igen Dóra! Már fiam is annak készült! :oops: 8) Basszus, nekem is szörös picit köldöktől lefelé, pedig nem volt ilyen! Nagyon brutál módon nő rajtam minden, most voltam fodrásznál, illetve ő volt itt, már megint mehetek, mintha misem történt volna! Lehet, hogy terhesség alatt pco-s lettem? :lol: Tetszett ez az állapotfelmérés vagy mi! :lol: Remélem minden rendben van, majd gyere és mesélj mit mondott a doki!

Luca!

És szép voltam? :lol: Tudod mi a röhej? Épp tegnap néztem a képeidet az iwiwen és a munkahelyi képeden olyan ismrős vagy! Tuti, hogy találkoztunk már! Vagyis én biztos találkoztam veled, főleg, hogy anno napi szinten jártunk "oda"!

Nati!

Ez a gyerek tud valamit! :lol: Én soha nem bíztam az olyanban aki csak mosolyogni tudott, utáltam is az összes óvónőt! :lol: Gyugyi miatt muszáj megjegyeznem, hogy a tanitőnéniket viszont egytől egyig szerettem! :P

Zsu!

Drukk a a dokihoz, biztos minden rendben van! Majd gyere és mesélj!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Vicuska :)
Küldök egy ejnye-bejnyét. Te csak nézzed szemlélődve, hogy nő a fű! Különösen az első 3 napban kellene pihenni.
Most jut eszembe, nekem is így volt. 4-et vettek le, 3 megtermékenyült, aztán másnapra a 4. is.

Zsu :)
Örülök, hogy jobban vagy, pihenj sokat!

Susy :)
Üdv otthon! A család Karácsonykor biztos meglátogat.

Nati :)
Azt a 10 kg-t én se tudom honnan akarod lefogyni. Aranyosak vagytok a fiúkkal.

Kép
mofly
 
 


Mofly!

A fenekemről meg a combomról! Olyan vagyok mint egy farosbusz :evil: :evil: :evil: :evil:

Gröni!
Akkor nálunk gáz van a fiaim imádták az óvónénijüket! A nagyok egy csoportba jártak és az volt z óvónénijük aki annno nekem! És a Szabikájé is ő lesz, már el van intézve!
Viszont a bölcsődét Márk sem nagyon szerette! Na e van, majd látjuk mi lesz!
Vendég
 


Gröni, Te is ismerős vagy valahonnét!
De szerintem nem "onnét", mert én nem megyek oda le.Csak fent vagyok mindig.Meg akkor talán Gyesen is voltam még...

Nem tudom, milyen voltál álmomban, semmire nem emlékszem sajnos.
Mintha az Árkádban lettünk volna.Valamilyen bevásárlóközpontban, az tuti.

Biztos onnét jött, hogy előtte volt szó, hogy megyünk Gyugyival fagyizni. :lol: :lol:
Tényleg, Gyugyi, mikor megyünk megint?

Ticsi, nincs mit írnom magamról.
Jót nem tudok, rosszat meg minek......most annyi jó dolog történt itt, nem akarom rontani a hangulatot.
Nem tudom, hogy mit akarok, nincs célom, és ezt nagyon nehezen viselem.
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

Zsu!
örülök, hogy itthon vagy, tényleg tessék pihenni! :twisted: doki után meg mesélj :wink:

Vicky!
gratula Levente baba tökéletes paramétereihez 8)

Susy!
jajj, de jó, hogy te is ujra itt! :P , tök klasz, hogy érzed őt minden nap! :lol:

Ticsi!
nem semmi sztorijaid vannak 8)

Gröni!
te is mindig ijesztgetsz minket, aztán szerencsére kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben :D

Mofy!
igyekszem pihenni :oops: (pihenés = fekvés? :shock: neeeeeeeeeem... :roll: csak azt csinálom, ami jólesik, becsszó :lol: )
mindjárt péd lesz, igaz? :D :roll:

Nati!
ne hülyíts már a nagy seggeddel!én nem látom 8)

Luca!
úgy örülök, hogy azért jössz közénk :P , majd csak jobb lesz :)

KRISZ?
Vendég
 


Vicuska!

Mert most a szemed előtt lebeg a nagy rózsaszin BABAfelhő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Gyugyi!!!!!

Szesztestvírem!!!!! Mi van veled?? Nem jelentkezel! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Kép

Itt vagyok, itt vagyok!!!! :lol:

Csak rohangálok, mint pók a falon.... Közeledik a szünet vége és még annyi a dolgom..... :?

Holnap kezdem feszteni az osztálytermet!!!!!! Felhúztak, mint a tekerős egeret!!! :lol: :lol:

Ezt osszátok szét!
Kép
zapáné
 
 


Gyugyi, ide nem jössz festeni????????????
Úgyis tudod, hol lakunk!
És nekünk is tervben van....Nagyon leamortizálódott már a vityillónk.

Holnap babázni fogok, én vigyázok Barnikára, amíg az anyukája fodrászhoz megy!Megszagoltatom Vele a falusi levegőt! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Luca!

Szabira nem vigyáznál? Nekem is menni kellene fodrászhoz, meg körmöshöz is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


MA 12ÓRA 5 PERCKOR MEGSZÜLETETT BOBOKA KISFIA MÁRK! 3400GRAMM ÉS 50CM ÉS MÁRK TERMÉSZETES ÚTON JÖTT A VILÁGRA!!!!!
zapáné
 
 


sziasztok!

MA 12ÓRA 5PERCKOR MEGSZÜLETETT BOBOKA KISFIA MÁRK! 3400GRAMM ÉS 50CM !!!! TERMÉSZETES ÚTON SZÜLETETT MEG MÁRK!!!!

ITT IS GRATULÁLOK NEKTEK!!!!

szép napot!!
tündi23
 
 


BOBÓKA!

millió gratula Nektek!


Nati!
már megint laptetűűűűűűűűűűűűűűűűű :wink: :lol: :wink:

Gyugyi!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :D

nekem mér mindig a lapalj jut? :roll: :(
Vendég
 


jut eszembe, rendeltem tesztet Leotól :lol: :oops:

mikor kezdjek pisilni? :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bobóka!
Tiszta szívemböl gratulálok és jó egészséget kívánok Nektek!!!!
:P :lol: :lol:

Vicuska!
Mikor is volt a beülti?

Mami!
Nagyon csini a pocid, mindjárt én is dobok egy friss fotót!!!
susy75
 
 


Kép
susy75
 
 


Bobóka!

Pont ma gondoltam rátok! Gratulálok nektek!

Vicuska!

Azért mert most a lapalj lesz a terheseké, enyém meg a laptető mert én meg nem vagyok terhes!!! Legalábbis nagyon remélem! 8) 8) 8)
Szóval érted??????? Már az egész babanet átvette tőlünk a laptetős babonát, ezért mi most váltunk!!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval lapalj= BABA!!!!!! vagy Babák????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Suzy!


Csini a pocid! :P :P :P :P :P :P :P
Vendég
 


Nati!
Köszi! :lol: :lol: Van segítség belülröl... :wink: :) :)
susy75
 
 


Bobókának hatalmas gratula Márkhoz :D

Susy,
Nagyon csini kerek pocid van :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?