Sziasztok lányok!
Gratulálok Zsófi, ez igen méretileg első a nagyfiú
Mennek a drukkok az éppen szülőknek!
Én holnap be kell feküdjek maszatkával az 1. sz. gyermekklinikára légzésfigyelésre. Már alig várom, a légzésfigyelő az elején beriasztott 3-4* és elég gyakran úgy veszi a levegőt, mintha maratont futott volna. Ma reggel meg arra ébredtem, hogy fuldokló hangot ad ki, de odarohantam és normálisan vette a levegőt, nem értem remélem csak ilyen huncut, hogy hangokat ad ki, mert a levegőt azt veszi. Mondjuk mindíg hangosan eszik, meg olyan édi hangokat tud kiadni, de remélem ez tényleg csak édiség és nem jel. A körzeti mindenesettre azt mondta, nézessük meg, hát megnézetem, de eddig nyugodt voltam, de ma már parázok. Holnap megyünk 12-re, ha addig nem foglalja el valami sürgős eset a helyünket, ez reggel derül ki. Péntek 12-ig kell bennt lenni. Nem tudom, hogy lesz, de szerintem én max egy hokedlit kapok a kiságy mellett, és egész éjjel virrasztok majd mellette. Nem tudjátok, hogy van ez? Valaki nem hallott ennek a menetéről? Ha kapok ágyat, de nem mellette, csak szoptatni mehetek oda, akkor nem megyük, bár parázok, hogy mégis meg kéne nézetni, de félek, hogy ez törés neki is és nekem is. Jaj olyan bajban vagyok, tudom, hogy nem lesz semmi, de ez a procedúra, ráadásul 2 hetes, az immunrendszere nincs kiépülve, nem fog összeszedni valamit?
Bocs, hogy panaszkodom, de nem találok a vizsgálatról semmit és hátha ti hallottatok erről, hogy hogy megy anya hol lehet stb.
Ezek mellett olyan kis édes, meg zabálom, csak apa szerint már túlzásba viszem a figyelését és mindíg keresem mi a normális és mi nem. (de ezek után, hogy be kell feküdni, persze, hogy figyelgetem)
Na ettől vonatkoztassunk el és örüljünk a napoknak, mert minden nap újjat tapasztalunk, és különben is ez a vizsgálat a biztonság kedvéért van, nem azért mert baj lenne,és ez a légzésfigyelő meg riasztgat feleslegesen. Az én lányom mindíg lemászik róla, ma reggel is a két lábát kidugta a rácson és 90 foba elfordult.
Kaki terén jól állunk, de mi sem ússzuk meg 3 pelussal, mert tisztába teszem és becsomagolom, felöltöztetem és akkorát rottyant, hogy apa röhög a másik szobában.
Mindenkinek szép napot, aki szeretne megszülni ne várjon semmire
, küldök futárt sürgősséggel a szülni vágyóknak!
Ritus