Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Most indulunk a kórházba. 4-5 perces fájásaim vannak. Beültem egy kád vízbe, de attól csak erősödtek. Felhívtam a helyettes szülésznőt, aki holnapig szintén szabin van, jelenleg pedig a Velencei tónál. Azt mondta menjek be a kórházba, vizsgáljanak meg és hívjam vissza, mert ha messze még a vége, akkor feljön Pestre. Szerinte ma éjjel meglesz a baba. Szorítsatok Andrisnak és nekem.

szuszu

Hajrá Szuszu!! Ügyesek legyetek!!

Tényleg nagyon kevesen vagyunkmost már, akik várólistások.... :wink:
makadu

zsóf!gratula , de hatalmas a szép nagy babucihoz :D

szuszu!ügyes leszel !nagyon drukkolunk!!

dokim két hétre ment szabira,d e szerintem mire visszajön már meglesz a baba!!nem beszéltem még a helyettesével, de talán holnap találkozunk...
délelött ctg+flowmetria vizsgálat
Vendég

Zsófi hát csak sikerült mondtam én hogy nem jössz haza! Gratulálunk jó egészséget, bár én holnap megyek kórházba de még korai lenne hogy meglátogassalak.

Szuszunak is mennek a drukkok!!! +++++++++++

CsAndi holnap ha hazajutok ígérem óriási durmit vágok be remélem meghozza a várt hatást. Csak nehogy nálam váltsa ki :lol: :lol: Kitti neked is kitartás és örülök a visszafordulásnak.
én azóta is egész nap görcsölgetek , de valahogy no para van bennem és még csak az órámat se nézem hogy hány percenként fájok mert olyan összevisszának érzem még mindig.

Na lányok jó pihit mindenkinek szép álmokat nyugodt éjszakát, holnap reggel 10re megyek be , én még szeretnék visszatérni. ha nem majd Andikámmal üzenek.
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lányok átvehetnénk ezt a nyákdugó dolgot mégegyszer? Hogy is néz ki? Sok vagy kevés? Egyben vagy darabokban jön ki? Nekem éppen most volt valami, darabokban, nyálkás, nyúlós is talán, picit barnás.

Zsófi nagyon gratulálok! REmélem azért minden rendben volt!

Szuszu hajrá!

Andi valamit ki kellene találnunk, mert ezek a csajok előznek minket ezerrel!

Kép
andaka

Zsófi, nagyon gratulálok!!! Várjuk apát a képekkel!!!

Szuszu, megy a nagy drukk neked, nagyon ügyes leszel, hajrá!!!

Jó éjt a többieknek is!

KépKép
columbine

Zsófi, drága!
Hatalmas gratuláció Beni babához, nem semmi méretei vannak;)
jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Szuszu, nagyon szorítok nektek! Ügyesek lesztek! ;)

sniky

Andi nekem is ez van! úúúúúúúú lehet megyünk szülni egyszerre vagy legalább is egy nap????? ha nyúlós és szinezett akkor az az, lehet kicsit rózsaszines és lehet barnás is. egyben vagy több részletben . nekem is többrészletbe jön egyenlőre csak ilyen csíkok.
megpróbálok aludni most már tényleg mert baromira fájok. reggelig ki akarok tartani addigra bent lesz a dokim is meg szülésznőm is.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt mindenkinek, aki még itt van! :)

Andaka, Mecsi, mi újság? Itt vagytok még vagy már babáztok?

Kíváncsi vagyok CsAndi visszajösz-e még a CTG-ről vagy te is maradsz bent?

Hát tényleg nem sokan maradunk lassan. Ki nem akar szülni még a héten rajtam kívűl???

Ma én is megyek dokihoz, lesz kenetvétel, CTG, talán UH és vérvétel beutalót is kapok. Most jöttem rá, hogy nem is beszélgettem a dokimmal még egyáltalán a szülésről, de lehet, hogy már nem is érdemes :lol: majd meglátjuk hogy lesz ha itt az ideje. A lényegben megegyeztünk, normál szülésre készülünk.
Vendég

Szép jó reggelt!!!

Mecsi most írta: "5 perces fájásokkal enyhe tágulással bent tartottak a kórházba.Majd hívlak."
Jajj ez nagyon izgi már :D
Egy napon kell szülnünk, tehát belehúzok!

De legalább azt megtudtam, hogy ez nekem is a nyákdugóm volt, mert detto az, amit Melinda leírta. Nyálkás nyúlós, csíkokban jött ki több darabban. És tegnap halvány barnás, ma pedig ilyen folyás színű. Szerintetek is az volt?

Csandi? Hol vagy?

Szuszuról nem tud valaki valamit?

Kép
andaka

Ja, én ma reggel voltam CTG-én és vérvételen. CTG semmit nem mutatott sajnos. :?

Tehát CSenge én még maradok veletek.

Kép
andaka

Andaka, nem pont rád gondoltam :lol: te azért gondolom szeretnél még szülni hét vége előtt!
Vendég

Melinda hívott, 5 percesei vannak még mindig. Ma még szülni fog valamikor, azt mondja szülésznője. :D Később majd még hív.

Ja, én nem a CTG-ére válaszoltam. :D csak ha már voltam,leírtam.

Olyan fincsi palacsintát eszek, diós-lekváros. Ez majd meghozza a gyerek kedvét az kinti élethez.

Kép
andaka

Sziasztok!

Még mi is itt! De ez így nem jó! Mecsivel készültem együtt szülni, viszont nálam semmi fájás, csak a nyákdugó távozott tegnap este! Ma du-án megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. Most már én is nagyon mennék szülni.

rizsimami

Sziasztok!

gratulálok a kismamáknak, és a babáknak, akik távollétemben "találkozhattak végre!

Szuszu remélem már kibújt a babád!
e
Mecsi hajrá!

andaka nekem még a szülés előtt 4 órával sem mutatott semmit :wink:

nálunk a tegnap éjszaka kicist zűrös volt, fájt apocija Zsigmondnak!

Hrk akkor valószínű ő egy másik Csanád volt , mert én CSürtörtökön voltam a tejkonyhánál szopiztatni...

végül az Angelcare légzésfigyelő maradt nálunk is, és bevált elemcsere kellett :oops: :oops: :oops: és mennyivel nyugodtabban alszok..

teszek fel pár képet ha nem bánjátok

itthon, a bölcsőmbenKép napfürdőzök a kórházban a sárgaság miattKép fürdünk csoportosan a kórházban én avgyok a másodikKép ithon szopi után beájulvaKépaz első fürcsi mamival Kép
Vendég

Sziasztok!

Meg en is itt - de tegnapmar mutatott fajasokat a CTG es nekem is tavozik a nyakdugom - ugyhogy a doki szerint is hamarosan megjon Laura baba - remelem hetvegen mar kint lesz. :)

Zsofi - gratulalok Beni babahoz - tenyleg szep nagy baba! Majd meselj.

Remeljuk Szuszunal megvan mar Andris, Mecsi - neked pedig hajra!

En most megyek ki anyuhoz a kertbe, hogy ne legyek egesz nap egyedul itt a meleg lakasban - este majd meg benezek. Remeljuk addigra lesznek uj baba hirek megint.

Kellemes napot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Rakok fel képeket, aztán visszaolvasok. :) Gratulálok Zsófi!

Már egy órája tölti a képeket és semmi. :( Lehet nem fog sikerülni...

Cs.[/url]

Kép

Kép
csimby

Sziasztok:)

Szuszut bentfogták a kórházban, mert elkezdett tágulni, igaz még csak ujjbegynyire, legalábbis ez volt a helyzet negyed 12-kor éjjel.
Viszont fájásai is voltak elég rendesen.

Ma reggel üzentem neki, de egyelőre semmi válasz, szerintem hamarosan jelentkezni fog;) érzem:)

hajrá Mecsi, szorítok Nektek nagyon!!!

Cs-andikám, érted is izgulok, remélem bentfognak a kórházban és végre Te is babázhatsz;)

Képzeljétek, az én kis drágám tegnap olyan kakit produkált végre, hogy örömtáncot jártunk apával;))) aztán ezt még folytatta a kádban fürdéskor is + még a törölközőt is lekakilta;)
de így legalább anyukája megnyugodott ;)

na megyek, mert nagyon éhes vagyok;)
kg jelentés: -10 kg-nál tartok összesen;) hihetetlen hogy a pocak is milyen szépen tud szülés után rendeződni, lassan egész karcsúnak érzem magam megint;)

sniky

Boni, nagyon édes Zsigi baba, a fürcsi nálatok is sírással megy? ;)
én rájöttem, ha kaja után fürdünk, akkor még élvezzük is a vizet :)

sniky

Sziasztok lányok!

Gratulálok Zsófi, ez igen méretileg első a nagyfiú :)
Mennek a drukkok az éppen szülőknek!

Én holnap be kell feküdjek maszatkával az 1. sz. gyermekklinikára légzésfigyelésre. Már alig várom, a légzésfigyelő az elején beriasztott 3-4* és elég gyakran úgy veszi a levegőt, mintha maratont futott volna. Ma reggel meg arra ébredtem, hogy fuldokló hangot ad ki, de odarohantam és normálisan vette a levegőt, nem értem remélem csak ilyen huncut, hogy hangokat ad ki, mert a levegőt azt veszi. Mondjuk mindíg hangosan eszik, meg olyan édi hangokat tud kiadni, de remélem ez tényleg csak édiség és nem jel. A körzeti mindenesettre azt mondta, nézessük meg, hát megnézetem, de eddig nyugodt voltam, de ma már parázok. Holnap megyünk 12-re, ha addig nem foglalja el valami sürgős eset a helyünket, ez reggel derül ki. Péntek 12-ig kell bennt lenni. Nem tudom, hogy lesz, de szerintem én max egy hokedlit kapok a kiságy mellett, és egész éjjel virrasztok majd mellette. Nem tudjátok, hogy van ez? Valaki nem hallott ennek a menetéről? Ha kapok ágyat, de nem mellette, csak szoptatni mehetek oda, akkor nem megyük, bár parázok, hogy mégis meg kéne nézetni, de félek, hogy ez törés neki is és nekem is. Jaj olyan bajban vagyok, tudom, hogy nem lesz semmi, de ez a procedúra, ráadásul 2 hetes, az immunrendszere nincs kiépülve, nem fog összeszedni valamit?
Bocs, hogy panaszkodom, de nem találok a vizsgálatról semmit és hátha ti hallottatok erről, hogy hogy megy anya hol lehet stb.

Ezek mellett olyan kis édes, meg zabálom, csak apa szerint már túlzásba viszem a figyelését és mindíg keresem mi a normális és mi nem. (de ezek után, hogy be kell feküdni, persze, hogy figyelgetem)

Na ettől vonatkoztassunk el és örüljünk a napoknak, mert minden nap újjat tapasztalunk, és különben is ez a vizsgálat a biztonság kedvéért van, nem azért mert baj lenne,és ez a légzésfigyelő meg riasztgat feleslegesen. Az én lányom mindíg lemászik róla, ma reggel is a két lábát kidugta a rácson és 90 foba elfordult.
Kaki terén jól állunk, de mi sem ússzuk meg 3 pelussal, mert tisztába teszem és becsomagolom, felöltöztetem és akkorát rottyant, hogy apa röhög a másik szobában.

Mindenkinek szép napot, aki szeretne megszülni ne várjon semmire :), küldök futárt sürgősséggel a szülni vágyóknak!

Ritus

Kép
rituspoc

Hát nem tudom felrakni Hannáról a képeket.... :(

Cs.

Kép

Kép
csimby

Dia: Nálunk ugyanez a helyzet. Kiscsaj szépen eszik, majd bealszik. Betesszük a kiságyba és negyed órán belül tuti összerándul, kapálózik és iszonyúan sír. Tegnap felhívtam a védőnőt, aki szerint ez tuti hasfájás. Ilyenkor simizzük a pociját, meg cumizik. Eddig a rekord 3.5 óra volt így. A végén mindig van puki. Az a baj, h addigra újra megéhezik és sokszor kezdődik előről.
Ha nem fáj a pocak, akkor olyan szépen elalszik magától is a kiságyban.
Ti felkeltitek a babókat?
Mi próbáltuk tartani a 3 óránkénti etetést, de 2 napja 3.5, 4 óránként keltem csak fel, mert nagyon sokat eszik Hanna. 80-110 g-okat egy hetesen.
Éjjel felkeltitek?

Cs.

Kép

Kép
csimby

Csimby, én nem keltegetem Barnust és 1-2 napja szépen beállt rá, hogy 2-3 óránként ébred magától. Éjjel pedig 1 max. két alkalommal kelünk, de volt olyan is, hogy 11-kor megetettem és 5-kor ébredt megint, addig meg békésen szundizott:)

egyébként szerintem ha megéheznek, úgyis felébrednek maguktól és az sem mellékes, hogy én is olyankor tudok pihenni, ha ő alszik, így nem keltegetem...

Szegény Ritus, sajnálom, hogy be kell feküdjetek, de jobb félni, inkább feleslegesen legyetek ott egy pár napot, minthogy aggódj! Minden rendben lesz! Sok puszit küld a kis szöszke hercegünk Zorka babának;)

Nekünk is jut minden napra vmi újdonság:) Barnus emelgeti a fejét és mindig le akar mászni apa hasáról ;) és ma reggel kaptunk tőle egy hatalmas "mosolyt", eddig csak álmában produkált hasonlót, még ha ez nem is tudatos mosolygás, de azért nagyon boldogok vagyunk tőle:)

sniky

Ritus ezekbe olvass bele:
http://www.lll.hu/cikkek/ejszakai
http://www.lll.hu/node/252
Cikkek a levegő problémákról, nagyon érdekes!

Melinda drága hívott, unatkozik :D Még mindig 5 percesei vannak ,a baj az , hoyg nem tágul még mindig csak 1 újnyi.

Boniko de édes Zsigi! Remélem nekem is úgy lesz, ahogyan neked! Ma szülnöm kell Mecsivel, mert mi is 1 napon születtünk :-)

Andi ezek szerint bent maradt.

Kép
andaka

lányok szopit ti egy ciciből csináljátok? vag vááltogatjátok? mrert most olvastam, hogy egy hetesen már egy ciciből kell..
Vendég

Boniko nálunk 1 szopi egy cici. De azért ez nem szentírás. Ha nem lakik jól nyugodtan etesd meg a másikból is. Nincs két egyforma gyerek, nincs két egyforma cici. Igazsá szerint ha van rendesen tejed, akkor váltogatni kell. De nem kell mindent elhinni, amit olvasol, vagy hallasz. A gyerek úgysem olvasta, hogyan kéne működnie egy hetesen...

Én nem keltegetem. Kivétel tegnap este, mert a fürdetés idejéhez ragaszkodtam. Fél kilenckor szopi után minden hiszti nélkül elaludt és legközelebb fél háromkor kért enni. Aztán 5.45- kor. Rendes kislány. :)
bende

Sziasztok!

Még egyben. Teljesen felháborít, hogy a végére maradok... :)

Voltam bevásárolni, egyedül, autóval és megszóltak az emberek...
még itt!
bátor vagy!
nagyon kipihent vagy!

Ja és egy nagy dinnyét is cipeltem, az ásványvizet már nem mertem megvenni. :shock:

...stb.

Nem gondolom, hogy minden várandósnak ki kell purcannia a végére. És igen, 10-12 órát alszom egy éjjel, 2 pisivel. naés!!!

Én nem is megyek ctg-re tök fölösleges, Kristóf rengeteget mozog, és csuklik.

Ha holnapig nem lesz semmi, akkor a hétvégére beiktatok egyet.
Vendég

Végeztem a lemaradásommal.

Zsófi: Mégegyszer nagy-nagy gratula! Hatalmas a babó, biztos megküzdöttetek egymásért. :) Pussz a kicsi buksijára!

Szuszu, Mecsi: Kitartás!

Nálam most tejes a tanácstalanság ébresztgetés ügyben. Látom mindegyikőtök hagyja aludni a babót. Én is ezt tenném, de a kórházban azt mondták (sőt a védőnőm is), hogy fel kell kelteni még az ilyen piciket.
Viszont Hanna rengeteget estik és tuti nem éhezik meg 2-3 óránkét a 80g tejtől. Azt hiszem nem keltem fel.

Niki: Ma éjjel nálunk is ez volt a szitu. 11kor elaludt Hanna és 6kor ébredt. Viszont össze kellett kapnom magam, mert iszonyú éhes volt. :)

Ti voltatok már csípőizület szűrésen?

Ja amúgy olyan boldog vagyok, mert már 11 kg-mal kevesebb vagyok. Igaz még messze van az álomsúly, de haladok afelé. :) Haskötőt én nem használok, de szépen megy vissza a pocakom.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Mecsinek megy a drukk!!

Szuszu is biztosan már túl van a dolgon...

Én maradok egyedül a végére... :cry:

Ritus sajnálom,h riogat a kiccsaj! Remélem tényleg nincs semmi baj!!

Nagyon édes Zsigibaba is!!

Ma reggel összeszereltem a babakocsit is kínomban, de csak a hátam fájdult meg... :roll:

No meg fő a paprikás krumplink is...
makadu

Beleki nekem sem mutatott fájást tegnap sem a ctg, pedig rajta felejtettek majd 1 órát ültünk ott....,de a max is 20 volt... :?
Hajnalban viszont többször megébredtem,h görcsölget a hasam alja,de semmi komoly, simán visszaaludtam utánuk.... :cry:
makadu

Csipőizület szűrés itt 6 hetesen van. Az 1 hónapos vizsgálaton írja meg rá a körzeti orvos a beutalót.
bende

CSAKEGYETLENEGYMARADHAT

sziasztok!
igen, itt vagyok :D
ctg+flowmetria+a helyettesdokival is lepacsiztunk meg összeismerkedtünk
rendes és nagyon kedves doki és finomabb keze van...
mindennap ctg+flowmetria+méhszájvizsgálat :cry: +holnap teljes labor :?
azt mondja tágabb vagyok a múltheti értékekhez képest és feszül a magzatburok a bemenetben és megsimizte babám koponyáját is :!: :!: ezért rettentő irígy vagyok ám rá :D
de kéne már valami fájásokat is produkálni vagy lehet egyszercsak elpattan az a burok...
ja és azt mondt nagy a baba, de ő max.3600g-ra saccolja szerintem az nem olyan nagy ahoz képest hogy 4kilóssal riogattak eddig :shock:

hát így vagyunk :D már csak andaka előzhet be a többiek azért csak nem késöbbre vagytok kiírva :wink:

ja és pénteken jön az idei év legdurvább vihara :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Helllllllllllllllllóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Mecsi
Szuszu
Megy a drukk!!!!!!!!!!!

Zsófi, ez váratlan volt 8) De hatalmas gratula és jó egészséget nektek.És mekkora Beni :roll:

Voltam belgyógyásznál,nem mondott semmit,megérte bemenni.Mondom mit lehet ez ellen tenni? Azt mondta igy a végén már csak szülni...Na köszi.Szülnék Én,már nagyon akarom...De ha picike jól el van...Áhhh,mind1 :lol:

Nekem még korai vagy nem,nem tudom,de aug 20-ra változtatták a kiírást akkor meg több mint 39.hetesek vagyunk,akkor bizakodhatom a pénteki frontban? Állítólag nagyon brutáll lesz.
Na majd meglátjuk :D

nicike

CSecsemők csipőszűrése.

Nagyon fontos vizsgálat 4-6 hetes korig végzik, meg egyszer fél éves kora körül. Itt elvileg koponya szűrés is van, mert ha most ellenőrzik és találnak valamit, akkor az 100%-ban gyógyítható, korrigálható.

Nem vagyok híva a UH-röntgen vizsgálatoknak, de ez a fejlődési vizsgálathoz szükséges. A keresztanyámnál, ha végezhették volna... sajnos később meg csak műteni lehet.

Úgyhogy rajta!
Vendég

Ritus, mért nem mentek a Heim Pálba? ott 5 ezerért kaptok külön szobát,de ha nem kéred a szobát akkor is 24 órában a babával lehetsz csak akkor széket kapsz.

Ott űgy működik h sterill vizeletet vesznek a babától, tele ragasztják érzékelőkkel éjjelre,meg ledugnak neki szondát éjjelre, és ezek alapján nézik a légzését.

nicike

köszönöm a cikket!

Minden rendben lesz bízom benne! Niki mi is pusziljuk Barnust, már kinéztük magunknak :)

Ritus

Kép
rituspoc

és persze a babák is gyönyörűek :D

Lili baba,tényleg mint egy kis hercegnő , kis kecses :D

nicike

Zsófi,
nagy-nagy gratula nektek! hogy mekkora lett Beni baba! Mi lett volna, ha szeptemberben születik :shock:

Mecsi, szuszu,
Mennek a drukkok!!!!!!!!

Makadu,
nagy gratula a visszaforduláshoz! Ne aggódj a köldökzsinór miatt, ha rá van tekeredve, max. nem ereszkedik majd le, mint Aproo-nál. csanád nyakán is rajta volt egyszer, de a szülésznőm azt mondta a babák 95%-ánál ott van.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ritus, ne aggódd túl a dolgot, a babáknál az egyenletes légzés lenne furi.
Persze jobb elmenni, ha Téged megnyugtat, de hát azért mégiscsak két hete bújt ki, még mindent tanulniuk kell...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ritus,
Most látom, hogy mentek a kórházba :( Biztosan minden rendben lesz!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Andi,
neked csak a tonikot tudom ajánlani, 2 üveg után megszültem :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

rizsi, cesnge:még én is itt vagyok ám egyben a szent imrés csapaból. de semmi jele a szülésnek. :? tegnap úgy begörcsölt a hasam, de nem méh szinten, hanem gyomor szinten. Hullámokban jött, mintha gyomorfekély lettvolna....de szerencsére ma már nincs semmi. Az éjszakám borzalmas volt, össze vissza forgolódtam, zsibbadt a lábam...stb.
Párom is azt mondja, hogy szerinte pénteken lehet szülés,mert jön a front illetve azt hiszem a hétvégén telihold is lesz talán?

mecsi, szuszu: mennek a drukkok!!

Hányan maradtunk végülis?
mazska, lei, andaka, csenge, rizsimami, cs-andi, beleki, nicike.
Van még valaki?
lei

Csajok:)

Engem ért a megtiszteltetés, hogy megoszthassam veletek az örömhírt:

Szuszu Andris babája fél órája, azaz 14.30-kor megszületett, 3000 gr-al. A baba hosszát még nem tudta megmondani:)
egyenesen a szülőágyról hívott:)
mindketten jól vannak, bár nagyon nehéz menet volt, de azt üzeni mindenkinek, hogy csodálatos érzés anyává válni és nagyon köszöni a drukkokat!!!

Ahogy hazaérnek jelentkezik, hacsak a férje addig nem ír nekünk ;)

sniky

mazska, lei, andaka, csenge, rizsimami, cs-andi, beleki, nicike, makadu
makadu

Nagy gratula Szuszuéknak!
makadu

Kedves szomszédasszony!!!!
nagy-nagy gratula kis Andrishoz!!!!!!!!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

igen, gratuláció Szuszunak és Andrisnak!!! :P

bocs,makadu, Téged kihagytalak! Akkor 9-en maradtunk így a végére.
azon gondolkoztam,hogy eddig paráztam a szüléstől, de most meg már várom a dolgot. Lehet, hogy ezért várt eddig a lurkó, hogy lelkileg is rákészüljek? :roll: :?:
lei

sziasztok csajok!
huhh mennyit írtatok.....nemsemmi....
makadu:nekem is visszafordult....ma fejvégű volt.....én már nem készülök semmire.....mert olyan mozgékony, h. szerintem még bármi lehet.....
gratu zsófinak!!supi lehet..
szuszunak megy a drukkk!!!
ma voltam az istvánba......és láttam rögtön szülés után lévő nőt...pont hozták le......és mondtam h. milyen isteni most neki!!!!majd utána a kis maszatot......azt hittem elbőgöm magam!!
niki:mari a szülésznőnk, nekem azt mondta h. ne igyak málnalevél teát......nem olyan jó.....hanem kétféle bogyót írt fel.....caolypium..meg cimicifuga.....valami hasonlóóó.és Neked Mari mellett a férjed is bent volt a szobában?és a mari tarifája??25-30 ezer ft?????kb?
lányok!!nektek is ezeket a bogyókat mondták???bocs már tudom h. volt erről szó, de valaki tudna segíteni?

Kép
winona

szuszu nagy gratu!!!!hosszú menet volt.....!!!!

Kép
winona

még az is érdekelne h. a homeós bogyók előtt után?lehet enni-inni?
köszi előre is a válaszokat

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?