Sziasztok!
Beninek megvan az 5. foga, a jobb felső 2-es.
Ma a fürdésnél vettem észre. Remélem a többi is ilyen észrevétlenül fog kijönni.
Ma pároméknál, bent a cégnél disznóvágás volt évzáró buli helyett, úgy bekajáltam a friss disznótorosból, remélem nem fogok farkasokkal álmodni.
Anita
Kipihentétek magatokat anyukádéknál?
A habszőnyeg összerakását már én is unom, de jó meleg így még nem selejtezzük. Ahogy rárakjuk Benit egyből szedi szét maga alatt, a végén már csak a feneke alatt marad kettő.
Zoli
Gratu Benidinek a mászáshoz.
Ditta
Ezen én is gyakran eltünődök, hogy még csak most született és maholnap egy éves. Nagyon rohan az idő, és ez rajtuk látszik a legjobban. Még sajna nem alussza végig az éjszakát, még 3× ébred cicilni, igaz csak kb. 2 percig szopizik és már alszik is tovább. Pont tegnap mondtam a páromnak, hogy teljesen furcsa lesz, hogy ha már nem kell kelni éjszaka. De azért biztos könnyen megfogom szokni.
Tejkiütés: Benin is volt egy kevés, de nem szabad semmit csinálni vele, magától elmúlik.
Nátha: nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ha nincs láza, csak az orra folyik, akkor elég a sterimar + porszívózás. Én úgy tudom, hogy a sterimar azért kell, hogy fellazítsa a nyálkahártyát és könnyebben ki lehessen szívni.
Szüleim szerveznek szilveszteri bulit, lehet hogy hozzájuk átugrunk egy kicsit, de utána pizsomabuli lesz.
Marika
Már épp hiányolni akartalak.
Örülök, hogy a kis menyemnek tetszik Beni.
Nincs új fotód Dorkáról? Már régen láttuk.
Igen, Jézuska (apósom) meglepett minket egy új számítógéppel. A régin nem lehetett USB portot kiépíteni, így muszáj volt lecserélni. Így most öcsémék is jól jártak, ők megörökölték a régit.
Beni is leszedi a díszeket, de idén direkt csak szalma, fa és műanyag díszek kerültek a fára. (Na nem csak Beni miatt, a macsekunk is nagyon szeret velük játszani.) Attól meg nem kell félnünk, hogy megszúrja a fenyő, mert a hülye allergiám miatt csak normand fenyőt tudunk venni, a többitől tiszta kiütés leszek, párom meg nem vállalja a fadíszítést.
Beninek is van dudálós hintája, nagyon élvezi.
Ciciléssel, kajcsizással hogy álltok?
És még két bónuszfotó Beniről
Ezen épp egy karácsonyfadísszel játszik:
Puszi, Panka