Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zoli, részvétem Nektek és a kisfiú családjának is. Kép Ő az, akiről írtad, hogy mostanában műtötték?

Köszönöm a gyömbérlelőhelyeket. Sparban nincs, ott már néztem.Kép Keresek tovább...

Anita, sajnos nincs macskánk.Kép A sós süti receptje már első olvasásra is nagyon tetszik, összefutott a számban a nyál tőle. Hétvégén tuti nem úszom meg, hogy meg ne süssem.Kép

Ditta, örülök, hogy kicsit már jobban vagy! Gyere gyakran és mesélj mindenről!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Zoli!
Nehéz ilyenkor bármit is mondani.Kép
Részvétem a családnak és persze nektek is.Kép

Ditta!
Nálunk Dodónál az anyatej jött be. A két nagyobbnál nem ismertem ezt a módszert, Anitának volt is könnycsatorna átfúvása.Kép
Dodónál nagyon bejött az anyatej. Szopi közben kell vagy belecseppenteni vagy "véletlenül"Kép belespriccelni a szemébe. 3-4 nap alatt rendbejött Dodó szeme úgy, hogy minden szopinál belespricceltem neki.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zoli!
A többiek előttem már mindent leírtakKép Részvétünk mindenkinekKép

Marika
Marika

Sziasztok

Kata!
Járt nálunk a postás néni. Te egy Kép vagy nagyon köszike, így örültem neki.
Kép

Dodus!
Szurkolok, hogy találj gyömbértKép Nem lehet, hogy vmi van az akváriumban ami nem kellene, vagy nem túl meleg/hideg a víz?

Zoli!
Köszi a hintát, egyedi megoldással lépcső alá lett felrakvaKép

Puszika, Marika
Marika

Köszönöm a kedves szavaitokat, de megváltozott a világ körülöttünk tegnaptól, már tudjuk, hogy a végtelen szeretetet is legyőzheti valami amit nem ismerünk. Az adott helyzetünkben bármikor megoldhatatlan feladatot kaphatunk, ezért minden perc amit Bendivel lehetünk megismételhetetlen és ........

Igyekszem még többet tenni a gyerekekért.

Éjjel megbetegedett, reggel volt nálunk a dokibácsi, vírust nyalt be, folyik az orra, köhög, de azért már jobban van.

Dodus, nem ő már túlesett sok mütéten megpróbáltatáson a kórházban, de szüleivel együtt bíztunk a gyógyulásban, fogtuk virtuálisan a kezét. Nagyon hasonlít a kis arca Bendire, ezért fáj nekünk ennyire.
Rajta kívül két héten belül átesett egy 7 és egy 4 hónapos babánk a műtéten, sajnos a kisebbiknél felmerültek gondok, de remélem legyőzi a nehézségeket s a nyáron már együtt örülhetünk.

Marika remélem jókat játszik majd Dorka veletek, a felszerelés is megoldódott.

Zoli

<font color="ff0000">"Hogy mi a lélek, azt éppoly kevéssé tudjuk, mint azt, hogy mi az élet. Elég nagy titok ahhoz, hogy elbizonytalanodjunk, mennyi az én része a világban, és mennyi a világ része az énben."
C. G. Jung</font>
bbendi

Sziasztok!

Marika!
Na végre!Kép
Direkt nem szóltam, hogy csomagoltam neked pár szalvétát, gondoltam úgyis szólsz ha odaér.Kép Hidd el én kb. pont így örültem a katicásnak.

Dodus!
Igen, nekünk volt halunk. Szakember nem vagyok benne, de 3 okot tudok magyarázatként a pusztulásra.
1. Valami betegségük lehetett az újaknak. Amiről könnyen meggyőződhetsz ott ahol vásároltad. Szerintem ez kizárva.
2. Az új halak más hőfokú vízhez voltak szokva, mint amennyi nálatok. (Gondolom erre azért szoktatok figyelni)
3. S szerintem ez a valószínűbb, megfáztak. Nekem anno azt mondták, hogy télen nem szabad halat venni. Tuti megfáztak, aztán mint az embereknél továbbadták a többi halnak. Amelyik nem volt elég erős elpusztult.
Egy kérdés: amikor megveszitek a halat mivel viszitek haza, mennyi idő alatt és utána mit csináltok vele?
Mindezt csak azért kérdezem mert ha mégis halat vesztek télen, akkor érdemes 2-3 jó meleg sapit vinni magatokkal. Abba rakni a zacsit a vízzel amiben a halak vannak, aztán még fölülről is jól be kell őket takarni. Természetesen csak kocsival szabad szállítani ilyen hidegben és nagyon sietve. Aztán amikor hazamentek, a zacsit bele kell rakni az akváriumba kibontás nélkül. Csak akkor szabad a halakat kivenni belőle ha már a zacsiban lévő víz átvette az akvárium vizének hőmérsékletét.
Szalvéta: szerintem úgy érne ide leghamarabb ha postára adnád. Én is küldök neked cserébe egy párat. Jó így neked?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata! Most látom csak, hogy mi igen-igen kezdő halászok vagyunk még.Kép Nálunk nem volt sapi, csak a kabátom, meg zacskóstólavízbeengedés sem. Azt hiszem, legközelebb már csak tavasszal veszünk halakat, de akkor is az itt leírtak szerint.Kép Köszi, hogy leírtad ezeket.
A szalvétát holnap feladom, de nem egyedül, nehogy féljen.KépKép

Ki sütött már valamit karácsonyra? Én holnap akarok mézeskalácsot, aztán szépen sorban minden mást is. De gyömbérem az még mindig nincs.Kép Mi lesz így velem??

Panka, a karácsonyis szakácskönyvben annyi klassz recept van, hogy nem is tudok választani, hogy mit csináljak meg belőle. Minden süti annyira tetszik. Kénytelen leszek a párommal elbíráltatni őket.Kép Elvégre ő a legnagyobb felhasználó.Kép

Szép napot mindenkinek!
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Szerintetek mi baja lehet egy 8 hónapos lánynak, konkrétan Dorkának. Már két napja csak nyűgösködik, mászik ölbe, aludni nem akar (este 2 órán át sírdogált-ölbe, cumival, cicivel sem aludt vissza), enni nem akar, csak sír mászik hozzám, ha leülök vele nem jó, csak ha állok és úgy tengődünk. Foga a 8 már megvan a többi meg nagyon korai lenne. Láza nincs, nem köhög, nem beteg. Mással esetleg 10 percet marad el, ha játszunk szintén, egy kicsit játszik, utána mászik. Tanácstalan vagyok. Holnap vizsga, tanulás nuku, de nem is idegesít.
Ha valakinek van ötlete...

Pá, Marika
Marika

Sziasztok!

Zoli!
Mielöbbi gyógyulást Bendinek!A mellkasbedörzsölöt próbáltátok már?Nekünk nagyon bevált,amikor köhögés és orrfolyás volt a gyerköcöknek.

Kérdés!
Miért nem tudok hosszú ö és ü irni????????

Marika!
Nincs sok ötletem nekem sem!
Nem lehet,hogy nem pihente ki magát és azért?Nálunk is volt már olyan,hogy annyira fáradt volt Ádi,hogy amiatt nem tudott rendesen aludni,aminek másnap ismét meg volt a következménye!

Dodus!
Adjak neked gyömbért?

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy megvagyunk, jól vagyunk.Kép 4 napig gép nélkül voltam, már elvonási tüneteim voltak.Kép Holnap vendégek jönnek hétvégére, úgyhogy szerintem csak hétfőn tudok újra jönni. Addig is legyetek jók és írjatok sokat.Kép

Jó hétvégét, puszi mindenkinek!
Panka

panka

Sziasztok!

A Sparban mégis van gyömbér.Kép De csak a sasszemű párom vette észre.Kép Hiába na, kell a férfi a házhoz. Egyébként ha valaki keresi, akkor a Kotányi fűszereknél kezdje!

Marika, sajnos én sem tudok - tapasztalat híján - tanácsot adni. Javult valamit a helyzet?

Tegnap begyúrtam egy adag mézeskalácsot. Képzeljétek el, hogy az egy éves gyúródeszkám úgy összeszáradt, hogy 3-4 mm-es rések vannak rajta, így mikor felvettem a pultról, találtam alatta egy csomó lisztet.Kép Lehet, hogy kicsit többet kell kimérnem és úgy csinálni a sütiket.Kép

Szép napot és ha ma már nem jönnék, kellemes hétvégét MIndenkinek!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Örömteli hírKép A barátnőmnek megszületett a kislánya, Panna. Szép nagy baba és olyan jó, hogy megvanKép
Kép

Dodus! Na csak sikerült találni,milyen jók a férfiakKép (Sikerült kiszedni páromból a karácsonyi ajándékotKép Muffinsütőt kapokKép)

Panka! Várunk hétfőnKép

Anita! Nem tudom, lehet hogy tényleg fáradt, de akkor miért nem alszik, semmi zaj nincs, amire felriadhatna. Remélem pár nap és túl lesz rajta, ma hajnalban 5 és 6 között kb 3-szor felriadt.

Túl vagyok a mikro vizsgán, majd hétfőn megtudom az eredményét.

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!
Képzeljétek tegnap óta nem volt chellonk. Már rendesen elvonási tüneteim voltak. Máskor ha nincs időm netezni nem is hiányzik, de most amikor a chello volt a hibás, minden bajom volt.Kép Valami gond lehetett náluk, mert az egész avason nem volt senkinek.

Dodus!
Köszi, várom.Kép

Marika!
Sajnos erre tanács nincs.Kép Előfordul a gyerekeknél, hogy "anyabaja" van, ahogy a párom nevezi.Kép
Lehet, hogy időjárásváltozás lesz. Lehet, hogy az utóbbi időben kicsit kevesebbet foglalkoztál vele, és most ezt bosszulja meg. Lehet, hogy a karácsonyi hajtás miatt nem jut rá annyi időd mindt eddig és ő ezt megérezte, bár talán te ezt észre sem vette. Szóval számtalan oka lehet, de pár nap alatt elmúlik. Próbáld meg lekötni. Énekelj vele, mondókázzatok, játszatok, jól le kell fárasztani a kisasszonyt agyilag is.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Milyen "szép" idő van most is!
Na, de majdcsak jön egyszer az a tavasz is!
Most egy újabb dilemmában kérném a tanácsotokat!
Hason alvás, háton alvás... Ugyanis a védőnő nem szívesen ajánlja a hason fektetést, viszont a kisfiam, csakúgy mint a lányom, imád így feküdni! Főleg ha picit fáj a hasa. Viszont éjszakára nem merem így lefektetni, ezért magam mellé veszem... Viszont nappal mindig hason fekszik. De ekkor meg 15 percenként nézem, hogy minden rendben van -e.

Adjatok tanácsot!

Köszi! Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta!
Amit a védQnQ mond,nem szentírás!
Mind a két fiacskám kezdettQl hason alszik,nem tudnak másként elaludni,semmi bajuk nem volt!
Nyugodtan fektetheted úgy!

Marika!
Túl fáradt ahhoz,hogy elaludjon!Furán hangzik,de én is szoktam így lenni!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Olyan gyorsan elrepült ez az év is. Mindjárt itt a karácsony, a szilveszter és én még úgy érzem, nemrég volt az előző.Kép

Tegnap sikerült dobnom egy hátast a lépcsőn, mert ráfagyott a köd.Kép A hátam egy ideig még biztosan emlékeztetni fog eme jeles eseményre.Kép

Anita, begyúrtam a sós sütit, de ugye nem baj, ha kicsit tovább áll a hűtőben? Mondjuk úgy két napot?Kép Egyszerűen nem volt időm megsütni. De ma este mindenképpen megcsinálom. Az íze már nyersen is fini.Kép A kisütött mézeskalácsok is szép türelmesen várják, hogy megirkáljam őket...Kép

Marika, mikro hanyas lett? Dorka hogy van?

Panka, lezajlott a vendégség?

Kata, a csomagot pénteken feladtuk, remélem még az ünnepek előtt odaér.Kép

Ma délután kettőkor vizsgázom, aki ráér picit gondoljon rám, lécci!

Szalvétásoknak! A Weidlich udvarban is vannak már ihr-es szalvéták 40 Ft-ért, nagyon szépek!

Kellemes napot Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Megkaptam a szalvikat, nagyon szépek. A katicásért külön köszönet. Képzeld, titkon abban bíztam, hogy ami tőled jön, tükörképe lesz az enyémnek és nem pont ugyanaz. Bejött. A tükörképe!KépKépKép
Küldök majd neked én is, talán holnap fel is tudom dobni.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Szeretnénk mindenkinek Boldog,Békés és Szeretetteli Karácsonyt Kívánni!
Kép

Anita és családja
kacajka

Sziasztok!

Anita és családja
kacajka

Sziasztok!

Kép

Anita és családja
kacajka

Kicsifiam gondoskodott róla,hogy biztosan megkapjátok!Kép
kacajka

Sziasztok!

Áldott, Békés Karácsonyt Kívánunk

Kép

sok szeretettel
Kép

Dorottya, Marika és Viktor
Marika

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt kívánunk mindnyájatoknak és szeretteiteknek!

Kép

Kata és családja

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

<blink>

Zoli és családja

[color=#0000ff]A hálátlanság után a hála a legnehezebben elviselhető dolog. (H.W. Beecher)
bbendi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog, békés ünnepet kívánunk!Kép

Kata, ZoliKép
Gépdolog megoldódott, de azért köszi.

DodusKép
Vizsgákhoz gratu.
HalakKép
Hátad hogy van?
Milyen az az ihr-es szalvéta?

DittaKép
Ha még aktuális, nálunk is a tejcsi jött be a szemre.

MarikaKép
Dorkával mi újság? Jobb már a helyzet? Beninek is volt most 2 hete, amikor nagyon anyás volt, de lehet, hogy nála a betegség miatt volt. Nem volt el senkivel, csak velem, még az sem volt jó neki, ha Laci fogta és én meg mellettük voltam. De már most újra a régi. Ezzel jó sokat segítettem, ugye?Kép
Vizsgákkal mi újság?

ZoliKép
Látom épségben hazaértél a bevásárlásból.Kép

AnitaKép
Holnap mentek valamelyik pásztorjátékra?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Sajnos nem!
Holnap útra kelünk,megyünk a szüleimhez!
Gépközelben szombaton este leszek ismét!
Addigis legyetek jók!
Mindenkinek Áldott,Békés Ünnepet!
Most fejeztem be a pakolást,megyek is alukálni!

Sok puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép ünnepeket kívánok!

Anita!
Köszi az alvós mtanácsokat!

Dodus!
Mailt megkaptam.

Sziasztok!

Ditta(:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG BÉKÉS SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES TOPIKLAKÓNAK ÉS SZERETTEITEKNEK!

Dodus! Kép
A nov. 26-dikán én már írtam, hogy a Weidlich-udvarban vannak IHR-es szalvéták...

Panka! Kép
Tudom már kérdezted, hogy milyen az IHR-es szalvéta, de igazán nem tudom miben különbözik. Amiket én eddig láttam, az mind olyan szinte, mint egy festmény. KépSzóval szépek.

A lányok nagyon örültek minden ajándéknak, kicsinek-nagynak egyaránt, lesz mivel játszani, a hosszú téli délutánokon. Kép Nekünk is.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Jöttem megtörni a csendet.Kép

Hogy vagytok? Jól telt az ünnep?

Beni először félt a fától, utána nem nagyon foglalkozott vele, ma kezdte érdekelni, jól megfogdosta és nézegette a díszeket.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Kata, Kriszta, Krisztina!
A 15 hónapos oltástól belázasodnak a picik? Nem emlékszem, hogy Gyöngynél hogy volt. Holnap esedékes Hangának. Igaz én 8-tól vizsgázom, ha nem érek haza, akkor apa viszi.

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép
Igaz, hogy nálunk még nem volt esedékes, de úgy tudom, hogy még egy héttel utána is belázasodhatnak tőle.

Panka

panka

Sziasztok

Gyöngyöske, bár nem kérdeztél Kép Bendi nem volt lázas.

Zoli

<font color="0000ff">"Lehet, hogy valaki bolondnak tűnik, pedig nem az. Talán csak gondosan óvja bölcsességét."
Zengecu</font>
bbendi

Zoli! Kép

Ne haragudj! Köszönöm az infót. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske, láttad a mosolygásom Kép, dehogy haragszom

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Ádi lázas lett,kb.1 hét elteltével.

A fiúknak is tetszett a karácsonyfa,Ádi bQszen dézsmálja a szaloncukrot!
Már-már azon gondolkodom,hogy játékboltot nyitok!Kép

Puszi,Anita
Névtelen

Sziasztok!

Mostmár minden technikai feltétel adott, hogy le tudjam tölteni a fotókat a digitgépről, ígyhát gyorsan megbombázlak benneteket egy pár karácsonyi fotóval.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Beni gyönyörüséges a képeken!Az elsö lett a kedvencem!Kép
Az összerakós szönyeg jó,de mire már vagy 10-edszer raktam össze naponta,megúntam,így le lett selejtezve.

Pusszantás!
Anita
kacajka

Sziasztok
Panka én élőben is láttam Kép)

Bendi mászik határozottan mászik, és hajlékonysága elképesztő, olyan spárgát csinál mint Jean Clode VanDamme, mindenféle edzés nélkül. Ebből meg - hasról - felül Kép,Kép,Kép

Zoli

<font color="ff6000">"- Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. - mondta a róka."
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg</font>
bbendi

Sziasztok !

Panka! Annyira aranyos a kisfiad! Szinte még most született, és már 1 éves lesz! Végigalussza már az éjszakát? Úgy szeretnék én is képeket mutatni, de a technikai feltételek egyenlőre nem adottak. Minden vágyam egy digitális készülék, talán jövőre ez is meglesz. Most karácsonyra szerettük volna, de az öreg kocsinkat cseréltük le újra, úgyhogy most nincs rá keret.

remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! A kislányom gyurmakészletet kapott, valamint a nagy vágyát, kismosógépet, a szüleimtől pedig csecsemőbabát. Pisil, sír, kád, pelus, minden van hozzá. És így azt csinálja, amit én a kicsivel, egyáltalán nem féltékeny.
A férjem csak annyit mondott, hogy az én ajándékom a fán van, egy gyönyörű aranygyűrű! Annyira édes!

Figyeljetek!
Ismét tanács kéne! A kisfiam arcán apró pöttyök jöttek ki, biztos a tejtől. Elmúlik ez magától, vagy inkább mutassam meg a dokinak? A másik, hogy egy picit náthás. Felhívtam a védőnőt, aki azt mondta, hogy csak a sterimart adjam, plusz porszívózás. De már lassan 1 hete porszívózzuk, és még mindig jön... Próbáljak mást?

Köszönöm előre is!

Hol lesztek szilveszterkor? A kicsi gyerekesek gondolom otthon... Mint én.

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Panka!
Beni olyan nagy fiú már, Dorka meg még olyan kislányKép Főleg a 2. képenKép Dorkának bejönnek nagyon a képek és gondolom aki rajta vanKép Ezekszerint Jézuska küldött egy gépet isKép
A mi fánk elvan barikádozva, mert a díszek már nem lennének rajtaKép

Zoli!
Bendi milyen ügyes már, nyáron már együtt fognak szaladgálni. Képzeld hintázás közben már tud dudálni is a kiscsajKép

Ditta!
Dorka is tele volt pöttyökkel, elég sokáig, de magától elmúlt mind. Kis apró piros pöttyök voltak (küldjek róla képet?).
Nátha felnőtteknél is elhúzódik akár hetekig is. Ha folyós az orra, akkor úgy tudom a nasivin jobb, a sterimar bedugult orra jó. De majd jönnek az okosabbak.

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Beninek megvan az 5. foga, a jobb felső 2-es.Kép Ma a fürdésnél vettem észre. Remélem a többi is ilyen észrevétlenül fog kijönni.
Ma pároméknál, bent a cégnél disznóvágás volt évzáró buli helyett, úgy bekajáltam a friss disznótorosból, remélem nem fogok farkasokkal álmodni.Kép

AnitaKép
Kipihentétek magatokat anyukádéknál?
A habszőnyeg összerakását már én is unom, de jó meleg így még nem selejtezzük. Ahogy rárakjuk Benit egyből szedi szét maga alatt, a végén már csak a feneke alatt marad kettő.Kép

ZoliKép
Gratu Benidinek a mászáshoz.Kép

DittaKép
Ezen én is gyakran eltünődök, hogy még csak most született és maholnap egy éves. Nagyon rohan az idő, és ez rajtuk látszik a legjobban. Még sajna nem alussza végig az éjszakát, még 3× ébred cicilni, igaz csak kb. 2 percig szopizik és már alszik is tovább. Pont tegnap mondtam a páromnak, hogy teljesen furcsa lesz, hogy ha már nem kell kelni éjszaka. De azért biztos könnyen megfogom szokni.Kép
Tejkiütés: Benin is volt egy kevés, de nem szabad semmit csinálni vele, magától elmúlik.
Nátha: nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ha nincs láza, csak az orra folyik, akkor elég a sterimar + porszívózás. Én úgy tudom, hogy a sterimar azért kell, hogy fellazítsa a nyálkahártyát és könnyebben ki lehessen szívni.
Szüleim szerveznek szilveszteri bulit, lehet hogy hozzájuk átugrunk egy kicsit, de utána pizsomabuli lesz.

MarikaKép
Már épp hiányolni akartalak.Kép Örülök, hogy a kis menyemnek tetszik Beni.Kép Nincs új fotód Dorkáról? Már régen láttuk.
Igen, Jézuska (apósom) meglepett minket egy új számítógéppel. A régin nem lehetett USB portot kiépíteni, így muszáj volt lecserélni. Így most öcsémék is jól jártak, ők megörökölték a régit.
Beni is leszedi a díszeket, de idén direkt csak szalma, fa és műanyag díszek kerültek a fára. (Na nem csak Beni miatt, a macsekunk is nagyon szeret velük játszani.) Attól meg nem kell félnünk, hogy megszúrja a fenyő, mert a hülye allergiám miatt csak normand fenyőt tudunk venni, a többitől tiszta kiütés leszek, párom meg nem vállalja a fadíszítést.
Beninek is van dudálós hintája, nagyon élvezi.
Ciciléssel, kajcsizással hogy álltok?

És még két bónuszfotó BenirőlKép
Ezen épp egy karácsonyfadísszel játszik:
Kép
Kép

Kép
Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Ditta!
A legalapvetőbbet nem íromKép Anyatejcsi, hátha gyorsabban javítKép

Panka!
Látom nagyon jól belejöttél a fényképezésbeKép
Cici még 4-szer, vagy 5-ször. Kajcsi mostanában egyre kevesebb. Most már a fél üveg bébipapi is sok, eddig legalább annyit megevett, most 3-4 kanálig jutok el, utána elfordítja a fejét, ...

Nálunk Dorka megtalálta a szaloncukrot és a sütit is. A végeredmény:
Kép
Kép
Kép

És akkor miis csatlakozunk Pankáékhoz
Kép

Bocs a sok képért.

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok Lányok

Ditta milyen porszívózó technikát, eszközt használtok, mert talán tudok tanácsot adni, Bendinek ugyanis mindig szívni kell az orrát Kép ha beteg.
A dokink készittet orcseppet ez nagyon bevált, valamilyen injekció is van benne, illetve a fülészdokink gyakran irt fel szembe és fülbe való cseppet az orrába !!!!!!!! De ezt tudják ismerik a gyógyszertárban is, mert rögtön kérdezték az orrába less? Kép

Marika nagyon bízom benne :9, bár türelmetlen vagyok, mert ugy gondoltam karácsonyra meglep bennünket egy stabil önálló állássalKép.
A hintázáskor akkor legalább nem unatkoztok ha jön a dudaszóóóóóó Kép

Panka, köszi, jó volt látni benneteket, de kár, hogy rohantam, meg dögfáradt voltam Kép.

Mindenkinek BUÉK Kép

Zoli

<font color="ff0000">"Mindenkor idejük van a zsoltároknak.
Gyémánthegyen állunk,
De zsebünkben kavicsok vannak..."

József Attila: Gyémánt</font>
bbendi

Sziasztok!

Kép

Katáék

Ui:majd jövök...Kép

KépKép

KépKép
kata007

Nagyon boldog, sikeres, örömteli új esztendőt kívánok!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
B.U.É.K!Mindenkinek!
Kép
Koccintsunk jelképesen!
Most megyek a kis családomhoz!Mindenkinek jó bulizást!
Puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Remélem mindenkinek úgy telt a szilveszter, ahogy eltervezte és az Új Év is úgy kezdődikKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

MarikaKép
Úgy látom, hogy te voltál a legfrissebb az új esztendőben.Kép

Képzeljétek, a szomszédékat kirámolták este az alatt az 1 óra alatt, míg a misén voltak.Kép Szinte mindenüket elvitték. És ráadásul ez idő alatt mi sem voltunk itthon. Akár hozzánk is bejöhettek volna. Szerencsére körbe van rácsozva a ház.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Először is NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK AZ ÖSSZES VIRTUÁLIS ISMERŐSÖMNEK! (Azért remélem egyszer majd találkozunk személyesen is!)

Panka, Marika!
Köszi a náthával-pöttyel kapcsolatos tanácsokat! Már múlik a náthája, már csak reggel és este szoktam leszívni az orrát+ sterimar, de megvettem a nasivint is.

Zoli!
Nekünk a porszívóra szerelhető orrszívónk van, és szerintem nagyon ügyes találmány, hiszen egy ilyen pici emberke még hogy fújna orrot. Még a lányom se nagyon tud, így ő ha náthás, fogja, összeszereli, és már dugja is az orrába a szerkentyűt.
Zoli, ne haragudj, hogy így rákérdezek, de ugye neked van Down-szindrómás kisfiad? Mert az írásaid alapján erre következtettem. És az orrszívásról jutott eszembe, ugyanis épp a napokban olvastam valahol, hogy a down-osok nagyon sokat náthásak. Hogy viseli a kisfiú ezt a bacilusos, ködös időszakot?
Én már úgy félek a közelgő influenzától is...

Na, további jó pihenést, ha a pici felébred elugrunk a nagymamáékhoz egy kis újévi koccintásra.

Puszi, Ditta Kép Kép

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?