Új privát üzeneted érkezett!

Anita!

Ha nincs láza, akkor én csak porszívózom. Jó sűrűn. Meg orrcsepp.

Heppi! Szépek vagytok.Kép
beu
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenkinek szépen telt a karácsonyKép.
Nálunk szuper volt, leszámítva a bénázásomat a vacsorával (zulunéniéknél du.2-kor még a fagyasztóban csücsült a hal, elfelejtettem kivenniKép)
Macka szabályosan letámadta a fát, elkezdte rágcsálni az alsó ágakon levő mézeskalácsokat, szaloncukrokat, úgyhogy ezeket felköltöztettem a felső ágakra. Így elég vicces a fánk, alul vannak az aranyszínű ikeás díszek (ezek nem törékenyek, de teljesen úgy néznek ki, mint az üveggömbök), felül pedig a piros (törékeny) gömbök, plussz minden, ami ehető.
Kölkök valami irdatlan mennyiségű játékot kaptak, még jó, hogy kértem a családot, hogy idén lehetőleg könyveket, CD-ket szeretnénk, helyhiány miattKép. De lényeg, hogy örültek, én pedig azzal vígasztaltam magam, hogy úgyis annyi játék van, ez az újabb tonna már nem oszt, nem szorozKép.

Andy,
boldog szülinapot Márknak!Kép

Beu,
jesszusKép. Remélem gyorsan túllesz rajta Lőrinc.
Közepesen fejlettKép. Mit írtak volna a lányomról?Kép

Anita,
jobbulást Robókának!Kép
Én duplájára nyomom a Cebiont, és orrszívás után fújok az orrukba egy kis Euphorbiumot (ez homeós), csökkenti az orrnyálkahártya duzzanatát.
Szintén homeós:
Allium cepa, vizes orrfolyásnál, teheát az elején jól megfogja.
Éjszakára szoktam tenni a mellkasukra és a hátukra Pulmex Babyt, könnyíti a légzést, és oldja a váladékot. Ezen kívül még az ágy fejét szoktam megemelni egy kicsit könyvekkel.

Norka,
Mac is nagyon megváltozott pár napja, határozott elképzelése van mindenrőlKép. Korral járKép.

Timici,
tökéletesen egyetértünk süti/csoki ügyben. Nem arról van szó, mikor a baba véletlenül elkap egy szelet csokit (bár én arra nagyon figyeltem, hogy egyéves kor alatt még véletlenül se kerüljön ilyesmi a kezükbe), de felesleges ilyesmiket adni nekik. Kikerülni úgysem tudod az édességet, de jobb késleltetniKép.
Első szülinapra szokott lenni a Kismama magazinban tortaötlet. Macó almatortát kapott, és nagyon ízlett nekiKép.

Összes gyerkőc csodaszépKép!

Jajj, kérdezni is akartam. Szilveszterre van néhány meghívásunk, Apasas mindenképp szeretne menni (utoljára 4 éve voltunk), és velem szeretne természetesenKép, én viszont kicsit félek Macóka miatt. Anyósom nagyon aranyos volt, bevállalta az összes unokát, míg a szülők mulatoznak, de az Ő lakásában lenne a gyerekmegőrzés. Ez tulajdonképpen jobb is abból a szempontból, hogy a gyerekek jobban tolerálják a teljesen ismeretlen szitukat, mint mikor a szokatlan a megszokottal ötvöződik, de nálunk a reggel mindig egy kiadós cicikéléssel kezdődik, és nem tudom, mit szólna Mac, ha nem engem találna ott. Vagy csak túlaggódom? De nem túl kicsi még?

puszka mindenkinekKép
zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!
Szilárd is orrfolyós lett, eddig más tünet nincs. Remélem nem is lesz. Mi is porszívozunk, csepegtetünk, párologtatok illóolajokat.

Beu
Gyógyulást a közepesen fejlettnek. Kép Bocsi, de ez vicces, hisz Lőrinc szép szál nagy legény, nem is értem, inkább fejlettebb az átlagnál. Puszi neki!

Norka
Nektek is gyógyulást! Szilárd is szereti a nemszabad dolgokat, rendszeresen hátralöki a számítógép mélynyomóját, pedig tudja, hogy nem szabad. Persze előtte ő is rámnéz, hogy hogy reagálok. Kép

Norka
Karácsonyfa Kép Nálunk is halomszám jött össze az ajándékjáték Szilárdnak. Most úgy érzem egy gyerekszobában lakom. Kép

heppi
Képek nagyon jóóóók! Édes egy a gyerkőc!

Anita
Nektek is jobbulást! Sziárdon is dettó most jött ki. Én orrszívózom, baby nasivinnel csepegtetem néha, ettől nem folyik annyira és kidugítja. Fodormentát párologtatom, nagyon fini illata van. És néha porszívózás előtt sterimárral befulyom az orrát, hogy jobban tisztuljon.

Andy
Boldog Szülinapot Márknak!

(nekem pedig tegnap volt a szülinapom)

myssnia&szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

bocsi, hülye vagyok.
Zulunak szántam a második, Norkás üzenetet!
És javítok Heppinek: Édes egy gyerkőc!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk, este jövök bővebben, most csak felteszek egy képet. Sajnon nem karácsonyi, de azért remélem megnézitek Kép

A kis zabagép Kép
Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok

Maci_2

Ezt már régebben akartam írni,hogy sajnálom,hogy Roninak nem hozott ajándékot Anyukád Kép Ez nekem is nagyon rosszulesett volna. De remélem a többi ajándék azért kárpótolta Ronit Kép
Artúr a főzeléket nem eszi,a gyümit igen. Ha esetleg adnál neki gyümlevet?hátha elfogadná.

Miszike
de jó,hogy van gépetek! és milyen? Nagyon aranyos az ünneplő Beki Kép Mikor költöztök?

Andy
Nagyon boldog szülinapot a nagyfiúnakKép

Psandi
Én Artúrnak Hipp édesköménytát szoktam adni,ez cukros,úgyhogy keveset teszek bele ill Pickwick filteres kamillateát.

Elli
Szép nagy fátok van és látom a habtapi nagyon bejött Kevinnek. Kép

Pildi
Vírus Kép Artúr is nagyon szereti a szaloncukorpapírt,meg a csillagszórót is.

Norka
Fogalmam sincs mit lehet tenni,hogy hallgasson ránk a gyeremek? Ha jól emlékszem Beu írta régebben,hogy náluk felmerült,hogy Lőrincnek már megvan a saját kis akarata és nehezményezi,ha valami nem úgy történik,ahogy ő szeretné. Hátha Beu tud egy pár jó ötletet.

Gombóc
Jó,hogy meggyógyult Zsombi Kép Kontrollon mit mondtak? Ti melyik rendelőbe jártok? (Mi holnap megünk először a Henger utcaiba.) Étvágynöveléshez sajnos nincs ötletem,de szurkolok,hogy újra jól egyen Zsombi.

Beu
Sajnálom,ami történt,biztos nagyon megijedtetek Kép De szerencse,hogy nincs baj Kép 3 óra várakozás,szegények Kép remélem nem kap el semmit.
"Közepesen fejlett és táplált" hát ez elég nagy hülyeségnek hangzik. Kíváncsi vagyok,Artúrra mit mondanának,valószínű,hogy túltáplált és alulfejlett (mozgásilag tuti). Vajon van valami táblázatuk,hogy ennyi centig és kilóig Ses méret aztán M és így tovább? Kép Kép

Anita
Ne aggódj,biztos jobban lesz Robó Kép Náthakor én gyakori orrszívást alkalmazok,meg párologtatót,hogy ne legyen száraz a levegő.
A Zulu által írt Euphorbium orrsprayt én terhességem alatt próbáltam,nekem segített.

Heppi
Jók a képek Kép Ez az esettanulmány jól hangzik,biztos működik is, de én már előre tartok attól,mi lesz,ha Artúrnál kezdődik a dackorszak Kép
Holnapra nagyon boldog szülinapot! Kép

Zulu
Mézeskalács és szaloncukormentésKép
Szilveszter: nincs saját tapasztalatom sajnos,de esetleg Mac nem fogadná el a lefejt vagy fagyitejet?Anyósod messze lakik a buli helyszínétől? Mert ha nem lakik túl messze,akkor gyorsan oda tudnátok menni,ha nagyon muszáj. Szurkolok,hogy ki tudjatok egy kicsit kapcsolódni Kép

Myssnia
Utólag is nagyon boldog szülinapot Kép Volt szülinapi buli?

Nálunk is szépen lezajlott a karácsony, az utóbbi 2 napban degeszre ettem magam,úgyhogy szilveszter után megint indul a fogyókúra Kép
Artúrnak nagyon tetszett a fa, a szaloncukorpapír,a csillagszóró meg az égősor. Szép ajándékokat kapott,játékot meg ruhát,már fel is avatta őket. Kép
Mi holnap készülünk az új dokinénihez,beadja a Menjugate II-t. Nem tudjátok,hogy ennek van-e mellékhatása? (Menjugate I-nék nem volt).
További jó pihenést mindenkinek,
Azúr
azur
 
 


Sziasztok Lányok Kép
megjöttünk Füredről, Julcsi jól viselte, éjszaka aludt, nappal köszköpülködött a nagybácsival és nagynénivel meg az unokabáttyal (egyik sincs több, mint 14 Kép). Kidugott két felső fogat, de nem ám a két egyest, hanem a jobb egyest meg a jobb kettest, így kissé úgy hat, mintha csálé lenne kis pofázata Kép Mindenhol feláll, kapaszkodva lépeget, csattogósan tapsol, és ... PRÁPÁPÁPÁÁÁ!
Kézeljétekel, EGYEDÜL hintázik a hintalován! Mármint hajtja magát előre, hátra. Nemtom, minden 10 hónapos csinálná-e, ha módja nyílna rá, ő mindenesetre igen impozáns a 68 centijével, amint bőszen gyiál Kép Apacukánál a gép, holnap este tudok csak képet feltenni a kis műlovarnőről.

Most nincs időm nagyon visszaolvasni, úgyhogy nem is írok külön. A babák nagyon édesek, a névteleneket csókoltatom, és üzenem, hogy Julcsi töltöttkáposztát evett karácsonykor, persze lájtos, minifűszerezett formában, de nagyon odavolt a gyönyörtől. Így kell a rizst bevezetni KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


SziasztokKép

Most csak beugrottam Beu megnyugtatására.

A kp. fejlett és táplált ugyanolyan szakkifejezés, mint pl. influenza.
Ezt írják a normálisan jól fejlett gyerekre.
Tehát ez jót jelent, ne aggógj!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Szoktam én is olvasgatni Rólatok, írtam is néha, most pedig lenne egy kis problémám.
Gergő a kis fiam(8 hónapos) még nem áll fel magától, ha én fel állítom akkor meg áll. Most olvastam egy másik honlapon, hogy ha a gyerek nem áll fel 8 hónaposan teljesen önállóan azt meg kell mutatni az orvosnak.
Most teljesen be vagyok pánikolva.
Nagyobbik fiam most 4 és fel éves és Ő már nagyon hamar állt(6 hónaposan), ezért nem tudom, hogy csak én vagyok türelmetlen vagy tényleg nem normális dolog, hogy még mindig nem áll fel önállóan?
Szerintetek? Ti mit gondoltok? Segítsetek!


Krisztaa
krisztaa
 
 


Kriszta Kép
Julcsim kábé egy hete állt fel először önállóan, mármint felkapaszkodva pl a fotelen vagy a kiságy, járóka rácsán. Ha Gergő amúgy mozgékony, szerintem kár aggódni. Nekem senki sem mondott ilyet! Ne aggódj!

Kangi
kangi
 
 


Kriszta Kép
ja, és 10 hónapos Kép
Gergő is, mint Julcsi, valszeg inkább óvatos. Julcsi olyan vigyázva tesz mindent, félti a kis szőrös kókuszdióját Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Kriszta: Ne aggodj Márk 9 hónapossan állt fel először és még akkor mászni se tudot csak kúszot. És egyik nap arra lettem figyelmes, hogy a gyerek teljessen egyedül felállt. A könyvek is azt írják, hogy teljessen normális ha 10hónapossan állnak fel a babák.

Na most ennyi
Mindenkinek köszönjük a köszöntöket.

Minden baba aranyos a képeken
És persze minden babának gratula a hófordulóhoz a fogacskákhoz és minden uj dologhoz.

Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Kriszta!

A másik honlapot kell orvoshoz küldeni!
Egy rakás babát -illetve ma már nagyobbacskát- ismerek, aki nem állt fel 8 hónaposan. Szerintem sőt a dolog, azaz a többség 8 hónaposan még nem áll fel!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Lányok,
ne haraguggyatok, Harry Potter fogságába estem.Kép Negyedik rész, amit a hugim megkapott karácsonyra, ő már kiolvasta, odaadta. Szerintem max 7végéig tart, de igyexem vissza hozzátokKép.
Nem ér röhögni, megyek olvasni.Kép
pusza
Elli

Ja, talán még korai, de ha télleg nem jövök: BUÉK mindenkinekKép
ellimami
 
 


Köszi lányok a segítséget. Szerencsére délutánra jobban lett Robó, így egyenlőre nem kellett orrcseppezni .
Zulu: Pulmex Babyt azt hogyan használjátok.(még nem hallottam róla). A homeós sray azt ilyen piciknél is lehet használni?Nasivinnel orrcsepeztek?
Szilveszter: mennyi unokára vigyázna a mami? szerintem ne aggódj, ha nem túl messzire mennétek akkor bármikor ha netán vmi lenne(anyahiány, mert nagy gond nem hiszem, hogy lehetKép) haza tudsz menni. Persze tudom, hogy nem azért mennétek szilveszterezni, hogy haza kelljen rohani, de nem árt nektek is egy kis kikapcsolódás.

Heppi: tetszett a részlet amit a könyvből írtál, biztosan csuda jó dolgok lehetnek még benneKép. A fotók is nagyon nagyon jókKép.

Myssnia: jobbulást Szilinek, remélem mielőbb kilábattok belőle. Nagyon sok boldog szülinapot kívánunkKép!!!Köszi a segítséget.

Psandi: ari kis "zabagéped" van. TetszikKép.

Azúr: nálunk szerencsére egyik Menjugate-nél sem volt gond. Remélem nálatok sem lesz.

Kangi: Julcsinak sok sok gratula a pacizáshoz, a fogacskához Kép. Édes lehet.

Elli: Harry Potter fogság, jó lehetKép.

Köszi mindernkinek a segítséget, mos írány fürödni mert szétesik a fejem annyira fáj és jó lenne vízszintesbe kerülni mielőbb.Robóka szerencsére elaludt, bár mostanában olyan nyugtalanul alszik, sokat fent van. Pici cici aztán visszaalszik. Szerintetek nem gond, hogy nem alussza végig még mindig az éjszakát? 15-én lesz hat hós

Anita
anita77
 
 


Sziasztok!

Sikerült lerakni a gyereket 9-kor, hurrá!! ugyanis az elmúlt napokban fél 11 körül tért nyugovóra.

Beu
szegény Lőrinc Kép elhiszem mennyire megijedhettetek Kép

Heppi
képeken szépek vagytok Kép boldog szülinapot holnapra Kép

Anita
náthánál én amilyen gyakran csak kell, orrot szívok, időnként Sterimar, és nyomatom a Cebion cseppeket. Ja és gyakrabban szoptatok, vagy itatok.
Jobbulást Robónak

Myssnia
neked is boldog szülinapot Kép

Kangi
töltöttkápi-evő hintalovagló Julcsi KépKép

Szilveszterre mi is kaptunk 2 meghívást is, de nem megyünk sehová. MÁr így is sajnálom szegény Danit, annyit rohangáltunk Karácsonykor és az azt követő napokban, és annyi emberrel találkozott, biztos nagyon elfáradt. Inkább itthon maradunk, majd kikölcsönzünk néhány filmet, mert a tv-műsor, ahogy néztem, pocsék lesz, és főzök vmi különlegeset.

megyek teregetni
Andi
psandi
 
 


Anita
örülök, hogy Robó jobban van Kép
Dani 8 hónapos, és még mindig nem alussza végig az éjszakát, bár az utóbbi 3 éjszaka (kopp-kopp) átaludta. Mindig elhatározom, hogy hagyon sírni, ha felébred, de egyszerűen sajog a szívem, amikor sírni hallom. De ha újra elkezd ébredni, megpróbálok erős lenni...

Andi
psandi
 
 


Anita,
<a href="http://www.gyogytermek.hu/dmgyogy/gyogytermek?p=2&termek=100098" target=_top>Itt</a> találsz leírást a Pulmexről, elvileg fél éves kortól javasolják, de Annának korábban is ajánlotta a doki, lehelletnyi mennyiségben.
Nagyi 3 deddel tölti a szilvesztertKép. Azt ötlöttem ki, hogy mivel két helyre mindenképp bekukkantunk, és az egyik viszonylag közel van, ott leszünk kb. fél 11-ig, addig kiderül, hogy milyen éjszaka várható Macnál. Ha nincs gond, átmegyünk a másik helyre, ami messzebb van. Viszont ha nyüszizik, akkor anyasas odaszáguldKép.

Csajok, ti nem aggódtok a hülye petárdák miatt? Nálunk már két hete durrogtatnak, pedig ez elvileg egy nyugis környékKép. Mi lehet a belvárosban? És mi lesz szilveszterkor?Kép

Elli,
jó mulatástKép.

Kangi,
nagyon várom a fotókat!Kép

Azúr,
ne is mondd, fáradtságos munkával leadott grammjaim helyére kilók érkeztekKép. Na majd januártólKép.
Fejni sajnos nem tudok már, csak a csajszi tud kimuzsikálni a ciciből valamicskétKépKép. Úgyhogy sajnos tápi lesz a menüKép.

Myssnia,
boldog szülinapot tegnapraKép!
Kiscsaj resetelni szereti a gépet, olyan vékonyka az ujja, simán kilövi, ha nem vagyok résen.

Andi,
tündéri a kis zabagép!Kép

Macó sajnos már nem zabagép. Egyik napról a másikra elkezdett nem enniKép. (így szép magyarosanKép) Régi szép időkben egy teli tányér kaja lecsusszant, ma meg pl. délután négykor fogyott el az (ex-?)kedvenc paradicsomoskrumplihallal 3/4 része. Mi lesz így az én nádszálkisasszonyommal?

na puszka, megyek Gyaloggaloppot nézniKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok,
jelenem, orvosi kontroll elmaradt, Zsombival ataludtuk a kapott idopontott. Kép Most majd leeg a bor a kepemrol, amikor uj idopontot kerek...Kép

Norka, Anita77
nathara Zsombi Cebion cseppet, Paxirasol-t (nyakoldo) kapott. Idonkent Sterimar az orraba, ha ez sem hasznal, Nasivin csecsemoknek orrcsepp. Es vegszukseg esetere egy felirt recept is van itthon antibiotikummal, amit szigoruan a dokinovel valo konzultacio utan szabad csak kivaltanom.

Beu,
panik Karacsonykor Kép Az viszont nagyon jo, hogy nincs gond Lorinccel. Kép A kategorian pedig ne izgasd magad, Lorinc igenis egy szepen fejlett ugyes nagyfiu! Kép

Heppi,
kepek szuperek, a konyv es a leirt esettanulmany egyenesen csudijo! Kép Es boldog szulinapot! (Megtudhatjuk hanyadik? Kép) Kép

Myssnia,
Boldog szulinapot! Kép

Zulu,
karacsonyfa gyerekbiztossa tetele Kép. Es vegul mi lett szenteste a fagyott hal sorsa? Kép Koszi meg egyszer az SMS-t, tok jol esett!!! KépKépKép
Szerintem nyugodtan szilveszterezzetek, MAc mar nem olyan kicsi csaj. Kép A nemeves miatt otletem sincs, ossze kene a gyerekeinet zarni, aztan majd egyutt ehsegsztrajkolhatnak Zsombival...Kép
Hol, melyik TV-n adjak a Gyaloggaloppot? Imadoooooooom....

PsAndi,
a zabagep kep tok jo! MArmint olyan jo latni,hogy vannak gyerekek a vilagon, akik szeretnek enni...Kép

Miszike
Nagyon aranyos az unneplo rucis Beki. Kép

Andy
Boldog szulinapot a kisfiadnak! Kép

Azur,
a CSatarka utcai rendelobe jarunk. (Kiderult, ez a hivatalos neve, fuggetlenul attol, hogy a Pitypang utcaban van. Kép) Fogyokurat ne is emlitsd, eddig koplaltam, mozogtam, most meg sokszorosan jott vissza mindaz, ami eddig lement. Kép

Kangi,
csalearcu, egyedulhintazo, tapsikolo, toltottkaposztaevo Julcsi tunderi lehet! Kepet kerunk! Kép

Krisztaa,
10 honaposan is eleg felallni...Kép

Elli,
HarryPotter-fogsag! KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Kangi, Andy78!

Előre is köszönöm, hogy segítettetek.
Megnyugodtam, bár én is korainak találtam volna, ha, már orvoshoz is kellett volna vinni mert nem áll föl. Szerintem egy kicsit eltúlozták. Azt is írták-amin fel is háborodtqam- hogy 8 hónaposan mondani kell nekik, hogy papa, mama! Ehhez mit szóltok? Ez egy kicsit nevetséges.
Grgő elég mozgékony, gyönyörűen űl, mászni csak hátra felé tud. tud szépen tapsolni, integetni, kacsintani, megmutatja, ogy hol van a zoknia "nyonyija". Tehát nem gomdolom, hogy orvosi eset lenne, de egy kicsit azért megijedtem.
Köszi a segitséget.

Hányszor esztek egy nap? Nekem gergő csak 4-szer eszik és eddig nagyon jó étvágyú gyerek volt most meg állandóan kinlódnom kell vele. Nektek is volt ilyen időszak?

Köszi mégegyszer

Krisztaa
krisztaa
 
 


Tobbiektol bocsi az OFF-ert, de egy SOS uzenet Leszternek:
Az Indexen olvastam, hogy megszuletett Mormika kislanya, Emma, 3700 grammal és 60 cm-rel. Csaszi lett vegul.
Ha esetleg beszelsz vele, akkor nagyon gratulalok es sok boldogsagot kivanok Nekik!
Gombóc
gombóc
 
 


nincs sok időm, úgyhogy csak pár hozzászólás:

Zulu,
a gondolatomat találtad ki, köszi az ötletet almatorta ügyben.KépKépKép
Szilveszter: rázós a téma, számomra nem is annyira a cicizés miatt, mint a hülye petárdák végett. De az jónak tűnik, amit írsz, hátha jó napja lesz Macnak és durmol szépen.Kép Drukkolok majd, jó? Te meg bulizz helyettem is.Kép

Beu,
Lőrinc formás, csinos, szép és okos fiú gyermek. No pánik és ugye tudod miért van 2 füled?Kép

Betegeskedőknek jobbulást!!! Bence is átesett egy kis megfázáson, de már jól van. kopp-kopp

Kangi,
gratula a fogakhoz, meglesz mind ne félj, az meg különben is csak sexy, hogy nem a nagykönyv szerint növeszti.Kép Bencének is felül4+alul2 az állás, hát nem pont így írják. Ja és ebből az egyik alsó jött utoljára.Kép

Képek szuperek, babócák tündériek mint mindig.

Nálunk nagy változás nincs, Bence egy hete csak is 2 lábon közlekedik, mászni csak akkor szokott ha siet.Kép Fura, hogy ennyire önállósodott, de hát így van ez rendjén.

No ennyire futotta...majd talán holnap több időm lesz. Pusza
Timici
timici
 
 


Dédiék ma hazautaztak, megint itt vagyokKép

Miszike,
DigigépKép
Képek szupik, ünneplő Beki édesKép

Andy,
1 éves tortaevő MárkKép

PsAndi,
A gyógyszertárban vettem filteres baby teát (Mecsek). De Roni nem isszaKép, ahogy a vizet és a bébiitalokat semKép
ZabagépKépKép

Elli,
DigigépKép
KépekKép

Norka,
Jobbulást Jazinak!
Jó ötletem nincs. Roni is szokott ilyet csinálni. Rászólunk pl. hogy nem szabad, ő meg folytatja miközben vigyorog ránk.Kép Na ilyenkor nehéz megállni nevetés nélkül.

Anita,
Végül a dohányzó asztalra raktuk a fát. Nem gyerekbiztos. Roni feláll az asztal mellett és néha tapogatja, püföli a tartót, amit persze nem engedünk (+lásd Norkának írtakat - kisördög). De azért nem is vészes, csak nem hagyjuk egyedül a nappaliban.
Sterimar, orrszívás, esetleg baby Nasivin orrcsepp (ha jól rémlik 0,01%-os). Látom Myssnia is ezt írta.

Gombóc,
Gratula a fogacskákhozKép
Karácsonyi sztoriKép

Beu,
Gyors gyógyulást Lőrincnek!
DokiKép Lőrinc igenis jól táplált és jól fejlett, aki nem ezt mondja az hazudik és kész.
Szerintem mi sem tartjuk meg a karifát vízkeresztigKép, pedig a mienk nem hullik (mű)Kép

Heppi,
Képek szupikKép
Boldog szülinapot!Kép

Zulu,
KarácsonyKép

Myssnia,
Jobbulást Szilárdnak!
Boldog szülinapot!Kép

Azúr,
Sajnos az ivással is gondjaink vannak. Csak pár kiskanállal tudok belediktálni.Kép Roni nem issza a vizet, a teát és a bébiitalokat semKép Mivel próbálkozzak még?
Mi inkább ruhákat kértünk Roninak. Persze azért kapott játékokat is, nem bírták kiKép
Menjugate-től Roninak nem lett láza.

Kangi,
Gratula a fogakhozKép
Nagyon ügyes a kiscsajKép

Diétáztatok már karácsonykor? Nagyon sz*rKépKépKép

Na lelépek, kicsit lefárasztottak a vendégek.

Neeeeeeeeee, Roni is nyekereg. Miért ébredt fel???

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok Bábákok és Anyukáik!

Megvagyunk ám mi is,kissé fáradtan de töretlenül!Kép

A Karácsony este,nem úgy sikerült ahogy azt már hónapokkal elöbb elterveztem,de eltelt....a másnap már jobb volt és a végére még a karácsonyi hangulatom is előbújt!Kép
Annyira elterveztük már hónapokkal elöbb hogy itt a közeli kis "mese szerű templomba " lemegyünk éjféli misére és totál elfelejtettük. annyira hogy másnap délután jutott csak az eszünkbe....nagyon gáz! Nem is ecsetelem milyen gágyultak vagyunk....Na mindegy....

Mártonom jól van ,olyan nagyfiús már,rengeteget fejlődött ebben az utolsó 1 hónapban.Szerencsére nagyon jól eszik,igy be is hoztuk az egyik barátunk 11 hónapos kisfiát a sulyunkkal.(na jó ők vannak kicsit lemaradvaKép
Egész sokat tudunk a levegőn lenni,nem esik olyan sokat az eső és itt a tél nagyon tavaszi.Bár idén ha jól tudom otthon sem valami durva.?

Beu!
Szegények...de még szerencse hogy semmi gond nincs Lőrinccel...aki közepesen fejlett....KépKépKéphahahaha....KépKépKépKépKépKép


Andi!
Dani nagyon édi!És amint látom Ő is jó evőKép hát nem hiába akik április 28.-án születtek......KépKépKépKép


Elli!
KépKépKépOlvasgass csak!!!!KépKépKép
Még a gyógytornászos élményemet nem is meséltem!!!!ÖRÖK HÁLÁM!!!!!!!!!
4 alkalommal voltunk nála és már az első is csodát tett!
Jó a svábhegyi torna de ez is kell,mert a fenekében Marcikámnak kicsit fesszesebb az izma,és emiatt nem kezdett másznim,ugyanis az húzodótt és az biza fájt is. Most a 4 kezelés után sokkal lazább,és a gyógytornásznő szerint még 2x 5 alkalom és el is felejthetjük Őt. Szerinte teljesen jó a gyerek ,csak ennyit lát megoldandó és kezelendőnek.Szóval nagyon időben értünk el hozzá-mig nem jár Marci- mert addig könnyebb segiteni,utána hosszadalmas és fájdalmasabb.és a hab a tortán....néhány utcányira lakik tőlünk otthon.KépKépKépSzóval mégegyszer nagyon köszönöm Neked a közreműködést!!!!!KépKépKépKép


Myssnia! Heppi!
Boldog szülinapot kivánunk!!!KépKépKép

Miszike!
Beki gyönyörű!!!!

Andy!
Márknak is boldog szülinapot kivánunk!!!

Kangi!
PÁPÁPÁPÁPÁ Julcsi édi lehet!!!!!KépKépKépKép

Most futok mert rinyál a Picikém!!!
(még mindig nincs fogunk!Kép )



Mariann& Marci
Mariann
 


Mariann,
fogügyben nyugi, a legreménytelenebb esetek (Anka, Macó)Kép is kinövesztettékKép. Igaz, csak 10 hónapos korukra, úgyhogy még bőőőőőőven ráér MarciKép.
(nemrég olvastam, hogy 2 éves korra meg kell lennie az összes agyarnak, háááát.... most megint kezdjek aggódni?Kép)

Maci_2,
diétaKép. Rémes lehet karácsonykorKép.

Timici,
örülök, hogy tudtam tippet adniKép. Másik alternatíva a répatorta volt (nem olyan rémes, mint ahogy hangzikKép), de nem találtam recipét, és olyan rég gyártottam ilyent, hogy nem ment fejből.

Gombóc,
Gyaloggalopp házi darabKép. Apasas kapta karácsonyra, de én is nagyon örültem nekiKép. Szegény Mac fel is ébredt egyszer a visításomraKépKép, hiába, kicsi a lakás.

joccakát mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Most látom, hogy már 30.-a vanKép.

Orsoly,
Isten éltesse Lackót!KépKépKépKépKépKépKép Boldog 1. szülinapot a nagyfiúnak!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Hali Csajok!

Láccik, hogy már hétfő van... hogy fellendült a topikKép

Előszőr: Minden egyes kicsi és nagy szülinaposnak - akivel így kitoltak, hogy karácsony közelében van a szülinapja - NAGY NAGY GRATULA!

Új mutatványt bemutató és persze fogazatot növesztő manókákhoz a gratula mellé sok türelmet is kívánok!Kép

Nálunk karácsony szuper volt, Zsófi csak egyszer szedett le egy gömböt, de apájával megbeszélték a dolgokat, azóta nyugton van a faKépKép. Kisasszony a szoba közepén, mindentől és mindenkitől távol feláll és vigyorog. Sőt, ma nagykegyesen végre a nagyanyjának is benyögte, hogy MAMAKép, volt nagy csóközön. (szegény mama már Daninál is utsó volt, mármint megszólításilag). Képek kicsinyítésre várnak... Ja, Zulu, ha vígasztal minket is elöntött a játékáradatKép... ezvan. De merjen beszólni a bébiszittyó, ő hozta a legnagyobb autótKép...

Beu, közepesen fejlettKép, sértődjél is megKép és különben kiderült vmi? Vagy csak rátok hozta a manó a frászt?

Nem bírom megállni, itt van nektek egy vízalatti kép:
Kép

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Andy!
Márknak boldog szülinapot.

Heppi!
Neked is boldog szülinapot.

Myssnia!
Utólag is boldog szülinapot.

Orsoly!
Lackónak boldog szülinapot.

Babák nagyon szépek és ügyesek.
Sajna csak ilyen későn tudtam jönni és már megyek is aludni.
Mindenkinek jó éjszakát.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Zulu,
már megint csak beugrok...bocsi
Anno említetted, hogy valami tervezővel volt gondotok. Megoldódott? Hasonló projektben vagyunk. Van valami ötleted - fórum, stb.- hol lehetne normális tervezőknek utána nézni, akinek van fogalma a kivitelezésről is?
Köszi.
Szilveszterhez drukk. Szitu hasonló, csak nálunk én vagyok bezsongva, hogy csináljunk valamit, mert ugye tavaly sem csináltunk, pontosabban aludtam.
Anna hány kg? (Csak hogy frusztrálhassam magam pehlysúlyú leánykámmal.)
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok én is, megoldottam a gép dolgot, aminek a helyén most a karifa áll. Kicsempésztem a monitort mögüle és először használom ki a vezeték nélküli egér és billentyűzet előnyeit.Kép

Először is minden babónak és anyukának boldog szülinapot és hófordulót így utólag isKép
Ezen kívül minden produkcióért gratula és persze a képeket is megnéztem tündéri mindenkiKép

A karácsony nálunk egész jól sikerült, Dani nagyon élvezte a nyüzsit és az ajándékokat is, de a nyerő nálunk is a csillagszóró és a szaloncuki papír volt.Kép Meg perzse a lego doboza is sokkal klasszabb, mint ami benne van. De én egész jól eljátszottam a legoval, bár előjött belőlem a mérnök és szóltam apának, hogy menjünk vegyünk még kettes elemeket, mert nem elég jó így az elemek kötése, túl sok az egyesKép


Beu!
Ez nem semmiKép Szegény LőrincKép És a sima mentőket hívtad? Én sose tudom, hogy mit kell csinálni vész helyzetben. Aztán kijöttek és ők vittek be titeket a kórházba?

MAci_2!
Szegény TeKép Nem lehet könnyű, hogy karácsonykor kell lemondani a sok jó falatrólKép De remélem hamarosan beáll a cukrod!!!

Zulu!
Nekem a petárda a halálom. Én annyira félek tőle és most még legális is. Pont tegnap fejtegettem, hogy egy petárda meggyújtása és eldobása közel áll a szándékos emberölési kísérlethez. Ráadásul mióta pár éve olvastam két estet, az egyiknél valakinek a kapucnijába dobták, a másiknál bedig egy kisgyerek(!) macijába amit meggyújtás után visszaadtak neki, ahol mindkettő életéért kűzdöttek utána, rettegek szilveszterkor az utcára kimenni. És persze soha nem azok petárdáznak, akik felmérnék ennek következményeit.
Bocsi, hogy így kifakadtam, de számomra nagyon kényes pontra kérdeztél rá.

Bocsi, hogy másoknak nem írok, de a lakás romokban, a gyerek meg a nyakamban, mennem kell.

Azért felrakok egy képet, így nézett ki Dani karácsonykor, szerintem olyan kis nagyfiúsKép

Kép


Réka
muki
 
 


Sziasztok

Orsoly: Lackónak BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK

Most csak ennyi majd még jövök
Sziasztok
Andy és Márk
andy78
 
 


Kriszta,

bár már megnyugtattak a lányok, de azért leírom, hogy az én Lucám 5-én lesz 10 hónapos, és még CSAK forog. Kúszni, mászni nem hajlandó, ha felültetem, akár az egész napot így töltené (de nem tölti, mert anya zord, s tudja, hogy ezt nem szabad), illetve, ha olyan kedve van, akkor a kezembe kapaszkodva állásba húzza magát.
Sokáig nem aggódtam, mert a bátyja dettó ugyanez volt, csak nála 8 hónaposan beindult a motor Kép Így csak nemrég mentük dokihoz, illetve gyógytornászhoz, ahol megállapították, hogy SEMMI baja nincs, csak lusta, és kicsit segíthetünk neki a mozgásban. De aggodalomra nincs ok.
Ennek ellenére, Pildi tudna arról mesélni, hogy néha bizony bepánikoltam/ok.

Szia, Erika
kerika
 
 


Sziasztok,

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Kép Ez most a 28. - hát igen, örexik az ember Kép

Ja, és Orsit totál nem érdekelte a fa, pedig azt hittük, lesz itt nagy rohangálás meg minden Kép

Nálunk semmi extra, csak végre befejeztem a karácsonyi képek méretezését, úgyhogy még néhány...

heppi

Kép
Kép
Kép
Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Zulu,
a répatortát én is nagyon szeretemKép, utána is nézek egy receptnek még ma.Kép

Heppi,Myssnia,
boldog szülinapot!

Orsoly,
Lackónak boldog 1évességet!Kép

Réka,
Dani nagyon helyes a nagyfiús szerelésében.KépKépKép
csillagszorót mi is vettünk, csak elfelejtettük meggyújtani, majd holnap.Kép
petárdaKép én is naggggyon útálomKép
Ha jól emlékszem Te mondtad, hogy matricafestékkel csináltál koszorút az ajtótokra, elkérhetem a mintát? köszi előre is.Kép

Csucsuka,
haláli ez a víz alatti felvétel, gratula! és az álldogáláshoz is.Kép

Bence mostában alig eszik, mielőtt beteg lett lecsúszott 1,5-2üveg bébiétel is de 1 mindenképpen, most meg örülök, ha fél üveggel ebédel. És útálja az etetőszéket, a pártedlit és ha elunja a kajálást feláll a székben, 3pontos öv ide vagy oda.Kép Nincs valakinek ötlete mit tegyek??? Ha egyedüll eszegethet(alma,keksz,kenyér) az is csak átmeneti enyhülést hoz, az eredmény nem számottevő.Kép Help please!!!

Megyek is, hátha futtában még bekap egy-két falat vmit, pusza
Timici
timici
 
 


és néhány kép az ünnepekről:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Timici
timici
 
 


Timici,
Szerintem ne erőltesd a kajálást. Ha nem kér, nem eszik. Amint elkezdi a "rakoncátlankodást", ki kell venni a székből, mehet jáccani. Határozottan elmondani neki, hogy nem muszáj enni, viszont most egy óráig (kettő - ahogy te látod) nincs hami. És ezt be is kell tartani. Ettől még szeretgesd, jácc vele stb de nincs hami. Tehát nem őt bünteted meg, csak következményei vannak a tetteinek. Néhány nap után fog szépen enni, ne izgulj. Persze ehhez sok türelem, kitartás kell.
Ja, és ez csak magánvélemény és leginkább a már fentebb említett könyv is vmi ilyesmit javasol. Talán úgy gondolod, hogy ehhez ő még kicsi, pedig nem.
JA, ÉS EZ MAGÁNVÉLEMÉNY Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


bocsi, elfelejtettem aláírni

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Mi is élünk még, ünnepi hangulatom nulla, folyamatosan betegek vagyunk, még 23-án is dokinénit látogattunkKép Jó kis köhögős, taknyos vírusunk van, amit én már másodszor kaptam vissza...brrrr. Ja, és évvégi slusszpoénként ma rátelcsiztek a férjemre, hogy felmondták a telepi őrző-védő kft. szolgáltatásait, vagyis sz...nak rá kifizetni nekünk az autót, ha kiteszik a szűrüket...marad a pereskedésKépKépKép
Szívem szerint most pocsolyás malackává innám magam valami jóféle pezsgővel és pár napig föl se kelnék, hátha történik addigra valami jó is.

Timici,
kaját szerintem se erőltesd, visszaüt a dolog. És magaddal szúrsz ki, ha a gyerek után rohangálsz még egy-két falat kedvéért, mert erről aztán marha nehéz lesz leszoktatni.
Karifátok gyönyörűKép És persze a kis önálló legényke is nagggyon helyesKép

Norka,
most jön az a korszak, hogy rengeteget kell gyakorolni a "nem" szócskát és baromi határozottnak lenni. Ha csak egyszer is belefáradsz és végül engedsz a gyereknek valamiben, amit addig tiltottál, akkor lesz jaj nekedKép

Zulu,
én a helyedben nem aggódnám túl a szilveszterezést, gondolom, anyósod se először vigyáz Macra. Ha gond van, majd hazastafétázol és készKép

Heppi,
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kiscsaj nagyon aranyosKép Nálunk se a fa a lényeg, a szaloncukipapír a befutóKép

Andy,
utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT MárknakKép

Myssnia,
neked is BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép

És persze ORSOLY LACKÓJÁNAK IS BOLDOG EGYÉVESSÉGETKép

Na mennem kell, mert Zsebi dörömböl az ajtón (ki kell zárnom, ha netezni akarok, mert káros a gép egészségére)Kép

pusssz
Göthös Momo és családja

Ja és ha nem tudom holnap ideverekedni magam:
B.U.É.K. mindenkinek!Kép


Momo
momo
 
 


Jaj ezt nem tudom megállni, hogy a 400.-at idén ne süssem el....bocsiKép

Ja, azt nem is meséltem a nagy panaszáradatban, hogy Zsebi már egész sokat gyalogol egyedül, persze a sprintet még négykézláb vágja leKép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Timici,
Mac ugyanezzel tépi az agyamatKép. Képtelen végigülni az evést, én pedig nem vagyok hajlandó a kajástányérral kergetni. A napi kajamennyiség drasztikusan csökkent, mert azt sem akarom csinálni, mint a sógornőm, aki egész nap falatkákkal tömi a kölköt, hogy egyen végre valamit. (nyáron egyszer összeszámoltam, több, mint 2 LITER cukros löttyöt nyomott a gyerekbe, plussz a tápszer, és roppant csodálkozott, hogy a srác nem éhes)
Bence nagyon édes a képeken!Kép És a fátok is nagyon szépKép. Azokat a kockákat, amik abban a kis szütyőben vannak, hol vettétek? Síelésen volt ilyen játék, és Mac imádta, csak itthon nem láttam sehol.

Zsuzsó,
azóta már szerencsére sikerült közös nevezőre jutnunk a tervezővelKép. Az építési engedély már megvan, most készül a kiviteli terv és a belső. Lap.hu oldalakon vannak építkezősek, sajnos most nem tudom a pontos címet, de a lapok listáján rajta van. Tavasszal kezdenétek?Kép Merrefelé?
Macka 8 és 8.3kg között ingadozik, attól függ, mikor méremKép.

No még jövök, most ezt gyorsan elküldöm, nehogy elszálljonKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Szia Lányok!
Mi is ünnepelünk éjjel-nappal. Többnyire duplovasutat építek, vagy helyreállítok, és megpróbálom a vígan négykézlábazó Marcitól megóvni a lnyok kincseit. Na erre annyira rámegy a nap, hpgy még majd most megyek mosogatni. Nálunk áll még a fa, bár Marcipán rendesen gyűjtögeti az ikeás mintha üveggömböket róla. Zulu, vigyázzatok, horpadnak!!! (de nem törnek).

Január 8-án szerelik ki lábamból a szerkezetet, úgyhogy az ördög ,megint itt üldögél a bordáim alatt. Marci úgy egy üvegnyi bébiéteét nyammog el, na meg a pizza szélét, ill. amit a földön talál BÁRMIT. Remélem kihúzza vele egy napig. Végső esetben apja hozza én meg szoptatok. De este jövök, ha kell csövestől, Ari után szabadon.

Momo, most már irány felfelé a lejtőn. Lejjebb egyszerűen már nincs semmi, úgyhogy hajrá!

Zulu, szilveszterezz csak nyugodtan. Legfeljebb a mama majd MAccal koccant éjfélkor, miközben a tévében nézik a tüzijátékot. Hadd mulasson az a gyerek!

Mi valszeg hajlékunkban köszöntjük a kövkező esztendőt. Tudtok vmi jó különleges kaját? Amitől ünnepi lenne ez az éjszaka? Vagy ahhoz nem is muszáj enni? Mindenesetre Lányok mennek a Mamához, ők ott mulatnak.

Kangi, lovagló lánykád nagggyon ügyes. Hát már álldigál is? Meg eszik is? Kiderül, hogy a legrendesebb gyerek az egséz bagázsban!

Jók legyetek, és teljesüljön mindaz a következő évben, amit szeretnétek. Gyermekáldást az arra vágyóknak, a többieket meg kerülje el messziről a gólya. És főként egészséget, a többit már elintézzük mi magunk.

sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Én is csak begurom, holnap már nem bizti:

Egészséges, boldog új esztendőt kivánok mindannyiotoknak!!!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok Lanyok!

Nagyon szepen koszonjuk a szulinapi jokivansagokatKép Az unnepelt mar szunyal, igy en szamolok beKép

Sajna Lacko ma eleg nyugi volt, mert jon a 10. foga (tiszta kek az inye szegenynekKép). Ettol fuggetlenul azert benyomott a tortajabol 1 szeletetKép Ja, elorebocsajtom, bababarat torta, tej, tojasfeherje es cukormentes, szal igazi 1 eves szulinapi tortaKép Ha valakinek kell a recept, szoljonKép Ja es almatorta, egyebkent tok fini, en is szeretemKép

Delben egy baratunk elhivott ebedelni etterembe, igy Lacko eleteben eloszor evett ilyen helyenKép Jol viselkedett, nyomatta be a rostonsult csirkemellet mogyoroburgonyavalKép Nyamm....

Kicsit ossze-vissza vagyok mar, de nem baj, igyekszem osszeszedni magamKép Szoval nem volt nagy buli, a nagyszuloknel mar megunnepeltuk a szulinapjat, mindket helyen torta stb. Na meg ajandekhegyek. Ferjem szerint a lakasunk ugy nez ki mint egy jatszoterKép Tolunk egy allvanyos hintat kapottKép

Es akkor:
Lacko es a szulinapi torta
Kép

Ilyen volt....
Kép

ilyen lett.
Kép

Ez a kep egyebkent pontosan 1 evvel azutan keszult, hogy megszuletettKép

Boldog szulinapot a kozelmult szulinaposainakKép Bocsi hogy igy megkesve, de tegnap este ertunk vissza a karacsonyozasbolKép

orsoly es az 1 eves Lacko
orsoly
 
 


Helló csajok!

Orsoly! Lackónak boldog szülinapot!

Heppi! Neked is!

Myssnia! Téged is ünneplünk? Ezt nem tudtam, de akkor isten éltessen téged is sokáig!
A torta közös:
Kép

És mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!

U.i. Minden gyermek tündéri szépség, de fotóilag most Zsófi víz alattija viszi a pálmát !

Puszi, Beu
beu
 
 


Mindenkinek köszi a kajás véleményeket, erőltetni én sem szeretném, csak aggasztott, hogy ennyire megváltozott a mennyiség és a hozzáállása is a kajáláshoz. Meg az is hozzátartozik a dologhoz, hogy mostanában megint ébred hajnalban.

Heppi,
köszi a leírást, talán kicsit nagyobb gyereknél érdemes kipróbálni, Bencét nem zavarja, ha ilyenkor abbahagyom az etetést, sőtKépKép, és pár órával később sem röpül rá a kanálra, szóval lehet, hogy most csak ennyi az igénye.

Zulu,
hát ez az!, hogy én sem akarom rászoktatni erre a futtában bakapok vmit témára, csak nincs ötletem, hogy mit tegyek, hogy egyen és mi lehet az ok, amiért nem eszik. A máskor imádott dolgokat egyszerűen nem eszi, a darabosakkal játszik vagy dobálja. Lehet, hogy tényleg nem igényel most többet, de akkor miért ébred hajnalban?
Puha kockákat én is sok felé kerestem és végül a Metroban találtam rájuk.Kép
Köszi, köszi a bókot Bencét illetően, holnap átadom. Macról és Malackáról hol látható karácsonyi fotó? Ide vele!!!
Fácska nagyon kis formás volt, öröm volt díszíteni,nem az én érdememKép

Orsoly,
nagyon jók a képek, Lackó tündéri mint mindig.KépKépKép
Drukk a fogacska növesztéshez, hogy gyorsan és fájdalommentesen bújjon már ki végre az a 10.Kép
Torta szuper és ezennel kérném szépen a recipét!Kép

Momo,
elképzeltelek, mint "pocsolyás malacka" és mosolyognom kellettKép
Jövőre csak jó jöhet, erre gondolj és úgy lesz!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!(ha már nem sikerülne holnap jönnöm) Egészséget, békességet, szerencsét és boldogságot 2004-ben!!!

Jó éjt, puszi
Timici
timici
 
 


Lányok!

Nagyon Boldog Új Évet Kivánunk mi is!

Hajnalban elhúzunk Kölnbe,onnan meg Bonnba ,mert hogy ott töltjük Marcival az első Szilvesztert!


Mégegyszer mindenkinek B U É K !!!!!!!

UI:
Olyan jó hogy van ez a mi kis topikunk,és hogy tényleg ilyen jó kis csapat verődött itt össze az éteren na meg néha a talikon!!!!!KépKépKépKépKépKép


Mariann&Marci
Mariann
 


Sziasztok,

megkésve ugyan,de itt vagyunk mi is....Kép
Olvasom, nagyon sokan most ünnepelték a szülinapjukat is.Nagyon boldog szülinapot minden ünneplő babának és anyának na meg persze apának is.Kép
Nálunk is lezajlottak az ünnepi jövések-menések,evések és ivások...KépMa lesz az első "pihenőnap", bár még ma is jönnek vendégek hozzánk,de már csak teljesen babaüzemmódban zajlanak az események,mert a vendégek hozzák magukkal a Petrával egy napon született kislányukat. Kép Apa most rohant el trombitát,szilveszteri sapkát meg egyéb kiegészítőket venni....Kép
Szeretnék mindenkinek Boldog Új Évet kívánni!Kívánom,hgy váljanak valóra az álmaink! Kép
Tortás és nem tortás,víz alatt úszó és földön közlekedő babók mind csodaszépek,csodaügyesek és csoda helyesek. Kép

puszi mindenkienek
Évi+Petra

nem ússzátok ám meg képek nélkül Kép

féléves Petra
Kép

ajándékot bontó Petra
Kép

fát bontó Petra
Kép

dédivel
Kép

ügyesen táplálkozó Petra Kép
Kép
Évi24
 
 


Sziasztok,
Bár Harry Pottert kivégeztem, gondolom ma mindenki szilveszterezik...KépSzóval igyexem kicsit visszaolvasni.
Nekem kicsit furi most a szitu, ez lesz az első szilveszterünk a TV előtt, kettesben...Kép vagy Kép
De remélem, az utolsó is, jövőre már nagyfiú lesz Kevin, talán ott lehet majd hagyni nagyanyjáéknál...Bár anyu feltételül szabta, hogy ne cicivel aludjon el...
Szóval mindenkinek BUÉK, nagyon klassz év volt ez szerintem mindnyájunknak, hisz nagyrészt 2003-ban szültünk... Meg hát ahogy Mariann is írta, klassz csapatka jött itt össze, reméljük, még sokáig összejárnak a "frissbabások"!!!Kép
(Mariann, örülök, hogy segíthettem!!KépKép)

pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!


Itt vagyok ismét, igaz dolgozom, de egy kicsit lazább nap mint máskor.
Dorottya otthon van az apjával, legalább rájön Ő is, hogy nem olyan egyszerű 2 ben lenni vele, igaz hétfön is 2 ben voltak, na meg 2,3,4 én is mert én végig dolgozom...

Jól vagyunk, minden rendben, az apja alergiás, csalán kiütései vannak, és vasárnap meg volt dagadva az ajka, reggel alig ismertem meg, azt hittem behúztam neki álmomba...
Így most diétázik, krumpli, rizs, ásványvíz....
Na meg vénás injekciót kap...

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Lemaradt....

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek.......

Manó2+Dorka+Csalános kispapa

Kép
Kép
dorka2
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?