Sziasztok
Maci_2
Ezt már régebben akartam írni,hogy sajnálom,hogy Roninak nem hozott ajándékot Anyukád
Ez nekem is nagyon rosszulesett volna. De remélem a többi ajándék azért kárpótolta Ronit
Artúr a főzeléket nem eszi,a gyümit igen. Ha esetleg adnál neki gyümlevet?hátha elfogadná.
Miszike
de jó,hogy van gépetek! és milyen? Nagyon aranyos az ünneplő Beki
Mikor költöztök?
Andy
Nagyon boldog szülinapot a nagyfiúnak
Psandi
Én Artúrnak Hipp édesköménytát szoktam adni,ez cukros,úgyhogy keveset teszek bele ill Pickwick filteres kamillateát.
Elli
Szép nagy fátok van és látom a habtapi nagyon bejött Kevinnek.
Pildi
Vírus
Artúr is nagyon szereti a szaloncukorpapírt,meg a csillagszórót is.
Norka
Fogalmam sincs mit lehet tenni,hogy hallgasson ránk a gyeremek? Ha jól emlékszem Beu írta régebben,hogy náluk felmerült,hogy Lőrincnek már megvan a saját kis akarata és nehezményezi,ha valami nem úgy történik,ahogy ő szeretné. Hátha Beu tud egy pár jó ötletet.
Gombóc
Jó,hogy meggyógyult Zsombi
Kontrollon mit mondtak? Ti melyik rendelőbe jártok? (Mi holnap megünk először a Henger utcaiba.) Étvágynöveléshez sajnos nincs ötletem,de szurkolok,hogy újra jól egyen Zsombi.
Beu
Sajnálom,ami történt,biztos nagyon megijedtetek
De szerencse,hogy nincs baj
3 óra várakozás,szegények
remélem nem kap el semmit.
"Közepesen fejlett és táplált" hát ez elég nagy hülyeségnek hangzik. Kíváncsi vagyok,Artúrra mit mondanának,valószínű,hogy túltáplált és alulfejlett (mozgásilag tuti). Vajon van valami táblázatuk,hogy ennyi centig és kilóig Ses méret aztán M és így tovább?
Anita
Ne aggódj,biztos jobban lesz Robó
Náthakor én gyakori orrszívást alkalmazok,meg párologtatót,hogy ne legyen száraz a levegő.
A Zulu által írt Euphorbium orrsprayt én terhességem alatt próbáltam,nekem segített.
Heppi
Jók a képek
Ez az esettanulmány jól hangzik,biztos működik is, de én már előre tartok attól,mi lesz,ha Artúrnál kezdődik a dackorszak
Holnapra nagyon boldog szülinapot!
Zulu
Mézeskalács és szaloncukormentés
Szilveszter: nincs saját tapasztalatom sajnos,de esetleg Mac nem fogadná el a lefejt vagy fagyitejet?Anyósod messze lakik a buli helyszínétől? Mert ha nem lakik túl messze,akkor gyorsan oda tudnátok menni,ha nagyon muszáj. Szurkolok,hogy ki tudjatok egy kicsit kapcsolódni
Myssnia
Utólag is nagyon boldog szülinapot
Volt szülinapi buli?
Nálunk is szépen lezajlott a karácsony, az utóbbi 2 napban degeszre ettem magam,úgyhogy szilveszter után megint indul a fogyókúra
Artúrnak nagyon tetszett a fa, a szaloncukorpapír,a csillagszóró meg az égősor. Szép ajándékokat kapott,játékot meg ruhát,már fel is avatta őket.
Mi holnap készülünk az új dokinénihez,beadja a Menjugate II-t. Nem tudjátok,hogy ennek van-e mellékhatása? (Menjugate I-nék nem volt).
További jó pihenést mindenkinek,
Azúr